Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 4x14 - Csobot Adél fázik vagy be van gerjedve?

2013. október 26. 18:53 - Chat Géza

Nyolc óráig lehet ráhangolódni az X-re, (Ezt írtam szombaton.) aztán meg már úgyis mindegy lesz, mert szépen élőben lekövetem a műsormenetet és ahogy az lenni szokott, némi fáziskésés és buffering után megírom a sallangmentes mivótot, meg a velős kommentárt. Addig a következő Blikkből szedett húsba vágó hírmorzsával lehet agyilag lealjasodni az esti az egyszerű eszközökkel operáló, sztárcsináló X-faktorhoz, hogy Csordás "Gumimaci" Ákost szexajánlatokkal bombázzák. Hát nem pompás? Az egyikük biztos, hogy Tóth Gábriel. *gonosz kacaj*

1.jpg

Úh, a nagyon fasza pickwick-reklám már lement, Isten Bence már bemondta, hogy senki ne menjen sehova, csak azok, akik bebaszni igyekeznek szombat este. A TOVÁBB után van az impozáns tartalom. Hajrá!

Tovább
106 komment

Haláli zsaruk 1x11 - Hot for Teacher

2013. október 25. 09:00 - Gabba

A cím alapján hosszú esszével kellene nyitni a hogyvoltot a tanárok iránti szexuális fantáziákról, de ettől most mégis inkább tekintsünk el, úgyis mindenkinek volt ilyen tapasztalata, akinek meg nem, annak küldöm nagy kedvencem, a Van Halen témába vágó videóját. Wes érkezik elsőnek a terápiára, könnyed csevegésbe kezd dr. Ryannal arról, hogy eleinte mennyire utálta ezt, de most már hasznosnak találja. Ennek örülök, akkor lépjünk tovább a privát foglalkozás irányába, mosolyog a dokinéni, és különösebb teketória nélkül Wes ölébe ül! A szőke nyomozó hitetlenkedve pislog, nem mondom, hogy nem cserélnék vele, közben a távolból egyre erősödő telefoncsörgés hallatszik, majd kiderül, hogy Wes telója az, hajnali fél hét van és a hívással Travis ébreszti. Akkor csak álom volt az egész, de annak legalább nedves, nyomjuk vissza kigúvadt szemünket a helyére.

Hot01

Tovább
Címkék: haláli zsaruk
61 komment

Survivor 27x05 - The Dead Can Still Talk

2013. október 24. 15:00 - kardigan

Bradet végre kipenderítették, ennek mindannyian eléggé örülünk, csak még a Redemptionről pöcköljék ki gyorsan. Hayden nem annyira örül, eléggé szeretné tudni, hogy ő és Vytas most kívül vannak-e a tutin - ezt én is szeretném tudni, Vytasért aggódom. A Redemptionön Brad barátkozva érkezik, Candice nagyon hűvös, elég vicces a jelenet. Laura Arast masszírozza és a vállaira mond szépeket, a csávó meg nyögdös, de ettőlmég az alliance-be nem fogja beengedni természetesen. Rupertné sikertelenül próbál barátkozni, mert hát képzeljétek, ő új. Mik nem vannak.

01.png

A Redemption arénában Monicának könnyesedik a szeme, és megkérdezi, hogy cserélhet-e Braddel, én nagyon szeretném, mert Monica unalmas, férjurát meg hátha szétszednék, de nem, Brad marad a seggén. Monica nyuszihangon közli Candice-szel, hogy őt ám nagyon megbántotta, mire szerencsére az a válasz, hogy te meg kiszavaztál az első nap, pont leszarom.

Tovább
Címkék: survivor
1 komment

Falling Skies 2x02 - Shall We Gather At The River

2013. október 24. 13:00 - Szencsike

Drága Tomunk visszatért a Másodikhoz az idegeneknél töltött hónapok után, újra harcképes, Weaver így visszakapta a lelkiismeretét, Dokinéni pedig a szívszerelmét. Viharos éjszakával kezdünk, a sátort tépi a szél, de Tom békésen alszik még akkor is, mikor a bejáratnál felbukkan egy Fürge. Odasettenkedik az alvó Tomhoz és fojtogatni kezdi. A Fürge a mi Vöröskénk, Tom felriad, hála az égnek ez csak egy álom volt. Főcím.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Egyszer volt 02x09 - Queen of Hearts

2013. október 24. 11:00 - mysisterstheslayer

Bársonyköpenyes-csuklyás alak vonul fel a csigalépcsőn ételhordóval a kezében. Ha valakinek nem lenne gyanús a brummogó hang és a számtalan ezüstgyűrű, a rövid csihi-puhiban megbizonyosodhat róla, hogy Selyma Kapitányunk van bevetésen. Ezúttal Barnabella cellájába ront be, mint jóbarát. Eloldozza és közli, hogy a lány édesapját fenyegeti Rumpelt, és muszáj megtudnia mindent a titkos fegyverről, amivel a szóbeszéd szerint a varázsló legyőzhető. Barnabella persze kineveti az aggodalmat, titkos fegyverről meg sose hallott. Ezen a ponton Hook konkrétan leüti, és mintha fel is akarná hasítani a számára haszontalan lányt, amikor Regina leszedi a kampóját és kis száj-szkanderezés után meghívja egy italra.

vlcsnap-2013-10-21-01h11m39s203.png

Tovább
12 komment

Castle 6x04 – Number One Fan

2013. október 23. 11:00 - Zenóbia

Egy halott pasi van a szőnyegen, Emma Riggs meg veszettül rohangál fel-alá a lakásban, az ágy alól még egy pisztolyt is kikotor, de ebből tűzlétrás menekülés lesz, mert az ajtóban már ott a rendőrség. Akár én is írhatnám a forgatókönyvet, irány a tűzlétra, de mielőtt még elvegyülhetne, üldözőbe veszi egy biciklis rendőrlegény, szemből meg egy kocsival érkeznek, úgyhogy marad az élesen jobbra. Az élesen jobbra egy fogorvosi rendelőbe vezet, szerencsétleneknek nem volt elég trauma a mai napra, hogy ott vannak ahol, még túszul is ejtik őket. Mert hogy ez a fantasztikus ötlete támadt Emmának. Na nézzük, van-e legalább egy terhes nő, meg egy kutya. Beckett nem alszik, és Castle-t sem hagyja, mert nem nagyon tud mit kezdeni a munkanélküliséggel, ugyanis a NYPD nem veszi vissza valami záradék miatt, amit még nem értek, de majd biztos. Egyenlőre van az, hogy elmegy biztonsági őrnek, meg az, hogy eltartja Castle, míg kitalálja mit akar kezdeni magával. A helyében nem az elsőt választanám, attól tartok. Sosem tudjuk meg, mi lesz, mert Pi besétál a hálószobájukba, egy szál türcsiben, de nincs nála egy fia zöldségturmix sem, ki érti ezt.

6x04_castle1.jpg

Kölcsönkér egy borotvát, és ha már úgyis nyitva az ajtó, akkor belibben Martha is, kávéval, hogy csökkentse a megrázkódtatást az önvédelmi órája miatt. Amit negyed óra múlva a nappaliban tart meg, mert nála festenek. Ha már így együtt van a csipet-csapat, jön Alexis is, aki telefont hoz, a túloldalán a Vaslady. Beckett kiugrik a takaró alól, de nem ő kell, hanem Castle. Ó. A helyszínen a táblára felszögelve Angelo Vazquez, és Emma Riggs, ebből Angelo a hulla, Emma meg a barátnője, a túszejtő gyilkos. Aki mit ad Isten, senki mással nem hajlandó tárgyalni, csakis Richard Castle-val. Senki sem érti, ne nézzetek így! Castle-nak nem ismerős a lány, aki amúgy mellékállásban pincérnő. Hát, most majd megismerheti közelebbről. Öt túsz van, egy fogorvos, az asszisztense, egy fiatal fickó lukas foggal, meg egy nő a 9 éves kislányával, és egyik sem terhes, francba. És kutyájuk sincs. Ez nem is igazi túszejtős történet így már. Castle kicsit aggódik, hogy mi történik, ha elbassza a beszélgetést, de igaza van Kate-nek, mert ha valamiben, akkor beszédben jó. A nő maga az élő Nikki Heat enciklopédia, ezzel teszteli Castle-t, hogy valóban ő e Castle, szerencsére tudja a válaszokat, milyen vicces lett volna, ha nem.

Tovább
Címkék: castle
Szólj hozzá!

Szerelem a láthatáron 1x06 - Tamara csúnyája végre bizsereg

2013. október 23. 09:00 - sixx

Utolsó részéhez érkezett a Viasat3 fura társkeresős izéje, és az előző adás hogyvótja után egy tök természetes és nem megrendezett jelenettel indulunk: Tamara hálószobájában ott fekszik egy nagydarab, tetovált csávó, az exfaszija. Amiből egyértelműen kiderül, hogy Tamara részvétele a műsorban nem volt több parasztvakításnál, itt szó nem volt szakításról, mindezt csak a kameráknak játszották el, amivel semmi bajom, sőt, sejtettem is, csak éppen nem kéne eladni hiteles drámának a cuccot, ha kamu. A három kamerával felvett ébredés Tamarát nem hatja meg, alszik tovább. Na persze.

Screen Shot 2013-10-23 at 7.54.50.png

Tovább
9 komment

Falling Skies 2x01 - Worlds Apart

2013. október 22. 11:00 - Szencsike

Kezdjünk bele a második évadba, ott hagytuk abba, hogy a Második ezred sikertelen támadást hajtott végre a lények ellen, Tom pedig önként csatlakozott hozzájuk, hogy a családját védje. Pont ezzel a jelenettel kezdünk, Tom Karen kezét fogva felsétál az űrhajóra, Weaver döbbent. Ugorjunk három hónappal későbbre, este van, Pope-ot és két társát Mechák és Fürgék üldözik, lesz is belőle csetepaté, sőt a banda csak a futár volt, odacsalták a Második fegyveresei elé az ellent. Maggie lebombáz egy Mechát, a csapat aktív tagja lett Ben, tesó mellett lövi a támadókat. Pope is előlépett a ranglétrán, már ő is harcolhat, hála neki elég hamar elintézték a lényeket, Weaver parancsa szerint tüzet szüntess, de Bennek még vannak elszámolni valói a béklyós időkért. Visszavonulás van, Ben notórius parancsmegtagadó, egy még mozog, azt szépen elintézi, de jön még egy, ő is kap néhány lövést, ám a Fürge nem volt egyedül. Apu jött vele, de Ben egy Fürge-lövése véletlenül eltalálta. Főcím.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Társas játék 2x04 - Tévedések vígjátéka, kutyával

2013. október 22. 09:00 - sixx

Naszóval, a kurelés után nyitunk a csónakházba, ahonnan először Judit kerül elő üdvözült mosollyal a képén és elmegy futni egy kört, még jó, hiszen ő Az A Nő Aki Fut, és ehhez ragaszkodnak az írók. Belelép pár pocsolyába, majd balra el, mert jön a doki is, szintén mosolyogva, ezek szerint kompatibilisek egymással. A doki autóba pattan, majd hazamegy, természetesen ahhoz a nőhöz, akivel Judit nemrég tanálkozott össze és a barátnője, mert ez a sorozat erre épít, a véletlen találkozásokra és a sorsszerűségre. A doki viszont tökösebb legény, mint gondoltam, leül a neje mellé, és aszongya egy nagy levegővel: kúrtam mással, ez van. A nő viszont éppen zenét hallgat, a fülében benne a füles, és nem hall semmit. Ezt most vagy tudta a doki, vagy nem. (A jelenetben a legjobb, hogy a nő telefonjába jól láthatóan nincs beledugva a fülhallgató.)

Screen Shot 2013-10-22 at 5.28.25.png

Tovább
Címkék: társas játék
6 komment

X-Faktor 4x13 - Egy unott figurával kevesebben

2013. október 22. 08:00 - Chat Géza

Az előző rész hogyvoltjából: Alföldi végig mufurckodta az adást, kivéve amikor saját lányait kellett heveny nyelvcsapásokkal az egekig magasztalnia – meg néhány kivétel esetében - , Bozsek Márkra ráhúztak a bevált csapaton ne változtass egy szál gitáros kiállást, A Fat Phoenix rezsicsökkentő zenekar frontemberére kihívták a divat-kommandót, amiért zebra csíkos gatyát és rózsával díszített makkos cipőt mert húzni 2013-ban, Szabó Ádám Skyfallosította az Álomarcú lányt és Csordás Gumimaci Ákossal lenyomták a kiscicás cukizmust egy fél ország torkán. De Krasznai Tünde is remekelt, csak a kisfilmje kapott enyhén pornós felütést. Aztán a By The Way-nek enyhén cirkuszi, de piszok nehéz produkcióval sikerült előre menetelnie, míg a többiek olyan kis semmilyenek voltak. És most! Jöjjön a közös dal, ami se nem jó, se nem rossz, csak nagyon művi. A versenyzők magukkal hozott piros gömbje egy nagy „kalapba” kerülő motívuma ritka ócska egy koreográfia. Engem speciel nem zavarna, ha ezzel a szegmenssel is rövidebb lenne az adás, és helyette valami vicces videókon mutatnák be, hogy: így bandáznak a hétköznapokban a Corvin-negyedben a srácok, mindezt rengeteg DRÁMÁVAL, ugye.

labdák.jpg

Tovább
7 komment
süti beállítások módosítása