Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 27x05 - The Dead Can Still Talk

2013. október 24. 15:00 - kardigan

Bradet végre kipenderítették, ennek mindannyian eléggé örülünk, csak még a Redemptionről pöcköljék ki gyorsan. Hayden nem annyira örül, eléggé szeretné tudni, hogy ő és Vytas most kívül vannak-e a tutin - ezt én is szeretném tudni, Vytasért aggódom. A Redemptionön Brad barátkozva érkezik, Candice nagyon hűvös, elég vicces a jelenet. Laura Arast masszírozza és a vállaira mond szépeket, a csávó meg nyögdös, de ettőlmég az alliance-be nem fogja beengedni természetesen. Rupertné sikertelenül próbál barátkozni, mert hát képzeljétek, ő új. Mik nem vannak.

01.png

A Redemption arénában Monicának könnyesedik a szeme, és megkérdezi, hogy cserélhet-e Braddel, én nagyon szeretném, mert Monica unalmas, férjurát meg hátha szétszednék, de nem, Brad marad a seggén. Monica nyuszihangon közli Candice-szel, hogy őt ám nagyon megbántotta, mire szerencsére az a válasz, hogy te meg kiszavaztál az első nap, pont leszarom.

Megint puzzle van, csak előtte fel kell építeni egy hidat valami lécekből, miért ilyen kurva egyformák ezek a challenge-ek. John az első, Candice kurvára le van maradva, Bradnek meg az egész visszatérő törzs drukkol és segít, és nem hiába, szegény Candice esik ki, na őt bazira sajnálom. A clue-t megint Monica kapja, és Brad megint rászól, hogy égesse el, nekem ettől a jelenettől valamiért még mindig eléggé forog a gyomrom.

02.png

A Galang először hosszas nyáladzással kezd, annyira köszönöm a bátorító szavakat, mondja Monica, hogy lehet így beszélni te szent isten. Tina egy kicsit elkezd frusztrált lenni Monicával, túl jóban vannak a férjével, erre lehet, hogy abból következtetett, hogy egyáltalán semmi másról nem képes beszélni. A Tadhana lényegében esik szétfele, mind lelkileg mind fizikailag, hosszú összevágás a mindenféle sebeikről, fujmár. Vytas közepesen bízik Calebben a Brades akció után, és udvarol, mint az őrült, megdicséri a bőrét meg tudomisén, mit még. Caleb kurvára élvezi, és nem reagál semmit.

03.png

Van egy kis Kumbaya-kör a törzsi összetartásról, Ciera negyvenszer elmondja, hogy mennyire tökéletes lenne, ha nyernének, nagyon utálom, mikor ezt csinálják a hülye szerkesztők. A challenge-ben le kell csúszni egy gigászi csúszdán, közben felkapni egy gyűrűt és azzal célbadobni, öt pontig játszanak. Aras és Vytas a legmenőbb páros persze, Vytas gyakorlatilag meg se áll a dobás előtt, még a csúszás lendületével pontot szerez. Az első teljes kör végén 3-2 a Tadhana javára, eléggé izgulok az van. Hálistennek most érdemes volt, végre egyszer nyernek a rokonok, és a steaket viszik a halászszerkó helyett, hehe.

04.png

Tyson szépen összefoglalja a viszonyokat, van az ötfős szövetség, van Kat, aki azt hiszi, hogy az ötfősben van, Laura, akinek fogalma sincs semmiről, és Rupertné, aki mindenkit idegesít. Például engem is, és még nagyon nem is csinálja jól, olyanokat mond, hogy életében először megy tribalre, szerintem baromira nem azt kéne hangsúlyoznod, hogy te vagy az új ember. Nem mintha nem lenne tökmindegy.

05.png

Rettentő vicces, ahogy megpróbál szarkavarni, és Katnek mondogatja, hogy Laura és Monica ki vannak rá akadva, mert nem játszhattak. Kat nagyon ostobán néz, és ezzel kivételesen nem neki szóltam be, hanem Rupertnének. Arasban felmerül, hogy mégis Laurát kéne kiszavazni (akitől természetesen egy másodperccel ezelőtt vágták be a feltétel-nélkül-megbízom-Arasben mondatot), mert ő jó a challenge-ekben, puzzle-ben főleg, és ha kiüti Bradet, akkor Monica tényleg velük lesz és nem csak félgőzzel.

06.png

Tribalen Tina elég jól összefoglalja, miért nem szeretem az első pár évadot: többet játszottam az első öt napban, mint a teljes évadomban Ausztráliában. Jeff Rupertnétől azt kérdezi, hogy idetartozik-e vajon, amire nagyon nem meggyőzően magyarázza, hogy ő mennyire a törzs része. Monica megvédi, hát tökre jófej, mos-főz-takarít, mire Jeff azt bírja mondani, hogy pont ezt szokták mondani mindenkinek, mielőtt kiszavazzák.

07.png

Most viszont nem ezt mondták, sajnos szegény Laura megy, pedig Rupertné bazmeg píszjelet ÉS szívecskét rajzolt a szavazat mellé.

Címkék: survivor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nadivereb 2013.10.27. 14:30:44

Érdekes lenne, ha összejönne egy Caleb-Hayden-Kat-Vytas-Monica csapat a merge után és egyesével kiszavazgatnák az ötös szövetséget :)
süti beállítások módosítása