Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lost 6x16 - What They Died For

2013. június 30. 13:00 - Szencsike

A történelem után térjünk vissza a szigetre, mert közeledik a vég. Szép lassan hullanak az emberek, elbúcsúztunk Sun&Yin házaspártól, illetve Sayidtól, a túlélőknek egyre többet kell kockáztatniuk Fekete ruhással szemben.

Alter: egy nyugodt reggelen Dokival kezdünk, egy fura sebet vesz észre a nyakán a reggeli tükörbenézéskor. Fia készített reggelit, és emlékezteti aput, este fellépése lesz, apunak is jönnie kell. Igaz, anyu is ott lesz, próbáljon meg viselkedni. Itt van Claire is, az eltitkolt Christian Shepard sarj, csatlakozik a srácokhoz, majd Doki telefont kap. A légitársaság keresi, megtalálták az elveszett koporsót, hamarosan L.A-ben lesz. Doki megköszöni és elbúcsúzik a hívójától, aki micsoda meglepetés, az elégedetten mosolygó Desmond.

pic1.png

Tovább
Címkék: lost
komment

Őslények kalandorai 3x05

2013. június 29. 11:00 - FZoli9

Sir Richard Bentley, brit üzletember, Lloyd nevű emberét küldi fel a lakásába néhány dokumentumért. Lloyd a csicsás lakásban található műalkotásokat (hát… fogjuk rá) nézegeti, amikor észreveszi az ott tárva-nyitva álló anomáliát. Egyből csörgeti is a főnököt, megvannak a papírok és nagyon szép az új holmi. Sir Richard értetlenkedik, hónapok óta nem vett semmit. Lloyd leteszi a telefont, pechjére az anomália beszippantja, ő pedig utánamegy, ahol aztán szépen le is gurul egy kisebb domboldalon.

vlcsnap-2013-06-26-22h36m20s203.jpg

Tovább
komment

Az Onedin család 2x14 - Race for Power (Küzdelem a hatalomért) ÉVADZÁRÓ

2013. június 29. 09:00 - Gabba

Jó széllel hasítunk az Osborne fedélzetén Fucsou felé, ami a kínai teakereskedelem korabeli központja, James elégedetten közli Baines-szel, hogy legalább két nap az előnyük Fogarty hajójával, a Pandorával szemben. James még Liverpoolból sürgönyzött a kínai ügynöknek, hogy készítsen elő tízezer láda teát, így a berakodással nem vesztenek időt. Elsőnek érünk Fucsouba és mire Fogarty befut, mi már be is rakodtunk és indulunk visszafelé, mondja bizakodva James. Majd lesiet Anne-hez a kabinba és vele is közli a jó hírt, de beszélgetésükből még más is kiderül. Anne ugyanis újra terhes, és mivel az út oda-vissza kb. 8 hónap, azt tervezik, hogy a kicsi már Liverpoolban fog megszületni. James bizakodó, ha ő nyer, visszaszerzi az irányítást az Onedin Gőzhajózási Társaságban. És a céget majd a fiunk fogja örökölni, szorítja meg mosolyogva Anne kezét.

Race01

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Éjjel-nappal Budapest 1x86/1 - Kísért a múlt

2013. június 28. 15:00 - pabblo

Valami nagy dráma lehet készülőben, mert igen messziről indítjuk a napot. Joe papa ismét megverekszik Barbiért, - vagyis miatta, de mindegy is, - Zsófi távozását pedig ismét átélhetjük. Bevallom, ezúttal is olyan kéjes boldogságérzet tölt el, mint legutóbb, bár félek, a Lófejmentes övezetnek ezúttal vége lesz, mert előbb utóbb csak leketyeg az az egy hét szabi, még akkor is, ha a sorozat fiktív idejét nézzük. Sebaj, én már annak is örülök, hogy csak a képernyőn kell látnom, és nem mászik be a nappaliba, vagy ilyesmi. Zene, tánc, lássuk mit hoz a mai rész.

130628_bp01.jpg

Tovább
komment

Sherlock és Watson 1x22 - Kockázatkezelés

2013. június 28. 13:00 - Láng Vince

Így a szezon végéhez közeledve a sorozat kezdi összeszedni magát, és egész izgalmas részeket tartogat. Végre a szokásos "kapd el a gyilkost"-jellegű epizódok helyett beleláthatunk az egész évadon átívelő sztoriba, a Holmes-Irene Adler-Moriarty háromszögbe. A múlt héten kaptunk egy böszme nagy cliffhangert: Moriarty felhívta Holmes-t, de az már nem derült ki, mit akar. Most végre megtudjuk, mert a készítők ezúttal vesztegetik az időt Watson pszichoterápiájára meg efféle léhaságokra, hanem rögtön kapcsolják a főgonoszt. Holmes nemezise egy eredeti gengszter ugyan, viszont annyira brit, hogy az ármánykodást minden este ötkor felfüggeszti egy csésze tejes tea erejéig. Intellektuális felsőbbrendűségét lekezelő modorban hozza Sherlock tudomására, és egy füst alatt meg is alázza detektívet: elnézést kér, amiért Holmes-t manipulálta, hogy átadja Morannek az üzenetet az előző részben, de miért volt ilyen buta, hogy hagyta magát. Ez engem is érdekelne.

001 - telefonálás.jpg

Moriarty azt is megosztja Holmesékkal, hogy ő igazából egy pók, aki egész nap szövi a hálóját, amibe általában szerencsétlen emberek akadnak bele. Sok-sok ügynöke van, akik bármit elintéznek neki, amit csak kér, és rendszerint bűncselekményeket rendel tőlük. Sherlock szerint ez nem sokban különbözik attól, mintha lányokat futtatna. Pár perc smalltalk után Moriarty végre a tárgyra tér: szívesen elárulja mi történt Irénkével, ha cserébe Holmes kinyomoz neki egy ügyet. Egy Wallace Rourke nevű pasast pár hónapja elintéztek Brooklynban. Moriarty becsületszavát (!) adja, hogy ha Sherlock elkapja a gyilkost, mindent elmond neki Irénkéről. De ki bízik meg egy gonosztevő becsületszavában? Sherlock Holmes, ki más.

Tovább
komment

Gossip girl - A pletykafészek 3x01 - Reversals of Fortune

2013. június 28. 13:00 - Agent "V"

Elkezdődik hát a 3. évad, csupa izgalom várható, elvégre egyetemre mennek a csibéink és itt aztán lesz egy csomó új ember, aki bekavarhat a nemlétező állóvízbe. Ha még emlékeztek, akkor az előző évadban meghalt Bart, Blair szerette volna megkapni Chuckot, és az utolsó részben sikerült is a srácnak kinyögni a bűvös szót. Serena elutazott Európába, méghozzá Carter Bazennel.Jenny királynő lett,Lily eltemetett egy férjet és összejött Rufusszal és kiderült, hogy volt egy közös gyerekük, akit örökbe adott és akit hiába kerestek, mert meghalt. És végül, de nem utolsó sorban Vanessa elment hátizsákos európai túrára mégpedig Natetel, aki mégsem kért a nagypapi által leszervezett gyakornokságból.

1.png

Tovább
komment

The Big Bang Theory 2x09 - The White Asparagus Triangulation

2013. június 28. 11:00 - Szakee

A mai részben elég sok érdekességgel fogunk találkozni Sheldon részéről, kapaszkodjunk, kemény lesz!

Penny és Sheldon már a földszinten találkoznak, Sheldon pedig mindenképp szeretne beszélgetést kezdeményezni. Még utána nézett pár „szlengnek" is, szóval jól felkészült a dologra. A szokásos hogy vagy? kérdések után rá is tér a témára: Leonard és Stephanie (a bögyös vörös az előző részből) járnak, Sheldon azt szeretné, ha Penny nem veszélyeztetné ezt a kapcsolatot. Sheldon semmilyen célzást nem ért, nem járatos a témában, meg amúgy is, a szarkazmus nem az erőssége.

