Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 139. - Hip hop densz off

2013. október 31. 11:00 - Zirowe

Első hogyvoltom, kéretik kesztyűs kézzel bánni. A rész máris Anikó merengő fejével kezd, amint éppen egy nagy tál görögdinnye felett filozofál. Szerintem csak próbálja számon tartani a lenyelt magokat, közben azon elmélkedik, hogy tegnap miért akarta a Marcselló gyerek őt megcsókolni. Miután megjön buldogképű Dia, Anikó sértődött hangon utasítja vissza a békülően felkínált túrós táskát, majd szépen a szemére hányja, hogy mint munkaerő bizony nulla, de lehet érezni, hogy itt a háttérben másról van szó, miután Anikó meggyőzi Diát, hogy majd azért valamicske igazság morzsát csepegtessen már ennek a Marci gyereknek.

kép01.jpg

Tovább
komment

Castle 6x05 - Time will tell

2013. október 31. 09:00 - Zenóbia

Ősz néger kisnyugdíjas a mai hullatalálónk, gondolom nem így képzelte a hazatérést a Sparból a zsemléivel. A liftben egy kapucnis rohanó ember váltja fel, neki is megy, ettől véres lesz az öreg inge, így aztán benéz az ajtón, amin nem kéne. Ez most eléggé borzasztóra sikeredett, a nőt odakötözték egy székhez, lábai egy lavór vízben, és belevezették az áramot. Pi még mindig itt van, belé bezzeg senki nem akar áramot vezetni, csak most Castle, mert settenkednie kell a saját nappalijában, de hogy a picsába settenkedjen, amikor kiálló övcsatok vannak elrejtve csapdaként. Betelt a pohár, Pi költözik, bár arról nem volt szó, hogy Alexis is. Castle kiakad, mint a szar, hogy a lánya összeköltözik a gyümölcszabálóval, naná, hogy kiakad, én is ki vagyok akadva. Beckett azzal nyugtatja, már ha ez nyugtatásnak nevezhető, hogy minél jobban tiltakozik, Alexis annál jobban fogja akarni, lásd őt fiatalon. Meg kb. mindenkit. Shauna Taylornak azon kívül, hogy árammal kínozták, elvágták a torkát. Felügyelőtiszt volt, úgyhogy első körben a felügyeltjei, másodikban a család. Dr. Wickfield a mostohatestvér, meg a felesége, olyan házban, amilyet majd mi is veszünk, ha nyerünk a lottón.

6x05_castle1.jpg

Tovább
Címkék: castle
komment

Castle 6x15 – Smells like teen spirit

2013. október 30. 15:00 - Zenóbia

A lányokat taxi viszi a suliba, Madison meg késni fog, mondja mind a 42 fogával a telefonba, de nem lesz igaza, mert el sem indul. A lányoknak mázlijuk van, mert csak azt kell végignézniük, ahogy Madisont valami láthatatlan erő felhajítja a plafonra, azt már nem, ahogy a véres hullája ráesik a macijára. Castle-ék eközben rájönnek, hogy nem csak a helyszín, hanem a zeneválasztás sem egyszerű, főleg, hogy nincs is közös daluk, ráadásul úgy, hogy azt hitték, hogy van, ez tarthatatlan. Nekünk sincs, ez is tarthatatlan, nektek van? És mi az? És miért? Madison a Faircroft Előkészítőbe járt, ezt onnan tudjuk, hogy Castle is járt oda, és felismerte a címert, mert ilyen okos. Úgy halt, meg hogy Hulk ideges lett a 42 fogas mosolyától, ezért felhajította a plafonra, ahol útba esett egy gerenda, ami betörte a lány fejét. Szuper. Este 8-10 között halt meg, a szülők házon kívül, bár Hulk velük is elbánt volna, úgyhogy mindegy is. Madison tipikus kamasz volt, és ő szervezte a téli bált is, ami két nap múlva lesz, meg volt egy Hulk méretű pasija is, míg nem szakított vele egy hónapja. Riley nem örült.

 

Castle innen ballagott volna, ha nem csempésztek volna fel a tetőre egy tehenet. Mégis minek?! Na mindegy, azóta kikupálódtál, mondja neki Beckett, mert nem gondolta végig előtte a dolgot. Riley szerint nem a lány szakított vele, hanem ő a lánnyal, mert az elkezdett éjszakánként eltünedezni, de azt elfelejtette elárulni, hogy hova megy és kivel. A lányok a taxiból annyira hülyék voltak, hogy a videóhívás után kiszálltak a kocsiból és megléptek, mégis mit gondoltak? Nem gondoltak semmit, hanem egyszerűen csak rettegtek, hogy ők lesznek a következők, mert két hete valami történt az ebédlőben, de majd az igazgató elmondja. Castle az iroda előtt ücsörögve átmegy kisfiúba, főleg, mikor kiderül, hogy ez az igazgató, még az az igazgató. Dunnan is örül, hogy látja, és Rodgersnek szólítja, mert akkor még így hívták, és neki már így is marad. Nos, az iskolának van egy saját Carrie-je, én a helyükben elgondolkodnék azon a két nap múlva esedékes bálon. A lényeg, hogy a jó tanuló, ám visszahúzódó Jordant terrorizálják a menő ribancok, és a fiúk sem tartják szexinek, erre belőle kitör az erő, és nekiszorítja a lányokat a falnak egy asztallal.

6x15_castle1.jpg

Castle-nak felcsillan a szeme, végre valami izgi, Beckett meg trükkre vágyik, mert az sokkal kezelhetőbb lenne. A lány persze meglépett, de neki most nincs elmebeteg anyja, mert meghaltak a szülei, hanem egy kötelességtudó nagynénje van, aki szerint a lány soha nem dobta volna el magától a nehezen megszerzett ösztöndíját. Hillary és Kris már nem így látják, részükről eldöntött tény, hogy Jordan a gyilkos, jöhet a villamosszék. A lány pár hete összevásárolt egy csomó könyvet a telekinézisről, meg van egy csomó X-man képregénye is, de ennek nem biztos, hogy van köze a Carrie-vé váláshoz, mert hogy azt is megvette. Espo szkeptikus, egész addig, míg Ryan elő nem ránt a tarsolyából egy fotót Madisonról, amin ki van lyuggatva a szeme, még pedig Jordan hegyes ceruzája által. Egy barátja azért még neki is volt, Lucas, aki nem sír Madison miatt egyáltalán, mert egy önző picsa volt, és ráadásul most az ő emlékére tartják meg a téli bált. Nem tudja hol van Jordan, vagy ha tudja is, nem fogja megmondani, de ő épp az ártatlanságában hisz, én is, pedig sokkal izgalmasabb lenne, ha tényleg ő lenne a gyilkos. Esély sincs rá, mi? Sejtettem.

6x15_castle2.jpg

Dülledt szemű technikus lány elárulja, hogy Jordan két hete nézegeti eszeveszetten a neten a telekinetikus oldalakat, ezt mondjuk én is elárulhattam volna, és az is kiderül, hogy ma reggel felhívta a Henderson Intézetet, miután meglépett a suliból. Hmm. Beckettnek eláll a szava, amikor belépnek, és egy pasi épp a lebegést tanítja még pár elmebetegnek, majd közli, hogy ez nem varázslat, hanem tudomány, és nem tudja hol van Jordan, de a hazudozás tudományát még gyakorolnia kéne. Jordan elmeséli, hogy könnyen lehet, hogy ő ölte meg Madisont, mert gőze sincs, meddig terjed újonnan felfedezett ereje, és végül is ő gondolta, hogy haljon meg a rohadt ribanc. A gyilkosság időpontjára azonban van alibije, úgyhogy csakis a gondolat erejével tehette, miközben belebámult a kávézaccba. Régebben nem voltak ősellenségek Madisonnal, csak azóta, hogy egyszer összefutottak a könyvtárban, az orosz irodalom résznél, és Madison kurvára kiakadt, hogy Jordan meglátta. Na, utána aztán szívatta agyba-főbe, de Jordan sosem jött rá, hogy miért.

6x15_castle3.jpg

Szerencsére Beckett nem Jordan, úgyhogy majd ő rájön. Van egy kis asztaltáncoltatás is kihallgatás közben, de azért nem akkora, hogy Kate hite megrendüljön. Madison életében voltak titkok rendesen, rendelkezett egy saját titkos bankszámlával, ahhoz számos hitelkártyával, és sok-sok pénzzel rajtuk, amiből cipőt és táskát vett, mi mást is vett volna, nőből van. Mármint volt. A terheléseken éjszakai taxizások is látszanak, és kiderül, hogy minden egyes éjszakai kiruccanás után felbukkant a könyvtárban. De minek-minek? Hát azért, hogy a Háború és békében eldugjon egy rakat német bemutatóra szóló kötvényt, amik érnek vagy két millát. WTF?! A lány tudhatott valamit. Meg a lány apja is, mert amikor meglátja a kötvényeket látszik, hogy összeáll a fejében a történet, de elég durva történet lehet, mert azonnal kézen fogja a feleségét, és kirángatja az őrsről, Espoék csak bámulnak utánuk. Itt szeretném megjegyezni, hogy soha ilyen randa kockás zakót nem láttam még az életben, mint amilyet Espora sikerült ma ráaggatni.

6x15_castle4.jpg

Castle gyakorlatiasan kinyomtatta a világ 100 legromantikusabb dalának listáját, mondván, majd akkor ezekből választanak maguknak csak úgy spontán egy közös dalt, halott ötlet volt, és próbálkozásnak is gyenge. Beckett sem volt a téli bálon, meg Castle sem, bár más-más okokból, az egyik egy tehén, a másik egy lázadó lány, aki inkább Költészeti Estre ment a bál helyett, de már megbánta, nem csoda. A Tolsztoj mögött találtak a helyszínelők egy antik gyűrűt, úgyhogy szépen kiderül, hogy épp azokon az éjszakákon, amikor Madison kimaradt, sorra betörtek valamelyik Faircroftos diák családjához, és lenyúltak órákat, meg ékszereket. Nosza-nosza. Aztán meg elrejtette a könyvbe a zsákmányt, eléggé fifikás egy kiscsaj volt ez. Aztán meglett élete nagy fogása a kötvényekkel, de hogy azt honnan szerezte az rejtély, mert pár hónapja egy bankrablásban tűntek el. A rablás fő gyanúsítottja nem más volt, mint Xiangzu Chen, korábbi triádos végrehajtó, akit mit ad Isten ki védett? Hát persze, hogy Madison apja. A lánynak meg nagy füle volt (a sok foga mellett), és meghallotta a kötvény sztorit, és mert okos volt rájött, hogy ez kicsit jobb fogás, mint egy antik gyűrű.

6x15_castle5.jpg

Chennel ugyan nem tudnak már beszélni, mert a pasas egy nap alatt eladta a házát és lelépett, vajh miért is volt ez neki ennyire sürgős. Az ingatlanosa szerint azért, mert pár napja Chent és az embereit valami kikergette a házból és megreptette a kertben a fejük felett a grillsütőt, a kínaiak meg köztudottan babonásak, úgyhogy vissza sem nézve vágtáztak el a vakvilágba. Meg Shanghaiba, úgyhogy nem lehetett ő a gyilkos. Beckett megint jön a logikával, hogy Madison csak úgy törhetett be a házba, ha eltünteti onnan Chen embereit, és úgy gondolta, egy telekinetikus röptetés jó lehet erre, s lőn. Ezt viszont nem csinálhatta egyedül, de akkor kivel, tán csak nem Jordannel? Nem, hanem úgy tűnik, hogy Lucas-szal, úgyhogy akkor vagy a srácnak vannak képességei, vagy ahhoz van képessége, hogy úgy tűnjön, mintha lenne neki. Vagy Jordannek. Azta, de rohadtul ráértek ezek. Áh, nincs telekinézia, de káááár. Van helyette viszont egy okos srác, akinek van otthon damilja meg mágnese. Francba. Lucas csak azt akarta, hogy a ribik ijedjenek meg Madisontól, és többet nem fogják baszogatni.

6x15_castle6.jpg

Meg is ijedtek, kivéve Madisont, aki megfenyegette Lucast, hogy ha nem segít neki elüldözni Chent, akkor beköpi a suliban. Ráadásként megkreálták együtt a plafonra hajítós videót is, hogy azzal hozza a frászt a többi ribancra, mert ez milyen vicces. A gyilkosnak is tetszett úgy látszik, mert lenyúlta a videót későbbi használatra. És ki tudott még a videóról? Az egyik ribanc például. Valójában hárman rámolták ki a diáktársaik gazdag szüleit, de Kris ki akart szállni, Madison nem hagyta, mi a megoldás? Nem a hajtépés, mint elsőre gondolnátok, hanem a barátnőnk eltevése láb alól. Lucas maradhat a suliban, és a végére az igazgató is megtanulja, hogy Castle az Castle. Aki bármikor tud tehenet szerezni. Jó ezt tudni. Óóó, és táncolnak egyet a bálban, ha már úgyis ott vannak, és ha már mindkettőjük lemaradt anno a sajátjáról, és Castle nagyon romantikus, és megvan a közös számuk, és megvan Jordan és Lucas első csókja is. Tudjátok mi nincs meg? A damil meg a mágnes....

