Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Túlélőpróba 1x03: Egy zacskónyi pénzzel a vadonon át

2013. december 31. 13:54 - Nico Tindeath

Mindig is sejtettem, hogy Bear Grylls egy rohadék. Nem azért, mert élve falja fel a a pondrókat, és élvezi, ahogy a soha szárnyat nem bontó pillangók szétfröccsennek a fogai alatt. És nem is csak azért, mert úgy belez ki egy tatut, mintha csak a zsebeit fordítaná ki, miközben aprót keres a kólaautomatához. Sőt még csak nem is azért irgalmatlan nagy köcsög, mert a Túlélőpróba című realityben szemmel láthatóan azt élvezte a legjobban, amikor néhány zsíros hamburgert, meg egy kiadós fogmosást ígérve rávette a játékosokat, hogy megigyák a saját vizeletük. Ráadásul langyosra felmelegítve, ahogy még a sörtől is öklendeznénk, nemhogy a sűrű, fáradt reggeli pisától. De csak egy igazi, jól megtermett rohadék képes arra, hogy egy speedboaton, frissen vasalt pólóban feszítve kiabáljon sztárgázsiért meggyötört, fáradt emberekkel, hogy aztán még azt is hozzátegye, hogy mindezt csak értetek teszem. Ja, meg a nézőkért. És a bónuszért.

bear31.jpg

De hát Bear Gryllst éppen ezért szeretjük, persze azon kívül, hogy nonstop úgy nyomja, mint egy előléptetése vágyó John McClane, aki nem is sejti, hogy Bruce Willis rémálmaiban létezik csak. A Túlélőpróba harmadik részében tengerpartra, pontosabban a tengerparti dzsumbujba küldi a játékosokat, sőt előzékenyen maga viszi őket a kiindulási pontra egy pimpelt sárga versenyhajóval. Csak azt felejti el megemlíteni, hogy nincs kedve kikötni a partra, ezért a csapat inkább ússzon egy kicsit a jéghideg óceánban.

Tovább
komment

Revolution 2x05– One Riot, One Ranger

2013. december 31. 13:00 - Smokey the bear

Monroe és Charlie elérték Willoughby-t, és most a falakon kívül távcsővel leskelődnek befelé. Van is mit, mert a városban felpörögtek az események, az előző esti események hatására. Truman parancsnoknak megmutatják az emberei az öngyulladásban elhalálozott katonákat. Néz is nagyot, hogy WTF, de jobb híján csak a folyóba dobatja a testeket. Mileszéknál is a tegnap esti halálesetek a téma. Rachel ugye megölte Kent, és jó barát módjára el is tüntette a hullát, meg a gyilkosság nyomait. Miles elismerően csettint. A legjobb pillanatban betoppan Aaron, hogy elmesélje, mit is tett pár órája szentjánosbogár képében. Na, ez már Milesnak is sok, de nem marad ideje ezen töprengeni, ugyanis újabb történés van a városban: egy csapat élén belovagol John Franklin Fry – innentől csak JFF-, aki ugyan nem egy Chuck Norris, de legalább egy texasi kopó. Tényleg. Rögtön keresztül is lőné Trumant és kedves kispajtásait, ugyanis amíg a Kormány szabadságát töltötte Kubában, Texas köszöni szépen, élt és virult, és Egyesült Államok ide vagy oda, nem tűrik a fegyverrel való behatolást az állam területére. Miles ismét elismerőn csettint, bár az örömbe némi üröm is vegyül. Még a Monroe Köztársaság idején volt egy kis konfliktusuk Texasszal, és akkor majdnem megölte ezt az embert, aki jelen pillanatban a legjobb, ha nem az egyetlen esélyük a Kormány elleni felkelés megindítására.

jff.jpg

Tovább
Címkék: Revolution
komment

Doctor Who (Ki vagy, Doki?) NS01E11 – Boom Town – A nagy durranás

2013. december 31. 10:00 - Kapitánylány

A részt rövid emlékeztetővel kezdjük, 4. és 5. részből kapunk kis ízelítőt, amikor is bemutatkozott a slitheen faj. Hat hónappal a történtek után folytatjuk, egy öltönyös szakértő férfi kéri, hogy állítsanak le egy tervet, mert ha megvalósul, akkor akár fél Európa is elpusztulhat. Margaret Blaine-t mutatják, - slitheen faj egy tagja - aki ígéri, hogy leállítja a tervet, hisz nincs is szentebb számára, mint az emberi élet. A nő megkérdezi, hogy ugye csak ketten tudnak a jelentésről, a férfi igennel válaszol, megpecsételve az életét, Margaret (Cardiff polgármestere!) kicipzárolja magát, majd megöli az öltönyöst.

01.jpg

Tovább
Címkék: doctor who
komment

Star Trek (TOS) S01E06 – Mudd’s Women – Mudd asszonyai

2013. december 30. 13:00 - Kapitánylány

Csillagidő 1329.1 A kapitányi naplóból megtudjuk, hogy az Enterpise egy azonosítatlan űrhajót követ, amely menekül előlük. Próbálják felvenni a kapcsolatot, de nem válaszolnak rá, inkább túlterhelve a hajtóműveiket bemenekülnek egy aszteroida mezőbe. A menekülő hajó hirtelen leáll, csak úgy menekülhetnek meg, ha az Enterprise burokba veszi, de az az ő motorjait is tönkreteheti. A kapitány dönt, megmentik a hajót, Scotty-t és Spock-ot a transzporter állomásra küldi. Az áramkörök folyamatosan égnek ki, de sajnos a főgépész még nem tud senkit se átsugározni. Segélyhívás érkezik, Scotty áthoz egy férfit, majd kis bemutatkozási kör után kéri a további három fő átsugárzását is. Az összes áramkör kiég, telepekről működik tovább az Enterprise. A teleport sem működik megfelelően, az üldözött hajó felrobban, de szerencsére sikerül a legénységet áthozni. Három csinos nő jelenik meg az állomáson, doki és Scotty lebénulva nézik őket, a kapitány hívására is csak későn reagálnak. Kirk parancsa szerint elindulnak a kabinja felé, útközben megbabonázva a férfi tiszteket. Belépve a kapitányi kabinba Kirk is lebénul a nőktől.

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
komment

Egyszer volt 02x17 - Welcome to Storybrooke

2013. december 30. 10:00 - mysisterstheslayer

A múltkori rész után teljes hangulatváltással indulunk: egy kamionsofőr tanítja csomózni a kisfiát az erdőben, tábortűznél. Már régen kaptunk új gyerekszereplőt, úgy hiányzott is. Senkit nem zavar, hogy setét iccaka van, és olyan storybrooke-trademark nyákos esős idő, ők békésen üldögélnek tundrakabátban a trendi narancsszín járgány mellett és még csak most készülnek enni. Kamion Fater egy kimondottan szardarabnak kinéző kulcstartó-félét ajándékoz a kisfiúnak, amit saját maga készített gyerekként. A megajándékozott kommentálja is, bejön nekem, hogy ez a kis srác őszinte.

vlcsnap-2013-12-25-15h38m02s28.png

Tovább
komment

Ray Donovan 1x04 - Black Cadillac

2013. december 27. 13:00 - AaannnaaA

Meglehetősen szürreális képpel nyitunk – még szerencse, hogy hamar kiderül Ray álmodik. Mert ha ez valóság lenne, na annak egy kicsit brutál: közös hálószobában van az apjával, s miközben egykedvűen bámul ki az ablakon, az öreg két lovat is megül – először egy ismeretlen fekete csajszik, aztán Abbyt. Szerencsére hősünk erre a jelenetre felriad, de szerintem azért így is az agyába égett. Reggel van, a felesége még szunyál mellette, a szomszédba átpillantva pedig az előző részben megismert zizzent rapper gyereket, Marvint látja idétlenkedni. Megcsörren a mobilja, az embere hívja Bostonból: a tag, akit lefizettél, most jött ki a helyi rendőrségről, azonosította Mickeyt mint a pap gyilkosát, még ma kiadják apád ellen a letartóztatási parancsot. A férfi ígéri, amint megtörténik, átküldi a papírokat Los Angelesbe, hogy Mickey ma már rácsok mögött hajtsa le a buksiját. Ray ezután Avit hívja, és kéri, egész nap figyelje az apját – meglesz, jön a válasz.

