Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

American Horror Story 2x05 – I am Anne Frank Part II

2013. szeptember 30. 15:00 - foxglove (törölt)

Ó te jóságos ég. Minden meg van bocsátva, a visszafordíthatatlan mentális károsodás, amit a Dominique c. szerzemény okozott, az UFO-szál, a csonkítások, az averziós-terápia, minden, mert Murphy nem szarozott, letépte Bloody Face fejéről a maszkot, és jól belevágta egyenesen az arcunkba, bele bizony. És hogy ki van a maszk mögött? Csakazértsem fogom még elmondani.

ahs01_resize.jpg

Tovább
Címkék: ahs
komment

Falling Skies 1x05 - Silent Kill

2013. szeptember 30. 13:00 - Szencsike

Az esti járőrözés végét láthatjuk, Hal és Maggie érkeztek vissza a sulihoz, az utak tiszták és van a közelben egy friss víztározó. Zsákmányt is hoztak, Maggie érdeme a gyűjtés: ismeri a környék egyik dílerének a lakóhelyét, így kokaint is hozhattak. Dokinéni bőséggel válogathat a gyógyszerkészlet számára hivatalos és nem hivatalos anyagokból. Tom egyre csak Benen agyal, tudják hol van, megmenthetik az életét, ha Anne le tudja szedni róla a béklyót, de tisztában van vele, hogy nem mehet minden az elképzelései szerint. Főcím.

1.png

Tovább
komment

A célszemély (Person of Interest) 2x20 - In Extremis

2013. szeptember 30. 11:00 - AaannnaaA

Múltban indítunk, 2011 van, hideg téli éjjel, hajnali fél három. Az átlagember ilyenkor döglik, ellentétben Fuszkóval, aki épp egykori kollégája, Stills nyomozó holttestét rángatja be a félig fagyott földbe ásott lyukba. Amikor ez sikerül, a gödör szélére hajol, és sírni kezd. Hát, kissé késő a megbánáshoz, de haladjunk.

Irány a jelen, ahol John már az új célszemélyt figyeli meg, aki nem más, mint Dr. Richard Nelson. A doki szívsebész, de most nem műt, hanem egy újabb titulust kap a meglévők mellé. A tiszteletére adott fogadáson a vendégek körül itt sürgölődik John, mint pincér, hogy a közelében lehessen. Klónozza a mobilját, de mást egyelőre pezsgő felszolgáláson kívül nem tehet. A doki az emelvényhez lép, és beszélni kezd a hallgatóságához. Eközben egy másik, számunkra fontos esemény is zajlik a városban, mégpedig Cal Beecher temetése. Alig morbid módon a keresztapja, és egyben közvetett gyilkosa, Alonzo Quinn tart gyászbeszédet, de itt van Simmons, Fuszkó és Carter is – ez utóbbi meglehetősen lógó orral.

1.1.jpg

Tovább
komment

X-Faktor 4x05 – A tábor

2013. szeptember 30. 09:00 - Chat Géza

Na végre! Egy kis öröm az ürömben, hogy végre nem kell a gagyi, szar, magukat tehetségesnek képzelő, pedig aztán a hangképzéshez kurvára nem konyító embereket hallgatni, ahogy sorba égetik magukat. Ez itt már a tábor, ahol az eddig prónak tűnt amatőrök fognak természetes kiválasztódás, jelen esetben a mentorok fintorai (ezt levédetem és eladom Gesztinek) által továbbjutni, vagy az élő showba, vagy a feledés homályába burkolózó kis otthonukba. A kemény meló, a szolmizlás, és a mentorok lágyékának heves nyelvcsapkodással illetése előtt azért még megengedett a bulika. Mindenki le van ülve, mint az iszap, de jön a pánikrohamot kapott Valakinek a Valakije Ákos és mikrofonnal a kezében nyomatja a szarhadék, idegesítő hangulatfelelős szerepét, hogy gyerünk fiatalok, táncoljunk, bulizzunk. Valahol itt parancsolhattak rá a versenyzőkre a balta arcú RTL-es szekusok, hogy: Háromig számolok, kettőnél tartok! Tessék szépen táncolni, basszátok meg! Ebből a kényszeredett jó kis bulizásból volt egy 20 másodperces snitt, aztán máris a mentorokra fókuszálunk, akik bevonultak a hirtelen halál előcsarnokába és elfoglalták tisztes helyüket a pulpitoson.

2j.png

Tovább
komment

Doctor Who classic - 7x02 Spearhead from Space/2

2013. szeptember 28. 10:00 - Arkhia

Az előző részt a Doktor meglövésével zártuk, úgyhogy most ott is folytatjuk, és megkapjuk még egyszer az utolsó fél percet. Ez egyébként egyhetes kihagyásokkal teljesen ésszerű, emlékeztetni kell a jónépet, mi is volt a legutóbbi cliffhanger, egyben nézve kicsit idegesítő, de ez van. Kiegészítik a jelenetet, a Doktor után rohanó UNIT-katona lehülyézi a meggondolatlanul lövöldözőket, akik erre azzal védekeznek, hogy a célpont nem figyelmeztette őket. Az elrablás folyamán betapasztott szájjal, kösz. Meghalt?

tota_1.jpg

A Doktor, mielőtt eldől (és már megint nem dől el semmi)

Tovább
komment

Reklámőrültek 04x06 – Waldorf Stories

2013. szeptember 27. 13:00 - wizdog

Don és Peggy éppen egy magát „kreatívnak” képzelő fickó, Danny (a szereplőválasztás egy dupla kikacsintás) portfólióját nézik, ami különböző reklámokat tartalmaz – de azonos szlogennel: „A gyógyír az átlagos...-re.” (The cure for the common...) Danny pipával, idióta nyakkendőben ül, és többször is Rogerre hivatkozik. Don ekkor rámutat egy ismerős képre: a Volkswagen bogár évekkel (évadokkal) ezelőtti „Lemon” reklámjára, ami anno nagy irígység tárgya volt a cégnél. Danny rendíthetetlen: „Ez egy példa arra, hogy milyen reklámokat akarok csinálni.” Végül könyörgőre vált: 24 éves, a reklámszakmában akar dolgozni, és akár még padlót is söpörne. Megint megemlíti Rogert, azt kérdezve, hogy mesélt-e róla Donnak.

1.jpg

Don egy elfojtott „igen”-nel válaszol. Peggy búcsúzik, Don sok szerencsét kíván, mire Danny aggódva kérdezi, hogy ez most akkor igen, vagy nem. Peggy egy gyors „majd értesítjük”-kel továbbzavarná, de Danny ekkor azt kérdezi, tudnak-e egy jó helyet ahol enni lehet. Don ekkor Miss Blankenship segítségét javasolja, és bezárja a fickó mögött az ajtót. Majd megfordul és csak annyit kérdez: „Mi ez? Kandi Kamera?” Peggy tudálékosan megjegyzi: ki van zárva, hogy ez a fickó 24 legyen, elvégre ő 25. Peggy kérdésére Don elmondja, hogy Danny Jane unokatestvére. Peggy ekkor hozzáteszi: „Jó látni, hogy van aki rosszabb nálam, és még tudom is róla, hogy az.” Közben Peggynek is tölt egy italt. „Azért ne szokj hozzá.”

Tovább
komment

X-Faktor 4x04 - A Válogatás

2013. szeptember 27. 12:00 - Chat Géza

Kis késéssel most megint le lehet borulni az X-Faktor-oltár elé, de csak a mosakodás végett, így is jobb később mint soha. Pláne, hogy az előselejtező végére csak betódultak a kretének, így lesz mitől örömre húzni a szánkat. A szokásos drámai zenei aláfestéssel körítve halljuk a mentorokat, akik most arról regélnek, hogy még így a negyedik X-Faktor szériában is igen erős a felhozatal, jó és rossz énekesekből egyaránt persze. A felesleges szócséplés helyett inkább gyorsan tessék rápislogni Alföldi tehetséget fürkésző arckifejezésére, aztán meg had jöjjön már végre a Fekete Pákó Trió.

xf1.jpg

Tovább
komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 2x06 - Frenemy

2013. szeptember 27. 11:00 - Smiley93

Az előző részben fény derült Gonoszgyík kilétére, Menősrác a kiválasztott, mostantól lehet koncentrálni a likvidálásra, nem nehéz kitalálni, hogy ebben megint egymásnak feszül majd a Derek-falka meg a Scott & Co. De előbb vessünk egy pillantást Menősrác teliholdas éjszakájának mindeddig cenzúrázott részleteibe, amelyeket Meleg Danny ásott elő, de ígéretéhez híven nem tekintett meg, Jackson fellélegezhet. Nem úgy Allison, akinek Menőcsajt kéne megszelídítenie, hogy ne is mondjon semmit, amit tud, meg ne is kérdezzen semmit, amit nem tud. A legfontosabb persze, hogy Farkasfiú meg Allison kapcsolatáról hallgasson, amit a csaj úgy próbál elérni, hogy a nagy szerelem mindent elsöprő érzésére emlékezteti Lydiát, csakhogy neki még nem volt szerencséje a nagy Őhöz. Főfarkasnak viszont szerencséje van Gonoszgyíkhoz, akivel meg is küzd, aztán megjelennek Vadászék is, akiket Jackson majdnem lemos a színről, Farkasfiú menti a helyzetet, mint már oly sokszor. Főcím.

Teljes képernyő rögzítése 2013.08.14. 214937.bmp.jpg

Tovább
komment

Revolution 1x11 – A szökés

2013. szeptember 27. 09:00 - Smokey the bear

Az újabb rész a szinkron-keresztségben A szökés címet kapta, ami ugye elvileg már megvolt az előző epizód végén, de mindenesetre bizakodásra ad okot, a mostani eseménydússágát illetően. A producerek elégedettek lehettek a 10. rész forgatókönyvével, mert a nyitóképben végre egy valódi helikoptert küldenek hőseink nyakára, szemben a korábbi botrányosan gagyi mű repcsivel. Mileszék megfogadták a tanácsot: futnak. A helikopter überhalálos gépfegyvere természetesen egyiküket sem sebesíti meg. Közben egyre csak az a kérdés motoszkál bennem, hogy az OK, hogy a fedélzeti műszerekhez kell elektromosság, de az elvileg a motorból jön, azt meg kerozin hajtja, szóval ha Rachel erősítője csak áramot termel és nem üzemanyagot, akkor hogy az istenbe működik a gép? Vagy ha kerozin eddig is volt, csak áram nem, akkor meg miért vagyunk még mindig a kardozós középkorban? Jól van, tudom, túl sokat aggodalmaskodom apró részleteken, ahelyett hogy a bonyolult történetvezetésre koncentrálnék. Merthogy történés van ám, nem is akármilyen! Hőseink bemenekülnek egy étterembe; a helikopter talál és süllyeszt. Az épület felrobban, Miles és csapata ropogóra sül odabent. Miután hivatalból másodszor is megnéztem az epizódot tűnt fel, hogy a csárda neve Füstös tölgy. Muhaha. Most már tényleg az.

smokeyoak.png

Tovább
Címkék: Revolution
komment

Egyszer volt 02x05 - The Doctor

2013. szeptember 26. 15:00 - mysisterstheslayer

Nagyszerű kis epizódhoz érkeztünk, jó pasik, zombik, ármány és izgalom, sőt nyomokban valódi színészek. A nyitóképben a női szakasz érkezik vissza a biztonságos fészekbe, amely hírének ellentmondóan kicsit le van rombolva, a lakosok szíve kitépkedve és még egy magát kovácsnak valló szépfiú is előkerül a kupacból – ah, nehéz manapság a hőskirálylány-csapatok élete. Nem kell hosszas helyszínelés ahhoz, hogy rájöjjenek, Coramami végzett tisztogatást a módszerrel, amit legszívesebben használ, hogyúgymondjam.

vlcsnap-2013-09-24-22h55m12s50.png

Tovább
komment
süti beállítások módosítása