6x15_castle7.jpg

6x15_castle8.jpg

Címkék: castle
komment

Defiance 1x01-02 - Pilot

2013. október 30. 13:00 - Szencsike

Üdvözlök mindenkit a Defiance/Az ellenállás városa című sorozat hogyvoltjában. Itt emberek és űrlények egy hosszú háborúskodás után próbálkoznak békében együtt élni, több-kevesebb sikerrel. Az Ellenszegülők - idegenek és emberek egyaránt - azok, akik parancsot megtagadva, önként letették a fegyvert és a háborútól szenvedő civil lakosságot kezdték menteni, ez jelentette  a legfontosabb fordulópontot a népek életében. Az ember mellett hét idegen faj él, eltérő kultúrákkal és kapcsolati hálóval, néha az ellenségem ellensége a barátom taktika érvényesül közöttük. A Földet terraformálták, a háború miatt az anyahajókon tárolt természetátalakító technológia elszabadult, így sok-sok fura természeti képződmény, növény és állat alakult ki, embernek és idegeneknek újabb meglepetéseket okozva. A további háttér és egyebek megismeréséhez Google a barátotok, Wiki a barátnőtök, most pedig vágjunk bele az első dupla epizódba!

1.png

Tovább
komment

Haláli zsaruk 1x12 - Gun! (SOROZATZÁRÓ)

2013. október 30. 11:00 - Gabba

A nyitó képen Travis ordít teli szájjal, de nem valami rémisztő Halloween bulin vagy esetleg fogorvosnál, hanem az új csoport foglalkozásán dr Van Waalnál. Haragterápia a mai téma, a doki West is felkéri egy kiadós ordításra, a szőke nyomozó azonban nem hajlandó erre, úgy meg pláne nem, hogy Van Waal arra biztatja, gondoljon közben az előző terapeutájára, aki elhúzta előtte a mézesmadzagot aztán lógva hagyta. Később a doki behoz egy nagy dobozt: Most pedig a volt feleségem iratait nézzük át közösen, keressenek bennük könyvelési szabálytalanságokat, szólítja fel a csoportot. Mi van?, néz össze Wes és Travis, mi köze ennek a terápiához? Nem akarok 200 dolcsit fizetni a könyvelőmaffiának, válaszol az őszinte pszichiáter. Majd félrevonja a nyomozókat, és visszautasíthatatlan ajánlatot tesz nekik: nem kell többet megjelenniük a terápián, pár hónap múlva ő majd azt jelenti Sutton parancsnoknak, hogy az emberei rendbejöttek, így mindenki jól jár. Win-win szituáció, Wesék elégedetten bólintanak.

Gun01

Tovább
Címkék: haláli zsaruk
komment

Survivor 27x06 - One-Man Wrecking Ball

2013. október 30. 09:00 - kardigan

Múlt héten kiszavazták szegény Laurát, aki egy elég unalmas nő volt, de én valamiért bírtam a fejét, úgyhogy kicsit még drukkolok neki. Aras azt bírja mondani, hogy Laura csúnyán nézett rá, hát jé, mik vannak, nem örült a blindside-nak? Tyson arra szeretné rávenni Gervase-t, hogy legközelebb Arast szavazzák ki, mert mindjárt merge lesz, és Vytas megvan még, meg hát a seggét is félti. Szeretném közbeszúrni Tyson szövegét: "Bírom Arast, bár kicsit fura nekem ezzel a zen-hitével. Én nem hiszek semmiben. Kivéve a mágiában, a mágia király."

01.png

A Redemption a szokásos sírdogálással kezdődik, Laura nem hagyja, hogy Jeff egyáltalán befejezze a mondatot a cseréről, ne szórakozzunk, a gyerek marad a fenekén. A challenge megint kurvára ugyanolyan, most éppen a puzzledarabokat egyensúlyozós hídon kell összeszedni, és a végén nem kell sokat gondolkodni, számokat kell csak sorbarakni. Általában a lányoknak jobban szokott menni az egyensúlyozás, ezt Laura és John illusztrálja, előbbi hasít, utóbbi leesik. Brad csak azt illusztrálja, hogy a számokkal nincs barátságban, emlékezzünk, ahogy az első részben az ujjain számolt ötig, sikertelenül.

