Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

El Barco - A Bárka 2x13 (spanyol LOST)

2013. január 27. 15:00 - Sigismundus

És jöjjön hát az El Barco eddigi legjobb része. Melyben végre komoly dolgok derülnek ki arról mibe is kerültek hőseink. Kezdődik egy éjjelen, melyen végre őröket is állítottak valami hanyagság okán. Az őr épp Sol, az előző részben előtérbe került beszólós lány, egyszer balra tekint és jobbról le is üti egy, a hajóra mászott békaember. Majd egy másik békaemberrel kommandós lopakodásnak hitt vicces ugrabugrálások közben belopakodnak a hajóba.

Barco213 (1).jpg

Itt csak DellaGuadra van ébren. Múltkori rosszulléte figyelmeztette, kevés ideje van, hát éjjel kezdi tovább építgetni közös szobájukat Saloméval. Montrero felébred a zajra persze, de mikor látja hogy a haver zörög, nem valami diák, megenyhül, sőt megy átöltözni, hogy segítsen. Mire visszatér, a szerszámok erősen szétdobálva, és kintről egy motorcsónak zaját hallani. Nem kell sok ész kitalálni, valakik embert raboltak, Juliant..

Tovább
Címkék: el barco
3 komment

Shameless - Szégyentelenek 2x02

2013. január 27. 11:00 - nyinanyeznajova

Frank épp a kanapén henyél, mikor Sheila kiabálását hallja, ezért a kertbe vánszorog, hogy megnézze mit akar asszonya, aki átszellemült arccal, egy hatalmas padlizsánnal hadonászik a kertben, majdhogy meditatív állapotban, lelkesen szónokolva. Frank záróizma a zöldség láttán összeszorul: nem, a világ összes vazelinjével sem, ezt nem, a padlizsán nem végbelekbe való, pláne nem az övébe. Sheila kivételesen nem akar vaskos segédeszközöket kedvese különböző testnyílásaiba oktrojálni, egyszerűen csak fejlődése felett érzett örömét szeretné megosztani: a tervezettnél több lépést sikerült megtennie, így eljutott a zöldségeshez. Ma csak a vásárlás, holnap a világ - Frank ennek hallatán olyan arcot vág, mintha mégis megkínálták volna a padlizsánnal a záróizmát.

sh1.jpg

Tovább
Címkék: szégyentelenek
Szólj hozzá!

Porrá leszünk - 3x06

2013. január 26. 15:00 - G_Norton

„I’m forever blowing bubbles”, füttyögi valaki az őrsön, és egy dedikált focilabda pattog Alex felé, majd főhősnőnk felébred. Reggel megy melózni, mindenütt rohamosztagos zsaruk hömpölyögnek a kijárathoz, Viv telefonon üzenni mindenkinek, akinek csak tudja, hogy minden eltáv törölve van, ha nem tudják, miért, akkor kapcsolják be a tévét. A tévét nézi brigádunk is, a Strangeway-börtönben lázadás tört ki, és a rabok megkezdték a börtön módszeres lebontását. A góré a megszokott lazasággal nyugtázza a dolgot, a majmok hadd lázadozzanak, majd ő odamegy, és egyenként lepofozza őket. Nana, csak ácsi barátom, jön Jimbo, a górét letiltja erről, tessék megkeresni azt a faszit, aki kiszökött a börtönből. Viv beszélne a góréval, még mielőtt ő is kimenne a harcmezőre, azonban a góré nem figyel rá, és mivel a szökött rab vékony testfelépítésű, ezért inkább másra bízza a dolgot, ő megy elpicsázni a rabokat, Jim úgy mosolyog, mint aki pontosan tudja, hogy ez fog történni, és hogy mi lesz a vége. A góré befut a csapattal a börtönhöz, azonnal leváltja a csapat parancsnokát, majd mindenféle felszerelés nélkül nekiáll ütni-verni minden fogvatartottat, közben a rohamcsapat mögötte jön óvatos léptekkel, minek ide bármilyen hadsereg, vagy TEK, ha itt van Gene Hunt? Gebasz van azonban, mindenki hátrálni kezd a kijárat felé, és már csak kint veszik észre, hogy egy rendőr nincs meg: Viv maradt bent a pokolban. Főcím.

