Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 2x22 - The Classified Materials Turbulence

2013. december 23. 11:00 - Szakee

A srácok a képregényboltban vannak, Howard pedig bejelenti, hogy ma mindenki a vendége egy képregényre, ugyanis az ISS-en az általa tervezet nullgravitációs ürülék eltávolító rendszer (avagy űrWC) működésbe lépett. A többiek viccelődnek egy sort azon, hogy Howard nagy dolognak tartja egy WC tervezését az űrben, de végül rávilágít, hogy eddig ő az egyetlen ember, aki valami kézzelfoghatót tett le a tudomány oltárára. A jelenetben mégsem az űrWC a legabszurdabb dolog, hanem az, ahogy Sheldon nevet. Így:

vlckép00001.png

Még mindig a képregényboltban, Stuart meghozza Sheldonnak a legfrissebb Hellboy képregényt, de elárulja, hogy király a történet, ezért Sheldon kiakad, mert ha tudja, hogy jó a történet, akkor nem ugyanúgy fogja olvasni majd. Viszont bosszúból elmondja Stuartnak, hogy az új Flash zseniális. Na így olvasd el! Stuartot ez nem érdekli, mert este Penny-vel lesz randija, amihez Leonard segítségét kéri. Leo persze nem örül a történteknek, meg annak, hogy úgy néz ki, Stuart és Penny össze fognak jönni.

vlckép00002.png

Ha mindez nem lenne elég Leonak, még Penny is tanácsot kér tőle Stuarttal kapcsolatban. Leonard megpróbálja mindkettejüket arra vezetni, hogy ne nagyon közeledjenek egymáshoz, abból nem lehet baj.

vlckép00003(1).png

Ebéd közben Stuart hívja Leonard-öt, Leo nem akarja felvenni, de ott ül vele szemben Sheldon, akit ez nem hagy hidegen, ezért azt hajtogatja, hogy vegye már fel a telefont, hátha ég a képregénybolt, vagy hasonlók. Leonard végül nem enged, mikor megjelenik Howard: VÖRÖS RIASZTÁS! Az űrWC el fog romlani, de Howardnak fogalma sincs, hogy lehetne megjavítani, ezért szüksége lesz a többiek segítségére.

vlckép00004(1).pngSheldon és Leo lakására már el is vitték az űrWC-t, ahol kitalálhatják, mit kezdjenek vele. Eközben Stuart kopogtat az ajtón, Leo-t megkérdezi, milyen utolsó pillanatban is felhasználható tanácsot tudna adni neki a randi előtt. Leo nagyjából azt mondja el, amit Penny-nek is, haladjon lassan, még a szemkontaktust is kerülje, amikor csak lehet.

vlckép00005(1).pngA srácok még mindig az űrWC helyreállításán dolgoznak, kivéve Leonard, aki rájött, rosszat tett azzal, hogy hazudott Penny-nek és Stuartnak. Az űrWC-t eddig úgy tűnik, semmivel sem tudják megjavítani, Howard azon gondolkodik, jobb lenne nevet változtatni és mihamarabb lelépni Izraelbe, az unokatestvéreihez.

vlckép00006(1).pngMásnap reggel Leo kopogtat Penny ajtaján, azzal az ürüggyel, hogy kávét hoz a többieknek, hozhatna egyet Pennynek is. Persze leginkább az érdekli, hogy sikerült a tegnapi randi Stuarttal. Penny viszont elég nyilvánvalóan elmondja, hogy nem akar beszélni a tegnapi randiról és Leo-ra csapja az ajtót.

vlckép00007(1).pngHoward úgy véli, megtalálta a megoldást, már csak tesztelni kell, amihez nincs is jobb alapanyag, mint Howard anyja által készített „fasírt”. (itt elkövettem azt a hibát, hogy megnéztem a jelenetet magyar szinkronnal. Ők fasírtnak fordították a meatloaf-ot, maradjunk ennél.) A kísérlet nem sikerül tökéletesen, mert a fasírtot az űrWC kilövi a plafonra.

vlckép00008(1).pngLeo közben elment a képregényboltba, hogy megkérdezze Stuartot is, mi történt a tegnapi randin. Stuart elmondja, hogy tök jól ment az egész, lassan haladtak, de két üveg bor után egyszer csak az autójában smároltak. Itt futott félre a dolog, mert Penny „Ó Stuart!” helyett azt mondta, hogy „Ó Leonard!”. Leo minden erejét összeszedve még sajnálkozik azon, hogy nem sikerült Penny-nek és Stuartnak összejönni, aztán amikor kilép az ajtón, örömujjongásban tör ki.

vlckép00009(1).pngA srácok és Penny Sheldonék lakásán esznek, miközben Howard a NASA-nak mondja el a tuti megoldást, amivel helyrehozhatja a hibáját. Penny megkéri Leo-t, hogy adja oda neki a szójaszószt, Leonard pedig viccelődik azon, amit Stuarttól hallott az előbb. Viszont a többiek nem veszik a lapot, ezért valószínűleg nekik még nem említette azt.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása