Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 27x02 - Rule In Chaos

2013. október 08. 11:00 - kardigan

Múlt héten nem vesztettünk el senkit, mert mindenki a Redemption Islanden héderez, mindenesetre Marissát szavazták ki a rokonok, mert Gervase csúnyákat mondott. Duzzognak egy jót Redemptionön hármasban, de bazira nem érdekel, ugorjunk. Jeff háromperces előzőrésztartalmábólt nyom, ez azért enyhe túlzás.

01.png

Coltont idegesíti a saját törzse, mert senki nem hajlandó stratégálni, Tina még valami olyat is mond, hogy bármiről beszélhetnek, csak a játékról nem, kaparom az arcom. Akármennyire rossz ezt beismerni, de mélyen egyetértek Coltonnal - és nem csak azért, mert azt nézni, hogy ki hova járt iskolába, dögunalom. De ha akkor kerül szóba először a szövetség, amikor elvesztik az első challenge-et, akkor kb 6 órájuk van lezavarni az egészet, az nem poén - és az a szövetség, ami a kiszavazás ellen köttetik, egy lófasz.

Az üdvösséghez sajnos kevés, hogy igaza van, mert a legrosszabb stratégiát választja, miután a törzs láthatóan nem receptív az ő játékára, ezt többször ki is mondják enszájukkal, meg azt is, hogy kurvára nem hiszik el, amit mond, és ennek ellenére nem ereszti a csontot, nagyon bután csinálod fiam. Cserébe a többieket is szeretném orrbaverni, Aras arról vakerál, hogy ez hát igazi arcod, Colton, eddig csak hazudtad, hogy megváltoztál - már elnézést, de Colton számos hiábi között nem szerepel és nem is szerepelt soha az, hogy szövetségeket akart kötni.

02.png

A Tadhanában Tysonné Rachel kezdi kellemetlenül érzi magát, gondolom észrevette, hogy a fiúk másfélszer annyian vannak és össze vannak szerelmesedve, gratulálok. Megpróbálja Johnt leszakítani kicsit, én egyelőre nem tartom ezt überérdekes alliance-nek, de Ciera be van tojva, mert Rachel Nem A Lányokkal Barátkozik. Igen cica, igazad van, ha a három lány csak egymással spanol, az kiváló stratégia. Állítása szerint majd jól közli mindenkivel, és ezzel Johnt szar helyzetbe hozza - ebből egyelőre annyit látunk, hogy Katie-nek megmondta, hát oké.

03.png

Redemptionre mehet az egész törzs, John már megint majdnem belebömböl a sound bite-ba, nagyon aggódik, hogy az asszony haragszik rá. Dehogy haragszik, Candice egy jófej nő, vigyorogva kacsint, minden jó lesz nyuszi. A Galang fele hüppög, hogy még megvan a párjuk, jaj be cuki, ki fogtok száradni. Marissa még mindig dühös, Gervase meg nem látszik érteni, hogy mi miért történt és neki mit nem kellett volna csinálnia. (Segítek, faszságokat ordibálni challenge után, azt nem kell.) Minden challenge előtt lehet cserélni a szerettekkel, mint kiderült, Gervase persze nem cserél, vicces is lenne. Egyensúlyozós a feladat, egy pöcökkel fel kell emelni egy kerámiaizét (spulnit?), végigvinni egy labirintuson és felpakolni a tetejére. A labirintus viszont billeg, úgyhogy ha valaki hozzáér, leomlik a teteje és kezdik előlről. Igazán nem azért mondom, mert gyűlölöm Rupertet, de ugye ezt el fogja baszni, a finommozgás nem az ő asztala.