01.jpg

Ez így már hostage-situation, innen már baromi nehéz dolguk van. Szóval a lázadás kirobbantója egy Jason Sacks nevű vadállat, exvillanyszerelő, életfogytig csukták le, miután felgyújtott egy rendőrt. Keats a górét hibáztatja joggal, elvégre volt egy parancsnok, akit a góré leváltott pusztán azért, hogy behúzzon néhány elítéltnek. A góré ezúttal tiszta lapokkal játszana, válságstáb a börtönben, minden erővel ki kell hozni Vivet, de lehet, hogy már késő játszani a fair play-t. A börtönben perpill minden csendes, egyelőre azzal vannak elfoglalva a rabok, hogy Vivet köpdössék, ennél szarabb szituban max Semjén Zsóti lehetne, egy csapat börtöntöltelék romaember gyűrűjében.

Tovább
Címkék: ashes to ashes
Szólj hozzá!

A törvény embere 1x01 - Fire In The Hole (Robbantás)

2013. január 26. 10:00 - Patrico Fellini

Egy luxusmólón vagyunk Miamiban, medencével, napozgató modellekkel. Ebben a környezetben találkozunk főhősünkkel Raylan Givens helyettes szövetségi rendőrbíróval. Cowboy kalapban. Érezhetően nem passzol ide, de magabiztosan elsétál a móló végéig, ahol egy valószínűsíthetően ismerős figura költi ebédjét. Rögtön kiderül: Raylan 24 órás ultimátumot adott ennek a roppant szimpatikus úriembernek, hogy elhagyja a várost, különben nyílt színen lelövi. A rosszfiúnak ez nem tetszik, húzza a dolgokat, míg le nem jár az idő, majd előrántja fegyverét. Ó, de a balga nem sejtette, hogy a mi kis barátunk bizony egy klintísztvúd, és csak erre a mozdulatra várt, hogy utána három golyót ereszthessen a gazfickó mellkasába, nyilván anatómiailag praktikusan elhelyezve.

Justified 01.jpg

Tovább
2 komment

Liveblog: Ki lesz Magyarország hangja?

2013. január 25. 19:14 - sixx

23:18 És Pál Dénes megnyerte, ahogy azt vártuk. Megérdemelte. Jóccakát.

23:16 Baszki, tartják az adásmenetet, 23:21-kor kell befejezni, be is fogják. 

23:15 Nádor Dávid a harmadik, ez sem túl meglepő. Az sem, hogy nem túl boldog.

23: 12 Weisz Viktor a negyedik, eddig papírforma. 

23:12 Na, melyik fekete fej Dénes?

23:11 Nu, akkor most lesz vége a mókának. 

22:47 Loksi.

3801200_16125a0c27572fb6698bba3b45d1bdff_m.jpg

Tovább
458 komment

Bűnök és szerelmek - 1x14

2013. január 25. 18:00 - Alice Page

Tovább görög hőseink szekere életük nyomorrögös, idiotizmussal kikövezett útján, melyet azért, szívet-lelket gyönyörködtetve, néhány örömbokrocska is szegélyez. Ilyen például az, amikor kiélheted gyermekkorod összes frusztrációját a nevelőapádon, vagy (majdnem) megcsinálhatod a nődet a konyhapulton, esetleg két napon belül kétszer válhatsz nemi erőszak áldozatává – ki ne álmodott volna már ilyesmiről! Vagy gondoljunk az élet olyan apró ajándékaira, mint egy új, gurulós apuka, vagy egy kistestvér…igaz, húsz évvel azután, hogy levélben kérted a Jézuskától. Hiába, ő sem a régi már.

14.7.PNG

Tovább
5 komment

Barátok közt 6353-6354. rész

2013. január 25. 15:00 - nyuszi01

Miki és Nóra ismét csőröztek egyet András temetése után, Atikám pedig megpróbálkozott bejutni a Clau-villába, hogy Julit lássa – sikertelenül. Juliék lakásában a fürdőszoba megszűnt létezni, és ezen még Vilibá sem tudott segíteni. Gabi titka pedig kiderült Laci számára is, mégpedig az, hogy bepasizott, szóval Laci most már végleg friend zone-ba került. Innen folytatjuk.

