Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Búra alatt - 1x04 A járvány

2013. november 29. 16:00 - Rimi

Üdvözöllek Titeket Chester’s Millben, ami mint tudjuk, olyan, mint a többi kisváros. Csak veszélyesebb és nagyobb a halálozási ráta. Mrs Shumway feje fáj, Dí patikája zárva, a hadsereg pakol és ahogy elnézem, Coggins tiszteletes szétszívta a maradék agyát is. Negyedszer a Búra alatt!

1.jpg

Tovább
Címkék: Búra alatt
komment

Falling Skies 2x06 - Homecoming

2013. november 29. 14:00 - Szencsike

Az ET ölő Második ezred hosszas menetelés után nyugalomra lelt egy kórházban, már két hete éldegélnek békében és biztonságban. Tommal és Dokinénivel kezdünk, Tom mittingkész állapotba hozza magát, miközben Anne ébredezik. Nosztalgiáznak egy kicsit a régi, normális életükről, amikor még mindketten a saját családjukkal éltek, de a jelenlegi mindennapjaikkal is elégedettek. Tomnak mennie kell, Weaver és a mitting nem várhat, Morcos meg is említi, mikor megérkezik, hogy másodszor késik el a héten. Nem kéne ennyit foglalkozni Dokinénivel reggelente, de a szívnek nem lehet parancsolni. Tom kis késése igazolja a mai megbeszélés tárgyát: a Második ezred kezd elkényelmesedni. Ez a nyugalom nem tesz jót az egység munkájának és moráljának, főleg az Ígéret Földje-utazás előtt. A szónoklat közben Weaver összerogy, az egész teste egy nagy fertőzés. Emlékszünk még, hogy a lábát megharapta egy béklyózó csiga, na most látjuk meg az eredményét. Főcím.

1.png

Tovább
komment

Az Onedin család 3x07 - Law of the Fist (Ki korán kel, aranyat lel)

2013. november 29. 12:00 - Gabba

Fogalmam sincs, melyik nagytudású roggyant elméjéből pattant ki ez a magyar cím annak idején, mi inkább maradjunk az eredetinél, ami ököljogot jelent ugyebár, és igencsak passzol a mai epizód történéseihez. Liverpool, berakodás a Charlotte Rhodesba, az egyik matróz, Hoskins, valami miatt beszól Baines kapitánynak, az öreg nem sokat teketóriázik, észérvek helyett alaposan orrba gyűri. Pont ekkor lép be James és higgadtságra szólítja fel emberét, merthogy a jó kapitány az eszét használja, nem az öklét. Baines próbálja védeni az igazát, ez a Hoskins mindig piszkálja a hajósinast, és különben is, a legénységet kemény kézzel kell tartani, nehogy lázadáson törjék a fejüket. Nem nagyon láttuk még ilyen agresszívnek a vén tengeri medvét. Caroline érkezik, aki új szállásadónőt ajánl Bainesnek, mert az öreg régi lakása beázott és a háziúr nem hajlandó kijavíttatni a tetőt. Onedin amúgy Havannába készül, Caroline ismét elkíséri, mert néhai férjének van ott még valami lezáratlan ügye.

Fist01

Tovább
Címkék: onedin család
komment

The Big Bang Theory 2x20 - The Hofstadter Isotope

2013. november 29. 10:00 - Szakee

A srácok thai kaját esznek csütörtökön, pedig az a szerdai vacsi. De ahogy Leonard mondja: minden hónap harmadik csütörtökjén „akármi történhet". Azért az, hogy más kaját esznek, mint általában, nem a legvadabb leosztása az akármi történhetnek. Sheldon próbálja azzal próbálja fokozni a hangulatot, hogy ajánlatot tesz, menjenek le a képregényboltba. Raj megjegyzi, hogy tegnap is ott voltak. Howard egy klubot ajánl, mert csütörtökön mindenütt hemzsegnek a szingli nők. Leo szerint semmi esélyük sincs nőt fogni, amit Howard meg is cáfol, mert a Drake-egyenlet kicsit átalakított változatával pontosan kiszámítható, hogy mennyi nővel van esély összejönni. Végül úgy döntenek, a csajozást átteszik jövő hónapra, most bemelegítésként inkább mégis a képregényboltba mennek.

vlckép00001.png

Tovább
komment

Barátok közt 6703-6706. rész

2013. november 28. 15:30 - julie0812

Enikő fakogatja New Barthát a ház előtt, mi is van ezzel a dögcédulával, most akkor ő katona vagy sem. Krisztián hárít, szerinte ő nem vert át senkit, és senkinek semmi köze ahhoz, hogy ő miért jött el a seregtől. Enikő más véleményen van, de ez az ő baja.

Kapcsolunk a kisboltba, ahol Éliás Tóbiás fényezi magát Gizi és Laci előtt, a sajteladás nyolc százalékkal emelkedett. A sajtot kóstoltatni kell, mert a személyes élmény vásárlásra ösztönöz, rágja a szájukba, mondják is utána szépen kórusban, kábé mint az oviban.

4.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Star Trek (TOS) S01E03 – Where No Man Has Gone Before – Ahová ember még nem merészkedett

2013. november 28. 13:51 - Kapitánylány

Csillagidő 1312.4 A kapitányi hajónaplót halljuk, képtelen dolog történt, egy segélykérő jelzést fogtak be egy két évszázada eltűnt hajótól. Kirk ideges, már rég oda kellett volna érniük, Spock azzal nyugtatja, hogy mindjárt mattot ad neki. Végre jelentkezik a híd, elérték a jelforrást, de az olyan kicsi, hogy nem lehet mentőcsónak, viszont a transzporter állomásra befér, sugározzuk fel. Egy adatrögzítő szondát fogtak be, valószínűleg akkor lőtték ki, amikor a hajó bajba került. Már éppen összekapcsolnák az adattárral a számítógépet, amikor a szonda sugározni kezd, Kirk általános riadót rendel el.

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
komment

Egyszer volt 02x13 - Tiny

2013. november 28. 09:00 - mysisterstheslayer

Hármas ajtó nyílj ki! - Gold bátyánk kopogtat az unalomfészek kapuján, ahol Emma mikuláspiros hangulatban várja a nagy utazást. Jó hír, hogy Henri is jön, pusztán biztonságtechnikai okokból, de még jobb hír, hogy Gold bátyó állja a repülőjegy költségeit is. Mert bizony repülünk, varázslat nélkül. Szívmelengető, ahogy David fenyegetőzés helyett megkéri a Zálogost, hogy vigyázzon a kiccsaládra, de nagyon. A trió autóba ül, hogy elhagyja a várost. Gold kicsit sem tűnik magabiztosnak a sál varázserejével kapcsolatosan, de szerencsére működik, és boldog mosollyal indulhat a fia felkeresésére.

vlcsnap-2013-11-27-20h11m15s243.png

Tovább
komment

Castle 6x09 – Disciple

2013. november 27. 11:00 - Zenóbia

A világ legfaszább munkája, egy gyártelepen éjszakás biztonsági őrnek lenni, főleg, ha még köd is van, és hideg is, meg akasztott hulla. Castle cuki gyümölcstálat ad reggelire Kate-nek, mellesleg előjön az ötlettel, hogy mi lenne, ha Középföldére mennének nászútra, de az csak neki romantikus, meg a hobbitoknak. Sorra kiesik Barcelona, majd Galapagos, mert az előző két feleséggel pont ott nyaralt, aztán nagyjából a világ összes része, mert már mindegyiken jár valami nővel. Albánia maradt. Hova mentek nászútra? Albániába. Hmm. A helyszínen Lanie és Espo először úgy tűnik, mintha a kocsinak dőlve flörtölnének, de aztán már nem úgy tűnik, amikor meglátjuk a hullát. Pam Hodges, 32 éves, és szakasztott Lanie. Pedig nincs testvére, vagy legalábbis ő úgy tudja, ugye. A halál ideje hajnal 2-4, horgászzsinórral kötötte fel a roppant vicces kedvű gyilkos, hogy úgy nézzen ki, mintha csak álldogálna a mólón. Csoda, hogy az őr nem kapott infarktust. A hajléktalant, akit elzavart, még keresik, és felhívják az FBI-t is, hátha. Pam egy éve még drogos ribanc volt Floridában, most azonban már fél éve itt él a városban, és sokkal jobban néz ki, mint akkor, még hullaként is. 

6x09_castle1.jpg

Tovább
Címkék: castle
komment

El Barco - A Bárka 3x07 (spanyol LOST)

2013. november 26. 17:00 - Sigismundus

Könnyed, lazítós lesz ez a rész, vagy legalábbis annak szánták a sok izgalom után. Most egy Ulisses mesével kezdjünk. Bájgunár a házasságról elmélkedik miközben Dulce fényképét nézegeti, majd elégeti. A házasság az nem setét verem, hanem valami aminek kezdetben nagyon lehet örülni. A nagy örömtől sokkal boldogabbnak látják a házasulók a világot, elhalványul körülöttük minden. De a házasságba hozzák magukkal előző életüket is, és egyikük általában nagyobb terhet visel. Az eszmefuttatás appropóját Kapitány és Doktornő lagzija adja, amire készül a Sarkcsillag és a Torony minden népe. Diszítenek, öltözködnek, meg a szokásos.

Clipboard01.jpg

Torokszorító cukiságfaktor, Valeria rajzolt apjának és Juliának bögréjére filccel, (szerencsére nem belülről, mert ezekből akarják az esküvői pezsgőt inni) de kijelenti, hogy az új anyukát annyira azért nem szereti majd mint a régit. Julia meg eközben a Világ összes megmaradt szépségápolóját és egyebét nézegeti boldogan, amikor bekopog, benéz és bejön hívás nélkül Gamboa, a Félszemű.

Tovább
Címkék: el barco
komment

Barátok közt 6699-6702. rész

2013. november 26. 15:00 - Mákszem

Miki és Zsófi gusztustalanodik az ágyban – na nem úgy, Zsófi eteti Mikit gyomorforgató nyáladzással. Hanna a villában a szabályokat fekteti le, de Claudia magasról tesz rá, olyan boldog, hogy mindjárt felgyújtja a házat. Hannácska elpletykázza, hogy Juli este sírva rongyolt ki a Rózsából. A vén szipirtyó már puhatolózik is Atikámnál, de persze nem tud meg semmit.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment
süti beállítások módosítása