Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szerelem a láthatáron 1x01

2013. szeptember 20. 17:21 - Nico Tindeath

A Szerelem a láthatáron olyan, mint egy több szálon futó Sztárom a párom, csak Zs-kategóriás Julia Roberts-szel, vagy inkább egy multiplayer Bridget Jones, amiben több szingli nő próbálja megtalálni az ő Mark Darcyját. De hogy ne csak filmekhez méricskéljük: ez egy olyan, különleges Szex és New York, ami egyrészt Budapesten és az agglomerációban játszódik, másrészt egyik főszereplőnek sincs hatalmas lóarca. Négy egyedülálló celebnő keres magának párt az izraeli formátumban, és hétről hétre kibeszélik a műsorvezetővel együtt a randik részleteit Skype-on. Hogy miért nem találkoznak egy bárban, ahelyett, hogy a webkamerába bámulva lelkiznek minden részben? Hát mert a Skype nagyon modern, meg fiatalos és technológiailag élvonalbeli, pont úgy, mint tévéműsorban tök ismeretlenekkel randizni. Ja, és így nem kell stúdiódíszletre költeni.

CSL_1.mp4-3.jpg

A formátum sajátossága, hogy olyan celebek keresnek párt, akik azért nem keltenek nagy feltűnést, ha egyszerű, szürke, hétköznapi emberek közé keverednek. A sorozat főszereplője Bencsik Tamara énekesnő, aki 2008-ban tűnt fel a Megasztárban, Elbert Alexa modell, A címlaplány című Viasat-reality győztese, Fehér Adrienn színésznő, akiről annyit érdemes tudni, hogy a székesfehérvári színházban játszik, és utoljára akkor szerepelt a Blikkben, amikor kiderült, hogy a férje, aki a Juventus vezérigazgatója volt, egy párhuzamos családot is fenntart Bulgáriában. És ott van negyediknek Völgyi Zsuzsi énekesnő, aki Győzike háttértáncosaként kezdte, de úgy tűnik, sikerült megmenekülnie.

Az egész bandát Garami Gábor rádiós műsorvezető vezetgeti, persze ő is csak Skype-on. Az első beszélgetésen arról van szó, hogy ki miért van egyedül, vagyis 2003-as szlengben: ki miért szingli. Félresikerült lánykérés, házasságszédelgés, kapcsolati státusza: bonyolult, meg egy rakás egyéb olyan probléma, amiből a Szex és New Yorkban külön epizód készülne.

CSL_1.mp4-3 2.jpg

Először Adrienn randizik, és a barátnőjével ki is választanak egy negyvenes fickót, aki nagyon érti a bort, meg a naplementét, és már a bemutatkozó levélben is olyanokat ír, minthogy érzelmes, megértő, meg őszinte. És akkor elhangzik a mondat: annyira jó kisugárzása van a Károlynak. Meg is érkezik Károly, akiről kiderül, hogy egy amolyan suzukis fickó, aki nagyon tud a távolba nézni, és olyanokat mondani az etyeki dombokat nézve, hogy hát azért itt le lehetne élni egy életet, nem. Adriennek valahogy nem kattan be a fickó az első randin, amire elég egyértelműen utal, hogy a fenti mondatra csak annyit válaszol: én amúgy pont ilyen helyen élek. A borozgatással egybekötött első randi további best of párbeszédei:

“Adrienn, megszagoljuk a levendulát? “
“Hát inkább szagold te!”

...

“Adrienn, van olyan, hogy valaki mellett mégis magányosnak érzed magad?”
“Igen, pontosan tudom, hogy mire gondolsz!”

A randi elég hamar lezárul, még be sem esteledik, már a naplementében hazafelé tartanak, legfeljebb egy lebegő Coelho idézet hiányzik a vörösen izzó képről. Otthon azonban kiderül, hogy Adri nem érzimagát egy Fejős Éva regényben, megette Károlyt, és a ahelyett, hogy még egyszer találkozna Károllyal, inkább rendelni a műsorvezetőtől egy igazi alfa hímet.

Győzike háttértáncosa Zsuzsi is randizik, ő egy Ákost választ magának, az első randi pedig csendes light kólázással telik. Ákos merészen nyit, azzal kezdi, hogy már régebben kinézte magának a Romantic egykori tagját egy szórakozóhelyen, csak amikor még híres volt, nem merte soha megszólítani. Amikor Zsuzsi visszakérdez, hogy most ezzel azt akarja-e mondani, hogy ma már nem ünnepelt sztár, akkor Ákos gyorsan visszakérdez:, “Nem is tudom, tulajdonképpen mit is csinálsz te most?” Ügyes mentési kísérlet, főleg, ha a nő bukik arra, ha egy light kóla felett időnként megalázzák.

CSL_1.mp4.jpg

Zsuzsi mégis diplomatikusan izgalmasnak és jópofának nevezte az első randit, de azért többet inkább nem akarna találkozni Ákossal. Jön valami hasonlat arról, hogy ha háromgombócos a fagyi akkor az ember általában három különböző ízt választ, de az egész gondolati tákolmány recsegve ropogva összedől, és alászorult Zsuzsi valami olyasmit motyog, hogy nyalás és túró.

Alexa, aki ugye modellkedik, nem meglepő módon egy modellel randizik. Kockás hasak, kigyúrt vállak kontra hosszú combok és fotogén dekoltázs. Persze, hogy a Dunára mennek kajakozni. Hogy miért? Hát, először is azért, hogy az operatőr rázoomolhasson Alexa fenekére, miközben a csónakot a vízre teszik, másodszor pedig azért, hogy az operatőr rázoomolhasson Alexa fenekére, miközben megpróbálnak a vízből visszamászni a kajakba egy borulás után.

CSL_1.mp4-2.jpg

Tamara viszont nem randizik, hiszen előtte ki kell dobnia a pasiját, aki állítólag DJ, de az utolsó találkozójukon, amit egy fikusz mögül a Viasat is felvesz, csak annyi derül ki, hogy ő nyerné meg a hogyan rendeljünk modorosan verseny budapesti fordulóját. Az én egy ilyen színes-édes történetet kérek szépen mondattal azért még az országos bajnokságon is jó eséllyel indulna. Persze később valamivel szimpatikusabb lesz, amikor Tamara, ahelyett, hogy szakítana, inkább csak szünetet kér, meg, hogy várja meg a pasi. Arról persze nem beszél, hogy ezentúl három férfi közül választ majd minden héten, a DJ meg pakolgassa csak közben a lemezeket.

Kérdés, hogy mégis mit gondolt a DJ, miért várja a csaja egy egész stábbal a találkozójukon, miért nem kérdezte meg, hogy mondd, ki bujkál azzal a kamerával ott a fikusz mögött, és mégis mit keres mindkettőnkön egy-egy mikrofon. De ezekre a kérdésekre nincs idő, hiszen Tamara máris tovaröppen: mind a három felkínált pasival randizni akar, ráadásul egyszerre. Nem, nem szvingerklubba mennek, hanem strandröplabdázni. De csak a következő részben.

A sorozat első részét a Viasat3 szeptember 21-én, szombaton 17:45-kor ismétli. A második részt szeptember 24-én, kedden 21:25-kor adják.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocskosmacska 2013.09.20. 20:11:18

NÉha-néha odakapcsoltam. Ez a Fehér Adri egy olyan trampli, hogy otthonkában, tehenet fejve lenne természetes.

ohhai 2013.09.25. 19:57:52

Alexát sunáznám! :)

ByeKitty 2013.09.26. 02:09:40

én például tökre nem
süti beállítások módosítása