Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 2x21 - The Vegas Renormalization

2013. december 16. 09:00 - Szakee

A srácok barkochba-áznak, Leonard C3PO-ja közepesen nehéz, Sheldon Spockra gondolt, Raj kérdezés nélkül kitalálja. Eközben Howardot Leslie hívja, akivel mint kiderül, közelebbi barátok. Visszatérve a telefonálásból kiderül, hogy hivatalosan ugyan nem járnak, de ettől függetlenül Leslie dobta Howie-t.

vlckép00004.png

Howard eléggé mélypontra került azzal, hogy Leslie dobta, a srácok próbálják elterelni a figyelmét, kevés sikerrel. A megoldás végül olyan formában jön, ahonnan az ember legkevésbé várná: Sheldontól. Azt javasolja, menjenek el Las Vegasba, ott lehet a legjobban búfelejteni. A srácok beleegyeznek, irány Vegas! Kivéve Sheldon-t, ő inkább otthon marad.

vlckép00003.pngSheldon egyedül tér haza a vacsorával, a földszinten találkozik Penny-vel. Mielőtt még kinyitná a lakása ajtaját, a lehető legkedvesebben megkéri Penny-t, hogy még véletlenül se zavarja az este folyamán. De van egy kisebb problémája, a kulcsot a lakásban hagyta, nem tud bejutni.

vlckép00005.pngVegasban Raj és Leonard felkészülnek az estére, de Howard inkább azon dolgozik, hogy a Facebookon úgy tűnjön, nem Leslie dobta őt, hanem fordítva. Raj felveti, hogy meg kellene beszélniük, mit tegyenek, ha egyiküknek sikerül felszedni valakit.

vlckép00006.pngEközben Penny a tartalékkulcsot keresi Sheldonék lakásához, amikor eszébe jut, hogy a tartalékkulcs már Sheldonék lakásában van valamerre. Sheldon eléggé felkapja a vizet arra, hogy Penny a tudtukon kívül bement hozzájuk amikor nem voltak otthon. A pohár akkor telik be nála, amikor kiderül, hogy Penny még tejet is vett tőlük. Penny felajánlja, hogy amíg megvárják, hogy ideérjen a csávó, aki ki tudja nyitni az ajtót, addig egye meg a vacsoráját nála. Sheldon ezt elfogadhatatlannak tartja, mert úgy tűnik, nála az evés is szent dolog, amit csak bizonyos helyen lehet.

vlckép00007.pngVegasban Raj és Leo elszórakoznak a bárban garnélarákot majszolgatva, amikor Raj-hoz odalép egy nő. Raj egyet kortyol abból a neon zöld koktéljából, hogy képes legyen a társalgásra. Leonard rögtön kiszúrja, hogy a nő nem véletlenül nyomul Raj-ra, hanem mert fizetős szolgáltatásokat is nyújt. Raj ezt nem akarja elhinni, de Leo rábeszéli, hogy „engedje el". Közben a srácok meglátják Howard tweet-jeit, amikor kitűnő ötletük támad: be lehetne fizetni Howardot egy körre.

vlckép00008.pngSheldon végül beadta a derekát, Penny-nél vacsorázik. Még azzal is próbálkozik, hogy beszélgetéssel kevésbé tegye feszélyezetté a helyzetet, de a hatás pont az ellenkező, meg amúgy is, Sheldon-t nem érdekli mi történt Penny-vel.

vlckép00009.pngVissza Vegasba: Leo és Raj a prostitól kérnek árajánlatot, de lenne egy kis extra is, jó lenne, ha Howard úgy érezné, neki sikerült felszednie a csajt, legyen meg a barátnő-élmény is. Ha lehet, akkor a zsidó barátnő-élmény.

vlckép00010.pngPenny és Sheldon unalmukban barkochba-áznak, de Penny nem találja ki azt, akire Sheldon gondolt: Spock-ra, ki hitte volna. Sheldon tovább fokozza a hangulatot, amikor rákérdez, hogy Penny és Leo között több van-e pusztán barátságnál, illetve Penny képes-e érzelmek nélkül is szexelni. Most Penny lenne a soros a bili kiborításában, de inkább lerázza Sheldon-t meg a kérdést is.

vlckép00011.pngA srácok meggyőzték Howie-t, hogy jöjjön le a bárba, ahol összehozhatják a prostival. Howie nagyon gyorsan ugrik a csalira.

vlckép00012.pngMivel este már nem fogja senki kinyitni Sheldonék lakását, Penny felajánlja, hogy Sheldon aludhat a kanapéján. Sheldon elmagyarázza, egy gyerekversen keresztül, hogy miért nem aludhat a kanapén, ha lelóg róla a feje. Sheldon érvei meggyőzték Penny-t, ő alszik a kanapén, míg Sheldon aludhat az ágyban.

vlckép00013.pngHoward a prostival beszélget, ismerkednek. Howard okosabb Raj-nál, neki leesik, hogy prostival van dolga. Howie megkérdezi a srácokat, hogy fizettek-e már, és mivel igen, Howard boldogan mehet vissza az asztalhoz.

vlckép00014.pngSheldon nem tud elaludni, megkéri Penny-t énekelje el neki a 'Soft Kitty"-t. Mivel csak így lehet Sheldon-t elhallgattatni, kénytelen lesz megtenni, amit kér.

vlckép00015.pngMásnap, mikor Leo hazaér Vegasból, Sheldon, hallva a kulcszörgést, szinte kiugrik Penny lakásából. Körvonalakban elmondja, mit csinált Penny-nél tegnap, azt is, hogy most már sokkal jobban érti, mit jelent az, ha valaki a barátság extrákkal-t választja.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zitoka 2013.12.16. 23:25:00

Jó kis hogyvolt! :)
süti beállítások módosítása