Mickey erről mit sem tud, épp Bunchyt ébreszti, mert ma family day van: Daryllal hármasban meglátogatják annak anyját, erősítendő a családi kötelékeket, vagy mi.

1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
komment

Egyszer volt 02x16 - The Miller's Daughter

2013. december 27. 10:00 - mysisterstheslayer

Szelíden pörgő szélmalom-kerekekkel nyitjuk ezt az ellentmondásos és nem vidám epizódot. Az ifjú molnárlány a kocsma-jóga egyik kiesett versenyzőjét ébresztgeti, az apukáját. A címszereplő molnárlány arcán fiatal kora ellenére sok plasztikai sebészeti félsiker látható, de nem ettől lesz szomorú a helyzete, hanem hogy egymaga kell betalicskázza a palotába a liszteszsákokat. Már az első percekben felfigyelhetünk rá, hogy az összes eddig látott nehéz sorsú fiatal leánnyal ellentétben, ez a hölgy egyetlen percet sem tölt szenvelgéssel, apuci cumisüvegét falhoz baxa, és egymaga elintézi a talicskázást is. Eddig nekem tetszik.

vlcsnap-2013-12-24-21h05m25s162.png

Tovább
komment

Szépség és a szörnyeteg 1x03 - Nem vagyok én Batman

2013. december 26. 10:00 - Alice Page

A szokottnál rövidebb intró után egy mélygarázsban az egyik kollégájától éppen elbúcsúzó Brian Hanson bíró halálra gázolásával indulunk. Az autóban ülő nem viccel, mert oda-vissza áthajt szegény mókuson, akiről később kiderül, hogy Joe, a Vezír kedves barátja, együtt squasholnak ugyanis. Az ügy tehát top prioritású.

1.JPG

Tovább
komment

Revolution 2x04 - Patriot Games

2013. december 25. 10:00 - Smokey the bear

Texasban folytatjuk, ahol egy csendes nyári estén Charlie iszogat magányosan egy kocsmában. Egy nagydarab fickó telepedik mellé a pultnál, mondván, „szereti, ha egy nő bírja a piát”. Meghívná hősnőnket is egy italra, és Charlie-nak csak most esik le, hogy tök egyedül van, az isten háta mögött, egy elhagyatott helyen, egy tucat idegen férfi társaságában. Talán jó ötlet lett volna Monroe-val tartani, hm? Charlie menekülőre fogná, de az ajtó zárva. A férfiak rátámadnak, amit egy ideig Wonderwomanként hárít is, de kezd előtte elhomályosulni minden. A csapos tett valamit az italába. Eleddig bőkezűen osztogatott erényén azonban nem esik folt, ugyanis betoppan Monroe, legyakja a támadókat, és begyűjti az önfejű lánykát. Bass barátunk jó úton halad a pozitív karakterré válás rögös útján, bár a megmentettek személyét azért megválogathatná.

Monroe.jpg

Tovább
Címkék: Revolution
komment

Társas játék 2x13 - Minden kezdődik előröl

2013. december 24. 11:54 - sixx

Az előző rész végén felvázolták nekünk a készítők az alapkonfliktusok lezárását, így ebben a 33 percben tulajdonképpen csak a masnit kellett megkötni rájuk. Igazság szerint sikerült is úgy megoldani a dolgokat, hogy ha lesz is harmadik évad, azt tök új karakterekkel lehessen elkezdeni, és a régiek csak meglepetésvendég szerepben kerüljenek elő, ami azért annyira nem is nagy baj. A nyitó képen Léna és Milán taxizik, Milán komor, Léna meg részegen tépelődő. Ez elég sokáig tart, és ugyan én azt hittem, hogy a reptérre tartanak, de nem, a népligeti buszállomásra. Milán elmondaná, hogyan ismerkedett meg Udvarossal, de Léna nem akarja hallani.

Screen Shot 2013-12-23 at 23.04.39.png

Tovább
Címkék: társas játék
komment
süti beállítások módosítása