Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Strike Back (Válaszcsapás) 1x02 - Zimbabwe

2013. május 12. 10:00 - AaannnaaA

John Porter kalandjainak második felvonását Hararéban, Zimbabwe fővárosában indítjuk. Két munkásegyenruhát viselő fekete férfi lopakodik fel egy épület tetejére, odafent pedig mesterlövész fegyver kerül elő. A két merénylő egy térre lát, ahol katonai sorfal között díszegyenruhát viselő – vszg magas rangú vezető – igyekszik a gépjárművéhez biztonsági intézkedések közepette. A lövész elsüti fegyverét, a célszemélyt találat éri, akció végrehajtva, pucolás van. Amikor a gyilokok a kocsijukhoz érnek, megdöbbenve tapasztalják, hogy sofőrjük halott, de megijedni sincs idejük: egyiküket lelövik, a másikat pedig némi lövöldözés után elfogják. Amikor győzelemittasan kijelenti, hogy a küldetését elvégezte, mert a célpont halott, az őt elfogó tag visszakérdez: biztos? Mert ez rohadtul nem így van. Hát akkor merénylőink valamit rohadtul elszúrtak, vagy benéztek. Ki is volt a célpont? Nos, Robert Mugabe, az ország diktátora, lövészünk elfogóját pedig Tshuma ezredesnek hívják.

1.jpg

Tovább
7 komment

Az Onedin család 2x08 - Frisco Bound (Útban Frisco felé)

2013. május 11. 10:00 - Gabba

Feszült arccal ücsörgő tengeri medve a nyitó képsorokban, Baines kapitány tárgyalása zajlik éppen a múltkor szerencsétlenül járt Pibroch ügyében. A tengerészeti vizsgálóbizottság vezetője, a tiszteletreméltó Sir Walter Teal vádpontjainak lényege: Baines felelőtlen volt, amiért nem nézte meg, mi volt a tényleges rakomány, ezzel veszélybe sodorta a hajó teljes legénységét. Bár James Onedin tanúvallomásából kiderült, hogy családi okok miatt vállalta el a megbízatást, ez nem menti a mulasztást, ráadásul Teal szerint Baines alacsony származása miatt nem igazán tud döntéseket hozni, talán elhamarkodott volt a kapitányi kinevezése. A jó arisztokrata anyádat, gondoljuk Baines-szel együtt, nehogy már a pudingfejű belterjes angol arisztokraták jobb döntési képességekkel rendelkezzenek a világéletükben hajón élt tengerészeknél! Az ítélet: lefokozás első tisztté, hat hónapig nem tölthet be kapitányi megbízatást brit lobogó alatt vitorlázó hajón. Baines felindultan hallgatja az ítéletet, és csak azért nem megy neki a tiszteletreméltó szőrnek, mert a szintén jelen lévő James időben odalép hozzá és visszafogja.

Frisco01

Tovább
Címkék: onedin család
34 komment

Őslények kalandorai 2x06

2013. május 10. 15:00 - FZoli9

Az M25-ös autópályán egy Dina nevű anyuka sietne Jake nevű fiával a repülőn érkező apuka elé, ha nem lenne baromi nagy dugó. Hirtelen különös trombitálás hallatszik, és az emberek sikoltozva rohanni kezdenek a másik irányba, anyuka csak értetlenül bámul a kocsiból. Hamarosan az embereket repülő autók követik, Dina a legjobban reagál: sikoltozik az autóban. Szép sorban eltűnnek a kocsija előtt álló autók és megpillanthatja az azokat röppályára állító mamutot, aki elég rossz hangulatban van, így aztán anyu kocsijával sem kivételezik.

vlcsnap-2013-05-06-21h53m57s104.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Sherlock és Watson 1x15 – A giant gun, filled with drugs

2013. május 10. 11:00 - Láng Vince

A múlt héten a munka ünnepe miatt kimaradt egy rész, lássuk mit kapunk erre a hétre. A cím szerint egy nagy pisztolyt, tele drogokkal, vajon magára lő-e vele Sherlock? Ez is ki fog derülni, de először élvezzük egy cuki szőke csaj társaságát (fiúk a dekoltázsát is), aki futás után érkezik haza, tesz-vesz a lakásban, amíg egy bűnözőnek öltözött srác átlátszónak tűnő indokkal – lemerült a telóm, hadd töltsem fel nálad, bébi – meg nem próbál bejutni a lakásába. A lány nem most jött le a falvédőről, nem engedi be, de ennek nincs nagy jelentősége, mert egy másik fickó így is bejön, kloroformmal elkábítja a csajt, berakja egy bőröndbe és elviszi valahova.

001 - emily.jpg

Tovább
1 komment

Spartacus 3x07 - Mors Indecepta

2013. május 10. 09:00 - 9Kitti2

A Melia-hegység lábánál elterülő árkot szép lassan feltöltik a benne található hullák. Spartacus hiába állapította meg igen ügyesen, hogy a gödör megmászhatatlan, ráadásul a másik felén rómaiak tanyáznak, páran mégis megpróbáltak valahogy átkelni rajta. Aki nem fagyott meg az árok alján, azt dárdával segítették át a túlvilágra Crassus katonái. A létszám veszteség nagyon magas, ráadásul a római légió is a nyakukra ért, Spartacus pedig végre meggondolja magát, megfutamodás helyett itt az idő cselekedni. Crassus emberkéi viszont egyáltalán nincsenek kardozós kedvükben, csak egyhelyben várakoznak, amitől Crixus eléggé pipa lesz, mire várnak, mért nem ontják már a vérünket? nyűgösködik, hát már ez is baj? Sparty tudja, hogy mire várunk, Crassusra, de az fütyül jönni.

Spartacus3x07_0046.jpg

Tovább
Címkék: spartacus
15 komment

Éjjel-nappal Budapest 1x60 – Piros kutya, piros orr

2013. május 09. 17:15 - marhapori

Behűtött pezsgővel készültem a tegnapi részre, hátha Karvaly tényleg örökre távozott, és ünnepelhetek. Az igazi ünnep persze az lenne, ha minden kedves lakó elhúzna a vérbe a képernyőnkről, helyettük pedig a villa egereinek életét mutatnák a kamerák minden nap. De ne nagyon reménykedjünk, inkább pillantsunk bele a szokásos reggeli fesztiválba. Pumukli nyomban elénk dobja a kis fecskéjét, nehogy férficomb nélkül kezdjük a napot. Köszönjük! Márcselló valamiért morcosan ébred, pedig orbitális bulizásba kellene kezdenie. Biztosan ő is érzi, hogy Rita még visszatér, ezért puffog; dühében lekever egy sallert a kiürült banános tálnak, amiért az galád módon kiürült, majd kiosztja Dzsót. Miért vagy feszült, pajtikám? Csak nem azért, mert a csajodat egy másik csaj nyalogatja helyetted? – teszi fel a költői kérdést. Baltaarcúnak nem is kell több, nekilódul, hogy Marci vérét a mosogatóba engedje, de félúton meggondolja magát, mert tényleg nem maradna senki, aki lakbért fizetne.


bsca2.jpg

Tovább
9 komment

Bosszú 2x12 - Együttműködés

2013. május 09. 15:00 - fuszulykavirág

A rövid szünet után ott folytatjuk a dolgokat, hogy Emily forró éjszakákról álmodozik Daniellel, pedig újabban Aidennel osztja meg az ágyát. Conrad dühösen hajtogatja az újságját reggelinél, nem tetszik neki, hogy Victoria rámozdította Jasont Daniel leendő üzletére. Mármint maga a terv tetszik neki, csak az nem, hogy Victoriának ehhez köze van. Charlotte-nak szülcsinapcsija van, Conradtól kap is egy jól megérdemelt borítékot – elég vastagnak tűnik. Victoria találkozik végre a férje új kommunikációs tanácsadójával, igen, Ashley-vel, nyilván nem boldog a lány visszatérésétől.

1.JPG

Aiden és Emily titokban találkoznak a tengerparton, mert ugye hivatalosan ők szakítottak már, hogy Emily újra összemelegedhessen Daniellel. Adien nyafog kicsit, hogy mikor adják már vissza neki a terroristák a tesóját, de most várnia kell. Nolan közben házat keres magának, és Padma segítségével végül sikerül is kiválasztania egy kisebb kúriát. Daniel ebédelni viszi Emilyt – Los Angelesbe, repülővel. De ez „csak” üzleti, Emilynek segítenie kell megszerezni a céget, amit a terroristák ajánlottak, a Stonehavent.

Tovább
Címkék: bosszú revenge
8 komment

Hawaii Five-0 - 03x02

2013. május 09. 13:00 - Segna

Az évadkezdés sokkjai után, az élet megy tovább, rablások és lövöldözések képében, de azért lássuk be, a fiúk lelki egyensúlya még nem a régi. Még jó, hogy a két lány, felváltva és szorgalmasan vigasztal. Mellesleg kiderül, Pearl Harbor bombázása van, akinek a vállalkozása megalapozásának a napját jelentette.

01.jpg

 

Tovább
Címkék: hawaii five 0
3 komment

Castle 5x19 – The Lives of Others

2013. május 09. 11:00 - Zenóbia

Jubilálunk meg minden, remélem már tűkön ültök, hogy mivel rukkol elő a 100. rész, én legalábbis kíváncsian várom a mai hullát. Hopp, már itt is van, két biztonsági őr szeme láttára a fényfejű ember fejbe csapkodja gyanútlan áldozatát egy baseball ütővel a sikátorban, majd a nőt beteszi a kukába. Ezt az ügyet sem Castle fogja megoldani, mint ahogy az előzőt sem, mert már akkor is törött térddel ücsörgött otthon, már amennyire törött térddel ücsörögni lehet. Castle, a síbajnok. Ráadásul a héten van a születésnapja is, amit Bora Borán akartak tölteni Kate-tel, ehelyett a nappalijában fogja tölteni a köntösével meg a csodaszép piros pizsama gatyájával, mert még Martha is lelép gyógyfürdeni. Így cserbenhagyni egy szülinapost, pedig játszhatnának Charlie angyalait, a létszám megvan hozzá. Sorsára hagyják, de előtte még Ryan felfedezi, hogy az asztalon hagyott távcsővel simán ki lehet kukkolni a szomszédos épületben vetkőző nőket, ez nem egy rossz dolog unaloműzésre. Felemlegeti Hitchkock Hátsó ablakát, ebből már sejthető, hogy Castle kap saját hullát, hogy örüljön.

5x19_castle1.jpg

A kukás hulla Clara Dewinter, IRS ügynökként dolgozott, bármi is legyen az. A fényfejű emberre van racionális magyarázat, kár. Infravörös fényt használt, hogy megzavarja a kamerákat. A férjével este hétkor még együtt vacsoráztak, aztán mindketten visszamentek dolgozni. Clara nem volt zaklatott, viszont az IRS a helyi NAV, ahol adócsalók után nyomozott. Ezek után feleslegessé válik az a kérdés, hogy voltak-e ellenségei. Úgy több ezer. Ezekből egy viszont meg is fenyegette egy étteremben pár hete, keressük meg. A főnöke elárulja, hogy Clara azon kevesek közé tartozott, akik tényleg szeretik a munkájukat, így aztán a fenyegetéseket nem nagyon jelentette be, mert azzal rontott volna a teljesítmény értékelésén. A fiúk számára ez nem annyira jó hír, mert így nézhetik át az összes vizsgálati anyagot. Castle miután szarrá töri a játékhelikopterét, kénytelen a távcsőhöz fordulni, ha nincs más, hát nincs más.

Tovább
Címkék: castle
2 komment
süti beállítások módosítása