Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fald fel Amerikát! 2x03 - Charleston

2013. június 23. 17:00 - Chat Géza

Adam ma Dél-Karolinába, Charlestonba megy, mert diétás étrendjében ma halnap van kiírva, ezért hallal, rákkal és más egyéb tengeri bizbaszokkal fogja kibélelni testét.

1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Penn és Teller - Verj át, ha tudsz 1x05

2013. június 23. 13:00 - Chat Géza

A mai műsort a cukiságfaktornak adott hatalmas, csajozós gázfröccsel indítjuk, mert első fellépő a 10 éves Daniel Kramer, akinek a szülei sem értik, hogy a viharba érdekelheti gyereküket ennyire a bűvészet. A bemutatkozó videóban ki is derül, hogy mennyire az agyára tud menni a szüleinek. Már most viszket a tenyerem és ez az érzés nem is fog megváltozni, ahogy látom. Elsőnek egy kártyatrükk jön, aminek röviden tömören annyi a lényege, hogy van hat lap, amiből eldob hármat és valahogy –varázslás – mégis hat lap marad nála. No, ezt megcsinálja háromszor, de már a másodiknál tudni lehetett a poént, hogy az utolsó körben, bizony csak három kártya fog maradni, no mindegy, félbe tépi őket és máris megvan mind a hat lap. Jézus. Most kézkicsavarós mutatvány jön, amihez Jonathan Ross asszisztál, le is megy a produkció jó sok túlspilázott színészi attitűddel megspékelve. Még jó, hogy Penn és Teller nem tiporja földbe a kiscsávó önbizalmát, jó volt ez kölyök, közülünk való vagy, mondják ezt teljes odaadással annyira, hogy a mamlasz Penn majdnem nekikezd ríni.

5.1.jpg

Tovább
Címkék: penn és teller
Szólj hozzá!

Az Onedin család 2x13 - The Challenge (A kihívás)

2013. június 22. 11:00 - Gabba

Liverpoolban Callon érdekeltségű hajó köt ki, Franciaországból érkezett, kapitánya, a fess Fogarty mosolyogva búcsúzik a partra lépő utasoktól. Köztük Elizabeth-től, aki a legfrissebb párizsi modellbe öltözve lépked le a hajóhídról, a parton várakozó Albert örömmel köszönti nejét. Emma is itt van, ő viszont egyáltalán nem örül, hogy vőlegényjelöltje egy ilyen csapodár nőszeméllyel töltött egy teljes napot egy fedélzeten. Elizabeth Albertbe karol és közben Emma felé nézve jó hangosan közli, hogy soha többé nem fog krinolint viselni, mert az olyan formátlanná teszi a nőket. (Főleg ha naponta megesznek belőle egy kilót, teszem hozzá én a hűtőben matatva, de csak virslit találok.) Miután Frazerék elvonulnak, Emma még hozzáteszi: Ne haragudj, Daniel, de olyan féltékeny vagyok, ez a nő valahogy mindig az utadba kerül. Ennek csak egy ellenszere van, jelöld ki az esküvőnk napját, búgja a szakállas bájgúnár.

Challenge01

Tovább
Címkék: onedin család
30 komment

Éjjel-nappal Budapest 1x83/1 - Itt a pulya, hol a pulya?

2013. június 22. 09:00 - szétcsapott kozákkucsma

Valószínűleg a szerkesztő lamantinok is nyaralnak, így az RTL Klub outsourcongolta az állatkertnek a forgatókönyvírást, de annyira nem történik semmi, hogy a héten biztos, hogy a hüllőház lakóin van a sor. Ugorjunk is egy fejest a nihilbe! Egy kívánós asszony minden akaratát teljesíteni kell, Marci befektetett egy zacskó gumicukorba. Marci a támogatásáról biztosítja gyereke anyját, aki a támogatás szót valamiért szerelemnek hallotta, próbálja megerősíteni az örökké tartó köteléket kettejük között, és beszélgetni próbál. Egy egyszerű „milyenek a lakótársaid" című kérdésre Marci az egész lelkét megnyitja, amiből Hannának az jön lesz, hogy ha újra összebarátkoztatja Dzsóval Márcsellót, akkor örökké együtt lesznek. Valamit elfelejtett szerintem. Ja, elmondani, hogy nincsen pulya a hasában! Anikó lebizniszelte a nagyon extrém (értsd: fel van borotválva a haja és egy bőrkabátot visel) sráccal, hogy majd keresi. Ha már ennyire belejött, még több extrémembert akar zaklatni és az adatait megszerezni, amihez Carlos is boldogan asszisztál.

1.jpg

Tovább
21 komment

Kaliforgia 6x10 - Blind Faith

2013. június 21. 17:00 - Chat Géza

Remek családi vacsival nyitunk a Moody rezidenián, mely Becca apja iránt érzett csalódottságba torkollik, mert az nem támogatja lánya hirtelen hülyeségből jött ötletét, hogy elmegy utazgatni, tapasztalatot szerezni. Hank szerint ez pózerkedés, mert az az író, aki szétüli a seggét, hogy papírra vesse mindazt, ami a fejében van. Karen persze támogatja az ötletet, ugyanakkor enyhén faszparasztnak tartja Hanket, meg a sunyi düh-szexre való felhívását.

1.jpg

Tovább
Címkék: kaliforgia
1 komment

The Big Bang Theory 2x07 - The Panty Pinata Polarization

2013. június 21. 15:00 - Szakee

A srácok klingon szókirakóssal játszanak (te jó ég, ilyen létezik? nagyon beteg) amikor Penny tör be, TV-zni szeretne, a sajátja nem megy, mióta nem fizeti a számlát. Talán az első dolog, amit Penny nem tud a testével megszerezni? Penny az Amerika következő topmodelljét nézi, ami Sheldonon kívül mindenkit magával ragad. Howard már látja is a távoli jövőt, tuti mindegyik a felesége lesz egy napon. Penny elárulja, hogy a lányok egy Los Angeles-i villában laknak, ami csak olaj a tűzre Howie-nál, karnyújtásnyira vannak a modellek, ráadásul hetente egy ki is esik, aki ilyenkor nagyon szomorú, ergó tökéletes préda. Mellesleg a kirakós kört Sheldon nyeri.

vlckép00001.png

Tovább
Szólj hozzá!

Sherlock és Watson 1x21 – A Landmark Story

2013. június 21. 13:00 - Láng Vince

Emlékeztek még arra a kellemes részre (e12), ahol a kopasz, nagydarab gyilkos, Sebastian Moran – becenevén M – háromlábú állványra akasztotta fel áldozatait? Később Holmes akasztotta fel M-et az állványra azt hívén, a pasas ölte meg a néhai barátnőjét. De az epizód végén kiderült, nem a kopasz ürge volt a tettes, hanem az igazi Moriarty. "To be continued..." – írták akkor a rész végén. Most folytatódik.

kep1_moran.JPG

Tovább
Szólj hozzá!

Őslények kalandorai 3x04

2013. június 21. 11:00 - FZoli9

Christine Johnson morcosan nézegeti a lelet fényképét, biztos benne, hogy az ARC-ban volt. Az érkező Wilder kapitány alátámasztja ezt, lehallgatták a telefonokat, a lelet Helen Cutternél volt, ám a további sorsa ismeretlen, lehet megsemmisült a tűzben. De az is lehet, hogy nem, érvel Johnson és kiadja a parancsot: Wilder szerezze meg neki a leletet. Közben egy elzárt laborba mennek, az üvegfal mögött négy műtőskinézetű ember dolgozik, méghozzá egy jövőbeli ragadozón. Johnson szerint, ha megértik őket, akkor irányítani is tudják majd a lényeket. Erre rácáfolandó a ragadozó ébredezni kezd, Wilder gyorsan kiparancsolja az embereket. A ragadozó kissé kómásan randalírozik, majd a biztonsági üveget kezdi támadni kisebb sikerrel, érzi a mögötte lévők szívverését. Johnson mindenképp uralni akarja ezt az erőt, ám Wilder szerint ekkor fel kell oldaniuk az álcázást, az pedig szemet szúr majd az ARC-ban is. Őket csak bízza Christinre. A nő távozik, Wilder pedig egy kód beütésével elektromosságot vezet a terembe, kivégezve a ragadozót.

vlcsnap-2013-06-19-22h36m46s223.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

True Blood 5x07 - In the Beginning

2013. június 21. 09:00 - Szencsike

Elevenítsük fel gyorsan mi is történt eddig: Eric és Bill kiszabadította Russel Edgingtont, akit Hatóság vezetője ki akarna végezni, de a mobilappos kivégző nem működik, így Russel Romant öli meg. Alcide hajlandó megküzdeni a falkavezérségért, Sam és Luna üldözőbe veszi a természetfeletti lények kivégzőit, ennek első lépéseként Sam és Andy egy fegyverboltost nyír ki. Lafayette Jesus lelkét szeretné megmenteni, Terryt egy iraki nő átka kergetné a halálba. Hoyt rossz társaságba keveredett, Sookie és Jason megtudják, hogy a szüleiket valójában egy vámpír ölte meg. Lássuk, hogy folytatódik a kisvárosi emberek, vámpírok, vérfarkasok, tündérek, alakváltók és még ki tudja milyen természetfelettiek története!

pic1.png

Ott hagytuk abba, hogy Russel megkarózta Romant, azonnali riadó! Russel Ericcel meccselné le a személyes problémáikat, közben fények lekapcsolódnak, sötétség, katonaság beront, a háttérből Salome Lilith-hez imádkozik. Nora a börtönében szintén, miközben fullban nyomják rá és rabtársára az UV napfényt. A katonák elfogják Russelt, fények fel, Eric felkötözve egy oszlopon. Jace Evert rossz dolgai után a tündérbárban vagyunk, Sookie elájult, Jason jajong mellette, Claude és egy másik tündérke megpróbálják meggyógyítani. Ha Sookie tündéroldala erős, akkor elfogadja a fényenergiát. Sookie feje fénylett, Claude viszont ingatja az övét, nem tetszik valami. Sookie felébred, rettentő morcos a lány, energiasugarakkal ütötték ki, ő meg lemerült. Claude és tündérke elmagyarázzák, hogy Sookie csak féltündér, vannak még fel nem fedezett, erőteljesebb képességei a gondolatolvasáson és az energialöketen kívül, de az ereje véges. Ha elfogy, akkor normális, de mindenképpen halandó ember lehet belőle. Sookie-nak vélhetően egy normális élet a vágya, de inkább indulást vezényel Jasonnek.

Tovább
Címkék: true blood 18+
4 komment

Éjjel-nappal Budapest 1x83/1 - Anikó ogrékra vadászik

2013. június 20. 17:00 - pabblo

Hiába a kemény küzdelem, Laller továbbra sem talál senkit, aki hozzányúlna girhes kis testéhez, pedig igen erősen próbálkozik. Helyette viszont az erős akcentussal érkező Cahndra nyúlja el a nőket, úgyhogy Pumuklifej rövid úton adja ki a vadonatúj lakó útját. Hanna végre megmondta Karesznak, hogy igazából nem is terhes, de hát szegény, ő csak áldozat, mert nem akarta Marcit megbántani, ugye. Bezzeg, milyenek a pasik, neki ezt már nem veszi be a gyomra, ezért a távozás hímes mezejére lép. Hanna egyedül, Laller szárazévszakán pedig még a dunai árvíz sem segít. Jöjjön hát a szerda esti adás.

130620_bp01.jpg

Tovább
14 komment
süti beállítások módosítása