Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 27x04 - One-Armed Dude and Three Moms

2013. október 17. 11:00 - kardigan

Az előző részben Brad bepánikolt a közelgő Mr. és Mrs. Candice reuniontól, ezért kiszavazta Johnt a neje mellé. Cukik amúgy a Redemptionön, csókolózás mondjuk nincs, fogkrém nélkül biztos nem akkora móka. Brad a tábortűznél osztja az észt, azt kell csinálni, hogy olyanokat benntartani, akinek loved one-ja van, legalábbis asszem, de most itt mitörténik, az előbb szavazta ki Johnt pont azért, mert neki van egy felesége. Brad, te nagyon hülye vagy. Caleb viszont megijed ettől, ő az egyetlen pártalan.

01.png

Candice az arénában lazán bemutat Bradnek és csúnyákat is mond, például hogy utálja, Monica nagyokat sóhajt közben, de csak magamat tudom ismételni, kit érdekel Monica. A challenge elég unalmas, egy kicsi akadálypályán kell végigvinni egy kötélre kötött zsákot, a végén meg puzzle. Marissa esik ki, sajnos ez sem érdekes semennyire, pedig tulajdonképpen sajnálom is, dehát meh. Ami viszont érdekes, hogy John megnyerte, és el kell passzolnia valakinek egy immunity idolt, Candice javaslatára/utasítására Monicának adja, hátha ettől jól kiszavazzák a többiek. Nem nagyon tartják viszont titokban az okot, úgyhogy Brad azonnal szól, hogy szívem leszel szíves a tűzbe dobni, köszipuszi. Az egész jelenet döbbenetesen kellemetlen, mert egyrészt Candice pofákat vág, hogy Monica azt teszi, amire utasították, mintha nem pontosan ezt csinálta volna ő a saját férjével; másrészt még így is Bradet akarom felpofozni, aki még akkoris ugat a feleségénel, amikor már rég megy és égeti.

Monica ki van borulva és védi az urát, hogy biztos rakja a tüzet meg fogja a halat, hát miért bántja mindenki azt az arany embert. Gervase tulajdonképpen egész értelmeseket mond, persze, hogy nehéz ezt elfogadni, de valaki márpedig kiszavazta azokat az embereket, és lehet, hogy Brad otthon egy légynek se árt (közbeszúrnám, hogy szerintem kizárt), de mostan játszik. Gervase-nek mellesleg a Survivor 1-beli törzse van a felkarjára tetoválva, szerintem ez nem különösebben menő, sőtinkább.

02.png

Calebet én kedvelem, pont ugyanazt emlegeti, mint én, hogy Candice határozottan a bagoly, aki a verébnek szól be a doing what your man says szöveggel. Brad viszont hosszasan sajnáltatja magát, ne röhögtessük ki már magunkat légyszi, főleg ne ilyen egész életemben ez volt típusú litániával. Szegény magára maradt ember olyannyira nem viseli jól, ha kiabálnak vele, hogy nagyon klassz ötletnek tűnik neki Caleb kiszavazása, akinek nincs ordítozós pasija, nagybátyja vagy felesége. A fiúszövetség maradéka, Hayden, Vytas és Caleb a legkevésbé sem bízik Bradben, de meg akarják tartani, addig se rájuk haragszanak.

03.png

Tyson nagyon élvezi, hogy fetrenghet a vállsérülése miatt, ezen kívül kapunk egy bődületesen értelmetlen, viszont nagyon cuki jelenetet arról, hogy Gervase-zel el szoktak lógni az erdőbe titokban meginni kókuszokat, ez csak azért rendkívül szomorú, mert ha eltöltöttünk hét percet ezzel, akkor megint a régiek nyerik meg a challenge-et. Ami amúgy hosszú és bonyolult és fizikai játék, ki kell evezni a tengerre, nagy és nehéz ládákat összeszedni a csónakba, azokból lépcsőt építeni és a végén puzzlet rakni, amiből kijön egy szám, amivel megtalálnak egy kulcsot, és felengedik a zászlót. Péksütit meg kávét-teát lehet nyerni, és Kat és Tina nem játszik, mert Tyson fél kézzel is jobb a többségnél. Már saját bevallása szerint persze, naná.