04.png

Így legyen ötösöm a lottón, az egy dolog, hogy már az elején nekimegy, mint tót az anyjának, de amikor éppen belejönne, lever hetet és nem tudja már behozni a hátrányt, éljenéljen, nincs többé Rupert, annyira köszi. Candice nyer, és pluszban még kioszthat egy immunity idol cluet, persze a zurának. Marissa vigyorogva integet, de vajon kinek, legutóbb ott tartottunk, hogy mindenkit utál. A táborba visszaérve mindenki Johnnak örül, hogy a neje milyen ügyes volt, Brad a maga szegényes eszköztárából próbál valami szépet mondani, azt sikerül, hogy Candice jól nézett ki. Bázmeg. John még mellesleg annak is örül, hogy nem Rupertet kell legyőzni, és Marissa remélhetőleg gyengébb, van ebben logika. Aki még ennél is okosabb, az Vytas, szerinte olyan embert kell kiszavazni, akinek a párja erős, és esélyes, hogy át is veszi a helyét, és ez Rachel. Nagyon tetszik nekem ez a terv, Johnnak jóval kevésbé, Tyson ellen elég szarok Candice esélyei. Félhangosan még próbál is vitatkozni, de a többi fiúkat eléggé nem érdekli, mit magyaráz.

05.png

Rupertné nincs kiborulva, Rupertné jól van, éljen Rupertné, örüljünk mind Rupertnének. Colton még mindig idegbeteg, hogy senki nem akarja játszani a játékot, de mostanra már maga alatt vágja a fát, rohangál mint a mérgezett egér és elképesztő mennyiségű marhaságot tol bele a többiek fülébe arról, hogy ki mondott mit. Eltekintve attól, hogy iszonyú feltűnő, hogy hazudik, többször elmondta mindenki, hogy ők ezt nem akarják, akkor miért idegesíti fel őket ezzel a kínlódással.

06.png

Kat be van szarva Coltontól, ezért leáll vele beszélgetni, és itt egy teljesen értelmetlen jelent következik arról, hogy ki mondott mit, és egy ponton odarángatják szegény Tinát is, az egésznek semmi értelme nincsen, és végtelenül piti és kínos, főleg, hogy Colton úgy tesz, mintha Ügy lenne. Tina meg elhiszi, na ez idegesít fel leginkább, úristen, mennyi sok dráma, hát ez borzasztó, én nem akarok drámát, Tina nagyon el van tévedve, mégiscsak végig kéne néznem az évadát, hogy hogy a pékbe bírt nyerni. Ugyanezt eljátsszák az egész törzzsel is, az a jelenet csak azért nem értelmetlen, mert Tyson Arast átkarolva ül, hát milyen cukik már:

07.png

Másnap reggel Monica kicsit megnyugtatja, és közben próbálja lecsavarni, valamint azt mondja a kamerába, hogy kedveli Coltont, na ezt állatira nem hiszem el. Mindenesetre gyorsan csinál egy antiColton szövetséget Tinával, Gervase-zel, Tysonnal és Arasszal, utóbbi azt bírja mondani, hogy Colton egy meleg Russell Hantz. A challenge elég meh, három ember össze van kötve, és egy negyediket gurigatnak egy hordóban, aki néha kiszáll és összeszed zsákokat, és a végén némi célbadobás - az egyetlen izgalom, hogy Laura vagy Katie fog előbb hányni a pörgéstől. Már megint van a Tadhananak egy kis előnye, aztán a Galang nyer, méghozzá nem más, mint Gervase miatt, ki gondolta volna. Colton nem örül.

08.png

Viszonylagos konszenzus van, hogy Rachelt kell kiszavazni, Ciera kicsit freakoutol, mert az ő nevét fogják mondani Rachelnek, és bespirálozza magát, hogy úristen mi van, ha idol lesz, hű de értelmetlen ez az egész. Mindegy, a csajok Johnra szavaznak, de a rész meg sem próbál úgy tenni, mintha kérdés lenne, hogy ki esik ki, pápá Rachel, a következő részben könnyek!

Címkék: survivor
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ErrorFlynn 2013.10.08. 13:43:22

igen, mikor elmondták, mi a feladat, rögtön lehetett tudni, hogy Rupertnek game over.

Aragorn831109 2013.10.09. 01:11:03

Imádom a Survivor írásaidat, többször is hangosan felröhögtem. :D

Igen, az Aras+Tyson pár aranyos volt. :DD

Tessék a 26. évadot is pótolni... :)
süti beállítások módosítása