Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Revolution 1x13 – Régi nóta

2013. október 04. 13:00 - Smokey the bear

Az előző részben méltatlanul keveset láthattuk Tom Neville őrnagyot, ezért, meg azért, mert Giancarlo Esposito mimikájával az egész 42 percet meg lehetne tölteni tartalommal, most vele nyitunk. Monroe irodájának előszobájában ücsörög. Az elnök jön, és menten elnézést kér a várakoztatásért. Barátok közt egy óra ide vagy oda nem számít, mondhatnánk, de Neville tekintete ennek szöges ellentettjéről árulkodik. A folytatás sem lesz kellemesebb számára, ugyanis Randall barátunk fogadja a szobában. Gyorsan kiértékeli az őrnagy teljesítményét (Ben és Danny halott, Rachel szökésben, Miles szintúgy), aminek a végkicsengése az, hogy ha rajta múlna Neville repülne. Állásügyileg. Mondanom sem kell, hogy mindezt tenyérbe mászó vigyorral közli, miközben folyamatosan Tomnak szólítja az őrnagyot; csak hogy félreértés ne essék, tiszteletről itten szó sincs. Neville beszáll a szájkaratéba. Amikor már ott tartanak, hogy Randall öltönye gagyi-e vagy retro, Monroe leállítja őket. Az idiótája az őrnagyot utasítja rendre, és közli vele, hogy ad neki még egy utolsó esélyt a bizonyításra, a régi barátságra való tekintettel, de ne merészelje elszúrni, mert baj lesz.

faces.PNG

Tovább
Címkék: Revolution
komment

Ennyi volt a Breaking Bad

2013. október 04. 12:00 - Chat Géza

Terveink szerint mostantól minden héten fogunk ilyen, de ennél vehemensebb videókat készíteni, mert szóban nehezebben tudunk elgépelni, és könnyebb is egymás fejét észérvekkel traktálni. Első próbálkozásra ez nem annyira jött össze, mert a Breaking Bad terén nagyon is megegyezett a véleményünk, de ez nem lesz mindig így, csak most úgy gondoltuk, hogy tisztesen elbúcsúztatjuk ezt a hibátlan sorozatot. Annyira belefeledkeztünk az érzelmi síkra terelt beszélgetésbe, hogy simán kiment a fejünkből olyan égető kérdéseket feszegetni, hogy:

  • mennyire volt direkt Walt lopott kocsijának rendszámán a "Live Free or Die" felirat (5x01 epizód címe)
  • Walt hol és mikor szerválta az új kocsit
  • mi volt az a jelenet, amikor Jesse Dzsepettónak képzelve magát fafaragó kisiparost játszott

Az ötleteket, építő jellegű kritikákat, dicséreteket szívesen fogadjuk - minőségi javulás, főcím, zene az tuti lesz. Kedden vagy szerdán még biztos lesz egy rész, amiben megbeszéljük, hogy a Társas játék kikozmetikázott brazil szappanopera-e vagy sem.

komment

Castle 6x01 – Valkyrie - ÉVADNYITÓ

2013. október 04. 11:00 - Zenóbia

Vége a nyári szünetnek, lehet menni isibe, és lehet engem a harsány röhögésekkel kiidegelni a hajnali buszon, és vége az erkélyen fröccsözéseknek is, mert nagykabátban az nem annyira vicces. De ne zokogjatok, mert visszatért viszont Beckett és Castle, Castle és Beckett, akiknek ennél lényegesen több nevük is van, és megtudjuk végre, mit válaszol Kate arra az ominózus lánykérésre. Hát persze, hogy igent, vagy nemet, vagy igent, vagy most akkor döntsd már el, mondja Castle. Ha elfogadod a karrierem, én elfogadom a gyűrűt, amit mondjuk vétek lett volna kihagyni, szép gyűrű! Nekem kevéssé volt romantikus, mint idétlen, nem annyira hatódtam magam könnyesre, mint szerettem volna. Egyből két hónapot ugrunk, hova máshova, mint DC-be, ahol tanúi lehetünk egy kezdő ügynök kalandjainak. Kezdő ügynökünk épp üldöz egy férfit az utcán, mintha nem futná ki a belét, de lehet, hogy ezt csak én látom így, mindegy is, mert egy sikátorban végzik. Ahol a pasi előkap a kuka mögül egy csini szőke túszt, úgyhogy Kate kénytelen letenni a fegyvert, majd odacsúsztatni a fickónak.

6x01_castle1.jpg

Nagyon cselesen egy füstpatront vagy mi a francot is csúsztat vele, és már könyökölhet is bele a másik szövetségi ügynök beleibe. Bilincselés közben persze a csini szőke túszról kiderül, hogy valójában cseh kém, aki szépen mellkason lövi némi piros festékkel Kate-t, majd meglép a bilincses társával. Nem más, mint az új társa, Lisa Edelstein gratulál neki, hogy masnis csomagban átadta a cseheknek a nukleáris kódjaikat, mi meg reméljük, hogy a festék kijön a blúzból, vagy a kiképzés végén csinálhat belőlük patchwork takarót. McCord közli vele, hogy hallgasson az ösztöneire, és ne bízzon a saját hírszerzőikben sem, mert a végén még lelövik, vagy netán őt, ami aztán végképp szar lenne. Beckett nem vidám, és eléggé lestrapált, emiatt nem fogadja el Hendricks ügynök meghívását egy sörre a többiekkel, akikkel kitárgyalhatnák, hogy kinek hogy telt anno a gólyatábor. De szabad hétvégéje sem lesz mégsem, mert már jön is McCord, hogy riasztás van, veszélyben a nemzet, úgyhogy nem lesz ebből tízig alvás és ágyban kakaóscsigát reggelizés szombaton.

Tovább
Címkék: castle
komment

Falling Skies 1x06 - Sanctuary I.

2013. október 04. 09:00 - Szencsike

Orvosiban kezdünk, Dokinéni vizsgál egy srácot, mellettük az ideges szülők ácsorognak. Lourdes Scott bácsihoz megy el néhány elemért és gumicukrot kérni a gyereknek, mert jól bírta a vizsgálatot. Anyu becsukja Lourdes mögött az ajtót, Anne a vizsgálat után pakolászik, majd arra fordul vissza, hogy a gyerek apja fegyvert fog rá. Gyógyszert, kötszert a táskába, a család bizony el fog menni, veszélyben érzik magukat, ahol egy Fürge megölhetett egy embert. Kint biztonságosabb, mi? A gyógyszerrel fognak üzletelni, ha szükségük lenne valamire. Anne kihasználja, hogy a férfi egy pillanatra nem figyel és menekülni próbál, de a tag elfogja, a felesége rémülten szól rá, hagyja abba a durváskodást, majd a férfi összeszedi magát és lelépnek, Anne döbbenten néz utánuk. Főcím.

pic1.png

Tovább
komment

Egyszer volt 02x07 - Child of the Moon

2013. október 03. 13:00 - mysisterstheslayer

Ez olyan rész, amit egy doboz savlekötővel sem tudok úgy megemészteni, hogy az olvasók 12 éven aluli tagjai ne gyűlölnének meg végleg. De sebaj, már megy a harmadik évad az Óperencián túl! Törpikék egy csapat lego-ember természetességével csákányoznak és lelkesednek a bányában. Morcos Roy persze nem hajlandó abbahagyni, mert csak a munka, meg a párt, meg minden. És ezzel a lendülettel átcsákányozza magát egy üregbe, ahol a mennyezetet vastagon borítja a tündérkristály. Aki Roy-törpöt folyton mosolygásra instruálja, vagy pszichotrillereken dolgozott eddig, vagy egyszerűen perverz. Pótsheriff rohan a bányába, valamiért magánál hordozza a szakadt kalapot is. Nagy örömködés van, mert holnap már ugorhatnak is dimenziót, mihelyst porították a tündérkristályokat.

vlcsnap-2013-09-30-21h11m30s212.png

Tovább
komment

Gyilkosság 1x12 - Beau Soleil

2013. október 03. 11:00 - BundásRigó

Az előző lelkizős rész után most egy egészen eseménydús epizód jön, az évadzáró előtt illik felpörgetni az eseményeket. Sötétben, reflektorfényben és szakadó esőben ásó emberekkel kezdünk, akik találnak egy koponyát. De nem az erdőben, vagy valami eldugott helyen, hanem egy pöpec kis építkezésen. Érkeznek a rendőrök is. Linden közben telefonon osztja le Jack apját amiatt, hogy a gyerek szó nélkül lépett le vele előző nap, de rövidre zárja, mert Holder mutat neki egy képet a 25 évesre maszkírozott Larsen lányról a kaszinóban. A főcím után Holder vázolja, amit megtudott: Rosie százasával akasztotta le a pénzt a számláról, amin majdnem hétezer dollár volt, de az nem az ő nevén fut.

killing00.jpg

Tovább
komment

True Blood 6x09 - Life Matters

2013. október 03. 09:00 - Szencsike

Ez az utolsó előtti rész az évadból aztán zárunk, de előtte lássuk Erik eszelős pusztítását és Terry búcsúztatását. Ott hagytuk abba, hogy BenW-t lecsapolta Erik, akit Sookie és Bill megtalált. Prófétánk nem sokat törődik kvázi-utódjával, ő is a vérét venné, Sookie-ban még dolgozik a jóérzés és elküldi a fenébe Billt, ő pedig megitatja kvázi-vőlegényét. Bill nem tágít, a vámpírok megmentése fontosabb, de abban igaza van Sookie-nak, hogy Erikben több a tündérvér, mint BenW-ben. Berágnak egymásra, Sookie a fényével taszítja ki a prófétát, aki útnak ered az éjszakában, BenW tovább fogyaszthatja Sookie drága vérét.

pic1.png

Tovább
Címkék: true blood 18+
komment

Éjjel-nappal Budapest - 128 - Rita elhúzza a csíkot

2013. október 02. 17:00 - pabblo

Úgy látom a rendezőknek szépen lassan kezd leesni a húszfillér, hogy oké, hogy mindenki egy link és nagyjából senki sem dolgozik, de már a tinik sem hiszik el, hogy nulla munkából így meg lehet élni Budapesten. Bár a franc tudja, Németh Kristófról is csont nélkül elhitte anno a postás néni, hogy ő Kertész Géza, a telefonszámlát meg a hamis pénzből akarja befizetni. De ez nem a BK, hanem a rideg valóság – höhö. Próbálom elképzelni, hogy a kreatívok agya kattog, és mikor már azt hinnéd, hogy a Laller lovis pénze után nem lesz nagyobb hülyeség, akkor kiderül, hogy de: kapaszkodjatok baszki, Redzsi örökölt egy kávézót, mert olyat csak úgy örököl az ember. Laller meg kis híján elkapta azt a trippert, amit még Kristóf adott át Lófejnek az első forgatások alkalmával, de nem, kiderült: csak szopatja a lyányt – ha már nem ment szó szerint, akkor majd átvitt értelemben. Minden esetre a lelkileg lenullázott Zsófika bosszúra készül, a nyakamat rá, hogy azt kamuzza majd, hogy terhes.

130930_bp01.jpg

Tovább
komment

Haláli zsaruk 1x08 - Joint Custody

2013. október 02. 13:00 - Gabba

A csoportterápián kezdünk, kedvenc dokinénink szokásos dögös rucijainak egyikében vezeti a beszélgetést, aminek mostani témája a felelősségvállalás. Wes ezt kihasználva fel is veti, hogy Travis mennyire figyelmetlen, nem tud vigyázni semmire, például pár hét alatt már az ötödik tűzőgépet hagyja el az irodában, ezért mindig az övét kéri el. Ő meg persze nem adja neki oda, nevelési célzatból. A többiek arra lyukadnak ki, hogy Wes így próbálja irányítani a társát, ha már a saját életét nem sikerül neki, dr. Ryan meg úgy fogalmaz, West zavarja Travis lazasága. Travis hevesen bólogat, a szőke nyomozó viszont egy emberként tiltakozik.

Joint01

Tovább
Címkék: haláli zsaruk
komment

Egyszer volt 02x06- Tallahassee

2013. október 02. 11:00 - mysisterstheslayer

Egyik kedvenc epizódom, amelyet a szeretet úgy jár át, mint a csudalyányok Meseországot. Hook elmeséli a nézőknek, hogy a gonosz óriások termesztették a varázslatos babszemeket, de már kipusztultak a nagy háborúban, amit Jack vívott ellenük, és odafent a paszulyszár tetején lakik az utolsó példány és őrzi a varázslatos iránytűt. Ami a téridőugráláshoz nélkülözhetetlen és kész. A Kapitány azért tart inkább ezzel a kosár vak kismacskával, mert veszélytelenebbnek érzi őket, mint Cora nénit. A varázs-hamu az iránytű nélkül nem sokat ér, neki meg nem szövetséges kell, csak egy fuvar, amivel átléphet a varázslat nélküli világba. Minden ember álma egy ilyen társ, kihez a lojalitás árnya sem férkőzhet. Hogy tovább fokozzuk a paszulycsavarodást, mágikus védővarázslat van a növénykén, ezért csak Cora-féle varázskarkötővel felszerelve lehet megmászni, amiből csak kettő van Hooknál. Persze rögtön felkéri a nőneműeket, hogy harcolják ki egymás között, hogy ki részesülhet a kegyben, hogy a kalóz mászópárja lehet. Mary Margaret pedig olyan profin hozza a szikkadt emancipunci arckifejezést Hook vén gigoló stílusára, hogy attól bármely férfi kezében lefagy a távirányító.

vlcsnap-2013-09-25-20h31m29s50.png

Tovább
komment
süti beállítások módosítása