Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 6x05 - Fuck The Pain Away

2013. szeptember 04. 09:00 - Szencsike

Sookie és Ben, aki Warlow, a kanapén henteregnek, a lány megidézi a fénygömböt és kész használni a tündér-vámpír ellen. A lány ki van akadva, amiért állandóan vámpírok szeretnék őt kihasználni, miután ágyba vitték, de ez most nem fog megtörténni. BenW szerint Sookie az ő jövendőbelije, akire hosszú évezrede vár, szerelmes a lányba. Ja, persze, de akkor miért ölte meg a szüleit, hangzik el a milliós kérdés. Eközben Bill szembetalálja magát a zokogó Jess-szel és a halott tündérkékkel. Bill szinte sokkos, Jess a bocsánatáért könyörög, de annyira túladagolta magát tündérvérrel, hogy még a teremtőjére is rámászik. Szegény lány, nem elég hogy bárkivel lefeküdne, de bűntudata van a vámpírléte miatt is. Vissza Sookie-hoz, BenW egy elég felháborító dolgot közöl vele: ő mentette meg az életét, mert a szülei meg akarták ölni őt. Sookie megégeti őt a fényével, BenW fájdalmát a szomszéd telken Bill is érzi. Flashbackeljünk egy kicsit egészen a kőkorszakig, Lilith egy bozontosan hosszú hajú kőkorszaki szakit változtatott át. Bill felküldi aludni Jesst, neki dolga van. BenW égési sebe begyógyul, ám bármit is mond, Sookie nem fog neki hinni, ekkor betoppan Bill, BenW-ért jött, aki elmegy a teremtőjével. Főcím.

pic1.png

Andy megérkezett Bill házához, Jess félelmében elbújik előle. Szegény apukát a lányok holttestei várják, igaz egyikük még él.  Erik a megbeszélt találkozóponton vár, de csak Tara érkezik, Pamet elvitték. Erik azonnal követi utódja vérét, de már csak a katonák vannak a helyszínen. Erik és Tara szépen feladják magukat. Pamet beszállították a kísérleti táborba, egyik szobában épp valaki agyarait távolítják el, a másikban egy mókuskerékben futtatnak valakit, a harmadikban meg ketten dugnak a tudomány érdekében. Sarah a kormányzót győzködi, a lánya már nem az, aki volt. Ő egy vámpír, lépjenek tovább. A továbblépés pedig egy közös baba lehetne. A kormányzó hallani sem akar erről, neki már van egy lánya, akit el fognak vinni egy kísérleti telepre. Sarah hiába hisztizik, hiába vett fel szexis, csábító fehérneműt, Truman Burrel egyszerűen otthagyja.

pic2.png

Bill hazavitte BenW-t, ő Lilith vérének jogán a teremtője, vagyis BenW ura. Flashback, valamikor Kr. e. 3500 körül, kőkorszak, tündérfalva, BenW valami vezetőféle lehet itt. Egy átlagos este vízért indul a patakhoz, mikor egy meztelen nő, Lilith szagolja ki őt. A nő még sosem látott, ízlelt tündért, egy nagyon gyors dugás után kiszívja a BenW vérét, mert állítólag a Teremtő súgott róla Lilithnek. Vissza a jelenbe, Bill levett BenW-től egy kis vért, mert lehet belőle lesz a faj megmentője. Jason hazaért az esti szolgálat után, a lépcsőjén, tádá, Sarah Newlin csücsül. Valamit akar a nő, mert nosztalgiázni kezd a régi időkről, mikor Napgyülisként megmentette volna Jason lelkét, de a srác összetörte a szívét. Jason köszöni, de ő már felnőtt, és véghezvitt néhány komoly dolgot. Sarah csak beszél tovább, isteni rendeltetésük lenne, ha ismét dugnának. Jasont noszogatni sem kell, mert már az ágyat szedik szét, Isten legnagyobb örömére.

