Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Édes élet 1x01 - Műkönny, csók és lovetta

2013. szeptember 17. 10:00 - Chat Géza

Akkor csapjunk bele az Édes életbe, ami konkrétan színtiszta fájdalom és szenvedés hatvan percben, mert vagy Győzikéék naplopásától fog leszakadni az arcunk, vagy VV Ágica magyar fonémákban érlelt bézik inglis dialógusaitól fogunk lefordulni a kanapéről. Bemutatják a sztárokat, meg Berki Hegyomlás Krisztiánt, és már szól is az intro, ami velősen csak annyi: „Nekünk jár az édes élet, az édes élet nekünk jár.” És valaki ezért pénzt kapott.

édes élet.jpg

No, a pazar lila és pirosas színben pompázó buborékos animációval megtámogatva megmutatják, hogy mi lesz a mai menü. Győzike megmondja Bejának, hogy fogyjon le. Íme az érvrendszer: Címlaplány leszel csaje. Gombos Edina latin lover férje tokát eresztett ezért sebész elé vonul a család, Müller Attila krokodil könnyeket hullat, mert egy erős ember is tud sírni, de a férfiasság másik oldalán az Omlás meglékel egy ladikot, ahelyett, hogy babakocsit vásárolna az asszonnyal, és ha már asszony, akkor Ágica is le fog babázni az adás végére. Ez lesz, tessék készülni, külön szedjük a családokat, így aki csak Müller Attila férfi könnyeire kíváncsi, annak nem kell Győzike autentikus óbégatásáról olvasni.

édes élet győzika490.jpg

Győzikéék

Egyből egy erős nyitás győzőékkel, akik a bejárónővel óbégatva keresgélik a régi sukár göncöket. Na, azok ott eszi a penész a tipikusan kollégiumi, felnyitható ágyak ágyneműtartóiban. Jáj, pedig móre, az a tehénmintás akármi, az hogy állna a Beján, tiszta topmodell lenne benne. Ha egy tehén gatyában topmodell lehet, akkor simán, de Beja asszony igen eleresztette magát, így a versenysúlyára rádobott még vagy 10-20 kilót, ami azért nem címlap kompatibilis, hiába a photoshop. Győzi már csámpázik is befelé a konyhába elmondani a nagy hírt, hogy anyukám fogyni kéne, mert pucér fotózásra mész. Erre a jó asszony persze kapásból magával rántja urát a sárga földig, mert a Győzi fogyókúrája, hogy pikk-pakk ledobott magáról 64(?) kilót, ahhoz kellett három műtét is. Egy világ dőlt most össze bennem. Győzi most megmagyarázza a bizonyítványt, hogy Beját miért akarja a fogyókúrás kínpadon látni, nem azért mert így húsosan nincs gusztusa hozzá, sőt, pont fordítva, így szereti, ez a csel, hogy ledagadtozza, oszt közben így szereti. Mindegy is mert Győzi máris hívja a fotós embert, a Petit, hogy októberre van-e már címlaplány. Beszarsz, pont üresedés van. De a legjobb akkor is az volt, amikor a gőzölgő húsleves fölött megnézegették a Miamiban héderező Evelin képeit, aki a Flo Ridával pózerkedett. Skype-on gyorsan le is tolta a fater, hogy kicsit túlbulizta a családi kasszát, de a büszke papát nem nagyon izgatta, elvégre négy év múlva a lánya tisztes megnevezése Gáspár Evelin nagykövet és konzul asszony lesz. Ennyike.

Müller Attila

Indokolatlanul sok időt szenteltek neki, de legyen elég annyi a Müller Attila-szekcióból, hogy szerelmi bánat okán a kocsiban egy lágy nyári slágerre, majd egy pszichológusnál hullajt keserű könnycseppeket. Meg amúgy a lakása is leégett, igaz ez két éve volt, de amiatt is sír egy sort, mert ha a doki mondja, akkor ő nem lesz rest feltépni a régi fájó emlékeket.

édes élet ágica490.jpg

Ágica nyelvtanoda

És máris ledobom a láncot, jön Ágica, de akkora betyáros magyarsággal kommunikálja a bézik inglist, hogy azt öröm hallgatni. Jó ideig megy a „Vát ár jú dóing”-ozás, amit még Ágica anyukájának kezes-lábas multikulti activityzésével sikerül megfejelni, de aztán bebaszik a jólétnek  az, hogy Ágicánál megindul a szülés. A következő adásra már lesz pulya, reméljük a forgatókönyvírók lesznek olyan kreatívak és csináltak valami spontán ordenáré tejfakasztó bulit is.

Gombos család

Edináéknál minden fasza, öröm, boldogság. Alberto néha összecseréli a szavakat, de ez a műsor humorfaktora, úgyhogy lehet kuncogni, amikor azt magyarázza a feleségének, hogy leszálltak a tökei, közben pedig azt akarta csak mondani, hogy megereszkedett a tokája. Muhaha. Edina pont tud egy plasztikai sebészt, pedig ő aztán eddig, soha semmit nem változtatott a testén. Alberto kicsit féltékenykedik, teszi az agyát, de ez a sebésznél lesz jó, amikor rászól, hogy ne tegye már ki annyira a csöcseit a dokikának. Az úton közben lányukat arról faggatják, hogy akar-e kistesót. Persze, hogy akar, csak épp Edina karrierista beállítottsága nem engedi az újbóli lebabázást. A dokinál Edina kap valamit a homlokába, teljes az öröm, mától nincsenek mimikai ráncok, vagy mik.

Berki úr és a házi sárkány

Az Omlás nője, Pamlea hathónapos terhes és kicsit feszült, pedig Krisztián épp a mai öltözékét állítja össze és azt se tudja, hol az a hófehér tucatjával kapható F&F-es pólója, ami úgy szétpattan a testén. Mindenkit szétbasz az ideg, de aztán Berki úr csak magára dob valami lezser-elegáns szettet. Rövidgatya, öv (baszomnyi csattal), fehér póló, zakó, napgép, titokzokni, kondicipő és már lehet is menni tárgyalni. Berki úr Porschéban ülve dudálgat, mert akkora dugó van, hogy a mellette lévő sávban sehol senki, de amúgy is késésben van. Mekkora mázli, hogy pont a hétvégén voltak görkorizni szívszerelmével, gyorsan ki is kapja a csomitartóból a görit és már suhan is. A sportember persze csóri biciklistákkal akarja húzatni magát, nem mintha amúgy úgy suhant volna, mint a szél. Ziháltan azért sikerül beesnie a szuperfontos üzleti meetingre. Na itt nem lesz biznisz, hívja is Zsolti haverját, ismertebb  nevén Dagobert bácsit, hogy segítsen már neki kivasalni az idegeit. Az Omlás inkább megy a haverral, meg két dekoratív lány ismerőssel motorcsónakozni, mint az asszonnyal FÉL MILKÁS babakocsit venni. Ezt mondjuk valahol meg tudom érteni. Otthon, Berki úr kap egy telefont a medence mellett grasszálva és kiderül, hogy valami meló-féle van kilátásban a Dwayne The Rock Johnsonos filmmel kapcsolatban, de Berki úr nem tizenkétórázik, nem öltözik be, nem lesz senki csicskása, de ha bekerülne a filmbe annak rohadtul örülne. A kéró melegében Pamela, a diktátor számon kéri Krisztiánon a nap minden másodpercét és kiderül, hogy bizony nem volt egész napos tárgyalás meg hasonlók, ellenben félpucér csajokkal hajókázás a hülye haverral az már annál inkább. Fogsz te még faszulni kiskomám, olvashatjuk ki az asszony szeméből.

Címkék: tv2 édes élet
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Riley? 2013.09.17. 14:31:04

hát ez meg miaf*om

thegoddamnbatman 2013.09.19. 13:12:54

öcsém, egy egész órát pazaroltál erre az életedből? Jó, én meg másik 10 percet az elolvasására, de az legalább jó.

WarriorGalor 2014.01.29. 13:12:34

Ezt a Berki Krisztiánt észhez téríteném, hogy nehogy már azt higgye, hogy ő körülötte forog a világ. Szerintem ha kiraknánk egy lakatlan szigeten megőrülne, hogy nem tud senkit felhívni, hogy összekoszolja a több százezer forintos ruháit vagy , hogy senki nem szolgálja őt ki. Fogja már vissza magát a hülye izomagyával, vagy vegyék le a műsorról, mert a többiek nézhetőbbek. Mostanában ha meglátom inkább némára teszem a TV-t és oda sem nézek.
süti beállítások módosítása