Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x70 - Kedves Rita! Anyád!

2013. május 24. 18:00 - pabblo

Tényleg rohamosan közeledhet a szezonzáró adás, a villában ugyanis pont úgy történnek a dolgok, ahogy azt a néző baromira nem akarná. Ritát gyorsabban szippantotta be a hanyatló kapitalista nyugat, mint Buci a fehér csíkot, így valószínűleg ő az egyetlen, aki simán rávert VV Fecó angliai kiruccanására (már várom, mikor kezd el vasazni). Szerencsére Kristófnak is működnek a véredényei, és ha már Vivi nem akar édes hármast, hát ráugrik Ritára. Remélem védekeztek, mert ha ezeknek gyerekük lesz, Nostradamus követői már kezdhetik is keresgetni a mester világvégéről szóló jóslatait. Ráadásul Lófejet is üldözi, úgyhogy kezd egy igazi kuplerájjá alakulni a lakás (én pedig nem szeretnék egy olyan világban élni, ahol bármelyik társaságban is Laller számít a legnormálisabbnak). Mindenkinek kéne egy büdösnagy atyai pofon, oszt' jónapot.

130524_bp01.jpg

Tovább
21 komment

Éjjel-nappal Budapest 1x67-69 – Tömör gyönyör, avagy nem csak a sajt jó ömlesztve

2013. május 24. 16:00 - marhapori

Sajnálatos módon egyszerre kapott el minket a csömör, a hányinger és az öngyilkossági kísérletek sorozata, ezért kimaradt pár hogyvolt, elnézést kérünk! Most, miután sixx főnök szana meg szÉjjel csapta az arcunkat, az ambulancián ülve, röntgenre várva gyorsan helyükre tesszük a hiányzó láncszemeket. Három résznyi instant hisztizés, kavarás és picsogás következik, úgyhogy tessék a késeket eltenni, nehogy ti is ereket vagdossatok! Ott csúszott ki a szánkból a kiskanál, hogy Karvaly hazaérkezett a világ közepéről, mert rádöbbent, hogy odakint bizony nem olyan túrós a rudi, mint azt a mesékben megéneklik, Dzsót pedig lassan kipaterolják a saját kecójából. Sajnos egyik kedves olvasó sem kerülhet a baltaarcú tulaj helyébe, hogy odacsapjon az elszemtelenedő bérlőknek, így egy darabig nézhetjük az „énkiköltözöktebeköltözöltemeglevagyszarva” vonalat. Mivel három részt kell összefoglalnom, nem ragaszkodom majd feltétlenül az időrendiséghez, talán még izgalmasabb is lesz. Jó, ebben én sem hiszek; igazából az államvizsga tételeim is érdekesebbek, pedig azok aztán kurva szarok.

1.jpg


Tovább
9 komment

Gossip girl - A pletykafészek 2x24 - Valley Girls

2013. május 24. 15:00 - Agent "V"

A mai résszel visszatérhetünk a 80-as évekbe, mégpedig Lily életébe, aminek valószínűleg ahhoz van köze, hogy letartóztattatta Serenat. Azzal nyitunk, hogy a fiatal Lilyt látjuk egy cabrioban száguldani a Santa Barbarai tengerparton. Megáll egy telefonfülkénél, ahonnan felhívja az apja irodáját, ahol a titkárnő azt sem tudja, hogy van egy lánya. Megbeszél vele egy talit, majd visszatérünk a jelenbe, ahol a felnőtt Lily érkezik meg a rendőrségre Serenáért. Blair és a srácok fel alá járkálnak és idegesek, nem értik Lily hogy tehette ezt. Érkezik a hárpia, megy a csúnyánnéző meccs, majd Lily és Serena beszélget egy külön szobában, ahol megy az adok-kapok. Lily reméli, hogy Serena megtanulta a leckét, Serena meg reméli, hogy ha anya lesz, akkor nem lesz ilyen szar anya, inkább örökbe adja a gyerekét, de ne legyen Lily mása. Lily indulna és lezárná a témát, Serena pedig közli, hogy az egy telefonja nem az anyjának ment, hanem a végszóra csodálatosan belépő Cece-nek.

1.png

Tovább
1 komment

Sherlock és Watson 1x17 – Lehetőségek

2013. május 24. 11:00 - Láng Vince

Az előző részben Holmes a tanítványául fogadta Watsont. A nő első megoldandó ügye két hulla, akik biztonsági őrök voltak egy parkolóban, amíg valaki le nem lőtte őket. Watson kikövetkezteti, hogy az elkövető a két halálos lövést leadását követően bizonyára elmenekült, mert a helyszínen nem található. Nagyjából én is hasonló eredményre jutottam volna, Holmes azonban nem ért egyet ezzel a hipotézissel. Mivel a két holttest ruhái nem egyeznek, valószínűtlen, hogy mindketten a parkolóban dolgoztak. A helyes megoldás az, hogy egyikük – amelyik a ruháját áruházban vette és utólag varrta rá a jelvényt – csak tettette, hogy biztonsági őr, igazából egy rabló bűntársa volt. A parkoló autókból kilopta a forgalmikat és az üzembentartó lakcímére küldte betörő barátját, haszonszerzés céljából. Amikor az igazi parkolóőr rájött a turpisságra, lelőtték egymást. Az ügy lezárva, de hátra van még negyven perc az epizódból, úgyhogy nem kizárt, hogy felmerülnek további bonyodalmak.

001.jpg

Tovább
2 komment

Észbontók 1x07

2013. május 23. 21:20 - Chat Géza

Szokásos csütörtök esti menetrendet tartva újfent jelentkezünk az Észbontók hogyvoltjával. Gyanítjuk minden a legnagyobb rendben van, mi jól vagyunk, kicsit fáj, de azért még nézzük, mert akad egy-két ritka nagy gyökér, aki ha köll ha nem ontja magából a kínzó ökörséget. Jogos a kérdés, hogy ők most tényleg hülyék, vagy csak megjátsszák, de sanszos, hogy a Jászai Mari féle színi tanoda nem termel ki magából ilyen őstehetségeket, ha csak nem a ez első körben kiszanált megye kettő szavalóverseny győztes kisgyerekek ezek. Na, de inkább nézzük, kik lesznek a mai humorforrások. 

1_3.jpg

Tovább
Címkék: észbontók
1 komment

Hannibal 1x07 - Kötözött, vesével egybesütött szív

2013. május 23. 15:00 - sixx

Will a tanteremnek tökéletesen alkalmatlan és iszonyú lehangoló betonkockában, Quanticóban tart előadást a Mészárosról, hármasával gyilkolászik, legutóbb kilenc nap alatt teljesítette a penzumot. És megmutatja az áldozatot képeit, guszta. Másfél év szünet, aztán megint három, után egy nap szünet és jön még kettő. És a harmadik egyelőre hiányzik. A mészáros jól ismeri az emberi testet, vagy sebészi gyakorlattal rendelkezik, vagy nagyon lelkes és ügyes amatőr, aki egy kurva drága anatómiai atlasszal megy vágyait kiélni. És az áldozataiból elvisz dolgokat. Aztán megeszi. Jó kis előadás, az a csoda, hogy Will nem kap sírógörcsöt ott, a színpadon. A végére megemlíti Lass ügynököt, akiből egyelőre a karja van csak meg, és megjelenik Jack is, aki csak hallgat nagyokat.

Screen Shot 2013-05-23 at 5.54.12.png

Tovább
Címkék: hannibal
20 komment

Szolgálati közlemény: írjon hogyvoltot Ön!

2013. május 23. 14:30 - sixx

Megint van egy rakás sorozat, amiről senki nem ír itthon, pedig lehetne, sőt kéne is. És most nem az amerikai vetítésben láthatókról beszélek, hanem azokról, amikkel a magyar adókon is találkozhatunk. Ezek mellé keresünk grafomán írókat, akik szabadidejükben ezzel a nem kis időt és energiát felemésztő hobbival akarnak foglalkozni. Az alábbi sorozatokra keresünk gazdát, de gyorsan:

  • Jo (francia krimi Jean Renóval, az RTL adja)
  • Falling Skies (az első évadtól, a Viasatra6 jön)
  • The Following (az RTL-re jön)
  • Red Widow (AXN adja)
  • Better Off Ted (Dilinyósok címmel RTL)
  • A szépség és a szörnyeteg (Super Tv2)
  • Vegas (Super Tv2)
  • Real Humans – Az új generáció (AXN SciFi)
  • Sötét zsaruk (Dark Blue, RTL 2)
  • Copper (Cinemax)
  • Doktor D. (Necessary Roughness, Super Tv2)
  • Haven (Universal Channel)
  • Scandal (Universal Channel)
  • The Borgias (3. évadtól, HBO)  
  • Dexter (4. évadtól lenne ideális, de a Viasat6 hamarosan kezdi a hatodikat, így onnantól is lehet)
  • CSI-család (mindhárom tag, tulajdonképpen akárhonnan el lehet kezdeni)
  • L.A. Complex – Hollywoodi álmok (MTV)

Ezeken kívül lehet mást is, tessen érdeklődni róluk, a pályamunkákat pedig a hogyvolt kukac gmail pont com címre küldeni, hogyvoltoznék tárggyal.

Hajrá. 

9 komment

Bosszú 2x14 - Áldozat

2013. május 23. 13:00 - fuszulykavirág

Az évad elején látott elsüllyedt Amanda (mármint a hajó), most tér vissza, és bár még a felszínen van, azért sejtjük, hogy Porterék nászútjának nem lesz jó vége. Dúl a láv rendesen, a gonosz Ryan meg osonkodik. A Grayson fiúk profi módon csavarják szőnyegbe a jobb létre szenderült Helent, Victoria pedig zseniális megoldással áll elő: magára kapja a nő ruháit, és beül a sofőrje mögé a kocsiba. A következő jelenetet meg nem értem, mert azt vártam volna, hogy akkor most lelepleződik a terroristák titkos búvóhelye, vagy valami hasonló dramaturgiai fordulat, ehelyett csak egy újabb partiszervezés a téma a Graysonok között. Meg az, hogy akkor Amanda Clarke-tól meg kéne válni.

1.JPG

Conrad ezen a következő bulin jelenti majd be politikai karrierjének kezdetét, az összeesküvők kis csapata (Emily, Nolan és Aiden) pedig telekonferenciázik a lehetőségekről. Váratlanul Ashley állít be Emilyhez, és elmesélni neki Igazi Emily zsarolós húzását – amiből Emily rájön, hogy bizony lába kelt a laptopjának. A Ryan gyerek is előbukkan végre az Amandán, és egyből fegyvert fog az új asszonyra. Arra kíváncsi persze, hogy mivel zsarolták meg Conradot, és egész csinos kis túszdráma kezd kialakulni a nyílt vízen.

Tovább
Címkék: bosszú revenge
18 komment
süti beállítások módosítása