Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 6x07 - In The Evening

2013. szeptember 18. 15:00 - Szencsike

Szökésre készülnek a vámpírlaborból, Erik és a Hep-V-től haldokló Nora a vírussal szennyezett TB szállítmánnyal jut ki az épületből. Sajnos a doktornő holttestét és az idiótára bűvölt katonát bezárva találják a magánzárkában, azonnali riadó! Igaz egy őrt vesztett a telep, mert lebuktatta volna Erikéket, a szőke vámpír nem adta meg magát, de arrafelé gyorsan pótolják őket. Főcím után Willának a feladata, hogy szóljon Pamnek, ne igyon TB-t, mert a rabok itala is vírusos. Pam a magáncellában egyébként titkos hobbijának hódol, jógázik, mikor Willa értesíti a hírrel. Tara és Jess is tudhat a dologról, így nem lesz gyanús, ha csak néhányan nem fogják meginni az adagjukat. Willa ezután sikerrel visszajut a női szakaszba, lebukás nélkül megúszta a mentőakciót.

pic1.png

Bill prófétának váratlan vendége érkezett: Erik, karjaiban a haldokló Norával. Erik tényleg nagy bajban lehet, ha képes volt Billhez eljönni és a segítségét kérni. Norát egyre jobban kimeríti a vírus, Erik még Bilith vérével is megitatná őt, de a lány ezt visszautasítja, Bill meg sem tenné, ki tudja milyen mellékhatásai lennének a vírussal kombinálva. Patthelyzet. Eközben Véres Sarah tart ágyasa, a kormányzó palotája felé, és egy hangos-könyvből tanulja, hogyan kell hitelesen prédikálni. Egy házasság erre nem volt elég? A palotánál nincsen senki, se kint, se bent. A kertben megrendülten veszi tudomásul szeretője halálát, de nem Véres Sarah lenne, ha Truman Burrell lefejezésében nem látná meg a lehetőséget. Később a dolgozószobában Sarah Louisiana szenátorának vázolja a tervét. Nem mondják el, hogy Burrell kormányzó meghalt, a holttestet el kell tűntetni, a sav hatásos lehet. Hamis nyilatkozatban megmagyarázzák, hogy a kormányzó-lakot megtámadták, a főnök pedig egy ismeretlen helyen fog tovább működni. A szenátor, ahol lehet, falazzon, Sarah kezébe veszi a vámpírügyeket és a labort is. Miután a fertőzött TB a piacra kerül, már minden sima ügy lesz.

pic2.png

Tündérkertben Sookie és BenW kielégülten fekszenek egymás karjaiban, ám hiába a természetfeletti szex, Sookie még így sem fogja beadni a derekát a házassági ajánlatra. Nem lehet tovább veszekedni, mert az emberi világból Sookie hangokat hall, a temetőben Arlene Terry leendő sírjánál zokog. A barátnő vigasztalás felette áll a leánykérésnek, Sookie visszatér a való világba, BenW ülsz, maradsz. Arlene elzokogja neki az egynapos boldogságának a történetét, de fél a gyerekei elé állni, ezzel a hírrel. Sookie jó barátnőhöz méltóan biztató szavakkal segít Arlene-nek. Néhány kilométerrel arrébb, Sam telefonál haza, Lafayette-ől kell megtudnia, hogy Terry meghalt. Sam letaglózva megy vissza Nicole-hoz, Sam visszamegy Bon Temps-ba a temetésre, Nicole meg szóljon az anyjának, vigye haza. Sookie hazakíséri Arlene-t, a nő otthon Lafayette-nek ugrik, minden az ő hibája, minek kellett telefonálni, meg mi van Terry széfjében, amiért meghalt az ura? Szerencsére Andy menti a helyzetet, inkább beszélni kellene a gyerekekkel, így Sookie és Lafayette széf-küldetésre indulhat.