04.png

Ahogy ez szokott lenni Mindig, a rokonok óriási előnyben vannak sokáig, a Culpepper-család klasszul nyomja mindkét oldalon, de természetesen a Tadhana meg van átkozva, ezért amikor épp indulnának vissza az öt ládával, felborulnak és beleejtenek kettőt a vízbe. És a puzzle még annál is jobban déja vu, mert megint Laura az egyik oldalon, Ciera a másikon, és hát mit ad isten, a Galang elveri a rokonságot. Laura sírdogál egy kicsit, hogy miatta fogják a lányát kiszavazni, Laura folyton sírdogál. Hayden pedig mindannyiunk gondolatait fejti ki, ők a fiatal, atletikus törzs, és ma három anyuka és egy félkarú pasas ellen vesztettek, ez kétségtelenül így van.

05.png

A Tadhanában a pre-tribal rituálé rettenetesen furcsa, a fiúk elindulnak "vizet hozni", ami láthatóan szokásuk nekik, megbeszélni, hogy kit ejtenek ki, Brad meg ottmarad Cierával és Katie-vel, és aszondja, Caleb. A lányok üveges tekintettel merednek rá. A fiúk Cierát szavaznák ki, ezt mondjuk megértem - de nem annyira tetszik nekik, hogy Brad lemaradt csacsogni a lányokkal, szegény John is hogy járt. Ja, szegény John, akire mind kurvára szavaztatok, csak mondom. Brad mindenesetre elmondja nekik, hogy a többiek úgy tudják, hogy Caleb, de amúgy Ciera, és a sound bite-ban is ilyesmit mond, csak közben miért kezdi úgy a mondatait, hogy mint a törzs vezetője.

06.png

A tribal nagyon sokáig a szokásos dögunalmas mederben folyik, egész addig, amíg Jeff rá nem kérdez Bradnél, hogy nem zavarja-e, hogy minden alkalommal vele kiabálnak a rokonok, és Brad nem tér ki elég ügyesen a kérdés elől, úgyhogy gyakorlatilag kimondja, hogy klassz lenne kiszavazni Az Embert Akinek Nincs Loved One-ja. Caleb nem örül, bazira nem bízik Bradben, és explicite közli Cierával, hogy ő a maga részéről Bradre fog szavazni. Katie szeme kigúvad, de persze nem szólal meg, hallottuk már valaha ennek a csajnak a hangját? Brad elég szánalmasan próbálja menteni a menthetőt, Caleb, én nem szavazok rád, Vytas is ezt állítja.

07.png

És igazat is mondott, ugyanis 3-3-as döntetlen lett Brad és Ciera között, hoppácska. Ez már csak azért is nagyon vicces, mert Brad tényleg enmaga ásta a sírját és teljesen értelmetlenül szólta el magát, a szavazatokból az látszik, hogy tényleg Ciera ment volna és nem Caleb. Háááháhá. Ilyenkor rajtuk kívül mindenki újraszavaz, kettejük közül valakire, a csúcspont egyértelműen Hayden, aki nagyon hosszasan gondolkodik, felírja Ciera nevét, majd kihúzza, majd újraírja, és ahogy a papírt elnézem, még egyszer kihúzza és újraírja.

08.png

Vytasban szerencsére lehet bízni, és Bradre szavaz ügyesen, aki elképesztően kínosan távoz, és mindenkinek megsimogatja a vállát, hogy nem haragszom, minden nagyon jó lesz.

Címkék: survivor
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2013.10.17. 14:15:34

A Sörvájvör, az igen! Ott van izgalom!

mézescsók 2013.10.17. 14:16:18

Tetszett ám a poszt, de ott jobban lehet röhögni.

nadivereb 2013.10.17. 19:58:42

Én örülök nagyon, hogy végre egy ilyen önjelölt őrsvezetőt a saját szövetsége ejt ki. Mármint hogy nem úgy esik ki, hogy idollal kiejti az underdog csapat, vagy egyvalakit átállít a ravasz kiesőjelölt, hanem hogy az alliance többsége tök magától ráébred, hogy hejhó, ez a pasas is pont ugyanúgy kijethető pár betű leírásával, mint mi.
Persze Brad sokat segített az elképesztően önsorsrontó játékával, de akkor is. Nem tudom, hogy a Big Brotherben mekkora a taktikai rész, de Haydenen szerintem látszik, hogy jól ért a social game-hez. Egyértelmű esélyesnek mondanám, ha nem lenne a törzse ekkora létszámhátrányban.

kardigan 2013.10.18. 09:30:50

@nadivereb: van a bigbrotherben is rengeteg stratégia*, és hayden tényleg elég ügyeskének tűnik (egy picit halaftam vele). és abban tök igazad van, h haydenen látszik, hogy okos, remélem, ennél azért kicsit jobban felpörög majd. (de én amúgy vytasfan vagyok egyelőre :))

*ott úgy néz ki a játék, h minden héten van egy verseny, annak a győztese lesz az hoh (head of household). ő jelöl két embert kiesésre, utána van egy vétóverseny még, amiben játszik az hoh, a jelöltek és 2 v 3 randomember; aki megnyeri, az megvétózhatja az egyik jelöltet, és akkor az hoh újat jelöl (azt nem jelölheti, aki vétózott persze). (emiatt van például a backdooring nevű nagyon vicces dolog, amikor elsőre nem jelölsz valakit azért, hogy ne legyen esélye megvétózni magát, és arra sakkozol, hogy valakit megvétóznak és helyette lehet jelölni.)
ami állati érdekes a bb-ben, hogy rengetegszer van titkos szövetség - a survivorben mindig az volt az érzésem, h sokat beszélnek erről, de mindenki tud kb mindent, a bb-ben meg tényleg titokban marad, ha ügyesek. pont haydennél a négyfős fiúszövetség annyira titkos volt, hogy az utolsó bennmaradottnak a kiszavazás előtt félórával mondták meg, h bocs, mi valójában négyen vagyunk és nem öten, és mellesleg az első naptól együtt vagyunk, szegény kislánynak meg lövése nem volt róla.

nadivereb 2013.10.18. 11:44:02

@kardigan: Aha. Mondjuk az igaz, hogy egy házban könnyebb lehet észrevétlenül csevegni, mint a parton.
Ha Vytas és Hayden sikeresen kihúzza a merge-ig, akkor akár nagyon érdekes dolgok is lehetnek. Kat úgy tűnik, nincs annyira beágyazódva a core alliance-be a túloldalon, a megmaradt loved one-okkal együtt akár robbanthat is. Ezért nem szeretem a Redemptiont, mert bár megpróbálták a csere lehetőségével felkavarni a dolgot, nem nagyon sikerült és így elvesz negyed órát a tényleges játéktól, egy csomó emberről nem tudunk meg semmit.

ErrorFlynn 2013.10.19. 18:28:35

aaaa tök szerettem ezt a tribal councilt, végre történt valami érdekes. Bradet ki nem állhatom, és tökre parázok, hogy a következő párbajnál odazavarja maga helyett a hülye Monicát.

kardigan 2013.10.20. 10:20:59

@ErrorFlynn: én egy picit szeretném, hogy cseréljenek :) monica nem érdekel, a régiek meg hátha elkezdenek játszani és megeszik bradet reggelire :)

ErrorFlynn 2013.10.20. 14:05:41

@kardigan: azóta mondjuk kiderült, de most éppen fogalmam sincs, meddig spoiler és mikortól nem, úgyhogy inkább kivárom a köv. rész hogyvoltját.

kardigan 2013.10.20. 14:40:32

@ErrorFlynn: en meg nem is lattam, uh koszi:-)
süti beállítások módosítása