Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kommentelje itt a Super Bowlt!

2013. február 03. 22:33 - sixx

Na, ilyen sem volt még, de például olyan sem, hogy rizsszemekkel szárítottam volna ki a billentyűzetemet, és mégis lett az is, szóval, itt van ez a poszt, amiben simán, gátlások és gond nélkül lehet kommentelni az amerikaifutball-bajnokságg döntőjét, amit a Baltimore-i hollók és a San Francisco-i negyvenkilencesek vívnak egymással, hogy Jancsó Kornél szellemét megidézzük itten, 49ers vs. Ravens, Harbough vs. Harbough, testvérharc, Ray Lewis, amit akartok. A meccset a sport1 és az ESPN America adja, mindkettő HD-ben, az indexen percről percre lesz róla, a felvezetésben született vagy harminc pompás cikk, tessék olvasni, nézni, és kommentelni, itt.

Képernyőfotó 2013-02-03 - 10.26.48 PM.png    

Címkék: tv sport supr bowl
komment

Porrá leszünk - 3x07

2013. február 03. 14:00 - G_Norton

Viv temetésével nyitunk, szomorú, és szép a szertartás egészen addig, amíg a pap baja meg nem gyűlik az átkozott masinával, ami a leplet húzná körbe a felravatalozott koporsó körül. A problémát Chris nem kis derültségére a góré oldja meg egy erőteljes rántással. A Luigi’s-ban utána halotti tor zajlik, Chris ezúttal egy üveg sörrel bénázik, mire a góré dühében atomjaira tör egy poharat, és kőkeményen beszólogat Chrisnek, mert hát a góré legjobb emberei meghalnak, és csak olyan balfaszok maradnak neki, mint Chris. Alex eközben az őrsön robotol tovább és Jimbóval beszélget, aki már inkább egy kellemetlenkedő köcsög kullancs, mint jófej és agyas zsaru. Ő a góréban csak a rosszat hajlandó meglátni, a fiatal rendőr fotójáról is rögtön azt gondolja, hogy a góré lőtte le, a mikrofilmre pedig lecsap, majd ő előhívatja. Alexet még egy kicsit vegzálja, hogy kapja el neki Gene Huntot, hisz ez a feladata, de hősnőnk még ellenáll. Főcím.

01.jpg

Igen szar a hangulat az őrsön, Ray magába meredve cigizik, a góré kibámul az ablakon, és gyászol. Chris bazi idegesen pattan fel egy rendőrsíp hangjára, valami nagyon lóg a levegőben. Alex besétál a góréhoz, hogy menjenek el vacsorázni együtt, mert sok idejük valószínűleg nem lesz ilyesmire, a góré bevállalja, de első randin max csöcsörészés van az ő részéről. Közben megjön a heti bűnügy, amit meg kell oldani: egy illegális szeszkimérőnél történt egy randa késelés, ami miatt különleges a dolog az az, hogy egy afrikai terrorszervezet tagjai közt történt. A helyszínen Chris rögtön intézkedni kezd, mint ideiglenes tiszthelyettes, mire a góré lefaszozza kedvesen. Ray körbenéz, és csakhamar talál vért, majd egy ajtó kinyitása után maga a hulla is a nyakába ugrik. Az őrsön hatalmas a kavarodás, a dél-afrikaiak egymásnak szövegelnek az anyanyelvükön, hogy mit mondjanak, Chris próbál úrrá lenni a káoszon, mint anno Viv, de nehéz a dolga, azért a góré még egyszer lebassza, hogy végezze már a munkáját, szegény embernek ideje lenne kiállni önmagáért. És ha ez még nem elég, Keats is a kezébe nyom egy csomó iratot, hogy nézze már át azokat.

Tovább
Címkék: ashes to ashes
komment

El Barco - A Bárka 2x14 (spanyol LOST) Évadzáró.

2013. február 03. 11:00 - Sigismundus

Két nagyon izgalmas és jó rész után, egy, hát, másfélével zárjuk az évadot. Nem olyan durva mint a StarWars Christmas Special, de végignézni kellett némi lelkierő.Valeria írja levelét a Háromkirályoknak (három mágus, ők hozzák spanyolföldön az ajándékokat karácsonykor) Nem túl jó évet zárt, az eddigi hatból ez a legrosszabb. Elment a Mama, elment Ainoa, egy hajón lakik, és már csak azért mosolyog hogy Papa nem legyen szomorú. Amúgy meg hozzanak neki ajándékba egy pisilős babát, egy kapitányi sapkát, meg egy bohócot. Aztán, gondol egyet és mindenki rémületére eltépi a levelet.

Clipboard09.jpg

Ricardo kérdi, miért, hát mert a Háromkirályok nem tudnak a vizen keresztül jönni. Dehogynem tudnak, mondja az okos Julian bácsi, hisz sok gyerek lakik szigeteken. Illetve lakott. Sikerül hát meggyőzni Tündibündit, hogy küldje csak el a levelet. Kalózmódra, egy kólásüvegben. Némi technikai malör történik, a kislány nem hagyja hogy apukája később dobja be a palackpostát (miután elolvasta és felkészült ajándékügyileg) hanem ő dobja be, és a rosszul zárt palack el is merül. Buborék is hasonlómód üzen a Háromkirályoknak, ős távcsövet és plüssvizilovat kér. Apróság, Félkegyelmű észreveszi, hogy Elsőtiszt közelében a bekapcsolt rádió furcsán sivít.

Tovább
Címkék: el barco
komment

Shameless - Szégyentelenek 2x03

2013. február 03. 09:00 - nyinanyeznajova

Ez a rész kissé váratlan elemekkel indul: vörös szatén ágynemű, gyertyák, szexzene, Fiona és gimis szerelme, Craig Heisner meztelen teste összetapadva. Fi töredelmesen bevallja (azaz inkább lihegi), hogy mennyire odáig volt a srácért és most is szereti, mire azt a választ kapja, hogy a halottak összekakilják magukat, de ezt vagy kétszer egymás után, kéjtől némiképp eltorzult arcába. A lány soha életében nem fogja kideríteni, hogy Craig ezt mégis hogy gondolja, hogy egy emelkedett pillanatban épp ezt találja mondani, mert ahogy rákérdezne, hogy ezt most így miért, már fel is ébred a nyári napfényben fürdő szobájában, ahol Debbie ismételgeti mantraként a halottak székelésének metódusát. A kislányra elég nagy hatást gyakorolt az idősotthon egyik lakójának, Harrynek halála, így most feketében ül a félálomban lévő nővére ágyán és a halálra kitalált eufemizmusokat sorolja, végeláthatatlanul. Fiona próbálna visszaaludni, ám üzenete érkezik a csodálatos Craig Heisnertől személyesen, aki Jasmine kotnyeleskedésének köszönhetően ír, hogy emlékszik a lányra és találkozhatnának.

sh1.jpg

Tovább
Címkék: szégyentelenek
komment

Zöld íjász (Arrow) 1x02 - Tiszteld Atyádat

2013. február 02. 15:05 - Kham

Verekedéssel nyitunk, csuklya alatt rejtőző főhősünk, úgy rúgja szerte-széjjel a testőrséget, mint másnapos fodrászinas a tegnap összesepert hajkupacot. Egy vörösfejű Redman nevű maffiózó menekülne a tetőkön, de hiába, a férfifodrász vonalon maradva, Íjász megfenyegeti egy ipari ventillátoros szemöldökborotválással, ha csak tüstént nem utalja vissza a nyugdíjasoknak, az ellopott pénzüket. Ha kifogyna Starling Cityből a gonosz ember, van pár ötletem, hova jöhetne majd hasonló követelésekkel, fizetem az összes légkondiról lerúgott védőrács javítási költségét.

arr2_1.png

Tovább
Címkék: Arrow
komment

Zöld íjász (Arrow) 1x01 - Pilot

2013. február 02. 15:00 - Kham

A kezdő képeken az ifjú James Hetfield fergeteg ijedtségében és csuklyás álcában menekül egy montanai hippitáborból. Faágon leng, sziklán ugrik, csalitosban fut mezítláb, nyíllal máglyát gyújt. A pirotechnikai bemutatóra felneszez egy közeli kínai halászhajó legénysége és menten a partnak fordulnak. Hősünk megkönnyebbülve tolja tarkójára az álcát, mégsem a Metallica sziklaarcú pengetőse, viszont saját szavaiból megtudjuk: az elmúlt öt évet egyetlen túlélőként egy Lian Yu (Tisztítótűz) nevű szigeten töltötte túléléssel és szorgos képregényhőssé válással. A megpróbáltatásoktól össze is állt, mint a nedves cement, fegyverré kovácsolta magát, mint Gábor Áron a neve napjára, de most végre visszatér Starling városba és kezdődhet az Igazságosztás. A szigeten egyébként az esték olyan sötétek és hidegek voltak, mint a Köki felüljárón antik részén, de a nehéz idők nem itt kezdődtek számára. Valószínűleg már a nagycsoport sem lehetett kisállatsimogató: hősünk a - porondmesternek amúgy kiváló, Olivér keresztnév mellé, rácsosflekkenhasú férfi főszereplőnek legalábbis váratlanul, a Queen családnévvel büszkélkedhet.

arr1_1.png

Tovább
Címkék: arrow
komment

Az Onedin család 1x12 - Cry of the Blackbird (Rabszolgaság)

2013. február 02. 14:00 - Gabba

Elhúzódó hardverproblémák miatt (először a hogyvoltírót kapta el valami nyavalya, utána a gépét) kissé elmaradtunk a krónikával, de most friss erővel vágunk bele újból kedvenc családtörténetünkbe. A magyar címből joggal asszociálhatunk a Magyar Televízióban annak idején szintén nagy sikerrel futott amerikai Gyökerek (Kunta Kinte és az ő vesszője), illetve brazil Rabszolgasors (Isaura és az ő felszabadítására indított népi kezdeményezés) sorozatokra, nézzük meg, hogyan dolgozták fel ezt a témát a britek.

Nagy útra indul kedvenc szőrösszívű őskapitalistánk, Ausztráliába hajózik gyapjúért, ami ott olcsó, Angliában viszont drága, így terve szerint vagy 1000 font tiszta hasznot hoz majd ez a fuvar. Pont ennyi hiányzik, hogy az eddig felesben tulajdonolt Pampero-ból kivásárolhassa az amorozó külsejű senhor Braganzát, a tét tehát nem kicsi. Az odaúton szegény sorsú kivándorlókat szállít a Pampero, a kormánynál újra Mr. Bainest látjuk, és Anne is elkíséri férjét. Sajnos az előjelek nem túl kedvezőek, tengeri temetéssel nyitunk, egy hétéves kisfiú halt meg az elégtelen táplálkozás következtében. Ez már az ötödik haláleset, amióta elindultak, Anne teljesen ki is van ettől akadva, James hiába próbál védekezni. Én csak azt vállaltam, hogy elszállítom őket, az élelmezésük nem az én feladatom, miért nem hoztak elegendő ennivalót magukkal?, érvel. Anne taktikát vált, nem erőlteti a vitát, hanem egy óvatlan pillanatban méretes vájdlingot ragad és kivonul a fedélzeten üldögélő szerencsétlenek közé. Az ételosztást persze James észreveszi (annyira azért nem nagy hajó a Pampero) és magából kikelve rohan az asszonyhoz. Az étel a legénységé, te is tudod, hogy ki van számolva, Sydney-ig már nem tudunk friss élelmet felvenni, sziszegi dühösen. Az emberek fontosabbak a haszonnál, vág vissza Anne.

Blackbird01

Tovább
Címkék: onedin család
komment

A törvény embere 1x02 - Riverbrooks

2013. február 01. 15:00 - Patrico Fellini

A nyitójelenet teljesen új magasságokba emelte a kínos beszélgetések tradícióját. Amikor a nagyszülők kérdezgetnek a barátnőről, vőlegényről, unokáról… Na hát az ahhoz képest, mikor meglátogatod azt az embert, akinek nem sokkal ezelőtt golyót repítettél a szíve mellé, finoman szólva is picsafüst.  Boyd elmondja, hogy direkt nem fájdalomcsillapítózta be magát, mert tudta, hogy Raylan eljön, és tiszta fejjel akart vele beszélni. Rögtön a tárgyra is tér és megkérdezi, hogy kalaposunk szándékosan hibázta-e el a lövést. Raylan erre megpróbálja beadni, hogy teljesen véletlenül szállt ki a kezéből a zsenialitás, de Boyd átlát a szitán és a kamuvigyoron. De nem haragszik ő, hiszen rátalált Istenre, és meg is köszöni a törvény emberének, hogy elvégezte az Isten által neki adott feladatát. Hát na, nem mindenki viseli olyan rosszul, ha szellőző nyílást lőnek rajta.

