Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Falling Skies 1x04 - Grace

2013. szeptember 21. 13:00 - Szencsike

A helyzet a következő: a befogott Fürgét fegyveres díszkíséret mellett szállítják Csodadoktorhoz kivizsgálásra, mindent meg kell a dögről tudni, sőt még beszélgetni is kéne vele. Anne óvatoskodik, nem szabad félvállról venni a szúrós szemű dögöt. Megjön Tom is, a Fürge kész lenne kidönteni a ketrec falát, hogy elérje a töritanárunkat. Bizony, a Fürgék tudnak emlékezni. Főcím.

pic1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Éjjel-nappal Budapest - 1x122 - Az agyhalott, ha pénzhez jut

2013. szeptember 21. 09:06 - pabblo

Na hát az van, hogy a többieket sajnos elkapta Ursula, és bármennyire próbáltak elbújni a fikusz mögé, lefogta őket a két ápoló úr, így ők most valahol a gumiszoba sötétjében próbálják magukat túltenni az elmúlt hetek megpróbáltatásain. Szerencsére rajtam segített a beteghordó álruha, így megint sikerült bebújni a doktor úr irodájába, hogy hozzájussak a heti Éjjel-nappal adagomhoz. Hogy pontosan mi történt, arról csak halvány sejtéseim vannak, mert ettől a sok hülyétől nem hallani rendesen a tévét – meg ahogy Marika nővér esténként magányosan sóhajtozik a gyógyszerraktárban, úgyhogy megpróbálom félig vakon lekövetni az eseményeket. Ha valami nem stimmel, sikítsatok – bár nem biztos, hogy tudni fogom, hogy nem a ketteske volt a kórteremből. Szóval valahol ott tartunk, hogy Ritát végre annak kezeli Endre bá ami: kurvának, Laller meg a nemtalálatos lottószelvény után megfogta az Isten lábát az ügetőn, miközben Zsófika állólámpának álcázta magát. Tényleg, csodálkozom, hogy egyik zsoké se vezette el. Na mindegy, lássuk, mi történt csütörtökön.

130920_bp01.jpg

Tovább
9 komment

Szerelem a láthatáron 1x01

2013. szeptember 20. 17:21 - Nico Tindeath

A Szerelem a láthatáron olyan, mint egy több szálon futó Sztárom a párom, csak Zs-kategóriás Julia Roberts-szel, vagy inkább egy multiplayer Bridget Jones, amiben több szingli nő próbálja megtalálni az ő Mark Darcyját. De hogy ne csak filmekhez méricskéljük: ez egy olyan, különleges Szex és New York, ami egyrészt Budapesten és az agglomerációban játszódik, másrészt egyik főszereplőnek sincs hatalmas lóarca. Négy egyedülálló celebnő keres magának párt az izraeli formátumban, és hétről hétre kibeszélik a műsorvezetővel együtt a randik részleteit Skype-on. Hogy miért nem találkoznak egy bárban, ahelyett, hogy a webkamerába bámulva lelkiznek minden részben? Hát mert a Skype nagyon modern, meg fiatalos és technológiailag élvonalbeli, pont úgy, mint tévéműsorban tök ismeretlenekkel randizni. Ja, és így nem kell stúdiódíszletre költeni.

CSL_1.mp4-3.jpg

A formátum sajátossága, hogy olyan celebek keresnek párt, akik azért nem keltenek nagy feltűnést, ha egyszerű, szürke, hétköznapi emberek közé keverednek. A sorozat főszereplője Bencsik Tamara énekesnő, aki 2008-ban tűnt fel a Megasztárban, Elbert Alexa modell, A címlaplány című Viasat-reality győztese, Fehér Adrienn színésznő, akiről annyit érdemes tudni, hogy a székesfehérvári színházban játszik, és utoljára akkor szerepelt a Blikkben, amikor kiderült, hogy a férje, aki a Juventus vezérigazgatója volt, egy párhuzamos családot is fenntart Bulgáriában. És ott van negyediknek Völgyi Zsuzsi énekesnő, aki Győzike háttértáncosaként kezdte, de úgy tűnik, sikerült megmenekülnie.

Tovább
5 komment

Így jártam anyátokkal 2x10 - Single Stamina

2013. szeptember 20. 11:00 - sawyer_15

No, az előző részben végignézhettünk, ahogy a pofogadás önálló életre kelt, és lépte nyomában szárba szökkent, majd bőséges termést hozott egy hejre kis pofonfa. Ezúttal békésebb vizekre evezünk, bár így is lesz majd hideg-meleg bőven az epizódban, tisztára mintha „A tűz és jég dalának” sitcom változatát néznénk, csak kevesebb benne a dugás és a vér, meg senkinek nem gyakják le fejét egy kétkezes pallossal.

02.png

Tovább
5 komment

Csupasz túlélők 1x07 - Bares All

2013. szeptember 20. 08:00 - Chat Géza

Ebben a részben az lesz, hogy utólag, otthon a kanapén héderezve, újfent elmondják a túlélők, hogy ez mennyire nem volt jó móka. Röviden: nagyon. Kicsit bővebben kifejtve: az hagyján hogy pucérak voltak, azon hamar túllendültek senki nem méregette a másik lőcsét, vagy azt hogy a hölgypartner jól kinéző-e egy laza lélekmelegítő numera erejéig. Nem, ez rohadtul nem volt egy romantikus szitu, pláne, hogy azt ugyan nem mutatták, de voltak akik kis kifli, nagy kifli pózban hajtották álomra fejüket. aztán volt aki úgy horkolt, mint az ágyú. Nem volt éppen szexi, na.