Tovább
Címkék: survivor
komment

Revolution 1x16 – Szöktetés

2013. október 29. 13:00 - Smokey the bear

Az elmúlt két részben méltatlanul háttérbe szorult Neville őrnagy és kedves családja. Most végre bepótoljuk a hiányt! Remek Neville-Miles jeleneteket vizionálok; remélem igazam is lesz. Pörgős résszel nyitunk: Nora bombákat helyez el egy labor folyosóján, Miles őröket ártalmatlanít, fehér ruhás ember pedig nagyon retteg a zajok hallatán. Nem kell sokáig találgatnia, hogy vajon egy zombi járkál az épületben, vagy a mikulás jött el személyesen, mert nyerő párosunk beront a terembe, elkábítják a jó doktort, és behajítják egy szennyesledobóba, vagy minek is hívják az ilyet. A fehérköpenyest alul egy konténer várja, ami két oldalról Charlie-ban és Jasonben folytatódik. Munka elvégezve, el lehet hagyni a helyszínt. Oszoljanak emberek, nincs itt semmi látnivaló! Mi, hogy robbanás? Én nem láttam semmit, de mondja hangosan kedveském, mert alig hallom!

bumm.png

Tovább
Címkék: Revolution
komment

Falling Skies 2x03 - Compass

2013. október 29. 11:00 - Szencsike

A Második ezredbe visszatért a béke és a boldogság, Weaver lelkiismerete újra dolgozhat Tom személyében. Ben és Jimmyfiú esti járőrözésével nyitunk, a srácok nem unatkoznak, kilőnek egy kósza Fürgét, aki még próbálkozik egy támadással, de Ben megöli a dögöt. Főcím után ugorjunk a Második új tanyájára, egy reptér lett az új bázis. Tom a srácait ellenőrzi, Matty játékmackó helyett egy géppuskával alszik, de Hal legalább a tárat kiszedte belőle. Tom Weaverhöz igyekszik, megtudni mikor állhat újra csatasorba, előtte Dokinéninek segít pakolni. Szegény Anne teljesen el van havazva, a reptér nem tesz jót az emberek egészségének, eddig szerencsére csak a megfázással küzdenek a legtöbben. Tom javasolni fogja a távozást, ő is menne tovább, de Anne-nek egy kicsit pihennie kéne, ám a jó doktornő sosem alszik, a munka nem engedi. Van egy szokása, számon tartja a naptárában az élve eltöltött napokat, ez erőt ad neki.

1.png

Tovább
komment

Társas játék 2x05 - Szar a palacsintában

2013. október 29. 09:00 - sixx

A kórházban nyitunk, ahol Léna, a világ legbénább kerekes székes pingpongozója Szabó Kimmel Tamással, a kurvára nem nyomorék amorózóval játszik, illetve nem, csak úgy tesznek a forgatókönyv kedvéért, de olyan bötén, hogy az már nem aranyos vagy kedves, hanem idegesítő. A sporttevékenységnek nettó nyolc másodperc után van vége, mert SZKT be akarja vallani, hogy neki semmi keresnivalója nincs a székben, hiszen tud járni, de nem viszi rá a lélek a vallomásra / túl beszari pöcs ahhoz, hogy beismerje, hülyíti a csajt. Persze jó szándékból teszi, mert megsajnálta, és mert bejön neki. Annyit azért elárul, hogy annak a profnak az öccse, aki Lénát műtötte. Micsoda meglepetés.

Screen Shot 2013-10-29 at 5.03.23.png

Tovább
Címkék: társas játék
komment

Amerikai Horror Story: Zártosztály 2x09 - The Coat Hanger

2013. október 28. 13:00 - kardigan

A Szentkarácsonyos rész szinte mindenkit szarban hagyott, akit kedvelünk, ebből egyenesen következik, hogy az új részben valami egész mással kezdünk. Dylan McDermottal méghozzá, Johnny a neve és egy pszichológusnál ül, a szokásos szexi tömeggyilkos arckifejezésével, csak most szakálla is van meg koszos inge, úgyhogy tényleg ijesztő. Valamiről le akar szokni, a terapeuta az a hipnózisos fajta, nagyon megértően hallgatja a kis Johnny gyermekkori gyötrelmeit, amíg azt hiszi, hogy a maszturbálásról van szó. Hát, nem, macskát nyúzott. Meg gyilkolászott. És még most is szívesen tenné, főleg, mióta megtudta, ki az apja, kedves hangok a fejében azt javasolják, hogy nőket kéne nyúznia.

01

Flashback egy sikító hölgyre, fölötte Bloody Face, aki ezúttal Johnny, bőrcuccban, és a nőt próbálja megregulázni, hát ha visítasz, nem tudok szépen vágni, fehérnép! Bezzeg apu olyan ügyesen csinálta, orvos volt, tetszik tudni, de én már öreg vagyok tanulni, ezért is akartam abbahagyni. Eszem azt a perfekcionista szívedet. Ja, igen, Thredson a csávó neve, ő Bloody Face fia. TamdamDAMM.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása