Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 2x20 - The Hofstadter Isotope

2013. november 29. 10:00 - Szakee

A srácok thai kaját esznek csütörtökön, pedig az a szerdai vacsi. De ahogy Leonard mondja: minden hónap harmadik csütörtökjén „akármi történhet". Azért az, hogy más kaját esznek, mint általában, nem a legvadabb leosztása az akármi történhetnek. Sheldon próbálja azzal próbálja fokozni a hangulatot, hogy ajánlatot tesz, menjenek le a képregényboltba. Raj megjegyzi, hogy tegnap is ott voltak. Howard egy klubot ajánl, mert csütörtökön mindenütt hemzsegnek a szingli nők. Leo szerint semmi esélyük sincs nőt fogni, amit Howard meg is cáfol, mert a Drake-egyenlet kicsit átalakított változatával pontosan kiszámítható, hogy mennyi nővel van esély összejönni. Végül úgy döntenek, a csajozást átteszik jövő hónapra, most bemelegítésként inkább mégis a képregényboltba mennek.

vlckép00001.png

Penny az ajtóban összefut a srácokkal, ekkor még nem tudva, mekkora problémát okoz ezzel elsősorban saját magának. Megkérné Leo-t, hogy hozzon az unokaöccsének pár képregényt, de Sheldon megint hozza a formáját. Tulajdonképp a beszélgetés lényegét nem is lehet értelmesen leírni, csak egy szóban megfogalmazva lehet átadni az érzést: Sheldon. Ez az, amikor Sheldonból előtör az ösztönlény, képes minden szót kiforgatni és a végletekig magyarázni. Ezek azok a pillanatok, mikor várnánk, hogy valaki hátulról keresztülvágja a torkát, majd fröcsög a vér. Aztán felébredünk és észrevesszük, hogy ez nem egy Trónok Harca epizód.

vlckép00002.pngVégül Penny is elment a srácokkal a képregényboltba, nagy meglepetést okozva ezzel mindenkinek, főleg a képregénybolt törzsvendégeinek. Penny egy képregényt választana, mire Sheldon egy újabb kiselőadást tart a képregényvilágokból és szereplőikből. Eközben Raj és Howard azzal menőznek, hogy ők hozták a csajt, mondhatni kemény arcok lettek. Stuart, a képregénybolt tulajdonosa megy oda Leo-hoz és Pennyhez, el is lő egy egész jó poént, mire Penny megjegyzi, hogy jó pasi ez a Stuart, persze csak ahhoz képest, hogy képregényboltja van.

vlckép00003.pngHoward és Sheldon ugyanazt a képregényt szeretnék megkaparintani, a helyzet megoldását Leo látja a legjobban: vágják félbe a képregényt. A történésről viszont elterelődik a hangsúly, mert Penny Stuarthoz lép, hogy megkérdezze, milyen képregényt vegyen egy tizenhárom éves srácnak. Stuart erre megint egy poénnal reagál (jó lett volna, ha őt meghagyják egy ilyen karakternek, kiegészítőnek nagyon jó). Penny meglátja, hogy egy rajzot készített Stuart róla, amit meg is kap, cserébe a telefonszámáért.

vlckép00004.pngLeonard maga alatt van a képregényboltban történt eset miatt, problémáját pedig csak Sheldonnal tudja megosztani, akiről tudjuk, hogy semmilyen érzékkel nem bír, ha mások problémáin kellene segítenie.

vlckép00005.pngKözben eltelt egy nap, mert már a péntek esti kaját, kínait visz Sheldon haza, a többiekkel együtt. A folyosón találkoznak Penny-vel, és ami még nagyobb meglepetés, Stuart is Penny lakásából lép ki, mert egy kiállítás-megnyitóra tartanak, ahol Stuart rajzai is kint lesznek. Leonard feltűnően boldogtalan. Olyannyira, hogy megkéri Howie-t, vigye el őt egy olyan bárba, ahol nők vannak, mert ma este csajozás lesz. Howard ennek annyira megörül, hogy rögtön elmegy levenni az alsónadrágját, nehogy véletlen az Aquaman-es gatya miatt égjen le.

vlckép00007.pngA bárban Raj szeretne valami alkoholosat rendelni, hogy meg tudja szólítani a nőket, Howard pedig elmagyarázza Leonardnak a taktikát: megvárjuk, hogy a többi pasi felszedje a nőket, aztán mi rárabolunk a maradékra.

vlckép00006.pngPenny és Stuart visszafelé tartanak a randiról, ami biztos jó volt, mert Penny behívná Stuartot, hogy „kávézzanak kicsit". Stuart nem látja az idézőjeleket, rákérdez, hogy nincs-e kicsit késő már a kávéhoz. Penny azzal próbál menteni (mondjuk már minek), hogy tuti talál koffeinmenteset. Sheldon hallotta, hogy Penny és Stuart visszatért, ezért a folyosón letámadja Stuartot, hogy segítséget kérjen egy világot megrengető kérdésben: ha Batman halála végleges lesz, akkor ki lesz az utóda? A vélemények nem egyeznek, ezért a vitát Penny lakásán folytatják.

vlckép00008.pngEközben a bárban Leonard és Howard megtalálják a tökéletes célpontokat. Leonard szerint csak oda kellene menni hozzájuk, Howard viszont bűvésztrükkökben gondolkodik.

vlckép00009.pngA kitekintés után visszatérünk Penny lakására, ahol Sheldon és Stuart továbbra is vitatkoznak, most már egészen más képregényes kérdésekről. Penny annyira élvezte a beszélgetést, hogy elaludt közben. Így Sheldon akaratán kívül segített Leonardnak, azzal, hogy Penny és Stuart mégse jöjjenek össze.

vlckép00010.pngA bárban nem jön össze Howard próbálkozása a bűvésztrükkökkel, inkább elriasztja velük a nőket. Leo szóvá is teszi, hogy mindig arról mesél, hogyan szed fel csajokat ilyen bárokban, erre most egy sem jön össze. Howard Leora keni a dolgot, szerinte Leo az, aki miatt nem jönnek össze a nők, mert ő általában egyedül vadászik, nem párban. Leonard erre azt ajánlja, hogy mutassa meg egyedül mire képes, ő meg figyel és tanul. Howie inkább indulna, csak szedjék össze Raj-t is, mikor látják, hogy Raj egy nővel smárol. Howardnak leesik, hogy mi a titok: Raj akcentusa, ezért rögtön odaállít valakihez, hogy kipróbálja a dolgot, de még így sem megy.

vlckép00011.png

Másnap reggel, Raj az esti nő lakásán ébred, ahonnan kis ideig szabadulni próbál, aztán nyilván leesik, hogy mi történt este, így visszafekszik még.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása