Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Halottnak a csók 2x11 - Window Dressed to Kill

2013. szeptember 04. 13:00 - Zenóbia

Kis Olive 9 éves, 39 hetes, 19 órás és 59 perces volt, amikor piros pöttyösben, fodros bokazokniban vett részt a szülei partiján, de minek, amikor senki még csak észre sem vette, hogy ott van. A Kis Olive szeretetet várt és kevesebb mellőzést, ebből a kevesebb mellőzést mindenképpen megkapta, amikor elrabolta két galád fickó, Jerry Holmes és Roy Buster Bustamante. 1 napig, 1 óráig és 11 percig tartó fogság után, váltságdíjat kértek és kaptak. Kaptak volna, ha a rendőrség nem csalta volna őket csapdába, így váltságdíj helyett 8264 napot ücsöröghettek a börtönben, elmélkedve Olive-ról, amikor is megunták az elmélkedést és a tettek mezejére léptek. A tettek hófödte mezejére. Olive körmönfont módon próbálja megfejteni, hogy mit jelent Ned azon kijelentése, hogy - Nem igaz, hogy soha nem nézett rá úgy, mint Chuckra. Először a pitekóstolással próbálkozik, aztán a plafonról lógással, egyik sem jön be, nem csoda.

2x11_hcs1.jpg

Bejön viszont Emerson és Chuck a hírrel, hogy van egy hulla a szökőkútban, nem akarja-e a villája helyett mégis inkább az ujját használni. Nedet egyelőre boldoggá teszi, hogy végre megeheti a saját sütésű pitéit, és az ezzel járó pocak gondolata, Chuck meg úgy tesz, mintha támogatná a döntését. Emerson már nem ilyen tapintatos, de Superman ettől még Clark Kent marad, úgyhogy kénytelen bevenni Chuckot segédnek, mert szuperujj nélkül kénytelen az ósdi módszerekhez folyamodni. Erin Embry a Dicker’s áruházban dolgozott, míg tök részegen úgy nem döntött, hogy vicces dolog a szökőkút körül táncikálni. Beleesett, megfulladt, befagyott, csak a lábai lógnak ki, lóbálhatná őket, ha élne.

Emerson úgy dönt, hogy itt nincs is gyilkosság, de Chuck még reménykedik. Este meg sétálni megy a Pitekészítővel, Pigby-vel és Digby-vel, a tél klassz, mert lehet egymás kezét fogni nyilvánosan, kötött kesztyűben, szuper. El is költöznének emiatt a Déli-sarkra, de helyette elérnek a Dicker’s áruházig, mert a Bűbájos Bosszúálló nem adja fel. És milyen jól teszi, mert mit ad Isten, a kirakatban egy szökőkút van, meg egy próbababa olyan ruhában, mint Erinen is volt, kezében épp feldőlő martinis poharas tálcával. Óh, azok a csudaszép martinis poharak! Clark visszamegy pitét sütni, Lois meg viszi a hírt Emersonnak, hogy a gyilkosság ott van a kirakatban. A Pitekuckóban Randy Mann az újabb vendég, tudjátok a belsőséges pités preparátor. Egyrészt hozott két kitömött galambot Ned megrendelésére, amiket ajándékba szánt a bűvészöccsöknek, másrészt meg olyan szerelmes Olive-ba, mint egy tök. Így aztán megpróbálja megvédeni őt az épp betoppanó két emberrablótól, nem sok sikerrel. Mire Ned odaér, hárman ücsörögnek a pult egyik oldalán, a pités oldalán meg Olive veri a fejét a pultba. Ned nem érti, még mi sem, de majd mindjárt.

2x11_hcs2.jpg

A két szerencsétlen nem is akarta elrabolni a kis Olive-ot, egyszerűen csak benne volt az autóban, amit elloptak. Haza akarták vinni, de a kislány nem volt hajlandó megszólalni, a szülei meg nem vették fel a telefont. Az a 2 nap, 12 óra és 19 perc volt Olive életének legszebb két napja, amit a fiúkkal és rajzfilmnézéssel töltött, és a fiúknak viszont. Amikor végül hazataláltak vele, rájöttek, hogy a szülők észre sem vették, hogy a lányuk eltűnt, ezért jól lebaszták őket, amin azok jól megsértődtek, jól kihívták a rendőrséget, és jól lecsukatták őket emberrablásért. Lelkesen leveleztek Olive-val, most meg megszöktek, és jöttek a Pitekuckóba, hogy segítsen nekik átjutni a határon. Akárhogy próbál Ned megszabadulni a bűnügyektől, azok ragaszkodnak hozzá. Hohó, amikor rájönnek, hogy Ned az Ned, egyből keblükre ölelik, hiszen ő lesz az ő kislányuk férje. Olive elbújt a pult alá, nem csoda, ha tehetné megint leásná magát a föld alá. Ned rájön, hogy ha elárulja nekik az igazat, akkor a két börtönviselt pótapuka tutira összeomlik lelkileg örökre, így inkább kezét nyújtja az icipici narancssárga ruhás lánynak a pult mögött, és közli, hogy ők nagyon szeretik egymást. Randy Mann viszont ettől összeomlott lelkileg örökre.

2x11_hcs3.jpg

Olive-nak már megint teljesült egy kívánsága, csak már megint nem úgy, ahogy gondolta. Óvatosan ezekkel a kívánság dolgokkal. Emerson tapintatos lélek, és közli Chuck-val, hogy ő a helyében összefosná magát a féltékenységtől, hogy Ned egy napig úgy tesz, mintha Olive lenne élete szerelme. Egy nap alatt sok minden történhet. És tényleg ám. Kirakatszemlélés közben megtudják egy fickótól, hogy Erin rendezte be a kirakatot, amihez volt egy társa is, Coco Juniper, de Erin volt az igazi művész. A rajongói máris ott gyülekeznek a járdán, és Chuck rövid úton elintézi, hogy megbízzák Emersont a nyomozással, azért mégiscsak jobb úgy dolgozni, hogy van valami haszna is. A Dicker’s igazgatója a meleg pasi a Szex és New Yorkból, Willie Garson. Ott Stanford, itt meg Dick Dicker. Nekik marhára fog hiányozni Erin, és főleg a kirakatai. Coconak is hiányzik, mert most nincs aki inspirálja, pontosabban van, de az meg minek. Asszem az egész sorozat alatt most látok először valakin fekete ruhát. Levonhatjuk a következtetést, hogy akkor a fekete ruhás nő lesz a gyilkos? Tuti. Főleg, hogy szerinte Erin csak az ő öltözető nője volt, semmi több, és most végre megvan a lehetősége, hogy megmutassa mit tud, mindezt egy Erin Embry emlékkirakat formájában.

2x11_hcs4.jpg

Ehhez végül is Erinnek csak meg kellett halnia. Hű, van vagy öt gyilkos jelöltünk, Coco, Dick, Denny, Coco új balfasz segítője, és az Erin rajongók-legrajongóbbika, akit nem tudom hogy hívnak. Asszem ennyi. Határátkelőink közben romantikusan elutazgatnak Randy furgonjában, a kitömésre váró állatokkal, és mivel szűkös a hely, Olive Ned ölében köt ki, a legnagyobb örömére. Persze van úttorlasz rendőrökkel meg minden, úgyhogy kénytelenek tenni egy kitérőt a nénikéknél, mert valahogy álcázni kell a szökevényeket. Tisztára megérte, mert Olive pótapjai közlik a nénikkel, hogy Ned és Olive jegyesek, amikre kétféleképpen reagálnak, Vivian örül és gratulál, Lily meg nem hiszi el úgysem, így kénytelenek csókot váltani. Amitől meg Olive kénytelen énekelni, azt meg nagyon szeretjük. Ned biztosítja róla, hogy bármit megtesz érte, mármint barátként, de most úgy tűnik, Olive-nak ez is elég. Emerson és Chuck várják, hogy lelepleződjön az emlék-kirakat, hátha egyúttal más is lelepleződik. Le is, csak nem a gyilkos, hanem egy újabb hulla. Coco csodás kirakatot gyártott, ami megragadta valaki másnak is a fantáziáját, úgyhogy Coco-t derékig bekapta az áruház mozgólépcsője, jááj. Ezért kell kapkodni a kis lábaitokat.

2x11_hcs5.jpg

Denny leplezetlenül megkönnyebbült, hogy mindkét riválisa megpusztult, a rajongók-rajongója meg nem tudja eztán mi táplálja a kreatív lelkét. Olive lelkét is hamarosan táplálni kell majd, mert Vivian megtalálja a fátylat, amit viselt volna az esküvőjükön, és nekiadja, mert ők bizonyítják, hogy mégis van igaz szerelem azok számára, akik megérdemlik. Majdnem. Chuckék megtalálják Denny rajzmappáját, amiből kiderül, hogy a két nőnek valójában semmi köze nem volt a kirakatok megalkotásához, meg az is, hogy a következő áldozat Dick Dicker lesz, ha nem sietnek. Míg ők sietnek, Olive számára kiderül, hogy Nednek ez csak egy jópofa szerepjáték, neki meg sosem lesz sem jópofa, sem szerepjáték, úgyhogy borítja a bulit. Ő szereti Nedet, de Ned sosem szerette őt, ennek egyedül Randy örül majd, de momentán fontosabb, hogy megjöttek a zsaruk. Ó, pedig már épp kezdtek fasza Télapóvá meg kiöregedett Elvissé változni, de akkor most már mindegy is. A túlbuzgó szomszéd látta, ahogy dohányoznak a teraszon, a hülye. Illetve a hülyék.

2x11_hcs6.jpg

Míg ők dilemmáznak, hogy meghívják-e a rendőröket is egy martinire, vagy kilógjanak a hátsó ajtón, addig Randy meggyőzi Nedet, hogy tök hülyeség simán Clark Kentnek lenni, amikor lehet szuperhős is, úgyhogy kapja a palástját, és már indul is. Dick még él, úgyhogy elküldik a rendőrségre védelemért, ők meg célba veszik a hullaházat, hogy bizonyítsák az elméletüket, ezek után tuti biztos, hogy nem Dennyi a gyilkos, hanem Dick Dicker. Hmm? Ned bevetette magát a furgonba, és feltámasztotta a preparálásra váró orrszarvút, aki megtámadta a rendőröket, ami káoszhoz vezetett, a káosz alatt pedig megléptek a szökevények a furgonnal és a többi döglött állattal. Az orrszarvú élesztés oda vezetett, hogy Ned végre elfogadta a képességét, így az utolsó előtti-előtti résznél ez mondjuk célszerű volt. Így aztán újra együtt a hármas a hullaházban, akikből kis időre ötös lesz, a két kirakatrendezőnkkel. Erint homlokon csapta Dick egy whiskey-s üveggel, Cocot meg megszabadította a lábaitól. A fickó valójában meg akart szabadulni a családi vállalkozástól, de romlottak az esélyei, mivel az áruház egyre sikeresebb lett a kirakatok miatt. Nem maradt más, csak Denny, akinek éppen készült levágni a fejét egy láncfűrésszel, amikor közbeléptek.

2x11_hcs7.jpg

Az új tulajdonos kinevezte Denny-t kirakatrendezőnek, aki kinevezte a rajongók-rajongóját segédjének, mindenki boldog. A szökevény papák pedig tesznek róla, hogy Olive is az legyen lassan, mert rávilágítanak, hogy aki szereti őt, az kétségek nélkül fogja szeretni úgy ahogy van, amúgy meg nézd már meg azt a szerencsétlent a volánnál. Randy Mann két dolog miatt is össze van zavarodva, az egyik, hogy Alajos az orrszarvú feltámadt, a másik, hogy akkor most Ned és Olive mennyire Ned és Olive. Az ilyen zűrös helyzetekben csak az ima segíthet, még jó, hogy Olive-nak van zárdás múltja. Így a megoldás kézenfekvő, bevall mindent a rendőröknek, amire rásegít néhány apáca megjelenése, pisiszünet és ingyen pite céljából. A pisiszünet végeztével kettővel több apáca távozik a Pitekuckóból, nagyon cseles. A vasalt hajú Chuck, a rohadt gyümik válogatása közben bevallja Nednek, hogy féltékeny volt mint az állat, amin Ned meglepődik, hiszen ő csak Chuck kezét akarja fogni míg világ a világ. Gondolja ezt egészen addig, míg meg nem látja Olive kezét Randy Mann kezében. Nahát-nahát! 

2x11_hcs8.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása