Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Spartacus 3x02 - Ellenség a kapuknál

2013. március 31. 18:00 - 9Kitti2

Naevia az önjelölt suttogónkkal edz, Diotimos hamar beismeri, hogy döglött lovakkal könnyebben megbirkózik, mint egy kardot forgató nővel. Ráadásul harc közben Naevia egyre jobban kezd hasonlítani Crixusra, ha más nem a feje, de az mindenképp. Spartacus hívatja magához Diotimost, a múltkor egy városról beszéltél, ahová úgy visszavágysz, mi is volt az, kérdezi a trák, a suttogó rémült fejjel közli, hogy Sinuessa en Valle, igazán le is betűzhette volna, de mindegy. Diotimos kissé aggódik, hogy miként akarják Spartacusék elfoglalni a várost, mindenesetre ő megteszi a maga részét az ügyben, elárulja, hogy hol vannak kapuk a város körüli falon, illetve a lehetséges katonai védelemről is szól.

Spartacus3x02_0019ftgzhujikolp.jpg

Tovább
Címkék: spartacus
Szólj hozzá!

Törvény a rácsok mögött 1x03 - A Burqueños banda

2013. március 31. 17:30 - Chat Géza

Ugye azt már tudjuk, hogy Lou Ferrante nem szarral gurigázik, mert ami a „Törvény a rácsok mögött” keretein belül zajlik, az nem színjáték. Mondjuk ő is az értelmi szerzője ennek az öngyilkosnak tűnő küldetésnek, mert részemről a tököm se menne kivarrt hentesekkel interjút készíteni. Lou tehát halált megvető bátorsággal szedi a sátorfáját Albuquerque irányába, hogy lemeózza mi a szituáció a világ leggyorsabban növekvő börtönbandájával, a Burqueñosszal. Vagyis, most kiderül, hogy a Breaking Bad mekkora nagy hazugsághalmaz.

1.jpg

Lou először elmegy valami börtönbe, mert hova máshova menne, de ott nem fogadják túl szívéjesen. Mindenki activityzik a kamerának, hogy így a West Side, úgy az LA, de ezen kívül senki egy büdös szót nem vált Louval. Megy is innen a kötelező tetkómustra végeztével. Egy másik börtönben egy rabnak azonban megered a nyelve, de úgysem az ő sztorija itt a lényeg, úgyhogy innen is hamar megpattan a stáb. Lounak össze kell kaparnia magát ahhoz, hogy ez az adás ne a kukába landoljon, így következő útja egy tetkóshoz vezet. Olyan hű de sok mindennel ő sem tud szolgálni, max pingál egy mona lisát Lou bal farpofájára. Ha mást nem is, de azt azért elmondja, hogy a Burqueños banda gyorsan nő, de csak a börtön falain belül van hatalmon. Peeersze, Lou meg majd be is szopja ezt a hatalmas kammert, amit a foggyer tetkós itt összemakogott. Hogy valami történés is legyen, Lou belemegy az éjszakába. Minden sarkon megy a bandázás, meg is áll az egyik bagázsnál, akik kérés nélkül villognak a fegyvereikkel. Ez lenne hát a Rollerz banda. Sokat nem érdemes róluk tudni, ez is csak a töltelék része, hogy meglegyen a 43 perc játékidő. (Egyéb érdekességek itt.)

Tovább
Szólj hozzá!

Honey Boo Boo színre lép 1x06 - Hurkácskák

2013. március 31. 12:00 - triforce

A kórházban nyitunk, ahol Chickadee iszonyat leszedáltan fekszik az ágyon. Egyszerre álmos és fáj a feje, de már túl van a kezdeti sokkhatáson. Anyuka és a család többi tagja hűségesen virraszt mellette hajnalig, de úgy tűnik, hogy ez csak álszülés volt. Az orvosok hazaengedik Chickadee-t azzal az instrukcióval, hogy maradjon ágyban, és ha újraindulnak az összehúzódások, jöjjön vissza. Alana kicsit csalódott, ő már nagyon várta Kaitlyn Elizabeth érkezését. A többiek is felengednek annyira, hogy tréfálkozzanak kicsit, Chubbs látványosan fellélegez, hogy nem az ő ágyában szült meg Chickadee.

ep6_1.png

Tovább
6 komment

Honey Boo Boo színre lép 1x05 - Száguldás az iszapban

2013. március 31. 11:00 - triforce

Nyár van, ég a napmelegtől a kopár szik sarja, a Thompson család pedig a Száncsengő dallamára karácsonyi díszeket rendezget. Kitalálták, hogy itt az ideje jótékonykodni: játékokat és tartós élelmiszereket terveznek gyűjteni a közösség rászoruló tagjainak. Két kérdés: ha ők nem azok, akkor kik? Nem tudtak volna kitalálni valamit a „júliusi karácsony” tematika helyett? A család összes tagja életem első netes videóját felidéző szentségelés mellett dolgozik az ügyön kivéve Alanát, aki ugye nem is csinál semmi hasznosat. Gordiuszi csomó - simplicity 0:1!

ep5_1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Az Onedin család 2x02 - Pound and Pint (Minden mennyiségben)

2013. március 30. 10:00 - Gabba

Kihagyás nélkül folytatjuk az előző rész végétől, a földi pályafutását cápaeledelként végző szerencsétlen Bobby matróz hátrahagyott holmijaira licitálást kezdeményez Jessop, az önkéntes érdekvédelmis a Betlehemi Csillag fedélzetén. Jessop vállalja, hogy a bevételt a liverpooli visszaérkezés után átadja a matróz özvegyének. Az első tárgy egy kötött sapka, a matrózok kis lépésekben emelik a licitet, ami öt shillingnél már-már elakad, ám ekkor Anne váratlanul 5 fontot kínál érte, tádámm. Ezzel véget is ér az árverés, James a parancsnoki kabinban kel ki magából Anne ellen. Ekkora összeget kínáltál érte az én pénzemből, dühöng perceken át, Anne viszont azzal vág vissza, hogy ez a legkevesebb, amit a hátramaradott családért megtehetnek. Nem az én dolgom, hogy özvegyekről és árvákról gondoskodjam, különben is Bobby ügyetlen matróz volt, nem fizetem ki ezt a pénzt, pattog James és mérgesen felvonul a fedélzetre.

Pound01

Tovább
Címkék: onedin család
18 komment

Éjjel-nappal Budapest 1x33 – Fesztivált a népnek!

2013. március 29. 15:00 - marhapori

Minden eddiginél nagyobb hiszti fesztivált ígért mára a tegnapi rész, nézzük, mit sikerült kihozni belőle. Első fellépőnk Pumuklifejű, műsora csak a ráhangolódást igyekszik segíteni, átütő erő nincs benne. Gabinak fakad ki az ágyban fekve a szerelemről és egyéb földönkívüli létformákról, miután az nem bírta tolerálni hajnalban se az énekhangját, se a kedvenc mulatós dalát. Lalink szerint élete szerelme Gabi miatt hagyta el őt, bosszúból belehúz az ágydizsibe és feltekeri a volumét. A kórházba érkezve Joe és Csilla csak Hannácska hűlt helyét találja, Baltaarcú még a fiókba is belenéz, nem odabújt-e a lány. Gyerekkorában szeretett mindenbe belemászni, tecciktudni. De nem, Ilonka néni közlése szerint Hanna megpattant, mint egy gumilabda, és tényleg, már látják is az ablakból, ahogy szökne az újdonsült alkoholista. Uccuneki, utána, csak a kameraman le ne maradjon! Fesztiválunk második fellépője tehát a szökés közben elkapott Hanna: a legjobb korban van egy kis hisztihez, előadása hozza a szintet. Olyan klasszikusokat kapar elő a repertoárból, mint a „ne nyúlj hozzám!”, „én hozzád többet nem megyek!”, „utállak!” és a „kit érdekel?”. Egy avatatlan szemlélő simán ráhívná a zsarukat a vitatkozó családra, még szerencse, hogy az egyébként igen népes kórházi parkoló teljesen kihalt. A fellépés végén a fűtől befáradó lányt a kocsihoz tessékelik, és vagy hazaviszik, vagy eladják araboknak, hogy csökkenjen a hiszti-faktor. Még nem tudjuk.

bscap0001.jpg

Tovább
18 komment

Gossip girl - A pletykafészek 2x18 - The Age of Dissonance

2013. március 29. 12:00 - Agent "V"

Ott tartunk ugyebár, hogy Blair elintézte, hogy bekerüljön a Yale-re, ezt ugye úgy sikerült elérnie, hogy közzétette Dan és Miss Kansas simogatós fotóját. Sajnos ez az egész ügy nem sült el túl jól, mert Serena és Dan szakítottak, ezután Dan hanyatt is vágta Megtestesült ártatlanságot, aki nem is kérette magát.Blair is szomorúan hajtotta álomra a fejét, mert az apja rájött, hogy milyen álságos kis boszorkány és nem volt büszke rá.Remélem a mai rész nem a Yale miatti vergődésről fog szólni és Miss Kansas ártatlan pofáját se mutogatják túl sokat.Ja igen és Chuck is nagyon szerelmes lett egy csajba, aki alig közhelyesen bébiszitter és éjszaka meg escortozik.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Sherlock és Watson 1x10 - A Leviatán

2013. március 29. 10:00 - Láng Vince

Az előző részben Sherlockék földalatti kínai kaszinókban nyomoztak egy rosszindulatú öngyilkos után, aztán összehoztak egy névházasságot. Lássuk, mi az eheti menü.

Egy csapat maszkos rabló kirámol egy ékszerboltot. Most már a vacak betöréses lopásokhoz Sherlockot hívják? Pláne egy olyan éjszaka után, mint a mai, amit két egyforma szőke cicával töltött, akik nem szívesen hordanak bugyit? Az ágytorna után ideje dolgozni egy kicsit: Holmes-hoz becsönget a feltörhetetlennek hitt páncélszekrény, a Leviatán tervezője. Sajnos a pasas már másodszor csalódott, a rész elején ismét feltörték a mackót és elvittek 40 millió dollárnyi gyémántot. Az ürge nem bízik abban, hogy a rendőrök megtalálják a rablókat, ezért felbéreli Sherlockot erre a munkára.

001 - Gwen.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Éjjel-nappal Budapest 1x32 - A hetedik mennyországban vihar készül

2013. március 28. 18:00 - szétcsapott kozákkucsma

Amit a szerkesztők fontosnak tartottak tegnapról: Hannácska kidől és a Marci-Rita kombó összenyálazza egymást. Haladjunk inkább tovább a reggelre. A konyhában a szokásos reggeli pletykaszeánsz mai témája Márton és Rita bimbózó szerelme. Marci is kikászálódik az ágyból, a konyhában kapja az ívet, de ő egy úriember és nem beszél, inkább benyúlja a csapat reggelijét és visszavonul a lakosztályába. Karvalyorrú felkel a már jól ismert ágyban, és kétségbeesne, hogy megint át lett ejtve, de a szomorú zene nem tud sokáig szólni, mert Marci visszajön, Rita a reggelit ezt egy „ezt nekem hoztad?" kérdéssel tudja lereagálni, miért, ki más van még a szobában? Marci kitalálja, hogy töltsék az egész napot az ágyban, Karvaly azért megróbálkozik egy „dolgozom kell"-lel, de a munka ebben a párhuzamos dimenzióban mintha csak valami opcionális dolog lenne, így ennyiben maradnak. Snitt, és megjelenik az orvosi gép vad pittyegéssel, aminek a másik végéhez Hannácska van kötözve. Mellette Csilla leborulva rí, és Joe se tűnik sokkal nyugodtabbnak, azt várják, hogy Hanna végre kinyissa a pilláit. Addigis Prolicsilla megoszt velünk egy kedves történetet Hannus gyerekkorából: a kislány eltörte a karját és nem engede, hogy begipszeljék, jólvan, életösztönből egyes. Hanna feléled és semmire sem emlékszik, add istenem, hogy amnézia, de ekkora szerencsénk nincsen, elmesélik neki, hogy úgy betintázott, hogy talicskán kellett hazavinni, de Joe szerint több ilyen nem lesz, hajjaj, én erre nem tennék nagy összeget.

1.jpg

Tovább
28 komment

Bosszú 2x07 - Vezeklés

2013. március 28. 17:00 - fuszulykavirág

Napsütéses reggelre virrad a Grayson házban, a történetet most mégis inkább a szomszédban kezdjük: Mason látogatja meg Emilyt. Miután legutóbb felismerte a nagy igazságot, most szembesíti vele a lányt: Emily és Igazi Emily szeretők voltak a javítóintézetben! Hát Mason, ha ennyit sikerült összerakni abból a rengeteg infóból, akkor talán nem kéne erőltetni ezt az oknyomozó újságírást. Emily el is küldi a fenébe, komolytalan a fickó. Anyu bejelenti távozását a vendégszerető Grayson kúriából, Victoria, aki állandóan magánál tartja az új pisztolyát, még a repjegyét is fizeti.

1.JPG

Aiden és Emily együtt reggeliznek, Emily pedig sürgeti Aident, hogy gyorsan vetesse át Daniellel a céget, mert Conradot nem a két szép szeméért hozták ki a terroristák a börtönből, ejteni fogják az ügyet, azt nem kéne megvárni. Jack és Igazi Emily az esküvőt tervezgetik, Mason pedig bejelenti, hogy tud Emily és Amanda intézetes kapcsolatáról, ami így fogalmazva kicsit megijeszti a lányt, úgyhogy találkozni fognak. A Grayson szülők eléggé paráznak a terroristák miatt, hogy vajon mi várható tőlük, de Victoria inkább az ellentámadást szorgalmazza, elege van már a csendes rettegésből.

Tovább
Címkék: bosszú revenge
10 komment
süti beállítások módosítása