vlckép00002(1).png

Tovább
komment

Észlelés 1x08 - Kilimandzsáró

2013. június 28. 09:00 - nyauuuuu

A doki az ambícióról beszél, és arról, hogy a sikert neurológiailag meghatározza, hogy valaki mennyire tud a feladatra koncentrálni. Ennek illusztrálására felébreszt egy az óráján szunyókáló focistát. Kéri a félévi dolgozatokat is, mert Lewickinek szerinte az az ambíciója, hogy még aznap este elolvassa az összeset. Bár általánosságban elégedetlen velük, Brian Cahill dolgozata meglepetés Maxnek. Ő a Csipkerózsikát játszó futballsztár, a dolgozata viszont nagyon jó. Daniel a dékánnak magyarázza, hogy a dolgozat túl jó, vagyis biztosan plágium, ilyet az a fiú magától nem tud írni. Paul szerint Cahillnek egész jók a jegyei, de Pierce úgy véli, csak olyan tanároknál kap jó jegyeket, akik a sztársportolósága miatt pozitívan diszkriminálják. Ezen jót elvitatkozgatnak, aminek telefoncsörgés vet véget: gyilkosság történt.

01.jpg

Michael és Kate éppen randiznak, a pasi egzotikus kaját főzött a saját két kis kacsójával. Épp learatná a jó szakácsnak járó jutalmat, és csókolózásba bonyolódnának, mikor Kate telefonja megcsörren. Jól mutatja Hathaway iránti érzelmeit, hogy azonnal fel is kapja, és közli a rövid csevegés végén, hogy mennie kell, mert Daniel az. Mark ezen nem is csodálkozik. Kate Paultól kérdezgeti a gyilkosság részleteit: a rendészet egy holttestet talált a Brooks Hallban, egy elsőéves, Christina Lake az áldozat, kitörték a nyakát. Moretti nem érti, miért őt hívták, az ügy a rendőrség hatásköre. Valóban, vizsgálódtak is már, de Haley dékán felkérte az FBI-t is, hogy a szülők felé bizonyítsa, hogy mindent megtesznek a diákok biztonságáért – bónuszként pedig Pierce felhívta Reardont, és gyakorlatilag megzsarolta, hogy nem segít többet, ha az FBI nem nyomoz ebben az ügyben. Kate meg van döbbenve, de mivel a főnöke telefonon is ráerősít, nincs választása.

Tovább
Címkék: észlelés
komment

Éjjel-nappal Budapest - 1x85/2 – Csak szeretet legyen, meg gnómok

2013. június 27. 17:00 - marhapori

A matek bizony fontos dolog, úgyhogy figyeljetek oda az órákon, gyerekek! Anikó a média világát választotta a számoké helyett, rá is baszott rendesen. Négy helyett csak három alig extrém figurát szedett össze vadászat közben, így pedig a kegyetlen Zoli szerint nincs üzlet. Anikó kirohan a stúdióból, a fura szerzetek (1 törpe, 1 magas kövér, plusz 1 nemtudommi) meg csak pislognak, mint nyuszi a fűben. A VV-lány kész egyenesen Szombathelyig rohanni. Laller győzködi még mindig Karvalyt, hogy Bruminak a fürdőkádban a helye, az állatvédő nő pedig rácuppan Lalira a menhely udvarán. Gyááááájjj, hát milyen aranyos állat! – gügyögi, amitől Lalinak egyből feláll, de aztán a tárgyra tér. – Vannak-e engedélyek? Hány négyzetméteren tartod? Ja, hogy lakásban? Tudod, hogy erre rá fogsz baszni, ha nem adod nekem a mackót? Az utolsó kérdést már nem is hallja a mi jó Pumuklink, mert a „karantén” szót meghallva hóna alá kapta a macit és futni kezdett. A nő a biztonság kedvéért megemlíti Ritának még egyszer, hogy így engedélyek nélkül fel kell majd szállni a szopórollerre.

9.jpg

Tovább
komment

Hawaii Five-0 - 03x06

2013. június 27. 15:00 - Segna

Ma kiderül, hogy a hidegfront még a hogyvolt írókat is szétszórttá és filozófikussá teszi, továbbá, hogy a kötelező megemlékezések ilyen pocsék sorozat részeket – is – szülnek. Szeptember 11-i emlékműsorunk következik. Április4-e vagy November7-e jártasság, mindenképp előny a fogyasztása közben.

 01.jpg

Tovább
Címkék: hawaii five 0
komment
süti beállítások módosítása