Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Törvény a rácsok mögött 1x05 - A Grypser banda

2013. április 14. 13:00 - Chat Géza

Lou most Lengyelországba utazik, így last minute jelleggel, mert van ott egy fasza buli, amit a Grypserek űznek. A banda működését a dicső kommunizmus évei alatt sem sikerült felszámolni, nemhogy napjainkban. Ezért hagyta ott a festői Olaszországot Lou és iparkodott a lengyelekhez.

1.jpg

Itt nincsenek bandák, itt A BANDA van, A Grypserek. Irány a börtön, ahol senki sem akar játszani szegény Louval, ezért inkább lemeózza a cellákat. No, hát egy 12 fős cella azért nem fasza, mert simán kinyírják egymást a birkalelkű lakótársak, mert az egyik horkol, a másik büdös, a harmadik folyton hülye történeteket hadovál, a negyedik meg a mutterért sír. De egy börtön nem is azért van, hogy összkomfort, meg tiszta törcsi, napi sajtó legyen minden reggel az ajtó alatt becsusszantva szépen. Lou megy is inkább egy jóféle szuperrandira valami alvilági vegyésszel, aki hoz magával egy kiló higanyt, amiből saccra 150 kilogramm metamfetamint tud főzni reggeli kolbászos rántotta mellé. Kurvajó. Gondolt ő rá, hogy kiszáll a bizniszből, de valakinek ezt is csinálnia kell, hát akkor meg már miért ne ő legyen az aki otthon lapátolja a milliókat. Igaz, hogy erre nincs OKJ-s képzés, vagy ötöd éves technikum a szakmunkásképzőn, de ha így megtalálta magának a piaci rést, jogosan nem nyugdíjaztatja magát idő előtt. (Egyéb érdekességek itt.)

Tovább
komment

Az Onedin család 2x04 - Fetch and Carry (Rakományok)

2013. április 13. 13:00 - Gabba

Írország partjainál kezdünk, Cork közelében lepusztult szkúner dekkol valami elhagyatott partszakaszon, oldalán a neve, Samantha, negyven feletti hímneműeknek persze egyből Samantha Fox ugrik be, a 80-as évek kebelcsoda diszkókirálynője. A kellemes emlékeken azonban most nincs idő merengeni, ez a Samantha ugyanis nem sok jóval kecsegtet, éppen egy haldokló matrózt dobnak le a fedélzetről a tengerbe. A szerencsétlen azonban még él, ez így alapból gyilkosságnak tűnik, hát mi folyik itt?

Fetch01

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Honey Boo Boo színre lép 1x10 – Minden az, aminek látszik

2013. április 13. 10:00 - triforce

Évadfinálé jön, dupla hosszal. Sugar Bear kivételével szépen beöltözött a család. Bár lehet, hogy rajta most az ünneplős pólója és farmerja van, tudja a fene. Családi fotót készítenek, mert olyanja még nem volt Thompsonéknak. Van profi fotósuk, egy parkban keresnek megfelelő helyszínt, ami úgy néz ki, hogy egy sziklás halom lesz. Szokatlan a helyzet a családnak- csini ruha, pózolás, méterekre sehol egy sajtos pufi – nem bírják sokáig a lányok. Az a baj a fotózással, hogy teljesen átlagos családnak kéne látszaniuk, ami nem kis feladat. A mosolygás helyett Alana csak vicsorítani bír. Ahogy közelebb megy a kamera anyukához, meglátjuk, hogy ki van sminkelve. Sugar Beart is megkérdezik a látványról, de a szokásosnál visszafogottabban nyilatkozik, smink nélkül biztos jobban tetszik neki. Azért anyuka tartja álláspontját, a szépség belülről, a szem izé, fakad, a szemlélő szeme. Kicsi, vékony, kövér, nagy – ez teljesen mindegy. Sugar Bear se öltözött ki, de ő ilyen. Ezt a dél-georgiai Don Juan is megerősíti. Amíg nem hal meg valaki, ő le nem veszi a farmert. Még tesznek pár próbálkozást, de a hőség és a nyűglődés elvette mindenki kedvét, irány haza.

ep10_1.png

Tovább
komment

Honey Boo Boo színre lép 1x09 – Szülinap a javából

2013. április 13. 09:00 - triforce

Már csak egy hét a nyár utolsó versenyéig. Anyuka újabb ötlettel áll elő: megtanulja megcsinálni Alana sminkjét és haját, hogy azzal is pénzt spóroljanak. Anyuka ugyanis akár 3-400 dollárt is költ a szuper kenceficére egy-egy nagyobb verseny alatt, hogy Alana úgy nézzen ki, mint egy miniatűr szupermodell. Egy bejátszásban Alana be is mutatja, hogy milyenek a szupermodellek – ha épp hiperventilálnak. A jelenetet gyönyörűen megvágták, minden rángás pontosan illeszkedik a közben hallható zongoradarabhoz. Csak pár perc telt el, de már adtunk a kultúrának is!

ep9_1.png

Tovább
komment

Éjjel-nappal Budapest 1x42 - Tej, csöcs, miegymás

2013. április 12. 17:00 - pabblo

Tegnap óta a falat kapartam kínomban, annyira izgatott voltam, ma végre elcsattan-e egy pár igazi atyai pofon, vagy lesz-e végre valami cicaharc, mert akkora a feszültség a villalakókban, hogy ehhez képest az Észak-koreai helyzet a kanyarban sincs. Rita túlfejlett igazságérzete tudatta Marcival Vivi mellnagyobbító szándékát (pedig köztudott, hogy nőt mellnagyobbításról SO-HA-NEM-BE-SZÉ-LÜNK-LE), aztán balhézott egy sort Reginánkkal is, mert az meg rámozdult Joe csajára, és hát neki ilyen barát nem kell. Mondjuk a helyében én nem lennék válogatós, de hát ő tudja, mi meg ítélkezünk, mert megtehetjük. Szóval izgalom a tetőfokán, sör kibontva, jöjjön, aminek jönnie kell.

130411_bp01.jpg

Tovább
komment

Gossip girl - A pletykafészek 2x20 - Remains of the J

2013. április 12. 15:00 - Agent "V"

A beépített hogyvoltban olyan régi sztorikat is elővesznek, mint Lily meg Rufus közös gyerekének halála, tehát ezt a fonalat is felvesszük újra. Ezen kívül Serena barátnője, a nagyon menő Poppy is előkerül és ugye tudjuk, hogy miatta Blairrel eléggé össze balhézott, úgyhogy ha ő megint előkerül, akkor Blair nem fog hamar kikerülni a gödörből.

1.png

Tovább
komment

Happy Endings - Fuss el véle! 1x05 - The quicksand girlfriend

2013. április 12. 13:00 - igenapu

Mielőtt a lovak közé csapnánk, töredelmesen be kell vallanom valamit. Az 1x02 részt is ezzel a címmel illettem (The quicksand girlfriend), pedig az a Bo Fight volt, szóval ezt benéztem anno, nézzétek el nekem. Most pedig lássuk, miről szól az igazi "fojtóbulás" epizód. Azt kell látnunk, hogy Dave újra harcba szállt, éppen egy kalapos lányt fűz, sztoriban van, amit activity-sen el is mutogat, Max és Brad pedig a háttérből próbálja kitalálni, melyik módszert alkalmazza. Brad kiskutyamentésre tippel, Max szerint ez valami baseballos történet, reméljük az utóbbit, ellenkező esetben a kutyus rosszul járt. Na, de nem kell sokáig várni a megfejtésre, Dave csatlakozik hozzájuk és lelkesen ecseteli, mennyire bejön a csajnak és még a Végzet Templomás előadását is jól vette. Jön a lány is, megejtik a bemutatkozást is, a nevét Ándreának ejtik, a csaj viselkedése elég gáz, folyton Dave orrára pöcköl, de a kalapja állati jó. Dave bevallja a srácoknak, hogy nem áll készen egy kapcsolatra, azok felvilágosítják, hogy nem is kell, ez csak hancúr. Miután lelép a párocska, Max méltatlankodik egy sort, miért kell egyes embereknek tapizni a másikat, hogy érzelmeket fejezzenek ki, majd egy hosszas, a legapróbb részletekig kidolgozott kéz- és karmozdulatokkal tűzdelt búcsúceremóniát adnak elő Braddel, így kell ezt, ismerjük a szálka meg az erdő esetét.

51.jpg

Tovább
Címkék: happy endings
komment

Gátlástalanok (House of lies) 1x05 - Utah

2013. április 12. 11:00 - igenapu

Marty a sámán irodájában ül, és méltatlankodik. Utah államba szólítja őket a kötelesség, ezúttal egy olcsó hotellánc megmentésén kell dolgozniuk. Marty mindent rühell Utah-ban, az emberek kedvesek, de igazából nem, és semmi más nem érdekli őket, csak az a nyomorult snowboard. A sámán átlát a szitán, barátom, nem azért jöttél ide, hogy snowboardról beszélgess, te azt akarod hallani, hogy jó vagy, de hát tényleg, lelkesíti, nagyon jó vagy! Csak el ne cseszd. A reptéren a szokásos elemzés zajlik, Marty Jeannie-nek meséli a cég történetét, akiknek olyan hoteljeik vannak, hogy Marty előbb szaxizna le egy döglött lovat, mint hogy ott szálljon meg, de ettől még sikeres a lánc. Jeannie felteszi a nagy kérdést, akkor minek kellenek ők ide? Új főkönyvelő van, aki hogy bizonyítsa rátermettségét, több hasznot vagy kevesebb kiadást akar. Clyde és Doug már a bárban ülnek, amikor Martyék odaérnek, éppen arról folyik a vita, hogy egy tizes skálán mennyire gáz, hogy Doug szarás után nem mosott kezet. Ahogy a csapatot elnézem, úgy 11-es. Mivel mormonok közé mennek, ahol nem lesz se pia, se káromkodás, fel kell tankolniuk. Praktikusan benyomják a pause gombot, amíg Marty elmagyarázza, hogy ők tulajdonképpen jól működő cégeknek mondják meg a tutit, hitelesnek kell tűnniük, közben Clyde italába belelógatja a kézmosást hanyagoló Doug kezét, zseniális. A Play után megbeszéli az embereivel, hogy az elkövetkező három napban életmódot kell váltaniuk, vallásosnak kell mutatkozniuk és ha szóba kerülne a házasság intézménye, Marty megfogalmazásában a drogos, kurva exnejből tiptop háziasszony válik. Proszit.

51.jpg

Tovább
komment

Spartacus 3x04 - Tizedelés

2013. április 12. 09:00 - 9Kitti2

Spartacus indiánszökdeléssel ünnepli, hogy lesz kaja, roskadásig, bezzeg Crixus megint harapós kedvében van, ő képes fénnyel és levegővel táplálkozni, csak hadd mehessen már gyilkolni. Heracleo hamar letörli a vigyort főhősünk arcáról, mivel a legutóbbi utazásukról leginkább csak bort hoztak, szilárd kaját alig, azt jól eldugták előlük a rómaiak. Tetejébe a város kapuinál újabb ás újabb rabszolgák jelennek meg, hogy honnan jönnek, csak a jóisten tudja, de itt vannak és éhesek. Mivel így megint zsugorodik majd a fejadag, sokan nem örülnek az új tagoknak, Crixust nagyjából hidegen hagyja a dolog, hiszen ő már a fény gyermeke.

Spartacus3x04_0034.jpg

Tovább
Címkék: spartacus
komment

Észbontók 1x01

2013. április 11. 21:02 - index

Van, hogy az agy vérellátása nem kielégítő, mivel a muszkuláris diszbalanszok, vagy éppen a az emlőimplantátumok ezt akadályozzák. Vagy egyszerűen csak festett szőke műkörömépítő az illető. Ezt az előítéletet erősíti legalábbis a Viasat3 új vetélkedője, amiben műveltségben és logikában gyakran kihívásokkal küszködő társadalmi csoportok oldanak meg egy feladatot, aztán a valódi játékosnak tippelnie kell, hogy teljesen hülyék, vagy azért ráhibáztak a helyes válaszra. Már a jó érzékkel kiszivárgott trailerek is legendásak lettek, így most élőben közvetítjük az első adást, és azt, ahogy nem kapunk levegőt a röhögéstől.

2_1.jpg
És már jön is Kovács Áron, nagyon tolja, mondhatnánk fullba nyomja a debilt, de ne rohanjunk ennyire előre, lesznek itt még nagyobb nekirugaszkodások is. Mindezt a Hajógyári-sziget egyik diszkójában, tényleg olyan a hangulat, mintha szerda este lenne és vodka-narancs akció.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása