Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 2x19 - The Dead Hooker Juxtaposition

2013. szeptember 12. 15:00 - Szakee

Visszatértem hosszúra sikeredett nyári szabadságomból, aminek talán fénypontja volt a CERN meglátogatása, legalábbis a sorozathoz ez az élmény áll szakmailag legközelebb.

Sheldon, mint általában, most is elégedetlen, elrontották a kajáját, itt a világvége. Penny-t Howard továbbra is fűzi, ami szerencsére annyira mellékes, hogy egy mondat után abba is marad, mert Penny elmondja, hogy föléjük új szomszéd költözik. Ekkor jelenik meg Sheldon arcán egy földöntúli kifejezés, amire szavak nincsenek, így hát jöjjön a kép:

vlckép00010.png

Howie eldöntötte, hogy ő fog beköltözni a lakásba, így több időt tölthet a többiekkel (értsd: Penny-vel). A srácok, mint jó barátok, mennek neki segíteni költözködni, habár Sheldon nem érti, hogyan lehet fizetség egy pizza az egész napos munkájáért. Még kopogtatás előtt végighallgathatunk egy klasszikus veszekedést Howard és a titokzatos anyja között, aminek az az eredménye, hogy Howard nem költözik, így legalább Penny megnyugodhat.

vlckép00011.pngPár nappal később meg is érkezik az új lakó. Kiválóan van adagolva, először csak a cuccait látjuk meg, amiből Sheldonnak következtetnie kell, hogy mik is lehetnek a dobozokban. Ezt lelkiismeretesen meg is teszi, elkezdi rázni az egyik dobozt, amikor megérkezik Ő. Ő egy szőke nő, ennyiben ki is merül a külső hasonlóságuk Penny-vel. Ővel eljátsszák ugyanazt a „Hello!" jelenetet, amit anno Penny-vel is, az első napon. Őt Aliciának hívják, és Leo el is kezdi rögtön fűzni a maga kis béna módján. Ezt már csak azzal lehet még nevetségesebbé tenni, hogy Sheldon nekiáll egy rögtönzött kérdőívet végignyomatni a csajjal, hogy kiderüljön, mennyire lesz hangos a jövőben.

vlckép00012.pngLeo segít Aliciának cipekedni, amikor teljesen véletlenül ajtót nyit Penny, egy hihetetlenül kinyúlt melegítő-szettben. Kicsit beszélgetnek, ami elég is Penny-nek arra, hogy megutálja az új szomszédot (nagyobb tétben lehetne arra is fogadni, hogy azért, mert Leo most már nem érte van úgy oda).

vlckép00013.pngSheldon valamit a levegőbe firkálva számol, amikor Penny benyit. Sheldon megdicséri, hogy végre kimosta a ruháit, mert hát azért volt az előbb még a melegítőben, mert minden ruhája a mosógépben volt. Csak félig volt igaza, mert a ruhák még mindig nincsenek kimosva, de Penny vett újakat, így már rendezve van a probléma. A srácok Aliciánál vannak, a hangrendszert szerelik, amin Penny nem lepődik meg, gondolta, hogy ez lesz a dolog vége.

vlckép00014.pngAliciánál épp Howard próbálkozik, miközben Raj és Leo a háttérben olyan szorgalmasan dolgoznak, mintha manók lennének a Roxfortban. Penny betoppan egy üveg borral a kezében, na meg egy olyan ruhában, ami a srácok tekintetét rögtön rá szegezné. Leo megemlíti Penny-nek, hogy Alicia is színész, lesz itt beszédtéma rövidesen. Mégsem lesz, viszont a versenyt Alicia ellen Penny mindenképp meg akarja nyerni, elő is jön az adu ásszal: fizikus vicc! A poént nem lőném le, de egész pofás kis viccet mond, de a srácok szerint ez sértő.

vlckép00015.pngPenny megpróbálja magát visszaverekedni a jól megérdemelt helyére, ezért meglepi a srácokat egy vacsival, ahol még Sheldon elvárásait is tudja teljesíteni, ami nem kis fegyvertény, tudva, hogy Sheldon kívánságai gyakorlatilag teljesíthetetlenek. Már szinte újra nyeregben érzi magát, mikor bekopog Alicia, megkéri Leo-t, hogy furikázza el őt valahová, mert meghallgatása van, egy prostit játszhat, akit majd megölnek. A hírre annyira megörülnek, hogy végül nem csak Leonard, de Raj és Howard is elmegy a csajjal, Penny megint hoppon marad. Penny így Sheldonnal marad, akinek kiönti a lelkét, Alicia csak kihasználja őket, múlt héten megkérte a srácokat, hogy menjenek el a Tv-jét összeszedni valakitől. Ekkor Sheldon közbenyögi, hogy ugyanezt eljátszotta Penny velük korábban, most ne sírjon, ha más teszi ugyanezt.

vlckép00016.pngA mosókonyhában Alicia elújságolja Penny-nek, hogy megvan a szerep, mire Penny odaszúrja, hogy tuti jó prostit fog játszani. Alicia felteszi azt a kérdést, amiből egyértelműek lesznek a szándékai: Mégis mennyit keresnek ezek a fizikusok. Miután kibeszélik, hogy tuti nem sokat, Penny megpróbál hatni rá, hogy ne használja ki a srácokat, mert neki ennél többet jelentenek. Miután Alicia sötét mint az éjszaka, Penny valahogy egy Star Trekkes hasonlattal akarja megvilágítani a dolgot, amin legjobban ő lepődik meg. Alicia nem csak sötét, de arrogáns is, pont nem érdekli, hogy a srácok különlegesek, mert neki ez így jó. Penny-nél itt akad ki a Geiger-Müller számláló, mire a srácok hazaérnek, már egy csajcsata közepébe érkezünk.

vlckép00018.pngPenny egy-két lila folttal majszolja a kajáját és abból is látszik, hogy sérült, hogy Howie szokásos bókjára egy sima köszönömmel válaszol. A fölső lakásban megszólal a zene és Sheldon szerint Alicia és a producer épp ugrálnak az ágyon.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása