Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Trek (TOS) S01E06 – Mudd’s Women – Mudd asszonyai

2013. december 30. 13:00 - Kapitánylány

Csillagidő 1329.1 A kapitányi naplóból megtudjuk, hogy az Enterpise egy azonosítatlan űrhajót követ, amely menekül előlük. Próbálják felvenni a kapcsolatot, de nem válaszolnak rá, inkább túlterhelve a hajtóműveiket bemenekülnek egy aszteroida mezőbe. A menekülő hajó hirtelen leáll, csak úgy menekülhetnek meg, ha az Enterprise burokba veszi, de az az ő motorjait is tönkreteheti. A kapitány dönt, megmentik a hajót, Scotty-t és Spock-ot a transzporter állomásra küldi. Az áramkörök folyamatosan égnek ki, de sajnos a főgépész még nem tud senkit se átsugározni. Segélyhívás érkezik, Scotty áthoz egy férfit, majd kis bemutatkozási kör után kéri a további három fő átsugárzását is. Az összes áramkör kiég, telepekről működik tovább az Enterprise. A teleport sem működik megfelelően, az üldözött hajó felrobban, de szerencsére sikerül a legénységet áthozni. Három csinos nő jelenik meg az állomáson, doki és Scotty lebénulva nézik őket, a kapitány hívására is csak későn reagálnak. Kirk parancsa szerint elindulnak a kabinja felé, útközben megbabonázva a férfi tiszteket. Belépve a kapitányi kabinba Kirk is lebénul a nőktől.

01.jpg

A tehergépjármű kapitánya azt az elvet tartja, hogy legjobb védekezés a támadás, Jim-et hibáztatja, hogy bele kellett repülniük egy aszteroida mezőbe. Kirk hivatalos tárgyalást rendel el, ott majd védekezhet Walsh, de addig bezárják őket. A hídon Spock és Scotty tanácskozik, nem csak a nők kisugárzása miatt van baj, hanem a dilithium kristályok közül is csak egy maradt, de az is repedt. Walsh visszaér a lányokhoz, kiosztja nekik az utasításokat, orvosi vizsgálatokat kerüljék. Kirk érkezik a vulkáni hívására, Rigel XII nevű bolygón van dilithium bánya, onnan be tudnak szerezni kristályokat.

02.jpg

Az eligazítóban vagyunk, Kirk megnyitja a tárgyalást. Spock elindítja az igazság hitelesítő gépezetet, amelynek segítségével sorra kiderül miben hazudik Walsh, aki valójában Harcourt (Harry) Fenton Mudd, büntetett előélettel, és most bővül a sor veszélyeztetéssel is. Kirk rákérdez, hogy mi dolga volt épp Mudd-nak arrafelé, válasz telepes nősítés, telepeseknek toboroz feleségeket. A nőkről nincs adat, semmilyen szokatlan értéket nem észlel a gép tőlük, azonban a férfiaknál magas légzésszámot, fokozott verejtékezést, gyors szívverést, magas vérnyomást mér, Jim gyorsan törölteti ezt a bejegyzést. Kirk berekeszti a tárgyalást, döntött, Mudd-ot átadják a hatóságoknak, amint tudják. Eve, az egyik lány, ijedten ugrik a kapitányhoz, hogy akkor mi lesz velük, de a férfi nem foglalkozik vele, mert az utolsó kristály is tönkrement, azonnal kapcsolatba kell lépniük a Rigel-lel. Mudd szeme felragyog a hírtől, a lányainak még gazdagabb férjet foghat ki, dilithium bányászokat, meggazdagodik ő is, és megveszi az Enterprise-t.

