Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 6x06 - Don't You Feel Me

2013. szeptember 11. 11:00 - Szencsike

Sookie-t ApuLafayette próbálja meggyilkolni a tóba fojtással, de sajnos csak próbálja, mert jön a hős megmentő BenW. ApuLafayette félrelökve, csemetéje BenW karjaiban lassan eszméletére tér, tündér-vámpír vőlegénye meg széttépné Lafayette-et, de Sookie megakadályozza ezt és Lafayette további megszállását. BenW a fényével kiűzi apát Lafayette-ből, Sookie üzeni Szellemapunak, hogy sose jöjjön vissza hozzá. Főcím. Ugorjunk vámpírlaborba, éppen Pam és Erik állnak egymással szemben, Sarah Newlin türelmetlen egy nőszemély, már vért akar látni. Pam most tudja meg, hogy lett egy kistestvére, nagyon mérges a nő. Erik és ő a levegőbe emelkednek, csak figyelik egymást. Egy pillanattal később a két vámpír nem egymást, hanem a ketrec őreit végzi ki, a megfigyelőszobában hirtelen mindenkinek mehetnékje támad, kivéve Véres Sarah-t. Pam a tükörablakhoz vágja az őrt, Erik meg átszúrja a karójával. A szőke vámpír kihúzza a karót, őr leesik és átnéz a lyukon, ajaj, Steve lebuktál. A ketrecbe jön két őr, akik már viszik is a vámpírokat, hát ennyi volt műsor.  A tónál Lafayette megbarátkozik a gondolattal, hogy létezik egy tündér-vámpír, de ezt a lényt várja a teremtője, Bilith épp visszahívja magához. Sookie segíteni akar a szenvedő talán-vőlegényén és átviszi tündérkertbe, ahol Bilith elvesztette fia nyomát. A vámpírpróféta Jess-szel konzultálna, de ő eltűnt, kezdődik a látomás valósággá válása, ide Lilith segítsége kell.

pic1.png

Jason a sorozóirodában türelmesen várta ki a sorát, a tisztje azt hiszi, egy újabb átlagos próbálkozó ül vele szemben, aki vámpírokat szeretne passzióból és hazaszeretből gyilkolni. Jason viszont eldicsekszik a tudásával, sorozó tiszt szemei felragyognak, a több mint tehetséges jelölt azonnal fel van véve. Bill a profhoz megy, kómába akar esni, hogy Lilith-tel találkozzon. Teljes vérlecsapolásra és visszatöltésre lesz szükség, a prof egy kis bűvölés után belemegy. Sam azonnal indulni akar Nicole-lal és Emmával, de a  kislány egyedül sír a fürdőszobában. Nicole próbál Samre hatni, örökké nem menekülhet a gyerekkel, akinek családra van szüksége. Tündérkertben BenW meg akarja magát kötöztetni, no nem azért, mert ilyesféle perverziói lennének, egyszerűen csak nem akarja bántani Sookie-t, ha lemegy a nap a külvilágban. Hiába süt a nap non-stop a tündérkertben, ő attól még érzi az éjszaka közeledtét és veszélyt jelenthet a lányra. Sookie jó kislány, néhány ággal egy szoborhoz kötözi őt, a fényével erősíti meg az ágak összetartását, most már csak várni kell. Unatkozni sem fognak, mert egy kicsit tudnak beszélgetni is: ki a hibás Sookie sorsának alakulásában? Szülők, saját maga, hát ezekre a kérdésekre még a pszichológusoknak sem könnyű válaszolni.

pic2.png

Az este beálltával Falkavezér vagyok! Alcide megérkezik apuhoz, aki az előző részben megismert ribivel ütötte el az időt és ő legalább jól szórakozott. Alcide-nak drága a falkavezéri ideje, nincs idegzete még apu lelkizéséhez sem, így apu beköpi Saméket, akik ugyanebben a motelban szálltak meg. Sajnos Falkavezérék elkéstek, apu túl későn szólt neki, nincsenek már itt, ejnyebejnye, a falkavezér dühös. Billnek is jól halad a kómába ejtése, Lilith három lánya már várja őt. Andynek munkába kell mennie, kénytelen elszakadni a tündérlányától, de szegény No. 4 szeretne végre nevet kapni. Andy gondolkozik, Adilyn lesz négyeskéből, de másik három testvére tiszteletére a teljes neve Adilyn Braelyn Charlaine Danika lesz. Lafayette otthon készíti magának az új rucit, mikor vendége jön, Terry. Az exkatona és öngyilkosjelölt átadja neki a széfkulcsát, csak mert jó barátok. Tényleg komolyan gondolják, hogy kiírják… Arlene már kapja is az infót Lafayette-től, Holly-val osztja meg a gyanúját, hogy férjura készül valamire, túl sok trauma érte és nem tud tőlük megszabadulni. Holly mentőövként egy vámpír ismerősét javasolja, aki megbűvölhetné Terry-t és elfelejthetné minden gondját. Arlene kapva kap az ötleten, Terry remélhetőleg megmenekül, csak Justint ne felejtsék el.

pic3.png

Tündérkertben Sookie kénytelen szembesülni a ténnyel, BenW bármit megtenne, hogy Sookie ne csak elméletben legyen a jövendőbelije. Szét is tépné a szent szerződést, ha ezzel imponálhat a lánynak, de Sookie nem adja olcsón a bőrét. BenW gyűlöli azt, hogy vámpírként kell élnie, sok embert megölt hosszú élete során, de Sookie-val minden más lenne, sosem kellene másokat bántani a túléléshez. Igaz Sookie-nak vámpírrá kellene változnia. Vámpírlaborban Erik magánzárkában sínylődik, mikor a jókedvű szenátorunk látogatja meg, készült neki egy kis visszavágással Willa miatt. Szenvedjen Erik is úgy, ahogy ő, így behozatja Norát, Steve köpött róla. A jó kutatók kifejlesztettek egy vírust, amit a vámpírok nem bírnak. Még a régi szép első évadban említették, hogy a vámpírok a Hepatitis-vírus egyik törzsétől képesek megbetegedni, no most ennek a továbbfejlesztett változatát fogják beinjekciózni Norába, aki a legelső tesztalany lesz. Igen, Erik átéli a kormányzó által említett borzalmakat, bejött a terve.

pic4.png

Bill találkozhat Lilith-tel, az első vámpír nagyon dühös, az utóda, Warlow eltűnt, Billnek Jessica miatt fájhat a feje. Megy egymás kölcsönös hibáztatása, ki hibás a történetkert. Te. Nem én, te. Nem, mert te. Ez nem igaz, mert te. Lilith kiadja a prófétája útját, máskor ne keresse, boldoguljon egyedül, ez ciki Bill. Samék egy benzinkútnál várakoznak, Martha nagyi jön a találkozóra, az unoka visszakerül a nagyihoz, aki esküt tett, hogy Emma nem megy vissza a falkába. A nagyi tényleg őszintén örül, hogy együtt lehet az unokájával, Sam nehéz döntést hozott, de ez a leghelyesebb ebben a helyzetben. Terry otthon a Halálos fogást nézi, mikor megjön Holly vámpír barátja emléket törölni. Arlene segít neki új emlékeket adni. Terry sosem volt katona, nem volt háborúban, ő egy boldog és büszke édesapa, szerető férj. Vámpírunk befejezte a bűvölést, ő elmegy, Terry a kábulatból magához térve Arlene-t látja maga mellett és a tudatlanok büszkeségével öleli magához feleségét. Ajaj, Justinról egy szó sem esett…

pic5.png

Jason már egyenruhában, az orvos és a felettese előtt meséli a Hatóság elleni akció dicsőséges tetteit a telepen. Az irodában lévő katonáknak szerintem fele ennyire izgalmas bevetéseik sem voltak, mint az önjelölt igazságosztónak, mindenesetre kedvelik Jasont a kalandok miatt. Sajnos a sztorit Véres Sarah érkezése zavarja meg, kölcsönös megáll az ütő életérzés mindkettejüknél. Egyikük sem buktatja le a másikat, Vérszomjas  Sarah négyszemközt szeretné tesztelni az új fiú elhivatottságát. Jason kerek perec megmondja a nőnek, ha bárkinek is pofázni mer, ő is ugyanezt fogja tenni róla, mindenki megtudhatja, hogy Jézus szentéletű követője egy utcasarki prostinál is csúnyább dolgokat művelt. Magányos VIP cellájában apu látogatja meg Willát, a lánynak elege van a különleges bánásmódból, ő is a többi vámpír között akar lenni, hisz oda tartozik. Apu hiába tiltakozik, hiába reménykedik, hogy Willa rendbe fog jönni, ha a tudósok kiokoskodnak valamit, Willa nem tágít és szembe mer szállni faterral.

pic6.png

Menjünk Samékhez, még a benzinkútnál beszélik át az útvonalat. Sajnos Falkavezér utolérte őket, hiába mondja el, hogy falka fontos, adni vissza Emma, ungabunga. Ez már lehetetlen, de a fő gond még Nicole kis terve lenne, hogy a nyilvánosság elé tárja az alakváltókat. Nicole már semmi ilyesmit nem tervez, Falkavezért mindez nem érdekli. Sam tehetetlenül szemléli, ahogy egy régi jó és normális fazonból egy őrült lett, de valamit eltalálhatott, mert Alcide végre normális dolgot tesz. Elengedi Saméket, de soha ne térjenek vissza a környékre, különben halottak. Apu is ott van, nem tudja, hogy jól vagy rosszul sül el a dolog, de legalább büszke a fiára. Bill visszatért a kómából, de egy meglepetésszerű hírre ébred. Burrell kormányzó engedélyezte a TB gyártás újraindítását, mindezt a béke jegyében. Billnek azonnal cselekvési vágya támad, a prof visszamegy a cellába, ő pedig megissza BenW vérét. A hatás azonnali, a tündérerőnek köszönhetően képes a napra menni, nem ég el.

pic7.png

Véres Sarah újabb tervet eszelt ki, Jason szívatására koncentrál elsősorban, igaz ezt is mosolyok közé csomagolja. A megfigyelőben ott az orvosi brigád Jasonnel kiegészülve, a ketrecben egy félmeztelen férfi vámpír, a kutatás célja a közösülés tanulmányozása. A doki lelkesen magyarázza, mit is kell ilyenkor megfigyelni, Jason az előadást nézné. Lelkesedése nagyot zuhan, mikor meglátja a lányt: a rémült Jessica érkezik a ketrecbe. A partnert Jamesnek hívják, régóta lehet lakója az intézménynek, de ő a lázadó fajta, nem fogja Jesst semmire sem kényszeríteni. Meg is lesz az eredménye, fájdalmas UV fényt világítanak rá. Ez a két vámpír sokkal emberibb, mint azok akik a tükör másik oldalán figyelik őket, Jess kész lenne megtenni, csak ne lássa a srác szenvedését. Jason köpni-nyelni sem tud, Vérszomjas kisasszony elégtételben fürödve újabb fénysugarakat akar. Jesst végül elviszik, Jameshez katonák jönnek, Véres Sarah elégedett, Jason kemény ellenfelet kapott.

pic8.png

A Merlotte’s-ban Terry kezdi a napját, kihasználva Sam távollétét a kocsmában normális zene szólhat, Arlene és ő boldogabbak, mint valaha. Arlene megköszöni Lafayette-nek a segítséget, Terry közben a szemetet szedi össze. Sokkal nyugodtabb lett a törlés óta, kiegyensúlyozottnak tűnik. Még a másik főszakácsnak, Big Johnnak is feltűnik a változás, Terry kiviszi a szemetet a kukához, csicseregnek a madarak, igazán szép nap ez. Sajnos ezt a szép napot egy lövés teszi tönkre, Terry a véresen fekszik a földön, mikor Arlene kiér hozzá, sajnos Justin lövése túl pontos volt. Ne, ezt ne, hiányozni fogsz Terry… Térjünk át Billre, megérkezett a kormányzóhoz, a testőrei nem tudnak mit kezdeni a naponjáróval, de Bill beveti szuperképességeit: az őrök fegyvereit egymás felé fordítja, a testőrök így egymást lövik le. Maradt a védtelen kormányzó, Bill tudni akarja hol van az a terem, ahol a vámpírok összegyűlnek, kormányzó hárít és előjön a lányával. Ő is egy áldozat, ám a kormányzó célja, a vámpír faj teljes kiirtása, nem mintha ezt nem tudtuk volna. Bill csak idegesebb lesz, a kormányzó feje bánja a tetteit. Szó szerint, mert Truman Burrell fejét Bill a kerti szobor tövébe helyezi.

pic9.png

Telepen Nora szép csendesen haldoklik a Hep-V-től, Erik hallani sem akarja, hogy mit fog csinálni a tesó a túlvilágon. A társalgóban Willa is ott van, vegyülhet a tömeggel, Tarával társasozik épp. A börikirálynő felsőbbrendű pillantásokkal méregeti Tarát, de Willa valami ismeretlent érez, ami eddig sosem történt vele. Erik hívását érzi, mennie kell. Willa beveti magát a vámpírnők kedvenc őrénél, aki bejuttatja őt Erikhez. Ott van egy doktornő, az őr leüti a nőt és elmegy. Willa is bent van, Eriktől bezsebelhet egy dicséretet, dokinő ruháját el kell venni és le kéne tépni a kezét, utána egyen belőle. Kint vannak, Eriken egy katonaruha, Norán a dokinő köpenye, kezében a keze, Willa mint az aktuális kísérleti egerük. Tarát és Jessicát is ki kell szabadítani, Erik gyorsan feltérképezi a terepet. Bejut egy részlegbe, ahol TB-t gyártanak, de ez a Hep-V-vel ízesített változata lesz, így fogják kiirtani a vámpírokat. Zárásképp ugorjunk vissza tündérkertbe, Sookie nagy tettre adja a fejét: BenW a véréből ihat, ő pedig BenW vérét kóstolhatja meg, majd miután lekerült róluk a ruha, egymás fénylő testét élvezhetik.

Címkék: true blood 18+
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása