Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A célszemély (Person of Interest) 2x09 - C.O.D.

2013. július 31. 11:00 - AaannnaaA

Késő este nyitunk egy taxiban, az utas a vezetőhöz beszél, és arra kéri, várja meg a környéken. Mindehhez belóbálja az ősi trükköt, nevezetesen félbe tép ötszáz dollárt azzal, hogy a másik fele akkor lesz a sofőré, ha megvárja. Nyilván hatásos módszer, de én tuti nyakon vágnám ilyen tahóságért – nem véletlenül nem vagyok taxis, ugye.

Másnap reggel Főncsi már figyeli az új célszemélyt, aki taxisofőr – gyanítom az előző este látott tag lesz az. A neve Fermin Ordoñez, és azt lehet még róla tudni, hogy tegnap csontig kiürítette a bankszámláját – John szerint tehát bajban van, vagy most fog belekeveredni. Mindenesetre folyamatosan szemmel kell tartani, aminek első lépéseként Főncsi száll be a kocsijába, és kér egy fuvart. Legyen szíves lassan hajtani, mert könnyen rosszul leszek, mondja (szerintem meg idő kell az összes kütyü bevetéséhez, mondom én). És tényleg, miközben Johnnal halkan tovább beszél fülesén a férfiről fellelhető információról, klónozza Fermin mobilját. A tag amúgy 2005-ben disszidált Kubából, kiváló baseball játékos volt odahaza, itt is az lehetett volna, de két évvel a disszidálás után egy sérülés megakadályozta ebben. Szar ügy.

1.jpg

Tovább
komment

Gyilkos elmék 6x02 - JJ

2013. július 31. 09:00 - xJelena

Sziasztok, először is szeretnék elnézést kérni az óriási csúszásért, igazából semmi mentségem rá, de bocsánat!

Ezúttal megfordítjuk egy kicsit a sorrendet, mert már van gyanúsítottunk, csupán annyi lesz a csapat feladata, hogy igazolják a vádat. A tévé elmondja, hogy Katie Joyce, aki mellesleg kiváló diák, vakációzni indult a barátaival, de közel három napja eltűnt. Rossi elgondolkodva tévézik, Morgantől megtudjuk, hogy bár a gyanúsítottak meg vannak, de nem hajlandóak se beismerni a tettüket, se azt megmondani, hogy hol van a lány teste. És itt merül fel az igazi probléma, vagyis hogy 72 óránál tovább nem lehet őrizetben tartani senkit vádemelés nélkül. Őket ezzel magukra is hagyjuk, Prentiss, Reid és Garcia azon tanakodnak, hogy vajon miért tölt ennyi időt JJ az irodában. Prentiss nem gondolja, hogy az ügyről van szó, Garcia rögtön rákérdez, hogy ezt még is miért gondolja, a kérdezett kínosan megismétli a kérdést, majd nagyot hallgat. Nahát, lehetséges, hogy ő tud valamit. Reid szerint biztos fizetésemelést kért. Na, de váltunk már is, megtudjuk, hogy JJ-nek állást ajánlott a Pentagon, amit ő kétszer is visszautasított. Ez nagyon nem tetszik Strauss főnökasszonynak, be is árulja Hotchnál, aki lazán hárít, azzal, hogy Jareau ügynök ezt nem köteles megtárgyalni vele. Strauss végül belenyugszik ebbe és elzavarja a csapatot Marylandbe, hogy dolgozzanak Katie eltűnésén. Ahogy JJ kilép az iroda ajtaján, a látványosan kíváncsiskodó csapat hirtelen igyekszik nagyon elfoglaltnak tűnni, nem hiába, nem szép dolog.

cm1.jpg

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
komment

A férjem védelmében 4x02 - És győzött a törvény

2013. július 31. 06:44 - fuszulykavirág

Az évad első részének hogyvoltja még februárban megszületett, csak aztán közbejött egy évadnyi Bosszú, de most szépen felzárkózunk Florrick-ékból is. Clarke, a cég megmentésére kinevezett pénzügyi biztos beígért egy 30%-os leépítést, úgyhogy el is kezdte az interjúkat a kollégákkal, akiknek magukat kell dicsérniük, és egymás ellen kell áskálódniuk. Alicia persze nem megy bele a játékba. Will a visszatérése után először véd a tárgyalóteremben, sima ügynek ígérkezik. Egy NATO ellenes tüntetésen meghalt egy fiatal fiú, az apja pereli a várost rendőri túlkapás címen. Videófelvétel is készült az esetről, a rendőr többször használta a sokkolóját a földön fekvő fiún, aki szépen bele is halt.

1.JPG

Kapnak is egy 800ezer dolláros kártérítési ajánlatot, de Will szerint lesz ez még jobb is. Clarke beszól, hogy talán nem kéne kockáztatni, de ebben nem dönthet, viszont a cég egyik emeletét el akarja adni. Az épület tulajdonosát Diane ismeri, majd ő kavar valamit, Will meg minél nagyobbat nyer ezen az ügyön, ez a stratégia. Ja, és Alicia segítsen Willnek, mert Will jobban teljesít, ha valakit le kell nyűgöznie. Értjük. Kalinda közben kedves férjével nyalja a fagylaltot, és nosztalgiáznak a régi szép időkről, meg arról, hogy Kalinda hogy faképnél hagyta anno hites urát. Nick bizonyítana, a fagyizóban Kalinda alá nyúl, az ujjait pedig a fagyijába mártja… főnyeremény ez a faszi.

Tovább
komment

Grimm 2x16 - Névtelen

2013. július 30. 15:00 - nyauuuuu

Kezdésként valaki kitépi az Alice Csodaországban című könyv belső címlapját, miközben megkapjuk a soros idézetünket – mely ezúttal a Rumpelstiltskinből való, eredeti Grimm, magyarul Pancimanci néven lehet megtalálni. Hatalmas buliban nyitunk, egy csapat fejlesztő-programozó-dizájner ünnepli, hogy piacra került végre a Fekete erdő 2 című opusuk. A vezető fejlesztő Jenna, őt és a csapatát éltetik erősen. Közben egy ismeretlen bemegy az egyik irodába, irdatlan hosszú karmokat növeszt magának, melyekről valami folyadék csordogál alá. Mivel füstölögve marja a padlót, feltehetőleg valami erős szerves sav lehet. A koccintások-pohárköszöntők után Jenna az egyik beosztottjával, Brodyval félrevonul az egyik irodába, a fiú etyepetyére vágyna, a nő kissé húzódozik, elvégre ez egy munkahely. Egy-smár után Jenna zajt hall, ez elég alapot ad húzódozásának konkrét visszautasításba való átmeneteléhez, így szabadkozva bár, de távozik. Brody berág, azt hiszi, valamelyik kollégája bújt meg az irodában, így felháborodva a keresésére indul – mire a savas körmös illető belemar a hasába, nem kicsit. Fájdalmas nyöszörgéseit hallva Jenna visszafordul a folyosóról, de az irodában már csak kedvese kettévágott holttestét találja meg. Borzalmas sikollyal fejezi ki iszonyatát. Főcím.

01.jpg

Főrendőrnek csörög a telefonja, ismeretlen számról keresik, mire elővesz a fiókból egy másik készüléket, abba üti bele a számot (micsoda konspiráció), majd rövid csevejt bonyolít a szívemnek kedves, pszichopata tekintetű sofőrrel. Egy találkozóban egyeznek meg, mivel bátyó még nem tért haza. A háttérben egy másik fickó erőst figyeli a sofőrt, lesz itt még bonyodalom. Juliette hazaér, fennhangon szólongatja a kísértetét, hogy itt az alkalom beszélgetni, de az nem bújik elő, mire a nő kicsit hülyén érzi magát. A rendőrség Brody holttesténél helyszínel, Wu ismerteti a részleteket. Nick három méterről nézegetve kiszúrja, hogy nem simán kettévágták a hullát, hanem savval égették széjjel (múltkor még ultralátása nem volt, ugye?). A tettes a falon üzenetet is hagyott (játssz velem), amit senki nem ért egyelőre.

Tovább
Címkék: grimm
komment

Halottnak a csók 2x06 – Oh Oh Oh… It’s Magic

2013. július 30. 11:00 - Zenóbia

Hogyan veszítette el kis Ned a hitét a csodákban? Amikor az apukájával ittapirosholapirost játszott, akkor még megvolt neki a csodahit, de amikor az apukája azt  játszotta, hogy nem ment többé érte a bentlakásos iskolába, pedig megígérte, akkor meg már nem volt. Ráadásul ezt még tetézte azzal, hogy a féltesóknak is megtanította az ittapirosholapirost, és emellett még sok más trükköt is. Aztán ők is úgy jártak, mint Ned, mert 9 évvel, 42 héttel, 6 nappal, 13 órával és 7 perccel ezelőtt apu lelépett, és ebben nem volt semmi trükk. Maurice és Ralston viszont ennek ellenére nem utálták meg a varázslatot, sőt, lett belőlük illuzionista-duó. Nedből a varázslat említésére egyből előtör a hányinger, ez most állandósulni fog, mert a tesóiból meg a varázslat tör elő egyfolytában, még a pitéket is elbűvölik. Na meg Olive-ot és Chuckot is, mert ők a cukifiúk, akik jegyeket varázsoltak a cseresznyés pitébe. Jegyeket, a bűvész showra, ahol a Nagy Herrmann után fognak fellépni, aki mellesleg a pótapjuk, miután az igazinak el kellett mennie. A fiúk egyszerűbben megoldották az apa kérdést, mint Ned.

2x06_hcs1.jpg

Akinek muszáj elfogadnia a meghívást, hiszem még Emerson is menni akar, igaz, ő csak gyakorolni a leleplezést. Éééééééééés, máris itt van a Varázslók Vára, ahol egy faszi poharat eszik. Üvegpoharat. Ízlik neki. Chucknak nagyon szép ruhája van, Olive-nak meg nagyon étvágygerjesztő pohara, de ő nem eszi meg, miután elfogy belőle a piros lötty. Reméljük. Neden még nem tört ki a mindent elsöprő testvéri szeretet a fattyak iránt, akik elrabolták az apját, amit a lányok nem értenek, Emerson meg igen. Az üvegpohárevő pasi közben lenyel egy élő egeret. Csak mondom. Chuck imádja a varázslatot, neki mondjuk eleve muszáj, de azt is muszáj neki magától Lily-től hallani, hogy ő az anyja. Ezért jobbnál-jobb kitalált történetekkel hívja fel telefonon, de Lily hajthatatlan, amint meghallja az anya, ne adj isten a szülni szót, egyből levágja a kagylót.

Tovább
komment

Haláli zsaruk 1x02 - Ride-Along

2013. július 30. 09:00 - Gabba

Travis Marks és Wes Mitchell lőgyakorlatával kezdünk, húzzák egymást szokás szerint, de Wesen látszik, hogy különösen morcos, egy idő után Travis meg is kérdezi, hogy akkor most már nem is beszélsz velem? Wes beleereszti a tárat a célfigurába, amit aztán szó nélkül behúz a lőállásba, a figura mellkasán a golyóütötte betűk a „NO” szócskát formázzák. Indulnak a terápiára, ahol a mai feladat: mindenki rajzoljon egy fát, ami a szakirodalom szerint azt mutatja, hogyan látja az alany saját magát. Travisé természetesen tökéletes, dr. Emma Ryan meg is lepődik, de aztán Travis bevallja, hogy lelencgyerekként a szociális munkások mindig fát rajzoltattak vele, úgyhogy már komoly rutinra tett szert ebben. Wes viszont nem rajzolt semmit, mert az ő fája képzeletbeli, amúgy ezer méter magas és egy egyszarvú van alatta. Na, ezt analizálják ki a szakértők, bár Travis szerint a papírlap így tényleg West ábrázolja, aki üres és fehér.

Ride01

Tovább
Címkék: haláli zsaruk
komment

Éjjel-nappal Budapest 1x96/2 – Versenyfutás a halállal

2013. július 29. 18:12 - marhapori

Nem sokat kell várnunk az első rinyálással vegyített veszekedésre, rögtön a nyitójelenetben jön a Tudjukki-Lófejű-TudjukkiFater édeshármasa. Zsófika látszólag bálba készült, legalábbis a ruhája alapján valószínűsíthető, helyette viszont fesztivált kap. Kristóf olyan szintű balhét ver ki a hawaii inges apucit látva, hogy az egész Duna-parton megáll az élet. Há’ húzzál már el innen! – üvölti a lesből támadó apjának, de inkább ő szalad el. Zsófika csak segíteni akart, de Tudjukkiből feltörnek a gyerekkori traumák, úgyhogy útnak indul a pszichiátria felé.

1.jpg

Tovább
komment

Fald fel Amerikát! - Ínyenceknek 1x06 - Szenzációs szendvicsek

2013. július 29. 15:00 - Chat Géza

Adam nem hagyhatja ki az országos szendvicseket, úgyhogy most tesz is egy amolyan hiánypótló utazást az archív felvételek tárlatában, hogy megmutassa, hol, mikor, mi mennyi fasza szendvicset tolt be bőr alá.

Az első hely ahova feltétlenül be kell térni az a Katz’s Deli, ahol nagyon fasza kaják vannak az étlapon. Van húsleves maceszgombóccal, van knish, de ami a legjobb az egészben, hogy itt is adnak bányász szenyót. Na, de nem is olasz felvágottat raknak a két szelet kenyér közé, hanem két hónapig pácolt marhahús szeleteket csapatnak a rozskenyerekre. Na, ez már tényleg fasza, megy is a hozsannázás a pastraminak. Egy ilyen jóféle diétás szendó fél kilót nyom, amit mustárral, meg káposztával érdemes jó alaposan megbolondítani. Na, de ki van itt? Adam mamája. Mit csinálsz itt kisfiam? Eszek. De hát ez nem egészséges. Nézz már rám, szerinted? Ez a melóm. Azért fizetnek, hogy egyek. Érted? A Mythbusters stábjával veszekszünk, hogy kinek van jobb melója, de alap, hogy nekem, mert nekem még matekoznom sem kell bazmeg.

Tovább
komment

Grace klinika 6x21 - Ez nem vicc

2013. július 29. 13:00 - Hoppancs

Bailey az empátiáról tart előadást, ami igencsak ráfér a társaságra. Ne vágjunk pofákat, ha a beteg furán néz ki – mondjuk kísértetiesen hasonlít Stewie Griffinre, vagy egyszerűen rusnya -, ne viccelődjünk rajta, vele, előtte, mögötte. Yang erre elsüt egy gyenge poént, illusztrálandó, mennyire jól megértette a lényeget. Derek és Richard párbeszédéből kiderül, hogy rövidesen egy hatalmas ember érkezik, remek alkalmat szolgáltatva a tanultak alkalmazására. Shepnek emellett meghallgatása is lesz, Gary Clark ugyanis beperelte a kórházat neje halála miatt. A jó doki első lépésként gyógyszerügynöknek nézi az ügyvédjét. Menni fog ez, mi nem aggódunk.

Bailey folytatja a harcot, de sajnos már csak percei maradtak arra, hogy embert faragjon hallgatóiból. Alex humorizálása mission impossible-t sejtet. Miranda azért teszi a dolgát, sorolja a szabályokat: legyünk érthetőek, lehetőleg ne hörögjünk holt nyelveken, mint Az ördögűzőben, hanem használjunk szép metaforákat, hogy a páciens szinte már örüljön, hogy haldoklik. Reednek feltűnik, hogy a felvilágosítás kissé sietős, rá is kérdez, mi ennek az oka. Hát az, hogy Bailey csipogója jelezte, hogy megjött a fogyókúrás kihívásokkal küzdő férfi, akire nagyon nem kellene ujjal mutogatni.

bscap0001_1.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
komment
süti beállítások módosítása