pic3.png

Vámpírtelepen Jess mereng a sötét gondolatain, mikor hívatják. Szerencsére csak Jason akar vele beszélni és bocsánatot kérni tőle. Jason szent ígéretet tesz, hogy kijuttatja innen a lányt, de Jess nem akar menni, tudja mi lesz a sorsa és belenyugodott. Jess csak annyit kér Jasontől, segítsen megköszönni James vámpírnak a kísérlet elmaradását. Jason talán nem erre számított, de teljesíti. Kis közjátékban láthatjuk, ahogy Nicole és Sam vigasz-szexel egyet a fürdőszobában, oké, így fejlődik tovább a kapcsolatuk, értjük. Inkább menjünk a bankba, Sookie és Lafayette kinyithatják Terry széfjét, benne pedig egy életbiztosítás, alig három napja kötötték meg, és milliós összegről szól. Vagyis kitalálhatták ők is, hogy Terry eltervezett mindent. Falkavezér és apukája hazatértek apu lakókocsijához. Apu utolsó kísérletként még győzködi fiát, hogy maradjon vele, elmehetnek még az államból is, ők nem tartoznak a falkához, mindenkinek jobb lenne. A szíve mélyén már Falkavezér is így érzi, de tennie kell a kötelességét. Sam érzékeny búcsút vesz Nicole-tól, anyu megjött és a kislányának egy bongyor hajszála sem sérült. Nicole megígéri, hogy nem fog senkinek beszámolni a történtekről és remélhetőleg Sammel még összefutnak.

pic4.png

Vámpírlaborban Jason összehozta Jesst és Jamest, a lány hálás Jasonnek, de ezt most jobb szeretné négyszemközt intézni. Jason el, bent Jess őszintén bevallja, saját magát és az egész vámpír fajt szörnyetegnek gondolta, erre jön valaki, aki önzetlenül cselekszik a kegyetlen körülmények között. Sajnos James önzetlenségének is meglett az eredménye, egyik agyarát megcsonkították, áucs. Jess leinformálja a Hep-V-s TB-ről, de ne teljen ilyen szomorúan a beszélgetés, Jess most tényleg szeretne vele lefeküdni, hisz James sokkal emberibben viselkedik, mint az emberek. Ezzel elmondhatja magáról, hogy kipróbálta a szexet egy vámpír fajtárssal is. Ugorjunk Bill kicsiny házába, a nappali sétájára készülne, de Eriknek most van kedve beszélgetni. Ha Bill megitatja Norát a felturbózott vérével, ő bármit megtesz. Jegyezzük fel ezeket a pillanatokat, mert nem sűrűn látjuk Eriket könyörögni. Billhez meg főleg nem szokása könyörögni. Az őszinte pillanatokban Bill bevallja, hogy látja a jövőt, amiben mindegyik kedvenc vámpírunk a napon fog megsülni. Warlow vére miatt képes a napra menni, ha meg akarja akadályozni a vámpírok halálát, azt csak Warlow segítségével lehet. Erik segít Billnek, de csak akkor, ha Bill segít Norán. Az alku, az alku, Nora kap egy kicsit Bilith véréből, semmi látható javulás, hiába reménykedik Erik. Hátha Warlow segíthet, de Nora még ezt is megcáfolja, fertőzötten fog a napon sétálni a tündérvértől, de nem lesz gyógyult. Bill inkább Erik megnyugtatása miatt indul Warlow keresésére, kettesben hagyja a testvéreket, így elbúcsúzhatnak egymástól.

pic5.png

Sookie és Lafayette visszatértek a Bellefleur-lakba, Arlene bánatában leitta magát, így nincs olyan állapotban, hogy bármiről is beszéljenek vele. Lafayette kezelésbe veszi az özvegyet, Sookie felfedezi Adilynt, Holly fiai is megjönnek, és még valaki csatlakozik hozzájuk: Bill. Ezt még Arlene sem haluzza, tényleg nappal van, Bill tényleg itt van és tényleg a részvétét nyilvánítja neki. Bill és Andy is túlesik a kötelező körökön, Bill kénytelen bocsánatot kérni a halott tündérkék miatt, Andy meg kénytelen ezt elfogadni. Őszintének tűnő szavaikat kézfogással zárják, meglátjuk. Mivel minden út előbb-utóbb Sookie-hoz vezet, sor kerül rá is, kint a kertben és tanúk nélkül. A kisasszony lesz szíves visszahozni Warlow-t, különben sok ártatlan ember és kevésbé ártatlan vámpír haláláért fog felelni. Eközben Pam-et viszik kedvenc pszicho-mókuskájához, vagy épp a férfi várja kedvenc vámpírbetegét, aki nem utolsósorban nő, ám itt az idő egy újabb elbeszélgetésre. A mai téma az éhség és a szexualitás, a fickó már kényelmetlenül üldögél a székében, mialatt Pam mesél a kielégíthetetlen szokásairól. Mókuskánk Pam kezei közé képzeli magát, ez könnyen valóság lehet, ha Pam vegyülhet a fajtájával a közös nőiszakaszban.

pic6.png

Jason még mindig őrködik kedvenc barátnőjére vigyázva, mikor a nagy leselkedést megzavarja az új főnök érkezése. Véres Sarah hivatalosan is átvette az irányítást, bármit is tervezett ellene, el sem kezdheti, Jason mehet a vámpírcsajok közé elemózsiának, úgyis éheznek. Jason bőralatti azonosítója kivágva, véresen bedobják a helyiségbe. A nők azonnal megérzik a vérszagot, szerencsére ott van Tara, de a börikirálynő már kinézte magának Jasont. Beesteledett, Falkavezér visszatért a népéhez, minden rendben, kicsi Emma a nagymamánál, Merlotte és a nő elintézve, békében élhetnek tovább. Sajnos azonban Ribi Rikki közbeszól, lázadni merészel, ők bizony elfogták Nicole-t és anyját, ez szívás Alcide. Erik elkeseredett, még Godrick sem tud segíteni, hiába könyörög neki. Nora készen áll a halálra, Eriknek és teremtőjének hála teljes élete volt.

pic7.png

Flashbackeljünk, 1665, London, a pestisjárvány javában tombol. Erik, mint a király jobb kezeként tűnik fel, Nora, még ember. A lány király idegesítő szeretője, aki a pestisjárvány áldozatain is képes segíteni, de legalább jó az ágyban, tudjuk meg a királytól. Biztos, hogy a király tudja, hogy vámpírral van dolga, mert ha Erik visszahozza Norát, akkor a szűkös idők ellenére, Erik bőségesen táplálkozhat. A lepusztult kis kórházban Nora is megkapta a betegséget, haldoklik, de nem akar a király felügyelete alatt meghalni, a halála a sajátja lesz. Erik meglátott valamit a lányban, elismeri a bátorságát, és a egy másik lehetőséget ajánl neki, elvinné őt egy barátjához, aki képes őt meggyógyítani és még annál is többet adhat neki. Így lett Norából vámpír, aki fertőző beteg volt, mikor Erikkel találkozott, és élete végén fertőző betegségben halhat meg (vértrutyivá bomlik le a teste) Erik karjai között, a kör bezárult. Bill visszatért, látta a testvérek utolsó pillanatait, Erik nem vet rá bizalomgerjesztő pillantást.

pic8.png

Címkék: true blood 18+
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

numermetal 2013.09.18. 15:58:12

Nem ez a film, de nem találok az oldalon erről semmit. Valaki nézte a Társasjáték című sorozatot az HBO-n? Ez az: redir.ec/tarsasjatek Most lesz a 2. évad. Meg lehet nézni az első 2 részt ezen az oldalon.
süti beállítások módosítása