pic3.png

Andy egyetlen megmaradt, haldokló lányával beért az őrse, és az egyetlen helyesnek tűnő megoldáshoz fordul: a bizonyítékok között van egy kis vámpírvér, azzal itatja meg a lányát, az állapota javulni kezd. Valahol a megyében, Sam után nyomoznak a farkasaink,  egy kocsmában kérnek útbaigazítást. Alcide csak annyit ér el, hogy egy hivatásos prosti felajánlja neki a szolgálatait, de nem változhat közben farkassá közben, mert a nő nem fajtabeli. Apu a bárpultnál iszik, és feldühítette a fiát, mert ő megpróbált gondolkodni, fia erre kiteszi a szűrét. Tara és Erik megérkeztek a telepre, küldetés: Pam megtalálása. Jason és Sara a kiadós ágytorna után szunyókálnak, mikor Jasonnek vendége jön, a rémült Jess. Jason részéről nem tartott sokáig az örihari, szegény lány nem tudja túltenni magát a tündérlakomán de még a Jasonnel közös múltjukon sem. Jess a történtek hatása alá került, attól fél, hogy még Jasonben is kárt tudna tenni. Szerencsétlenségükre a baj Sarah Newlin személyében jelenik meg, a nő teljesen ki van akadva, hogy az ő szentéletű testét megszentségtelenítette egy vámpírimádó. Jess nekimegy a nőnek, Jason még mindig az övé, bármit is hitt az ex-papné, de Sarah lesz az, aki visszavonja Jess belépési engedélyét, így a vámpírnak mennie kell. Jess egyenesen a katonákba ütközik, akik már vártak rá, Sarah kihívta a szervet, így Jess-re is a tábor vár.

pic4.png

Akkor kísérletezzünk egy kicsit, Erik az egyik alany, illetve még két férfi és egy női vámpír. A gyorsaságukat tesztelik, azzal, hogy ki szedi fel előbb az eldobott teniszlabdákat. Aki utoljára marad, azt kilövik. Erik nyeri a párbajt, mert az utolsó körben egy fegyvert kellett megszerezni és lelőni a másik vámpírt. Szerintem szőkeségünk még élvezte is. Erik megkapta a rabruhát, az egyes szám virít a kék ingen, a klubhelyiségben (ami néhány asztalból, székből és a rácsos ablakból áll) a férfi vámpírok nem fogadják be a brancsba. Másik ápoltunk Pam, szintén egyes rajtszámmal, a pszichiáternél van kivizsgáláson. Jó szokásához híven dühöng egy sort, inkább elmenne dugni, de nem fog az érzéseiről beszélni. Kiderül Pamről, hogy ő még csak egyes szinten van, ahhoz hogy eljusson a dugószobába, hármas szinten kell állnia. A doki egész türelmesen elmagyarázza, ő tud várni amíg Pam normális lesz. Az ösztönzés pedig az evés lenne: ha Pam nem ad őszintének tűnő válaszokat, egy pohár TB-t kap, de ha jól viselkedik, akkor igazi emberből ihat, aki a labor egyik önkéntes donorja. Pam esetében a donor egy ázsiai lány, Somchai, jöhetnek a kérdések.

pic5.png

Új napra virradtunk, Sookie-t egy általa régen látogatott helyen látjuk, a munkahelyén, a Merlotte’s bárban. Igaz, most sem dolgozni jött, Lafayette-től kérne segítséget. Elmeséli neki BenW történetét, az egészben az a legrosszabb, hogy Sookie a lelke mélyén még hitt is a félvérnek. Bárhogy is van, meg kell tudnia az igazságot. Eközben az étteremben, Terry beszélget egy régi katonatárssal, Justin, a kolléga nagyon faarc, és nem dől be Terry bájcsevejének. Az ügy nagyon komoly, Terry azt kéri tőle, hogy lője le. Igen lője le, mert nem tudja túltenni magát a harctéri ügyeken és Patrick megölésén sem. Pechjére Arlene is odatipeg az asztalukhoz, bemutatkoznak egymásnak, majd elmegy. Justin biztos benne, hogy Arlene tud Terry ügyeiről, de Terry-t már Arlene sem befolyásolhatja. Nem tud tovább élni ilyen terhekkel. Justin megteszi, Terry csak annyit kér tőle, hogy adjon egy kis időt, hogy elrendezhesse a dolgait, és nem akarja tudni, hogy mikor lesz vége. Basszus, ezt nem hiszem el…

pic6.png

Andy vigyázza lánya álmát, a seriffnek pedig Holly nyújt vigaszt. Andy kész lenne lelőni Billt, de Holly meggyőzi, ebből csak ő jöhet ki vesztesen, a lányának meg apára van szüksége. Sam és Nicole is kénytelen egymás szemébe nézni, bűntudat szaga van a levegőben. Jess is megérkezett a gyűjtőbe, a női barakkban megtalálta Tarát. Neki sincsen jó kedve, de őt kevésbé rázták meg a dolgok, mint Jesst, aki még mindig a tündérgyilkosság hatása alatt áll. Eközben Pam már a fészek-szindrómát ecseteli a dokinak, Somchai egy székben csücsül, kissé sápadt, de Pam már jól lakott. A doki a teremtő-kérdésre is kíváncsi, és Pam vall: a teremtő minden vámpírnak a legfontosabb kapcsolata, örök és elválaszthatatlan kötelék. Ha már valakit felszabadítottak, akkor vége is a közösségüknek. A doki rájön, hogy Pam nem mond igazat, mikor a saját teremtőjéről beszél, neki állítólag nem számít semmit, hogy felszabadította. Pedig nagyon is sokat számít neki, ismerjük mi már Pamet. Nicole szeretne hazatelefonálni, Sam nem engedi, a hotel másik részén véletlenül Alcide papája látja meg őket.

pic7.png

Ápoltjaink megkaphatják a napi TB adagjukat, Tara lehúzza a sajátját, Jess Tarának adná az övét. Sajnos a többi nő erre szívesen rácuppanna, de a helyi királynő elküldi őket. A nő elég nagy valaki lehet, mert Taráék jönnek neki egyel. Willát is behozták, ő elkülönített zárkába fog kerülni, nem vegyülhet az aljanéppel a státusza miatt. A lányt kísérő őr megtenne neki ezt-azt, ha Willa kedves lesz hozzá. Szegény lány hiába jön elő apucival, az őrt nem érdekli. Jason új akcióba kezd, betér egy katonai toborzóirodába, azokhoz, akik a vámpírokat üldözik. Egy telefonüzenetben elbúcsúzik Sookie-tól és megígéri, hogy helyrehozza a dolgokat. Sookie otthon szellemidézésre készül Lafayette-tel, a szüleitől szeretne magyarázatot kapni, mi is az igazság vele kapcsolatban. Apu és anyu úgy látszik nem akarnak jönni, de a gyertyák kialszanak, huzat lesz és Lafayette-en keresztül kiderül az igazság. Apu és anyu nagyon jól tudta kicsoda BenW, beszéltek is vele, hiszen házassági ajánlattal érkezett, sőt Sookieból vámpírt csinálna. Később apu a kislányt teszi be a kocsi csomagtartójába, nem fogja hagyni, hogy a lányából szörnyeteg legyen. Anyu szerint őrültség, amit csinál, de apuval tart a számukra végzetesnek bizonyuló útra. Sookie szembesülhet vele, hogy a szülei valóban megölték volna. Lafayette szerencsétlenségére apu szelleme megszállja. Bizonygatni kezdi, hogy ők szerették, de feldühödik lánya válaszaitól, szerinte elhitte BenW történetét. ApuLafayette kicipeli a kocsihoz, beteszi a csomagtartóba és elindulnak.

pic8.png

BenW foglyul ejtette a profot, és követeli Billtől, hogy eressze el. Flashback, a vámpír BenW visszatért a falujába, sajnos ez azzal járt, hogy lemészárolt mindenkit. Kivéve egyvalakit, egy fiatal gyermeket, Niallt. Vissza a jelenbe, Bill magabiztos, hiszen utóda vele van, jöhet a következő lépés a világmegváltásban. BenW magasról tojik a vámpírfajra és Bilithre is. Újabb flashback, BenW Lilith nappali búvóhelyére tart, fényével kilövi a barlang oldalát, a vámpírnő felgyullad, az eredmény ismert… Kiránduljunk egyet a telepre, Sarah és a kormányzó ismét együtt, Sarah nyelve dolgozik a kormányzó fenekében, hogy mentse magát. Ajándékkal készült a férfinak, egy megfigyelőben ott van csupamosoly Steve és akció készül, ő a börtön besúgója. A kísérleti terem egyik ajtaján Erik lép be, a kormányzó dörzsöli a tenyerét, de Erikről lepattannak a sértései, ám a vámpír arra nem számított, hogy Willa tényleg itt van, a kormányzó nem csak a levegőbe beszél. Ki is a kegyetlenebb? Erik kap egy karót, kinyitják a második ajtót, ott van Pam, ezt megszívtad drágám, hogy nem jelent neked semmit a teremtőd. Eközben ApuLafayette befejezi azt, amit korábban nem sikerült, egy tóba fojtja a lányát.

Címkék: true blood 18+
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása