Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm 2x21 - Élőhalottak

2013. szeptember 03. 15:00 - nyauuuuu

Az idézet haiti vudura utal, részemről nem igazán hallottam róla, élőhalott, aki az elhunytak lelkeit várja, és cilindert visel. Eric herceggel kezdünk, Adalind éppen elbűvölte, és kíváncsi lenne rá, hogy milyen lehetett még ereje teljében. Adalind meglebegteti, hogy lehet, lesz még olyan, majd egy mozdulattal ledobja a ruháját. Eric már éppen elmerülne az élvezetekben, mikor telefonhoz hívják, a kedves apukája, a király keresi. Adalind természetesen kihallgatja, mit beszélgetnek, Eric örül, hogy a családok beleegyeztek, és ha elkezdődik, akkor senki sem zavarhatja meg őt. És fog majd ajánlatot tenni, de amúgy is vannak lehetőségei. Remélem, később megvilágosodunk, mit is tervez.

01.jpg

Mivel Juliette ugyanabban a rongyban van, szerintem Nick és ő most értek haza az előző rész végéből, Nick amúgy is arról beszél, hogy az ilyen furcsa esték nála elég gyakoriak. Sajnálkozás, bocsánatkérés, Julis nem szeretne kapkodni, mert az is hiba lenne. Szóval most csak félénk csók, aztán kissé bátrabb csók, aztán másnapra vacsi megbeszélése. Reggel egy fura szerzet épp totálisan szétver egy házat, ahol egy nő hullája is fekszik. Wu érkezik a helyszínre egy kollégájával, berontanak, az ürge meg nekik ugrik. Egy tár ólom kell hozzá, hogy végre meghaljon, amit randa zöldes trutyi kiengedésével tesz teljessé. Főcím.

Adalindnál Stefánia kopogtat, azzal a hírrel jött, hogy vissza lehet csinálni a boszorkaságot, csak egészséges gyermeket kell szülni, meg sokat kell érte szenvedni. Elővesz egy papírt, amit Adalindnak alá kellene írni, de persze, mint ügyvéd, nem ír alá olyat, amit nem ért – márpedig a pergamen oláh cigányul íródott. Ez Stefániát nem nagyon zavarja, megragadja Adalind kezét, rányomja a papírra, ami erősen vámpírként viselkedik, kiszívja a nő vérét, így az saját vörös tenyérlenyomatával szentesíti a szerződést, ami azonnal életbe is lép. Stefánia távozik, a lépcsőházban pedig Frau Pech leskelődik rá.

02.jpg

Hank és Nick helyszínelnek, a női hullán nincs külsérelmi nyom, ami azért furcsa, mert a pasi mindent szanaszéjjel vert, és még a rendőröknek is nekiment. A férfi holttestén meg a zöld trutyit nem értik, de legalább ismert a halál oka, ólommérgezés. Kell róla ujjlenyomat, hátha kiderül, hogy ki lehetett. Elmenőben Nick kiszúr a bámészkodók között egy cilinderes, sétapálcás, sötét bőrű bácsit, aki furán énekelget magában, ha szabatosan akarok fogalmazni, akkor dünnyög. A kapitányságon kiderül, hogy a halott nő priuszos volt, prostitúció és kábszer miatt. A fickónak egy csekkhamisítás van a számláján, fél évet ült is érte, de azóta semmi, és egy szállodában lakott. A házhoz egyiküknek sem volt köze. Ennél viszont sokkal érdekesebb, hogy a pasit három nappal ezelőtt egyszer már halottnak nyilvánították egy kórházban, vagyis csórikám kétszer is meghalt – vagy valaki valamit nagyon elírt.

03.jpg

Adalind valakivel ebédelni szeretne, de Frau Pech odaül hozzá az étteremben. Közli vele, hogy ne akarja őt becsapni, és a baba, ha kiderül róla, hogy királyi vér folyik az ereiben, többet fog érni holtan, mint élve. Stefániában nem bízhat meg, csak őbenne, mert ő, ugye, bosziszörny, ezt persze demonstrálja is. Ne hagyja, hogy a méhe legyen a végzete, szúrja oda végül, és távozik. Adalind nem túl boldog. Bonctündérke szerint biztos tévedés történt, az ilyesmi előfordul. Azt viszont nem tudja, mi folyik a hulla orrából, meg kell várni a toxikológiát vele.

04.jpg

Monroe nem tud órázni, mert kopogtatnak. Julis az megint, lassan már teljesen bejáratos lesz hozzá. Ezúttal azt akarja, hogy Monroe mutassa meg azt, amit akkor akart, mikor a kóma előtt Nick elvitte hozzá. Na basszus, reagál Eddie, de persze még nem értünk a drámai csúcspontra, Bud érkezik a konyhából, ahol éppen szerelt valamit. Juliette láttán kicsit megilletődik, de akkor ijed meg a legjobban, mikor Monroe közli: a nő látni akar egy wogét. Bud azonnal aggódni kezd, meg pánikba esik, szokásos bénázás, élvezze, akinek tetszik. Végül arra jutnak, hogy ez csak olyan környezetben lehetséges, ahol Julis orvosi ellátást kaphat, tehát irány a bolt, mert ott Rosalee tud segíteni. Indulnak is mind a hárman, mert Bud sem maradhat ki a jóból.

05.jpg

A sürgősségis orvos totál nem emlékszik a hullára, annyit tud, hogy már halott volt, mikor ő találkozott vele, és hogy a halál oka ismeretlen. De ott kell lennie a hullaházban, úgyhogy Nick és Hank megy, hogy megnézzék. Útban odafelé Nick újra látja a kalapos pasast, mesél is róla Hanknek. Monroe-ék közben odaérnek Rosalee-hoz, gyorsan zárórát hirdetnek, és elmesélik neki, mire készülnek. Monroe már majdnem át is változik, mikor Rosalee leállítja, hogy inkább ő kezdené. Julis csodálkozik, de a rókalány eltökélt, megkérdezi, hogy Juliette hallott-e már a rőtbundásokról. A hullaházban nincs meg a hulla, pedig ott kellene lennie. Bonctündérke hozzákezdene a halott nő boncolásához, mikor az hirtelen kinyitja a kis szemét, és feltámad. Picit piros a szemecskéje.

06.jpg

Rosalee némi szöveg után szemlélteti, hogy néz ki egy rőtbundás. Julis közli, hogy szűzanyám, majd kirohan a boltból. A többiek mind nagyon izgatottak lesznek, és már éppen próbálnának valamit tenni, mikor Juliette visszajön, és közli, hogy folytassák.

07.jpg

Monroe-hoz fordul, hogy ő rőtbundás-e, de persze ő dúvad, tudjuk mindannyian. Julis szeretné látni, de Monroe és Rosalee egyetértenek abban, hogy Bud kellene legyen a következő. A jegeshód teljes erőből tiltakozik, méghozzá annyira hevesen, hogy spontán átalakul. A cuki hódtól persze már nem rémül meg Julis, sőt még kuncog is kicsit, ahogy Bud mentegetőzik.

08.jpg

Végül Monroe is bedobja magát, persze őt nem könnyű megemészteni, de úgy tűnik, Juliettenek ez is sikerül. Gyorsan összerakja fejben, hogy akkor ki kicsoda, és megnyugszik, hogy Nick nem keveréklény. Erre isznak egyet.

09.jpg

Adalind felhívja Stefániát, elmeséli Frau Pech látogatását és fenyegetőzését. A nő megnyugtatja, hogy majd beszél vele, és biztos közös nevezőre fognak jutni, hisz évek óta ismerik egymást, Adalind aludjon nyugodtan – nyugtató szavaira azonban erősen rácáfol, hogy a telefon letevése után kissé átrendezi a berendezést és nem épp dicsérőleg szól az öreg hölgyről. A kapitányságra visszaérő nyomozókat Wu fogadja a hírrel: a halott nő mégsem halott, jelenleg a kórházi intenzíven ápolják. Hank és Nick erre fordulnak is vissza, megint kórházi látogatás következik.

10.jpg

Frau Pech Eric herceg varázsos tekintetű sofőrjével találkázik. A boszi a herciggel óhajtana négyszemközt tárgyalni, mert szerinte illene tudnia, hogy egy családon kívüli nő királyi gyermeket hord a szíve alatt. És a piacon a királyi vér rengeteget ér, nem lenne baj, ha a családnak is sokat érne, nehogy rossz kezekbe kerüljön. A kalapos pasas besétál az intenzíven ápolt hullacsajhoz, közli vele, hogy ébresztő, mire az felkel és jár. Nyomozóink már csak a hűlt helyét találják.

11.jpg

Renard a csodás szeművel telefonál, az elmeséli a Frau Pechtől megtudottakat, és hogy ezt muszáj lesz elmondania Ericnek is. Nem tudja, ki az apa, de az anyát sem ismeri. A százados sejti, hogy el akarják adni a gyermeket, és úgy gondolja, ő ellenajánlatot tehetne. A bátyja viszont biztos csak úgy tesz majd, mintha megegyezne, aztán majd jól ellopja a gyereket. A fejleményekről tájékoztatást kér. A kórházi biztonsági felvételek átnézésekor észreveszik a kalapos pasast és a halott nőt. Közben Wu csörög, megjött a feltámadt és lelőtt pasi toxikológiája, a vérében többek között csattanómaszlagot találtak, ami Lázár-szindrómát idézhet elő. Ez magyarázza a három nappal korábbi halotti bizonyítványt. Amúgy meg heves, indulatos viselkedést is előidéz, úgyhogy itt az ideje köröztetni a nőt is. Hank szerint meg kell keresni a kalapos ürgét.

12.jpg

Ő, köszöni szépen, jól van, épp egy út mentén álldogál, kihívta magának a sárga angyalt, mert nem indul a verda. Igenám, de a szakinak pöccre röffen – de mielőtt erre rácsodálkozhatna, a kalapos átalakul valami hólyagfejűvé, és zöld taknyóval szembe köpi szegény angyalkát. Nick közben megtalálta a kalapost a könyveiben, egy vudu pap az ártatlan, de amúgy meg egy halálköpő, aki halálszerű kábulatot tud előidézni, vagyis zombikat gyárt. Az a Grimm, aki ezt leírta, elmenekült, nem tudott vele végezni. Nick csörög, Monroe kéri, hogy menjen be az üzletbe, akár Hankkel is, mondanivalójuk van számára.

13.jpg

A halálköpő nagyüzemi termelésre áll át, felszáll egy buszra, és a teljes utazóközönséget összecsulázza. Eric herceg megérkezik Portlandbe, és első dolga, hogy a vörös szőnyegről felhívja a testvérkéjét. Találkozni akar, ugyanis fontos családi ügyeket kell megbeszélniük, meg elásni a csatabárdot. Majd másnap egyeztetik a konkrét helyet és időt. Renard már hívja is a szépszeműt, miért nem tudta ő, hogy a bátyja Portlandbe jön?! Kisütik, hogy ha ilyen nagy titokban érkezett, akkor biztos a család áldásával jött, és hogy készülnek valamire. A szépszemű beszéljen Meisnerrel, hátha ő tud valamit, és mindketten óvatosan lesznek. A kalapos pasas újabb zombikat terel be egy konténerbe, ahol már amúgy is vannak egy csomóan, és közli velük, hogy nem kell már sokat várniuk, majd rájuk zárja az ajtót. Egy halom konténer van ott, ha mindben zombik vannak, Nick nagy bajban lesz.

14.jpg

A nyomozók elmesélik a századosnak a halálköpőt, aki összefoglalja a történteket a saját szavaival, majd további beszámolót kér. A szépszemű kinyitja Eric íróasztal-fiókját, ahol egy útlevelet talál, fénykép nélkül, meg halotti bizonyítványt, meg egy üres aktát, amin csak név szerepel – le is fotózza őket. Nick már a fűszerüzletben dühöng, mi az, hogy Julis mindenről tud. Azok hárman elmesélik, hogy pontosan mi és hogyan történt, és hogy Juliette teljesen jól fogadta, még Hanknél is jobban, fel volt rá készülve éppen eléggé. Nick megörül, hogy legalább nem kell tovább hazudni a nőnek, a többiek szerint meg így kiderül, hogy Julis mit gondol Nickről, és hogy hónapok óta erre a pillanatra várnak mindannyian.

15.jpg

És az évadzáró előtti utolsó előkészületek. Adalind a tükör előtt a tök lapos hasát simogatja. Julis az ünnepélyes terítéket készíti elő, Nick virággal kopogtat, és marhára izgul. Juliette láthatóan jól van, még viccelődik is. Eric herceg a szállodai szobájában azon filozofál, hogy Portland nem szebb Bécsnél, majd kopognak, és a kalapos pasas érkezik. Mélyen meghajol, örül, hogy újra látja a herceget, mire az a kölcsönösségről biztosítja, és bárónak szólítja. Folytatás az évadzáróban, kíváncsi vagyok, mekkora durranással fejezik be.

Címkék: grimm
120 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2013.09.03. 21:36:26

@Gabba: Te már a magad huttságában is kerekebb vagy :-)

@Dogla: A nők vittek a bűnbe tisztelt birónő! :-)

nyauuuuu 2013.09.03. 21:36:41

@aggyistenbiri: Nem fog menni. :) Nem azért, mert nem imádom Gabbát, de már így is túl sok sorozatot nézek (hármat :D), szóval a kevés szabadidőm és a szerelemprojektjeim mellett még egy már nem fér el. És ha ilyen mértékben nő a munkaterhelésem, még a munkakerülőt is fel kell adnom, mert egyszerűen nem lesz rá időm. :(
@Yooha: Szívesen. Próbáltam neked jobbat lőni, volt vagy hat-hét változat, de ahol nagyon gesztikulál, ott elmosódott képet lehet csak csinálni, ahol meg nem gesztikulál, ott nem is vág igazán kétségbeesett fejet. Meg amúgy is, Bud csak élőben jó, már akinek :).
@Gabba: Isten éltessen sokáig, kommentjeid száma érjen el millióig :). A zsarushoz nem, de a raktárashoz mindjárt hozzászólok, hogy válaszolhass, és ezzel is hozzájárulhassak a növeléshez.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.03. 21:46:14

@nyauuuuu: hármat.ccö. mit szóljak én a 37emmel.

Pácsó Ármándó 2013.09.03. 21:54:20

@aggyistenbiri: 37 sorozatot nézel? Jó ég!
Mi vagy te, Pók?

Pácsó Ármándó 2013.09.03. 22:00:56

Megáált a számlálóm, nem számol. Lehet, hogy elértem a maximumot és le fognak kapcso
bip bip bip

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.03. 22:03:51

@Pácsó Ármándó: Ahan, csak nekem nincs akkora potrohom. Meg olyan sok szemem sincs. Valójában 9-10 az a 37, valamelyik mindig elmegy szabira. De nyauuuuut meg akartam rettenteni, de már megint bele kellett beszélned, ugye fontos volt. :D

nyauuuuu 2013.09.03. 22:21:49

@aggyistenbiri: Nem tudsz megrettenteni, egyéni szabadságodban áll akár háromszázhét sorozatot is nézni. :) Néha én is szeretnék, filmeket is, sorikat is, de nem fér be.
A múltkor egy estére kettesben voltunk a zurammal, mert a gyerekek a mamánál aludtak (évente egyszer-kétszer előforduló esemény). És akkor hirtelen felindulásból megnéztük a Felhőatlaszt. Láttátok már? Annak ellenére, hogy egy csomó lehúzós, fanyalgós kritikát olvastam róla, én teljesen beleszerettem. Ahogy az első egy órában csak próbáltam rakosgatni az elemeket, aztán egyszerre csak összeállt, és már kezdtem látni az azonosságokat, meg az átkötéseket! Imádtam. Azóta is várok még egy szabad estére, hogy újranézhessem :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.03. 22:29:47

@nyauuuuu: Olvastam és meg is néztem. Mondanám, hogy sok a szabadidőm, de nem, napi 2-3-4 órákat alszom :)

nyauuuuu 2013.09.03. 22:47:26

@aggyistenbiri: Én is próbáltam azt, de sajna, a kliensek nem nagyon értékelnek egy szunyókáló pszichológust, aki folyton visszakérdez az elhangzottakra :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.03. 22:56:34

@nyauuuuu: Még mindig sokkal értelmesebb lennél, mint Gabba barinője a Zsarus sorozatban. (tudod) Kéne neked egy kis holiday a greenday-től :)
www.youtube.com/watch?v=DrWpLS0vM0g

nyauuuuu 2013.09.03. 23:01:26

@aggyistenbiri: Á, én azt szoktam sajnálni, hogy nem mentem pszichoanalitikusnak. Azok a páciens mögött ülnek, úgy, hogy ne is tudjon rájuk nézni, és az egy-másfél óra alatt szólnak kettőt összesen. Úgy mekkorákat tudnék aludni! :D
Megyek, mert ha most nem alszom, holnap fogok, azt meg nem kellene. További jó virrasztást :).

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2013.09.04. 10:26:03

Azta, úgy látom itt mindenkinek hogyvolt-only accountja van és a szélsőjobbliberálisszocifasiszta blogokba mással lép be. Cak én vagyok óvatlan :)

nyauuuuu 2013.09.04. 12:55:48

@Yooha: Ez nem így van. Én manapság már csak a nyauuuuu-t használom, a másik a személyes blogomé volt, de azzal nem is sűrűn kommenteltem. Nem lehet, hogy egyszerűen nem olvasok szélsőjobbliberálisszocifasiszta blogokat? :)

W.Jack. 2013.09.04. 14:01:55

Köszi a hogyvoltot, jó lett nagyon, bár nekem maga a rész is tetszett, JH teszetoszaságával (bocsánat Pácsó) egyetemben.
Izgalmas volt, ez a rész teljesen lekötött (nem zsizsegtem közben, mint azt amúgy szoktam):)

Pácsó Ármándó 2013.09.04. 17:20:31

@nughop: Bud teszetoszasága nem hiba, hanem jellemvonás :-)

nautilus64 2013.09.04. 18:03:10

nekem nem tetszett ez a rész, nem szeressem, hogy elővették ezt a zombi dolgot

de a hogyvolt jó! :)

nyauuuuu 2013.09.04. 20:56:05

@nautilus64: Hát, valójában előbb-utóbb ennek is el kellett következnie, mert divatos a téma. Én csodálom, hogy vámpírok még nem voltak.

2013.09.04. 21:19:16

@nyauuuuu: Ne is említsd, hátha az írók meghallják :) Isten ments, hogy még vámpírokat is belerakjanak.
Abban egyetértek nauval, hogy a zombi téma lerágott csont.

nyauuuuu 2013.09.04. 21:29:44

@Dogla: Oké, visszavonom :). A zombizást én elvből utálom, egyetlen ilyen témájú filmet sem láttam. Egyszer a zuram mondta, hogy maradjak itt, mert milyen jó film lesz - kb. a tizedik percig bírtam, aztán jött egy zombi, én meg mentem, hiába bizonygatta, hogy ez mennyire jó. Még a Willie gyerek sem tudott a képernyő előtt tartani, pedig neki nagyon csipázom a búráját.

Pácsó Ármándó 2013.09.04. 22:02:14

@nyauuuuu: @Dogla: Biztos, hogy lesz vámpír, ha már van (vér)farkas/dúvad :-)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2013.09.05. 10:33:37

@Pácsó Ármándó: Denevér már volt, csak nem szívott vért, hanem ultrahangozott. A zombik pedig jók! De az itteniek nem is zombik, csak "betegek".

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.05. 19:51:54

@nyauuuuu: A Legenda vagyok filmre gondolsz? Kár, hogy nem nézted végig, nagyon jó film szerintem pedig. És én sem bírom a zombis filmeket, de ez tetszett. A Grimm mostani részében nem érdekeltek, tudod, a Házak Közti Feszültség jobban leköt :) @Yooha: Melyikben volt denevér? már nem emlékszem, szétforgácsolódtam.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.05. 19:54:12

@Dogla: Hééé, csak óvatosan a vámpírokkal, sori rajongójuk vagyok. :)

Pácsó Ármándó 2013.09.05. 20:06:54

@Yooha: A denevérekre teljesen emlékszem én is.

@aggyistenbiri: Mond, hogy nem a Vámpírnaplóknak! Kérlek, mond hogy nem annak!

Pácsó Ármándó 2013.09.05. 20:24:34

@aggyistenbiri: Azt a tömény lónyálas elfuserált giccset? FúúúúJ!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.05. 20:47:31

@Pácsó Ármándó: Végig nézted mindegyik évadot, vagy csak belekukkantottál az elejébe?

nautilus64 2013.09.05. 20:55:32

@Pácsó Ármándó: @aggyistenbiri: ejj, menjetek szobára, vagyis a Vámpírnaplók hogyvolt alá (ha van olyan) :D

Biri annyira sokoldalú, hogy az hihetetlen, annyi mindent szeret, néz, oly sok tudása van mindenhonnan... (és ezt most vajon miért is írtam le? :) )

Pácsó Ármándó 2013.09.05. 21:06:41

@aggyistenbiri: Nem kukkantottam, csak hallottam (akaratom ellenére) egy rész hangját valahonnan a közepéről, de azt a mérhetetlen nyűglődést a férfi és női szereplőktől! Persze aláírom, hogy ez maximálisan tetszhet a nőknek és ha nem tetszik hanyagoljam, de attól még nem tetszik.

@nautilus64: Irigykedsz mi? :-) Ez itt a Grimm Általános És Offtopik :-)

nautilus64 2013.09.05. 21:09:10

@Pácsó Ármándó: nem irigykedek én, csak valamit hozzá akartam szólni! :)

nautilus64 2013.09.05. 21:11:29

jövő héten nem leszek, így már most megírom a mai részről (Biri szerint holnapi, ami igaz is, hiszen 0:00-kor adják), hogy nem tetszik, remélem a 3. évad jobb lesz :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.05. 21:35:40

@nautilus64:Pácsónak van már barátnője, a múltkor írta :DDD És igen mindig csúszok a napokkal, szakmai ártalom. És miért fogsz eltűnni, és kaptál-e rá engedélyt nyauuuuu-tól, mert tőlem biztos nem. @Pácsó Ármándó: AZ a sori nem a nyűglődésről szól.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.05. 21:37:45

@nautilus64: Ja a lényeget kihagytam. Ne szóljál be, értem?! :D

nautilus64 2013.09.05. 21:38:56

@aggyistenbiri: meg kell néznem egy T.A.R.D.I.S.-t közelről, nem mondhatom le... :)
nyauuuuu nem adott rá engedélyt, csak beletörődött! :D

nautilus64 2013.09.05. 21:40:54

@aggyistenbiri: bakker, azt már észre se vetted, hogy szépeket is írtam? :-O

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.05. 21:42:30

@nautilus64: Hugi! Már megbeszéltük, mennyire imádjuk a DrWho-t! Mit tudsz, hol és mikor folytatják? És tudván, milyen felszínes vagyok, ki a a kedvenc Dokid?

nautilus64 2013.09.05. 21:46:34

@aggyistenbiri: magyarul állítólag nem tervezi az AXN adni a 7. évadot idén, de reméljük csak viccelnek! angolul ugye meg az évfordulós rész lesz utána a karácsonyi

a kedvencet is megbeszéltük már, David Tennant valamint Doctor Donna! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.05. 21:48:38

@nautilus64: Nem :D azt hittem, szívatsz, bocs. :D Nem is ez a fontos, miért fekszik oldalán a Tardis, és mik azok a sárga fityfirittyek? Mit tudsz, amit én még nem?

nautilus64 2013.09.05. 21:50:57

@aggyistenbiri: hát te nem nézted a Gru-t? abban vannak ezek a lények (Minion), és most ez a menő, mindenhol ők vannak :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.05. 22:13:46

@nyauuuuu: Ebből milyen hogyvolt fog születni. Már előre fenem a fogam.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.05. 22:16:52

@aggyistenbiri: Már a rajongók közt is felütötte fejét a széthúzás :DDD imádom.

nyauuuuu 2013.09.05. 22:33:30

@aggyistenbiri: Igen, pont arra gondoltam. Tudom, hogy jó film, meg mint említettem, a Will gyerek is igen bejövős (anyám, a robotosban, mikor tornáztatja a vállát, meg befújja a szintetikus bőrrel, ott milyen istenkirálycsászár!), de a zombik miatt én képtelen voltam megnézni. Sajna, egy zombiról nekem csak a hullaház jut eszembe, meg az egyetemi anatómia, és azonnali fiziológiás reakcióim vannak. Nem bírom őket, na. Épp ezért utálom az évadzárót, mert még mindig lesznek benne. Szerintem lesz élő hogyvolt is ma, itt fogok nektek öklendezni :).
Nau oda megy, ahová akar, nemhogy elengedem, de gondolatban megyek vele, ha már másképp nem tehetem. Különben is, olyan szépséges helyekre megyen, hogy oda amúgy is el kéne jutnia mindenkinek az életben legalább egyszer. Rajta van a bakancslistámon, ő meg az ő zsenge korában letudja, nagyon helyes :).
A Hampipikés rész volt a denevéres, ami arról híres, hogy abban jelent meg a méltatlanul rövid ideig élt szívszerelmem. Ez ez az, la:
hogyvolt.blog.hu/2012/11/05/grimm_1x20_mostoha_elet

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.05. 22:49:58

@nyauuuuu: Basszus elfeledtem. köszi. :)
.
A bakancslistától hülyét kapok. Még egyszer valaki erre hivatkozik, leszedem a fejét, és menjen, fej nélkül. Könyörgöm, 30-40 éves ember ne hivatkozzon már erre.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.05. 22:51:42

@nyauuuuu: ÉLŐ HOGYVOLT! utolsó rész, élőben, fennmaradok.

nyauuuuu 2013.09.05. 23:33:35

@aggyistenbiri: Kell valami remény, hogy legalább majd ha nagyon öreg leszek, és már a hamut is mamunak mondom, lesznek még céljaim :). Ez nem arról szól, hogy halni készülnék, hanem hosszasan (egy életen át) gyűjtögetem a dolgokat, amiket még meg akarok tenni :). Ettől még lehet tőle herótod. :)
Fennmaradsz, tényleg, csak ezért? Pedig az élmények nem-elrontása céljából úgyis csak mindent becsomagolva, feltételezem, főleg indulatszavak formájában fogok rögzíteni. Így is kell még?

nyauuuuu 2013.09.06. 00:21:16

Élő hogyvoltnak befellegzett, gyermekem rosszat álmodott, vele kell foglalkoznom. A részt is csak a fél szemem felével nézem :(.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.06. 20:52:30

@nyauuuuu: Szegény :(
Nem is baj, hogy nem volt élőzés, csupa indulat- és szitokszavakat tartalmazott volna. A legrosszabb az egészben, hogy megint jól itt hagytak minket ki tudja meddig. És tényleg, ki tudja meddig?

2013.09.06. 21:06:15

@aggyistenbiri: Október 25-ig. Már ami a kinti sugárzást illeti. Most már tuti nem várom meg, hogy mikor hozzák haza. Szóval még laza másfél hónap, és okosabbak leszünk :) TV2 meg bekaphattya (mondjuk az NBC is, hogy október végéig megvárat. De legalább így vszg nem lesz két hónap szünet benne, mint tavaly ősszel.)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.06. 21:11:32

@Dogla: Igen, azt mondtátok, engem a magyarisztáni folyt.köv érdekelt volna :) Asszem én sem várok. A múltkor ezért is írtam, hogy beszélnünk kell. A 3. évad miatt, bébi. Te már profi vagy, taníts engem, Mester.
@Pácsó Ármándó: HátDE most DE nem? És ilyet. Ész megáll.

2013.09.06. 21:26:18

@aggyistenbiri: Ja, írtad, hogy beszélnünk kell, mondom oké, erre semmi. Csak pislogtam, vártam, hogy megnyilatkozzál. Ha nem szósz hozzám, nem tudom mit mondjak :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.06. 21:39:15

@Dogla: Nem, mert vártam az évad végét, és addig nem akartalak nyüstölni, de majd foglak, csak várd ki :)

2013.09.06. 21:41:24

@aggyistenbiri: "Nyüstölhető" a második keresztnevem, úgyhogy szólíts, ha kell valami :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.10. 19:15:12

Hova tűnt el mindenki? Utolsó rész hv-t vajon mikorra várhatunk? (nyau, csak kérdés, ne tépd ki a gigámat reflexből, értem?) :) köszi.

Gabba 2013.09.10. 19:25:26

Krisztihand, én is pont ezt akartam kérdezni

Gabba 2013.09.10. 20:06:18

@aggyistenbiri: én holnap gyüvök egy Onedinnel, már ha ez érdekel itt valakit

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.10. 20:17:39

@Gabba: Engem nem. De Travist még mindig kupán csapnám, csak nincs posztja. Ugye.

Gabba 2013.09.10. 20:21:37

@aggyistenbiri: kicsit túlvállaltam magam, de azért Travis is lesz napokon belül

nyauuuuu 2013.09.11. 08:52:33

@aggyistenbiri: @Gabba: Semmi gigakitépés. Hogyvolt még nincs, készen sincs, szóval feltöltve sincs. Szenvedek. Négy éjszakája próbálom megírni, jelenleg a huszadik perc környékén járok. Annyira nem tetszett az évadzáró, hogy képtelen vagyok megírni rendesen. Írok-törlök, írok-törlök, aztán vagy bealszom ülve rajta, vagy csak egy levélre válaszolok, aztán azt veszem észre, hogy éjjel kettő van, és megint nem haladtam semmi. Bocsánat. Próbálkozom a befejezéssel.

Pácsó Ármándó 2013.09.11. 09:08:36

@nyauuuuu: Majd gondolok rád erősen és küldök egy kis "hajrányauuuuu" energiát! Esetleg ötletfoszlányokat :-)

Gabba 2013.09.11. 12:13:33

@nyauuuuu: ezt az érzést ismerem, én is eléggé elhanyagoltam mostanában a hv-kat...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.11. 20:16:33

@nyauuuuu: ha rám hallgatsz, a zombiknak minimális mondatokat szánsz, csak amennyi szükséges, és inkább elviszed az az egészet az igazán érdekes történések felé (Adalind, FR bratyó látogatása miért is történt)
Az előbb a fészbukkon stáb fotókat nézegettem, de bizti láttátok ti is, és megint arra kellett rájönnöm, mennyire nem kedvelem Julist. A többiek tök természetesnek hatnak, ő meg csak erőlködve vicsorog. DE biztos csak irigy vagyok rá, azért vagyok ilyen rosszindulatú :) (nem igaz)

2013.09.11. 21:17:51

Én lennék az egyetlen a környéken, akinek teccett az évadzáró?? :(
Én tök jól elvoltam vele, mínusz a zombi statiszták, mert azok nagyon gagyin játszottak. De a sztori meg a cliff tök a helyén van. Szerintem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.11. 21:24:12

@Dogla: Nem csak. Én is bírtam. A testcserés-átvágás is nagyon jó volt. A zombi ámokfutást tekertem, de egyébként jó rész volt. Nézném már a 3. évadot :)

2013.09.11. 21:36:20

@aggyistenbiri: Akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül :)

2013.09.11. 21:57:53

@aggyistenbiri: Már belepislantottam eredeti nyelven, de most, hogy adják, megvan az apropója, hogy folytassam. Most már kitartok az angol verziónál.
Te?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.11. 22:11:24

@Dogla: pénteken darálja le a ...csatorna, úgyhogy én is akkor fogom majd nézni. a kritikák felizgattak, a hv-ját nem is olvasom addig. és hogy tetszett az, amit láttál belőle? számomra fontos a véleményed :D

2013.09.11. 22:16:54

@aggyistenbiri: Csak ajánlani tudom, nagyon jó!
Jó a sztori, a színészek, van eyecandy faktor is, úgyhogy hajrá.

Pácsó Ármándó 2013.09.12. 08:59:21

@Dogla: Csak a szüzeknek van benne szemédesség?
(Felírom: Birit a kritikák izgatják fel. Pont. Szorul a hurok! :-)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2013.09.12. 09:30:53

@nyauuuuu: Elolvassuk a work in progress állapotot is, aztán meg majd a véglegest is.

2013.09.12. 09:44:03

@Pácsó Ármándó: Neked is van benne néznivaló, hidd el. Ez amúgy is inkább pasis sorozat szerintem. Szóval hajrá, jó lesz az!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.12. 17:49:38

@Pácsó Ármándó: az hagyján, de pont a szülinapomon adják le :) 3 embernek is zsinórban mostanában van/volt évfordulója, nem véletlenül bandázunk mi mindig együtt. Ugye. Há' nem há' de!

Pácsó Ármándó 2013.09.12. 20:52:28

@aggyistenbiri: Azt mondják nincsenek véletlenek. Anyukámnak ma van a névnapja, a fiamnak meg holnap lesz a névnapja :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.12. 20:56:00

@Pácsó Ármándó: Ne már! Közös az anyukánk is?! A fiad meg pont Kornél? Tudod, kit szívassál, haver :D

Pácsó Ármándó 2013.09.12. 21:20:52

@aggyistenbiri: Te meg Kornélia vagy? Hihetetlen ez az egybeesés cunami! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.12. 21:23:57

@Pácsó Ármándó: Eredetileg igen, de szerencsére kettő keresztnevem is van.

Pácsó Ármándó 2013.09.12. 21:44:03

@aggyistenbiri: Nem szereted?
Azért részemről egy nagy mínusz annak a szülőnek - aki ha teheti - gyermeke név és születésnapját nem választja el egymástól messzebbre, sőt egybe tartja meg, ezzel megfosztva csemetéjét évi +1 tortától/bulitól/ajándéktól.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.12. 21:50:04

@Pácsó Ármándó: Ezt nem mondtam. Viszont a mi családunkban az a szokás, hogy névnapot nem tartunk.

Gabba 2013.09.13. 18:15:03

@aggyistenbiri: boldog szülinapot, Margit! sajnos a haláli zsarus poszt nem készült el időben, de kárpótlásul benne leszel.

Pityu

Pácsó Ármándó 2013.09.13. 20:08:53

@Gabba: Mint áldozat? :-)

@aggyistenbiri: Boldog Születésnapot Kívánok!!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.14. 07:09:19

@Gabba: @Pácsó Ármándó: miután jól kicsikartam a köszöntéseket, meg is köszönöm :D

nautilus64 2013.09.16. 17:55:44

visszajövök a szabiról és sehol sincs az új hogyvolt? benyelte ezt is a blogmotor? :(

nautilus64 2013.09.16. 18:01:02

és miután sikerült elolvasnom a hozzászólásokat is jöttem rá, hogy szegény nyauuuuu szenved ezzel a résszel, amit meg is értek, nekem is az volt ez a rész... :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.16. 20:51:35

@nautilus64: Azért már aggódom, nem a hv miatt, hanem mert már kommentelni sem jár.

nyauuuuu 2013.09.18. 23:24:07

@Pácsó Ármándó: Ha birinek címzed, elég nehezen kapom meg :). Ez itt egy komment. És bocsánat. Előbb-utóbb (inkább utóbb) lesz évadzáró komment, egyszerűen minden motivációm oda. Remélem, a hétvége után kissé összeszedem magam :). Ne haragudjatok.

Gabba 2013.09.19. 07:27:30

@nyauuuuu: azért annyira szar nem volt az évadzáró ... :)

Pácsó Ármándó 2013.09.19. 11:12:22

@nyauuuuu: Kis könnyítés, rajzolhatsz is bele.

@aggyistenbiri: (Nyaú-nak ejtik a Nyauuuuu-t)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.19. 12:27:22

@Pácsó Ármándó: márpedig nálam nem.
és fontos ugye folyton hozzám szólnod, kötekedési célból, mi??!

Pácsó Ármándó 2013.09.19. 14:22:31

@aggyistenbiri: Különben eltunyulsz. Kell, hogy edzésben legyen a kötekedéselhárító alrendszered. Meg igazam van. Most is :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.09.19. 17:26:02

@Pácsó Ármándó: Indokolatlanul sok figyelmet szentelsz nekem, Pácsókácska! Figyellek!
süti beállítások módosítása