Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Shameless - Szégyentelenek 2x01

2013. január 20. 11:00 - nyinanyeznajova

Künn a fákon újra szól a víg kakukkmadár, napsugárban úszik minden, száll az illatár. Nyár van, nyár! Sheila már a házon kívüli századik lépésénél jár, Frank szokás szerint piál, Karen az új pasijára vár, Gallagheréknél egy csomó gyerek a kerti medencébe ugrál.

sh1.jpg

Tovább
Címkék: szégyentelenek
9 komment

Porrá leszünk - 3x05

2013. január 19. 12:00 - G_Norton

A Sam Tyler-dzsekiről, és magával Sammel álmodik Bolly, stílusos, modern, és vonzó a bőrdzseki, én is próbálok egy ilyet szerezni. Na de ébresztő, a mai nem túlságosan szemét bűnözőink príma minőségű pornót akarnak behurcolni, azt pedig már mégse! A csapat másik fele, Chris és Ray közben valami robottáncot gyakorolnak valamiért, Chrisnek megy, Raynek nem, őt szimplán nem arra teremtette a természet, hogy táncoljon. Közben indul az akció, az egyik főkolompos meglép, Alex stukkert szegez rá, lelövöd? Nem? Akkor átmegyünk rajta. Egy másik autó megelőzi őket, éppen előttük fékez le, és dobja le magáról a felkenődött csempészt, a kocsiból pedig két ősmanchesteri rendőr lép ki: a buzi bajusz ikrek, avagy DCI Litton, és Bevan nyomozó. Gene borzasztóan örül. Főcím.

01.jpg

Bolly szerint nem lehet annyira borzasztó ember Litton, ezek szerint nem vette észre az óccsószürke, randa dzsekit, meg a franc se tudja honnan vásárolt csizmákat, meg az amúgy is elképesztő fizimiskájukat, és az intelligenciáról nem is szólva. Épp az osztályon poénkodnak hangosan, sztorizgatnak a jó öreg északról, sajnos Jimbót is ott eszi a fene, természetesen minden erőforrást és segítséget meg kell adni Litton ügyéhez. Egy Frank Hardwick nevű stand up-humoristát keres, aki igen rohadt bűncselekményt követett el, Gene itt szól bele a mondókába, csak nem lehányta a makkos cipőjét? A csukát elnézve ez nem is bűntett. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Manchesterben lenyúlt kétezer fontot, ami a rendőrség özvegyeinek szánt összeg volt, a szemétládája. Keats figyelmezteti a górét, hogy mindent az előírások szerint csináljanak, majd távozik, aminek nagyon örül Litton is: esze ágában sincs Hardwicket elkapni nyamvadt 2 rongyért, mert figyelmeztetéssel megússza, ezért valami komolyabbat varrna a nyakába, hogy biztosra menjen. Van még némi kemény, farokméricskélős szájkarate Litton, meg a góré közt, na gyerünk, kapjuk el a humoristát.

Tovább
Címkék: ashes to ashes
Szólj hozzá!

El Barco - A Bárka 2x12 (spanyol LOST)

2013. január 19. 10:00 - Sigismundus

És most kezdődjék az egyik legjobb része az El Barco két évadának. Tündibündi tanmesével nyitunk, van úgy hogy két kisgyerek úgy hasonlít egymásra mint két tojás. Az ilyet ikreknek hívják a tanítónéni szerint. De aztán kiderül hogy különböznek mégis. A tanmese apropóját az adja, hogy egy rózsaujjú hajnalon, nem az éber őrség vagy a sokféle műszer, hanem Valeria veszi észre hogy velük szemben egy másik Sarkcsillag horgonyoz.

Barco212 (1).jpg

Nosza meg is kezdi a hajósnépség az átkelési készülődést, mert nem jelez vissza a másik hajó. Buborék távcsövön leolvassa, a neve Zvezda Szira, azaz Sirrah Csillag, az Andromeda csillagkép legfényesebbje. Kérdik, honnan tud oroszul, csak vállat von, eddig nem tudta hogy tud.

Tovább
Címkék: el barco
Szólj hozzá!

Bűnök és szerelmek - 1x09

2013. január 18. 15:00 - Bella Tangolita

A jubileumi adás előtt egy nappal vagyunk, ehhez mérten eléggé rezignáltam várom a fejleményeket...Felcsendül a főcímzene, amiről eddig méltán feledkeztünk el, pedig van neki erénye: rövid. Javaslom, hogy behunyt szemmel hallgassuk, így megkímélendő magunkat a női és férfi szabad bőrfelületekre pingált szereplők viszolyogtató látványától. Bár ki tudja, aki még nálam is szolidárisabb kíván lenni a TV2-vel, az a mellékelt minta alapján varrassa magára a kedvenc szereplőjét. Tudom, hogy nehéz a választás, de egy ilyen aprócska áldozat is elég lehet egy Aktív-riportban való szerepléshez. Ha a szemünk csukva, már figyelhetjük is a szöveg gyermeki egyszerűségét. De ne becsüljük le, szerintem arra kiválóan alkalmas, hogy prezentáljunk általa egy kis esti agyérgörcsöt családunk szerencsésebb felének, akik ezen az estén sem tartanak velünk, hogy együtt vigadjunk a TV előtt.

tetkó, 09 (Custom).JPG

Tovább
11 komment

Gossip girl - A pletykafészek 2x10 - Bonfire of the Vanity

2013. január 18. 13:00 - Agent "V"

Eltelt egy újabb hét, nekem eseménydús volt,nem a jó értelemben.Ti hogy vagytok?Jó, hogy itt van a GG, mert így garantált a heti egyszeri valóságtól elszakadásom, bár azért a mai rész, nem a gondtalanságról szól.Sajnos ebben az epizódban túl sok jelentben van benne Barom Bart, akit továbbra is szívből fogok utálni és sajnos kicsi J-ből részemről végleg kis köcsög J lett,vagyis lesz 42 perc múlva.Én azt hittem én voltam problémás tini, de ha ezt a hülye libát látta volna Anyukám, akkor biztosan felértékelt volna hozzá képest minden gyökérségemmel együtt.Viszont nemleszektöbbéjófiú Dannek hála Chuck emberi oldaláról is többet tudhatunk meg és az epizód végére Blair is fontos tanulságokat nyel le.Lássuk hogy volt.

gg2x10.png

Tovább
Szólj hozzá!

V 1x01 - Pilot

2013. január 18. 11:00 - Szencsike

New York, hajnalodik. Három kérdést szegeznek nekünk: Hol voltunk, mikor megölték Kennedy elnököt (még meg sem születtem,), hol voltunk szeptember 11-én (otthon betegeskedtem), és hol voltunk ma reggel? Hőseinket is megnézhetjük, mivel töltötték ezt a reggelt. Kedd, reggel 6.30, Erica Evans, az FBI Terrorista elhárító részlegének alkalmazottja békésen aludt, mikor megmozdul a föld. Felriad, rohan Tyler nevű fia szobájába, de kölyök sehol, az ágy érintetlen. Rögtön telefonál, a gyermek kórházban van. Anyu máris fenyegetőzik, a gyerek bajban van. Szent Josephine templom, Jack atya nyitja ki a hívek előtt a templom ajtót, barátságosan üdvözöl egy Roy nevű tolószékes fazont, mikor a föld remegni kezd. Egy lakásban a reggeli hírek mennek, Chad Decker hírolvasó tudósít az aktuális pénzügyi helyzetről, a fürdőszobában az igaz Chad zuhanyozik. Egy ékszerboltban egy öltöny-nyakkendős néger fazon eljegyzési gyűrűt vásárol szerelmének és a leánykérés módját vitatja meg az eladóval. Ugyanebben a pillanatban a lány, Valerie már javában dolgozik, mikor megmozdul a föld.

pic.png

Tovább
10 komment

Jersey Shore 6x08 - Bekussolsz vagy elhagylak

2013. január 17. 17:00 - Chat Géza

Deena jó szokásához híven rinya pinát játszik, hol az anyja után sír, hol az állítólagos barátait küldi el a bús picsába, vagyis sima hétköznap este van a szénné szolizott tuskók és tuskinák házában. Vinny kirángatja a friss levegőre a kis husigolyót, már csak azért is, hogy ne bent hápogjon, meg hogy újra megtaníthassa orron be, szájon ki lélegezni, még mielőtt sztrókot kapna a hüppögéstől. Meglásd jó lesz, anyádékat majd lepattintjuk, te meg aludjál el szépen. Deena visszakullog a házba, les egy nagyot, hogy a többiek miért vannak még ott, miért nem csapatják a partigépet a Karmában. Mert a barátaid vagyunk te nagyon hülye. Azért ordítunk veled, mert szeretünk. Ilyen szeretetből sosem árt ha sok van. Csak-csak sikerül otthagyni a szegény leányt, de aztán a mutterék is jönnek, nem sikerült őket lerázni. Mutter már nem annyira agybajos, mint múltkor, nem akarja a hajánál fogva hazacibálni élete bearanyozóját, de azért egy újabb lelki fröccsöt csak-csak kioszt lányának.

1.jpg

A partibuzogány csak bebaszódik a Karmába, piázás, táncolás, ami a csövön kifér. A Szitu meg megint idegen lányok pamacsához dörgölőzik. Szeretem ezt a játékot, mert ugye nem ihatok, így inkább lecsekkolom, hogy ki torkozna le, de úgy isten igazából, ez nem megcsalás – mondja ő.  A Szitu kicsit más világban él. Hiába még nem szokta meg, hogy barátnője van. Sőt, aszongya büszke magára, mert ugyan elment a határig, de a vonalat nem lépte át, csak a falábával, ami meg nem számít. Miszter Omlás megint szipusra itta magát és mutatja is mindenkinek, 120 km/h-val legyezve a szeme előtt, hogy neki aztán végleg elmentek otthonról. Vinnyre ráakaszkodott valami uszadék fa, ami azért gáz, mert így lehet, hogy lőttek a cölibátusnak. Na, most mi lesz? Séróbáró Pauly D is üt magának valami nőt, hazahurimbálják őket, kettyintés céljából, de az ágyban már nem megy a témázás. Egy kis szárazbaszás az se sok, annyi se volt, csak a simi-simi, meg a tipi-tapi dínó. Csóri Vinny a végén még Mattyizásra kényszerül. Hát ja, ennél a produkciónál még a Kölyök Klub is erotikusabb, nyílván azokban az időkben, amikor még Jónás Rita osztotta a kis kalózokat. Zárójel bezár.

Tovább
Címkék: jersey shore
Szólj hozzá!

Túlélni rakenroll

2013. január 17. 14:53 - sixx

Ez itt a szégyentelen önreklám helye, de ha már annyit szívtam a vadonban, ennyi kijár nekem is. Kipróbáltam, mit lehet Bear Grylls túlélőtippjeiből hasznosítani, és ez lett belőle:

Amiben viszont a nyájas olvasó- és kommentelő-tábor segítségét kérem, az a tűzgyújtás: milyen módszerrel igyekezzek nem megfagyni a hegyekben? Ide klikkolva lehet segíteni, cserébe fasza Discovery-ajándékcsomagot lehet nyerni. Tíz van, szóval érdemes bepróbálkozni.

Fontos: NEM a videóban kell szavazni (nem is lehet), hanem itt fent, a linken.  

Címkék: játék discovery
10 komment

Bosszú 1x19 - Feloldozás

2013. január 17. 13:00 - fuszulykavirág

A múlt heti rész utolsó nagy meglepetése az volt, hogy Emily Papát nemcsak börtönbe juttatták a gonosz Graysonék, de ott még meg is ölették. A felkavaró élmények hatására Emily visz egy szál virágot az apja sírjára, és mostantól a jóisten irgalmazzon Graysonéknak. Daniel ugye elvileg szabad ember, hiszen Victoria verőlegénye magára vállalta Tyler megölését mielőtt felkötötte volna magát (?), de a közvélemény szemében azért több mint gyanús ez a szerencsés véletlen. Jack félti Declant Graysonéktól, nehogy megbosszulják a fiú hamis tanúzását. Emily újra előveszi az apja halálának ügyét, próbál rájönni, kit fizettek le Graysonék, hogy megölje őt, és most Victoria emberét is.

1.JPG

De a Grayson família sem egységes front már, Conrad elüldözte Victoria festőjét, asszonya pedig véres bosszút esküszik ezért. Emily meglátogatja Charlotte-ot, aki éppen igazi apukájával ismerkedik korabeli sajtótermékeken keresztül. Van egy fényképe is róla a halálának napjáról, amit az anyjától nyúlt le, és ez Emily számára is értékes darabnak bizonyul, ugyanis a képen éppen jegyzetelget valamit közös ősük. Emily gyorsan rájön, hogy egy napló hiányzik az apja dobozából, fel is hívja Nolant, hiszen anno tőle kapta meg a dobozt. Nolan tagad, miért ne adott volna oda mindent? Csakhogy közben előveszi a széfjéből a hiányzó naplót, és próbálná új helyre rejteni, de szerencsétlenségére Emily már ott áll a háta mögött.

Tovább
Címkék: bosszú revenge
4 komment

Spartacus 2x07 - Szentség

2013. január 17. 12:00 - 9Kitti2

A capuai keménylegények legújabb húzása egy rabszolgákkal teli hajó felderítése Neapolisban. Lucius lanistának adja ki magát, így Agronnal együtt zavartalanul lejutnak a hajó utasterébe. Amíg az öreg lent alkudozik a szolgakufárral, Spartacus és Donar szép csendben katonátlanítja a hajó fedélzetét. Nagyon tetszik ez a 'katonátlanítja' szó, szerintem szabadalmaztatni fogom. A megláncolt rabok teljesen véletlenül pont germánok, az összes, Agron szinte elélvez a felismeréstől, nem is állhatja tovább az inkognitót. Gyors mészárlásba kezd, Lucius veszi a lapot, illetve Spartacus és Donar is a segítségükre siet. Meg persze a germánok is beszállnak a bunyóba, már amennyire tudnak mozogni a láncoktól, amúgy ezek a rabszolgák tuti valami barlangból lettek kiragadva, vadember az összes, még a nők is, úgy fújtatnak, ha rájuk néz valaki, mint egy párduc.

ScreenShot-5.png

Tovább
Címkék: spartacus
4 komment
süti beállítások módosítása