És már indítunk is Nóráékkal, még mindig benne vannak a belső nyelvesben, de nem csodálhatjuk sokáig őket, mert már ugrunk is a kocsmába, ahova éppen Balázs és Hanna ül be egy afterra. Atikám is ott rontja a levegőt, kérdezi is, hogy még csak most lett vége a tornak? Áh, nem, csak segítettek takarítani. Meg különben is, Miklós le van törve, mint a bili füle, szóval kellett neki egy kis lelki támasz. Atikám akkor lépne is, Nóra már biztos várja. De bukó, mert Balázs vágja oda az élest: nem, nem, tévedés van ittenék, Nóra még mindig Miklós lelkét (és mást) ápolja odafönn, szóval még nincs otthon. Atikám ennek örömére elmélyül az étlapban, és gondolatban már különböző középkori kínzóeszközökkel veszi el Miklós kedvét Nóra további szúrásától.

bk333.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
7 komment

Gossip girl - A pletykafészek 2x11 - The Magnificent Archibalds

2013. január 25. 11:00 - Agent "V"

Megint hálaadásos epizód van,ami azt jelenti, hogy szuper kis balhék várhatók.Izgalmas lesz nézni Serena és Aaron vergődését, meg gondolom a hülye Jenny is folytatja a harcát törvényen kívüliként. Ugye ott vágtuk el ezt a szálat, hogy nagykorúsíttatni akarja magát, ami marhára fair az apjával szemben. Blairnek meg gondolom ott van az anyja új pasija, szóval unatkozni biztosan nem fogunk.

gg2x11.png

Tovább
Szólj hozzá!

Házasodna a gazda - 1x06

2013. január 25. 09:00 - nёmere

Az egész számítástechnikai flottám jobb és még jobb kütyüinek le-felcserélése, installálása, áthúzása után, újra itt! Már komolyan azon gondolkodtam, hogy papíron küldöm el a HV-t, az a legritkább esetben írja ki, hogy „please contact your hardware supplier”.

No, de visszatérve a lényegre, meg a történetre, Sly birtokán reggel a csajok éppen a napi ampulla kávéjukat akarják összekalapálni, mikor az asztal közepén gondosan elrejtett arcképet találnak Széchenyiről, alatta egy üzenettel a ház urától: sziasztok csajok, éhes leszek délre, csináljatok valamit, a lecsót nagyon szeretem. Nem kétlem, hogy tényleg ez a favorit, de azt is gyanítom, hogy amikor az ötletelésnél a gazda gondolatai elkezdtek a libával töltött, majorannás jércemellel megtűzdelt bölény körül forogni, barackos mártásban, a szerkesztők minden lelkesedést lehűtve két lehetőséget engedélyeztek, azaz mertek bevállalni: lecsó, vagy virsli mustárral. Így inkább a lecsó lett a kedvenc étel. Egy kincses térképet is mellékelt hozzá, ami a legleleményesebb légi sztereo fotogrammetriai eljárást használva mutatta meg a lányoknak A bolt helyét: Ház-Iskola-Bolt.

HG_01.jpg

Tovább
10 komment

Barátok közt 6351-6352. rész

2013. január 24. 19:00 - nyuszi01

Megvolt a temetés, félóra sírás, a rég elfeledett szereplők is visszatértek, és Atikám még mindig megúszta. Na de vajon meddig? Lássuk, miből élünk.

Udvaron nyitunk a Novák-Gizike-Gabi hármassal, Gizike már nagyon durván nyomulna Novákra, de közben érkezik a temetésről a menet eleje, szóval udvarlás egyelőre offolva. Miklós reklámozza a halotti tort, nála lesz, jöjjön mindenki. Laci inkább Gabikával tartana mesedélutánt Juli félredugásáról, aztán meg mehetnének a torra, de ennek a romantikus invitálásnak a hatására Gizikében felébred a versenyszellem, és szeretné távol tartani a konkurenciát, szóval elrángatja Gabit, nézze meg a boltot jelszóval, Lacit meg elküldi Miklós-nézőbe.

bk323.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
4 komment
süti beállítások módosítása