7.jpg

Tovább
2 komment

X-Faktor 4x02 - A Válogatás

2013. szeptember 19. 12:00 - Chat Géza

Na, el sem hiszem, de én vagyok az a „szerencsés” flótás, aki felveszi az X-Faktor hogyvoltjainak fonalát és továbbviszem Candyparfumegirls szellemi örökségét. Előre szólok, hogy én nem ő vagyok, viszont a műsor iránt érzett ellenszenvemet visszafojtom annyira, hogy akik, amúgy bírják ezt az énekes tehetségkutatós műfajt, azok ne pártoljanak el a hogyvoltoktól. Na, de kezdődjön ez a nehéz szülés.

xfak1.jpg

Egyből kitérhetnék arra, hogy minek kell a második résznél is két percen keresztül mutogatni a semmit, azt hogy jönnek a szponzor Audikkal a mentorok, hogy fél Magyarország eljött, hogy feltotyoghasson a világot jelentő funérlapokra, szóval hagyjuk is, mert máris itt van Hegyi Ákos, akit a bejárati ajtótól követünk egészen a stúdióig, mert olyan szívből idegesítően tolja 15 másodpercenként, hogy „X-Faktor”. Fellép a színpadra és már kezdi is a „Gyerünk emberek, taps, a Színpadon az a bizonyos Hegyi Ákos, aki még semmit nem csinált de már itt van.” Remegő hangon énekel valamit, futkározik, idegesítően arcoskodik, majdnem lecsókolja Alföldi ujjáról a brillgyűrűt és teszi az agyát még vagy két percig. Egyedül Szikora mondja meg az igazságot, hogy ez szar volt, a többiek meg szabadkoznak, hogy ez lehetett volna jó is, de nem lett, ugye. Szerintem akkor lett volna jó, ha otthon marad a francba. De  Hegyi "Valakinek a valakije" Ákos három igennel továbbjut.

Tovább
Címkék: x faktor
21 komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 2x05 - Venomous

2013. szeptember 19. 11:00 - Smiley93

Az epizódot Menősráccal nyitjuk: éppen Dannyvel edz a suliban az éjszaka kellős közepén, vélhetően a farkasszupererő jeleinek megmutatkozásában reménykedik, de egyelőre nem nagyon bír el a súlyzókkal. Kis híján magára is ejt egyet, amikor hopp, Erica kisujjal kiveszi a kezéből a súlyt, na ez a farkasszupererő kéremszépen. Egyébként meg Derek szólította Menősrácot, a teliholdas éjszakájáról faggatózik, nem Gonoszgyíkká vedlik-e véletlen. Menősrác persze váltig állítja, nem történik vele semmi, hát épp emiatt ugrott át a minap reklamálni a Hale Alfa Kft-hez, aki meg nem hiszi, nézze meg a pizsis videóját.

Teljes képernyő rögzítése 2013.09.15. 101600.bmp.jpg

Tovább
7 komment

Gyilkosság 1x10 - Szólok, ha odaértem

2013. szeptember 19. 09:00 - BundásRigó

Az összetört Bennet ázik valahol, Mitch-nek meg elakad a szava Stan láttán, sejti, hogy nem moszkitóktól csurom vér a férje. Rossz hírem van drágám, megvan a gyerek pólója. Holderék jelentenek a hadnagynak a rejtegetett lányról, némi csúsztatással, mert azt hazudják, hogy már nem volt ott, mire ők megérkeztek, szóval az egész Moha téma bukó volt. Aha, nagy kár, károg a főnök, Bendzsó ugyanis élet-halál közt lebeg most a kórházban. Sarah ledöbben, hogy a tettei következményekkel járnak, hát üdv a valóságban. A főcím után Linden zaklatott, tudja, hogy be kellett volna fognia, amíg le nem zárul az ügy. Holder viszont nem stresszel ezen, minden normális embert megvezetett volna ennyi hazugság, ezt majd Bendzsó is belátja, ha még lesz rá alkalma. Na húzzunk haza, késő van. Sarah nehezen, de beadja a derekát, mikor megcsörren a telefon: Stan Larsen nem a polcon tartja a golyóit, bizony feladta magát, látjuk is, ahogy elszállásolják.

killing00.jpg

Tovább
6 komment

True Blood 6x07 - In The Evening

2013. szeptember 18. 15:00 - Szencsike

Szökésre készülnek a vámpírlaborból, Erik és a Hep-V-től haldokló Nora a vírussal szennyezett TB szállítmánnyal jut ki az épületből. Sajnos a doktornő holttestét és az idiótára bűvölt katonát bezárva találják a magánzárkában, azonnali riadó! Igaz egy őrt vesztett a telep, mert lebuktatta volna Erikéket, a szőke vámpír nem adta meg magát, de arrafelé gyorsan pótolják őket. Főcím után Willának a feladata, hogy szóljon Pamnek, ne igyon TB-t, mert a rabok itala is vírusos. Pam a magáncellában egyébként titkos hobbijának hódol, jógázik, mikor Willa értesíti a hírrel. Tara és Jess is tudhat a dologról, így nem lesz gyanús, ha csak néhányan nem fogják meginni az adagjukat. Willa ezután sikerrel visszajut a női szakaszba, lebukás nélkül megúszta a mentőakciót.

pic1.png

Tovább
Címkék: true blood 18+
1 komment
süti beállítások módosítása