justified 01.jpg

Tovább
komment

Jersey Shore 6x10 – Babaváró buli, ahol a lyuksógorok összegyűlnek

2013. február 01. 09:00 - Chat Géza

A Szituáció hivatalosan is facér, nem mintha eddig nem imitált volna nemi erőszakot idegen lányokkal a táncparkett kellős közepén, de mindegy. Isten tudja milyen napszakban Deena és a Terhes Ribi azon tanakodnak, hogy hova menjenek flamózni, mert ezen a kérdéskörön túl megáll a tudomány. Megálmodják, hogy este hova mennek, meg azért ejtenek pár szót Jianniról is, aki softball meccsen van. Ez az a sport, amit a mindent jobban tudó Wikipédia is csak a baseball női változatának hív. Snookinak az is bőven elég, hogy a bikája sportol valamit. Mamlasz Ronnie előveszi bőröndje rejtekéből a gorilla jelmezét, mert minden normális ember becsomagol egy ilyet, ha három hónapra elutazik otthonról, ugye, hogy ugye. Ebben a szerkóban megy felébreszteni Jwoww-t. Azanyádat bazmeg! Kutyánmajom vagy mi az isten vagy te?! Még jó, hogy nem Snookit keltegette ilyen kedvesen, mert akkor garantáltan, helyben lebabázott volna.

1.jpg

A két husigolyó erre, a többiek arra. A két lánygyerek a pucéran kontra hálóingben alvás témáját pedzegetik, nem épp a leggusztusosabb kontextusban, bármit is jelentsen ez a szó. Az estét és a gyomorforgató témát lezárva, Snooki bejelenti, megy és megformáz egy barnamedvét. A többiek meg szintén az esti tápértéket ömlesztik magukba egy másik kimondottan erre a célra leszerződtetett helyen, ahol megpofázzák Jianni gyíkarcságát, mert miért nem tud ő az áldott, jövendőbeli feleségével tölteni egy kibaszott napot, he? Ja, hogy softballozik? Erre az egy alkalomra csak találtak volna más vizesnyolcast a helyére. Eh, faszom, menjünk inkább bebaszódni. Ahogy arról már szóltunk, Mike most egy fokkal facérabb, mint múltkor szóval részéről aztán ne számítsunk úri modorra. Nini, ki van a szórakozóhelyen talpig kinyalva? Jó, persze, mindenki, de a lényeg, hogy Paula is itt van. Mike lecsekkolja gyorsba. Mizu csajszi, jól nézel ki, na mentem, szeva. A lány, enyhén elfojtott könnypatak csobogás mellett hüppögi el Omlásnénak és Jwowwnak, hogy kajak jól érzi magát és nem is baj, hogy a Szituáció dobta. Ha te azt tudnád mi lesz itt három másodperc múlva.

Tovább
komment

Egyszer volt 1x19 The Return

2013. január 31. 15:00 - mysisterstheslayer

A motoros sráccal nyitunk, aki épp nyöszögve nyújtózkodik az ágyban és le is gurul. Eddig nem nagyon figyeltem rá oda, hogy a lábát fájlalta, elvégre Storybrooke-szerte divat a bottal járás, de lehet, hogy neki tényleg valami kínja van. A tervek felgyorsítása érdekében telefonál valakinek, aki nyilván csakis Henri lehet, csak ő az, aki sosem fenyegetőzik orvossal vagy egyéb racionális megoldásokkal. A nagy terv az, hogy Henri eltereli Gold figyelmét valami ajándékvásárlással, míg a Motoros hátul keresgél valamit. Gold elég hamar lefüleli a betolakodót, de nem konfrontálódik a potenciális tolvajjal.

vlcsnap-2013-01-30-18h08m28s201.jpg

Tovább
Címkék: egyszervolt
komment
süti beállítások módosítása