Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm 2x20 - A múzsa csókja

2013. augusztus 30. 13:00 - nyauuuuu

Az idézet rohadtul nem Grimm, tegye fel a kezét, aki nem ismerte fel, aztán battyogjon vissza a középiskolai irodalomórákra. Julissal kezdünk, aki már ki-bejár az emlékeiben, elég csak a végszót fennhangon kimondania, és rögtön 3D-ben mozizik is. Ezúttal arra réved vissza, amikor a macskakarmolást követő este Nick mindenáron orvoshoz akarta vinni, merthogy Adalind egy boszorkány. Monroe kora reggel már bevásárolt a piacon, a cuccokat pakolássza, és lezsírozzák Nickkel, hogy este nyolckor együtt vacsoráznak, a dúvad finom vegafasírtot csinál (bár a cucc nem fasírtnak, sokkal inkább steaknek néz ki). Közben Nick csörög, Hank visszatért a városba, úgyhogy randiznak egy kávézóban.

01.jpg

Épp megbeszélik, hogy Hank sikeresen elszakította az Achilles-ínát, és ezért mankózik, mikor pisztolylövés hallatszik. Míg Hank értesíti a rendőrséget, Nick beszalad a könyvesboltba, ahonnan ezerrel menekül kifelé a nép. A dedikáló író halott, az emeleten egy nő könyörög Antonnak, hogy eressze el, a pasi meg azon győzködi Chloét, hogy menjen vele. Nick látja a polcokon át, hogy Anton bizony valamilyen féllény, úgyhogy hősleg megmenti a nőt. Anton kiszalad a hátsó lépcsőn, majd a folyóba veti magát. Jó sokáig nem jön fel. Főcím.

Nick elmeséli Hanknek, hogy a gyanúsított a folyóba ugrott, és keverék is volt ráadásul. A búvárok már kutatnak. A nő meg ismerte a támadót, aki a dedikálni érkezett írót lelőtte, Wu már beszélt vele, de Nick és Hank is meghallgatja a sztoriját. Chloe mostani barátja az áldozat, az exe meg az elkövető. Közben látjuk, hogy Anton kimászik a vízből, és visszaemberesedik. Chloe szerint Anton nem tudott belenyugodni a fél évvel ezelőtti szakításba, folyton hívogatta, már a mostani pasijának is az agyára ment. A nő szerint könnyen belézúgnak a pasik, úgyhogy ő ezt a túlhajtott rajongást teljesen megszokta, mind rögeszméssé válnak, ezért sem tett feljelentést. De ha Nick nem lépett volna közbe, ki tudja mi történt volna – és köszönetül kezet csókol a nyomozónak. Nick megnyugtatja, Hank kicsit ugratja a kézcsók miatt, de aztán rohannak elfelé, mert megvan Anton lakcíme.

02.jpg

A házinéni szerint Anton kedves és tehetséges fiú volt (közben ez a kedves fiú észleli a lakása felé tartó, szirénázó rendőrautót, úgyhogy útirányt vált, és nem megy haza), a szakítás után viszont magába fordult. Wu és Nick pisztollyal benyomul, mivel Antont a búvárok nem találták meg, de odabent csak rengeteg képet találnak, egytől egyig mind Chloét ábrázolják. Illetve van egy kivétel: Anton lerajzolta, hogy fog kinézni az író, ha lelövi a kiállításon. Innentől előre megfontolt szándék, viszont Nicket Juliette hívja. Vele kíván vacsizni este nyolckor, mert beszélgetni szeretne, amire a nyomozó simán igent rebeg (szegény Monroe és a vegafasírt), de közben folyamatosan csak a képeket bámulja, szemlátomást megigézte Chloé. Hank kétszer is rászól, mire képes elszakadni a nőtől.

03.jpg

Hank fizikoterápiára indul, Nick meg lerajzolta Antont, persze átváltozott alakjában, de erre sajna nem lehet körözést kiadni. Estefelé Nick Chloé házához megy, a járőr megnyugtatja, hogy semmi gond sem volt, de azért ő bekopog. A csajszi valami kimonócskában nyit ajtót, és Nick addig jöjjön be, amíg ő átöltözik. Juliette felhívja Monroe-t, mind a ketten vacsorát készítenek, és bár Monroe eléggé csalódott, hogy a lakótársa átvágta, de szívből drukkol nekik, úgyhogy aranyosan bátorítja a nőt, dobja be magát, sok sikert. Chloét érdekelné, hogy Nick miről szeretne vele beszélni. Az előre megfontolt szándékról, meg arról esik szó, hogy a nő nagyon sokaknak állt már modellt, azért is van ennyi műtárgya. Olyan férfiakra bukik, akik másképp látják a világot, és ő megihleti őket. A kérdésre, hogy ezt mégis hogyan teszi, simán lesmárolja szegény Nicket. Így kezdődik, de sosem így végződik, mondja, és folyamatosan kelleti magát. Láthatólag Nickkel történt valami, egészen zavaros szemekkel méregeti a csajt, és megy utána, mintha zsinóron húznák. Chloé közli, hogy sok ragyogó művész veszti életét fiatalon és tébolyultan, viszont nem mondanának le a népszerűségről egy unalmas és hosszú életért cserében. A nő megérzi bennük a tehetséget, az erőt, és Nickben is nagyon-nagyon sok erőt érez, annyit, mint még senkiben sem, nem tud neki ellenállni. Csak attól fél, mi lesz, ha Nick vele marad éjszakára. Ennek illusztrálására át is alakul, valami elfszerűséggé. Ettől viszont megrémül, szerinte ezt nem kellett volna, és elzavarja az üzekedni vágyó Nicket. Az nem nagyon akar menni, de mielőtt erőszakba csapna át, csörög a telefonja, Monroe juttatja eszébe, hogy két vacsorán is ott kellene épp lennie. Nick elrohan, Chloé megkönnyebbül.

04.jpg

Anton egy festékboltba tör be egy tégla segítségével. Nick elnézést kér a késésért, mikor bekopog Juliette-hez. A házban semmi sem változott, a vacsora elhűlt, úgyhogy Julis újramelegíti, közben belekezd a bocsánatkérésbe. Igenám, de Nick még nyomokban sem figyel rá, az ablakon bámul kifelé, mert Chloét látja benne közeledni. Julis másodszor is belevág a mondanivalójába, hogy majd megőrült, de már emlékszik, és sajnálja, de Nick másodjára sem figyel rá, úgyhogy a dolog ennyiben is marad, Nick zavartan távozik, Juliette meg semmit sem ért, de eléggé csalódott és ki is van akadva. Nem így képzelte el ezt az estét, bár ha be akarta volna dobni magát, talán valami lengébbet is felvehetett volna.

05.jpg

Nick hazaért Monroe-hoz, aki próbálna részleteket megtudni a vacsiról, láthatóan szeretne együtt örülni a lakótársával. Nick azonban erre nem nyitott, egészen ellenségesen reagál a kérdésekre, aztán egy ponton fogja magát, és elviharzik. Monroe dühös, de csörög a telefonja, Juliette meséli el, hogy Nick nem is figyelt rá, aztán csak úgy elment. Monroe Hank-et hívja, hátha valami munkaügytől borult így ki Nick, de a társa sem tud semmiről. Hank hívását Nick felveszi, épp egy kocsmába tart, Hank is megy oda sörözni. Mire odaér, a Grimm lerajzolta már Chloét átváltozva. Sokat nem tudnak beszélgetni, mert a bárpultnál egy illuminált pasas észleli Nick rajzát, és elkezdi győzködni, hogy hadd mutassa meg a rajzot a barátnőjének, mert az megőrül a sci-fis cuccokért. Nick amúgy is mogorva, ez a pasi meg tényleg nagyon részeg, úgyhogy szó nélkül megüti. Hank elsimítja a dolgot, Nick hazamegy, a rajz marad.

06.jpg

Hiába mutatja meg Hank Monroe-nak és Rosalee-nak, egyikük sem ismer ilyen féllényt. Utána kéne nézni, mire Eddie-nek eszébe jut, hogy hát neki van kulcsa a lakókocsihoz. Szegény Marie néni, most biztos forog a sírjában, féllények használják átjáróházként a „senkinek nem beszélhetsz róla" lakókocsiját. Rosalee teljesen el van ájulva a cuccoktól, de azért a könyveket is megnézik. Anton közben festéket locsol, nyilván alkot valamit, dögös zenére (és Dogla majd megmondja, hogy mi szólt épp alatta). Monroe-nak van kapása, Chloé egy múzsa. A történet szerint Van Goghot is egy múzsa ihlette csodálatos alkotások létrehozására, de közben egészen elment a józan esze, miatta vágta le a saját fülét is. Az akkori Grimm simán lefejezte az akkori múzsát, ez azonban Nicknek nem sokat segít. A múzsa csókja euforikus, addiktív hatással jár, akár egy narkotikum. Ha kezdetét veszi a kapcsolat, mindig tébollyal, pusztítással és halállal végződik. Chloéhoz közben valaki ablakbetörés módszerével behatol, de a nő nem látszik haragudni érte.

07.jpg

Nick reggel besétál az őrsre, Hank szeretné tudni, hol éjszakázott, de a társa továbbra sem szereti a kérdéseket. Arra viszont felkapja a fejét, mikor Hank azt mutatja a századosnak, hogy tört be előző este Anton egy festékboltba. Hank összegyűjtögette Chloé eddigi „munkásságát", öngyilkosság, sósavval leöntés, elmegyógyintézeti kezelés szerepel a volt pasijai anyagában. Döglenek utána a férfiak, mint azt főrendőr találóan megjegyzi. Wu már tudja, mit csinált Anton a festékkel, mindannyian mennek megnézni. Rosalee a saját könyveiben megtalálta, hogy a múzsa ajkai pszichotróp anyagot tartalmaznak, amelyre nem létezik ellenszer. Csak egy módon lehet megszüntetni a megszállottságot: az igaz szerelemmel. Végszóra Juliette lép be, azonnal a lakókocsihoz kell mennie, és mivel Monroe nem ér rá, kap kulcsot és megy egyedül. Szegény Marie néni!

08.jpg

Anton Chloét festett az aszfaltra, óriás méretben, csak felülről élvezhető. Amíg a többiek gyönyörködnek, Nick meglép. Wu utánaszalad, Hank meg beavatja a századost a múzsás dologba. Juliette a lakókocsiban azt mozizza, ahogy Nick a kóma előtt a keveréklényekről és a Grimmekről beszélt neki. Úgy tűnik, Julis ezt akarta látni, mert a látomás végeztével mosolyog, aztán elrohan. Hanket Monroe és Rosalee hívja, elmesélik, hogy nincs ellenszer, Hank meg azt panaszolja, hogy nincs meg Nick. Monroe szerint tuti a nőt keresi. Hank szól a századosnak, aki elindul Chloé házához, Hank meg a ház előtti rendőrt hívja. Julis robban be a fűszerüzletbe, Monroe és Rosalee elmondják, hogy ők hisznek Nicknek, mire Julis újra el akar rohanni, hogy elmondja Nicknek, ő is hisz már neki, bár korábban őrültnek gondolta. Kár, hogy Nick nincs meg épp.

09.jpg

De megvan, épp Chloéhoz rongyol befelé, amit a járőr meg is mond az őt felhívó Hanknek. Nick in medias res nyit a nőnél, konkrétan a falhoz keni és smárol vele, szóhoz sem nagyon hagyja jutni. Chloé bizonyítékot akar, hogy tényleg Grimm, és közli: ott van Anton. Nick esze nélkül rohan be a nappaliba, a rárontó fickót a szokásos módján jól lemátrixozza. Menne folytatni a megkezdetteket a nővel, de az közli, hogy csak akkor, ha előbb Anton meghal. Nick tehát bántalmaz hivatalos eljárásban, szerencsére a zajra bejön a járőr, és megbilincseli a félig ájult Antont. A nyomozó viszont halált akar, úgyhogy csépelné még, bilincs ide vagy oda, de jön Renard, és leállítja.

10.jpg

Monroe és Rosalee próbálják elmagyarázni, mitől gárgyult meg Nick, és ők örülnek meg a legjobban, mikor Julis kimondja, hogy egy keverék bolondította magába. Mivel Juliette is hasonlót élt át anno, simán megérti az állapotot, a gáz csak az, hogy most nem a polcon van az ellenszer, hanem maga Julis az. Hank és Renard Chloét hallgatják ki, közlik vele, hogy tudják, ő egy múzsa, de a nő rettentően cinikusan válaszolgat nekik, minden felelősséget elhárítva. Ja, és Nick Grimm, úgyhogy nála sokkal gyorsabb a folyamat, amit ő amúgy is képtelen leállítani. Nick az asztalánál rajzolgat valamit, mikor szólnak neki, hogy Anton a fogdában van. Mire Hank és főrendőr kijönnek a kihallgatóból, már nincs az asztalánál, csak a rajzát találják meg, amin Anton vértócsában fekszik a zárka padlóján. Monroe-ék is befutnak közben.

11.jpg

Nick csőre töltött, kibiztosított maroklőfegyverrel dzsal a fogda folyosóján, és már éppen célra tart, mikor a csipet csapat utoléri. Renard azzal próbálja visszatartani, hogy ezt nem tudja eltussolni, de az adu ász Juliette. Odasétál, a két tenyere közé fogja Nick arcát, amitől az szinte azonnal magához tér, leejti a fegyvert, és jól láthatóan feltisztul a tébolyból. Ölelés, köszönetnyilvánítás, valamint főrendőr jelenete, ahogy megakadályozza, hogy Anton felkapja az orra előtt heverő, elejtett pisztolyt.

12.jpg

A végén még Renard közli Chloéval, hogy takarodjon a jófenébe, mert ő nem csak rendőrfőnök, de még boszorkányszörny is, úgyhogy dádá lesz, ha még egyszer találkoznak. És bónuszképek birinek, mert kérte:

13.jpg

14.jpg

Címkék: grimm
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2013.08.30. 14:17:00

én tudom, honnan való az idézet: az Onedin család 1x01 hogyvolt elején olvasható :)

m e o w · http://eletfalun.blog.hu/ 2013.08.30. 14:43:03

Jé, megjelent! :) Nem volt egyszerű menet.
@Gabba: Gabba, te láttad élesben negyed háromkor, vagy az adminfelületről találtál rá?

Gabba 2013.08.30. 14:51:24

@m e o w: láttam már az adminon, meg is nyílt, de akkor még nem lehetett kommentelni

nyauuuuu 2013.08.30. 14:53:32

@Gabba: Pedig én kettő előtt láttam a kommentedet egy kis ideig, aztán eltűnt, aztán megjelent a poszt a kommented nélkül, aztán meglett a komment is. Tiszta X akták lesz ez a hogyvolt lassan :). Rejtélyek veszik körül szegény múzsás részt. Kíváncsi vagyok, a maradék kettővel milyen kalandok fognak megesni :).

nyauuuuu 2013.08.30. 18:42:38

@aggyistenbiri: Mindent a kedves megrendelő óhajtása szerint :). Volt kétséged, hogy nem kapod meg?!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.08.30. 18:53:48

@nyauuuuu: Amikor a cipőjével szívattál, akkor igen, volt hát! :D Sosem lehet biztos semmiben az ember lánya.
És az írás is csudás lett, azért is jár egy jó dagadt piros pötty, beírhatod az ellenőrződbe, és írasd alá a gondviselőddel :) Hétfőre:)

nyauuuuu 2013.08.30. 19:24:49

@aggyistenbiri: A gondviselőm nem is tud az itteni tevékenységemről, úgyhogy inkább nem avatnám be, de köszönöm a dicséretet. Mikor délután sem jelent meg, én már keresztet vetettem rá, pedig magam is úgy gondolom, hogy ez egy jobban sikerült darab. Általában kevéssé szoktam elégedett lenni magammal, de itt a múzsa csókja megihletett :D.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.08.30. 19:41:24

@nyauuuuu: Az egy kicsit szemet szúrt, hogy ahhoz képest, ahogy megosztottad velünk a véleményed erről a múzsáról a kommentjeidben, elég csipkés kesztyűsen bántál vele a hv-ben, meg is lepődtem. Azt hittem, jól a földbe fogod gyalázni. :)

2013.08.30. 19:42:22

@nyauuuuu: Szerintem is nagyon jól sikerült darab, bár mi mindegyiket szeressük :))
Köszi szépen a hogyvótot! Valamelyik este lenyaltam a netről újra a záró részeket (20-22) és végignéztem. Megint. Kíváncsi vagyok, mit írsz majd arról, ami tegnap volt (a 21. rész), és hogy tetszik majd az évadzáró.

Szóval jó rész volt ez, bírtam, hogy Hank visszatért, hogy FR segített Nick-nek, meg az egész sztorit, úgy ahogy van.
Viszont a visszanézésnél nem figyeltem a zenét az ominózus résznél (akkor még nem tudtam, hogy házi feladatot kapok), úgyhogy most újra jön le, odatekerek, aztán meglátjuk. Az csak véletlen, hogy múltkor a Rammstein-t felismertem, az a kedvencem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.08.30. 20:30:58

A tegnapi-mai részt mikor lehet kitárgyalni?

nyauuuuu 2013.08.30. 22:06:56

@aggyistenbiri: Az eredeti változatban földbe gyaláztam, aztán nagyon hosszú lett, és az összes savazást kivettem belőle :). Gondoltam, majd kommentben elmondom :D. Egyelőre még várjunk a tegnapi résszel, hátha most nem az évadzáró után megy le :(.
@Dogla: Hangzás alapján ez is az, vagy nagyon hasonló, azért gondoltam rád. De majd megmondod :). Köszönöm a dicséretet.

nyauuuuu 2013.08.30. 22:07:32

Pácsó beteg? Máskor húsz percen belül meg szokott jelenni :).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.08.30. 22:19:55

@nyauuuuu: de kár. Ahogy a múltkori rész olyan fogamra való falat volt, Juli pofára esése miatt, ez a rész pláne jóféle volt, mert végre voltak 'Házak Ellentéte' események, és Adalind kedvencem is elég sokat szerepelt.

nyauuuuu 2013.08.30. 22:33:50

@aggyistenbiri: Igen, tudom. Mikor elkezdődött tegnap éjjel, rögtön rád gondoltam, hogy de fogsz örülni! :) Ennek ellenére tényleg ne kezdjük még el, péntek van, biztos akad, aki csak szombaton lesz képben. Jó?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.08.30. 22:39:51

@nyauuuuu: Hát jó, legyen. Akkor viszont jó éjt meg ilyenek, majd jövő héten visszanézek :)

2013.08.30. 23:56:24

@nyauuuuu: Na belenéztem, nem lehetett megállapítani milyen zene.

2013.08.31. 12:20:52

@Pácsó Ármándó: Oké, már cask az a kérdésem, hogy felismerted, vagy olvastad valahol, hogy mi szól? :)

Pácsó Ármándó 2013.08.31. 18:30:08

@Dogla: Utánanéztem!
Bocs, de éppen lefoglal a szerelem (a számítógépemet már tegnap óta), minden rajongómat ölelem, majd jövök.

Pácsó Ármándó 2013.09.01. 01:44:41

@m e o w: Köszönöm a csodálatos képeimet, fantasztikus vagy! :-)

nyauuuuu 2013.09.01. 08:20:32

@Pácsó Ármándó: Szívesen. Igyekeztem :).

Rendelések a 21. részből valakinek? Még van lehetőség rá :).

Pácsó Ármándó 2013.09.01. 09:27:43

@nyauuuuu: Rosalee alapszereplő, ugye :-), esetleg egy Felfújt Hólyag és nem is merek többet kérni! Na jó, egy ijedt JH-t, de ez csak ()-ben írom. A végére meg egy rajzot, Grimm témában!

W.Jack. 2013.09.01. 16:07:49

@nyauuuuu: Szerintem Jéghód :) Ha túlélem az iskolakezdést, akkor jövök bővebben is:) Mármint szövegben bővebben:)

nyauuuuu 2013.09.01. 16:09:40

@nughop: Túl fogod élni, az első egy-két hét még kisangyalom. A problémák november táján szoktak kezdődni. :)

Pácsó Ármándó 2013.09.01. 16:24:11

@nyauuuuu: @nughop: Az az, Bud az "én nem akartam" JegesHód! Gondolom a legvége tiszta volt :-)

Nugi, te mész suliba vagy az apróság?

W.Jack. 2013.09.01. 16:54:13

@nyauuuuu: Köszi, én már azt sem hiszem el lassan, hogy valaha minden könyv be lesz csomagolva végre, mégpedig úgy, hogy a tanító néni és a gyerek elképzeléseit is sikerült figyelembe venni (ja és a józan ész határain belül maradni:))
Mivel mindig mindenhova időre szoktunk menni, azt hittem, hogy érti a gyerekem, hogy siessen, mert menni kell. Ehhez képest ma reggel 7:29-re álmodta meg, hogy ő márpedig melegszendvicset enne, miközben 8-ra a sulinál kellett volna lenni. Nem is értem, hogyan érünk oda holnap fél 8-ra :S

@Pácsó Ármándó: Az apróság megy, én maximum nyelviskolába mennék még, ha úgy adódna. Mást már nem vállalnék be (mondom/írom most, aztán ki tudja :))

Pácsó Ármándó 2013.09.01. 17:46:21

@nughop: Mesélték, hogy első nap a testvérem valamikor óra közben felállt és azt mondta nekem: Gyere menjünk haza, nekem ebből elég volt!
:-)
A tanító néni azt se tudta hogy haragudjon vagy nevessen.

nyauuuuu 2013.09.01. 18:45:41

@nughop: Az előbb írtam neked egy hosszút, de az upc jóvoltából elszállt az egész. Úgyhogy ezek szerint nincs szükség arra, hogy gazdag tapasztalatomat a reggelek témaköréből megosszam veled :).
@Pácsó Ármándó: Ikrek vagytok? Vagy hogy járták a tesóddal egy osztályba?

Pácsó Ármándó 2013.09.01. 19:00:22

@nyauuuuu: Ikrek

Amúgy az tetszett még ebben a részben, hogy Nick nem volt olyan jófiú.

nyauuuuu 2013.09.01. 19:35:49

@Pácsó Ármándó: Belőled kettő van? Egypetéjűek vagytok? Mert akkor lécci, küldd el a Grimm-talira az ikredet, hátha ő bátrabb, mint te :D.
Majdnek csupasz Adalind nem kell? :P

Pácsó Ármándó 2013.09.01. 20:01:46

@nyauuuuu: MEOW barátném, tanuld meg! Belőlem csak egy van és ezért pótolhatatlan vagyok, a többiek viszont sokan vannak, ők pótolhatóak! :-)
A szüleim egyszerre intézték el a dolgot, 1 fiú- 1 lány. Öröm-bodottá!
Nem akarom már mindet én kérni!
Mikor lesz a tali?

W.Jack. 2013.09.01. 20:19:09

@Pácsó Ármándó: :)Kicsit aggódok, hogy ilyesmikre az én csemetém is képes lesz majd:) Ikrek, az jól hangzik:)

@nyauuuuu: Köszönöm, aranyos vagy:) Az egészben az a mesés (elvégre Grimm alatt offolok), hogy éppen olyan teljesen törvényszerű, hogy az én örökmozgó kölköm, aki egész pirinyó kora óta hajnali ötkor már pörgött, mostanában kezdi igényelni a napi 12 órányi alvást, mint az, hogy Nick akkor varázsolódjon el egy másik nőnemű által, amikor Juliette végre emlékszik, és vacsival várja.

nyauuuuu 2013.09.01. 21:29:48

@Pácsó Ármándó: A tali időpontja csak a beavatottak előtt lesz ismert, jelenleg még ők se tudják, mert lusta állat vagyok, és nem írtam nekik. Úgyhogy sajna, neked nem mondhatom el. Mennyire hasonlítotok a tesóddal?
@nughop: Az enyém tavaly az első héten már fél nyolckor ágyban volt, annyira kifárasztotta a napi nyolc óra az iskolában. Annyira sajnáltam szegény kis jószágocskát, hogy erre kell őt kényszerítenem. Hulla fáradt volt, esténként az amúgy élénk és folyton szövegelő kislány csak benyomta némán a vacsorát, ásítozva megfürdött és masírozott az ágyba. Szerencsére aztán hozzászokott, és aztán már visszatért minden a régi kerékvágásba.

Pácsó Ármándó 2013.09.01. 22:15:00

@nughop: A tanítónénik már rutinosan megoldják ezeket a dolgokat. No para.

@nyauuuuu: Nem kevernek össze bennünket :-)

nyauuuuu 2013.09.02. 00:55:02

Rész feltöltve, további kívánságokat nem áll módomban figyelembe venni :). Kevés Nick és Főrendőr, sok-sok lény és woge van benne. Majd az utolsó részben nickelek.

nyauuuuu 2013.09.02. 21:11:10

@Pácsó Ármándó: @nughop: @Dogla: @aggyistenbiri: Most már látjátok? Nekem megjelent újra. Viszont most már tuti, hogy csúf átok ül ezen a hogyvolton. Még szerencse, hogy alig van valami hátra az évadból.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2013.09.03. 07:21:22

Most látom, hogy ide még nem is írtam. Mondjuk a lényeget az előző posztnál már megírtam, most csak a hogyvoltra reagálok: Kíváncsi voltam, hogy hogy lesz leírva, amikor Nick hazamegy Monroehoz, és bunkóskodik vele, ő meg szerintem tök jól viseli. Nekem ez a leírásból annyira nem jött át, persze ki vagyok én, kis taknyos vagyok én itt, úgyhogy ez igazából nem is kritika, sőt nem is tudom miért írtam ezt le. Azért remélem nem baj. :)

nyauuuuu 2013.09.03. 13:35:07

@Yooha: Persze hogy nem! Miért lenne baj? Én nem szerettem azt a jelenetet, azt meg végképp nem, hogy az önuralom csúcsa dúvad (aki ugyebár már húst sem eszik) a végén bevágja, hogy keressen akkor lakást magának. Szerintem nem viseli tök jól, Monroe-t én ennél sokkal jobban kedvelem, és több jófejséget szavaztam volna meg neki. Ezért sem részleteztem azt a jelenetet, mert nekem nem jött be.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2013.09.03. 13:39:53

@nyauuuuu: Én ilyen mazohista módon nem szerettem, mert visszanéztem utána, de akkor már nem ütött akkorát. Szerintem meg pont visszafogott volt Monroe, mint ahogy az emberek 99%-a szerintem nem lenne. Az, hogy beszólt - amikor Nick már nem is volt ott - hogy akár el is költözhet, az volt a legkevesebb. Nade a lényeg, hogy kiderült, hogy a csúnya múzsa műve volt, és mostmár szent a béke.
süti beállítások módosítása