03.jpg

Ruth meglátogatja McCoy-t, a kikapcsolt érzékelőhöz érve az jelezni kezd a doki megdöbbenésére, megkéri a lányt, hogy menjen oda még egyszer. Ruth-t a Rigel-en lévő bányászok egészségi állapota érdekli, elégedett, amikor megtudja, hogy mind a három férfi egészséges, majd faképnél hagyja a dokit. Kirk a szobájába lépve Eve-t találja ott, az ágyán feküdve, valahova el kellett menekülnie a férfiak elől. A nő - Harry parancsára - megpróbálja elcsábítani a kapitányt, végül megálljt parancsol magának, kiviharzik a kabinból. Magda (vezetékneve Kovacs a wikipedia szerint) érkezik vissza a szobájukba, még több információt szerzett meg a bányászokról. Eve toppan be ekkor, Mudd nem csodálkozik, hogy nem sikerült a nőnek Jim-et elcsábítania.

04.jpg

A hídon a kapitány egyre türelmetlenebb a legénységével, dokitól kérdezi, hogy sikerült-e a lányokat megvizsgálnia, mert tudnia kell, hogy csak fáradtak vagy a nők okozzák-e gondot. McCoy nem tudta őket kivizsgálni, mert nem engedték meg neki. Mudd-nak sikerül egy kommunikátort szereznie, kapcsolatba lép a Rigel XII-vel, miközben Kirk is kér egy kapcsolattartót a bolygóról. Harry túrja fel a fiókokat, keres valamit, miközben a lányok csúnyává változnak. Eve-t nem érdekli, hogy megtalálja-e, Harry gúnyosan válaszol, hogy így se úgy se fogja szeretni a kapitány, mert Jim már eljegyezte magát a hajóval. A két lány egyre türelmetlenebb, de végül rájön Mudd, hogy hova dugta a bogyókat, Magda és Ruth azonnal rácsap, Eve-t győzködnie kell kicsit.

05.jpg

Megérkezik a két bányász, Childress és Gossett, rögtön a tárgyra térnek, kap az Enterprise kristályokat, de nem pénzért, Mudd asszonyait kérik cserébe, illetve el kell engedniük Harry-t is, az ellene felhozott vádakat pedig visszavonni. Jim nevetésben tör ki, de végül rájön, hogy a bányászok komolyan gondolják, azonban a kapitány nem alkuszik. Ekkor érkeznek meg a lányok Mudd kíséretében, Ruth rá is veti magát Gossett-re. A kapitány még mindig makacskodik, de az energia egyre apad, csak három napjuk van, Harry szerint nincs más választása Kirk-nek.

06.jpg

A kapitány Spock-kal és Mudd-dal letranszportálnak a bolygóra, Kirk megadja magát, kéri a kristályokat, de Childress majd akkor hozza, ha kiszórakozta magát. Eve-hez megy oda, de az nem hajlandó foglalkozni a férfival, aki bosszúsan megy oda Ruth-hoz és lekéri. Gossett megpróbál táncolni Magda-val, de Benton nem hajlandó a cserére, kitör a verekedés a lányokért. A zűrzavart kihasználva Eve sírva menekül ki a viharba, Childress szerint onnan nem jön vissza élve, de Kirk utána megy.

07.jpg

A hajó fedélzetén vagyunk újra, onnan próbálják megkeresni Eve-t, azonban a mágneses viharok megnehezítik a dolgukat. A kapcsolat a bányászokkal egyre gyengébb, nincs meg Childress sem. A főbányász végül megtalálja a lányt, a saját hajlékába viszi. Már csak 43 perce van az Enterprise-nak, végre ráleltek Childress szállására, irány a transzporter. Eve reggelit készít, de csak egy „ettem már jobbat és azt én főztem" beszólást kap érte, a nő szerint abból is van benne, alig bírta lekaparni az edény faláról azt, amit ráégetett korábban. Majd ha talál itt a nő vizet, akkor kimossa az edényeket, Eve szerint elég lenne kitenni, majd a szél elvégzi a dolgát. Childress kiviszi a serpenyőket, mire visszaér már a megcsúnyult Eve várja, a férfi kérdezi, hogy csúnyult meg ennyire, a nő szerint leeresztett mellette.

08.jpg

Kirk és Mudd érkezik meg a szállásra, kiderül, hogy Harry Vénusz drogot adott a lányoknak, attól tűnnek szépnek. Childress csalásnak tartja az egészet, keményen dolgoznak, nekik királynők járnának. Eve felháborodik, ezeknek a férfiaknak csak a Vénusz drog kell, mert mást nem igen kapnának meg, majd bekap néhány bogyót és újra széppé változik. Kérdezi a főbányászt mi szeretne jobban, egy olyan nőt aki mos, főz, takarít és szereti, vagy olyat aki valójában szép de haszontalan. A főbányász akkor is csalásnak tartja, de Kirk megnyugtatja, Eve valóban így néz ki, mert amit most bevett az csak színezett zselatin volt. A párocska nem érti, de vegyük hozzá, hogy én se, és ne jöjjünk azzal, hogy az ember olyan amilyennek tartja magát... Kirk sürget, vagy ideadja a kristályokat önként, vagy fegyveres csapatokkal szerzi meg. Childress átadja a dilithium kristályokat, csak Eve-t marasztalja még egy kicsit, aki szívesen marad, hisz a kapitánynak már ott van a hajója. Jim kéri a felsugárzásukat, Mudd még megpróbálkozik azzal, hogy Kirk hagyja ott, de a kapitány viszi magával, de ha gondolja, akkor szívesen tanúskodik a tárgyalásán, Harry nem kér belőle, mert akkor sose engedik ki.

09.jpg

A hídon vagyunk, doki szerint Kirk elmehetne csodadoktornak, olyan meggyőző beszédet tartott, de Jim nem akarja elvenni McCoy kenyerét. Spock örül, hogy lezárult ez az ügy, kezdett sok lenni számára ez a töménytelen érzelem. Doki vicceskedni kezd Spock belső szerveinek elrendezéséről, de a vulkánit inkább ez a tény elégedettséggel tölti el, Leonard megszólalni se tud. Végül a kapitány kiadja a parancsot egy újabb kaland felé.

10.jpg

Címkék: star trek tos
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2013.12.30. 15:39:22

Mire jó a dilithium kristály?

Kapitánylány 2013.12.30. 18:36:37

@St. Pácsó Ármándó: ha jól értettem akkor azon keresztül áramlik az energia

AaannnaaA 2013.12.31. 00:30:25

Köszi szépen a hogyvótot, és persze a képeket :) A kedvencem az alulról a harmadik, ez a komoly ábrázat... :) Azért meg külön köszönet, amin egy képben összeraktad az "ilyen volt - ilyen lett" női ábrázatokat.

"A párocska nem érti, de vegyük hozzá, hogy én se, és ne jöjjünk azzal, hogy az ember olyan amilyennek tartja magát..." - na igen, ez kicsit hálivúdi megoldás volt, de üsse kő...

Kapitánylány 2013.12.31. 19:45:34

Kedves olvasóim! Kívánok mindenkinek sikerekben gazdag, boldog új évet! A hogyvolt legyen veletek! :-)

Kapitánylány 2013.12.31. 19:49:44

@AaannnaaA: próbáltam mindenkinek kedvezni, remélem @Gabba is elégedett! :-)

Gabba 2014.01.01. 00:40:48

@Kapitánylány: köszi a sérókat!!
és mindenkinek BÚÉK!

KisIst 2014.01.15. 09:09:29

@St. Pácsó Ármándó:

"A föderációs hajók térhajtóműveinek főreaktoraiban a dilítium kristályok közvetítik a reakciót az anyag és az antianyag között. A dilítium az egyetlen ismert anyag, amely nem lép reakcióba az antianyaggal, amikor is magas frekvenciájú elektromágneses mezőnek vetik alá, hozzáadva az antihidrogént. A dilítium a kristályos szerkezetén minden reakció nélkül engedi át az antianyagot."

forrás: startrekelvk.hungarianforum.net
süti beállítások módosítása