Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 6x04 - At Last

2013. augusztus 28. 09:00 - Szencsike

Ott járunk, hogy Jason összeesett a nappaliban, Sookie és Ben gyorsan lefektetik, Sookie hívja a mentőket, Ben vigyáz az eszméletlen srácra. Fogadott volna bárki is arra, ami következik? Ben kiengedi agyarait, megharapja a kezét és a vére Jason szájába csöpög. A srác félig tündér és félig vámpír? Főcím után Niall papa Nora után hoppanál és lövi a fényével, egy nyugodtabb percben Nora vallhat, Warlow-t keresi, mert ő lehet az, aki elpusztítja Lilith-et. A vámpírlánynak megtetszik Niall illata, részegítő ez a tündér vér, de a tündérkirály a fénnyel messzire taszítja a lányt, egyenesen egy csapat katona elé, akik elfogják Norát. Sookie otthon megdöbbenve figyeli tesója javulását, mintha nem történt volna vele semmi. Niall is visszatért, lecseszi Bent, amiért nem neki segített, hanem Jasonre figyelt, ha tudná… Ben bocsánatot kér, inkább lelép.

pic1.png

Farkastanyán a károkat szemlézik, Martha visong, Emmát elvitte a kocsmáros. Alcide utasítja a falkát, kövessék a szagmintát, és keressék meg a bongyor hajú lányt is, ő leleplezheti a bandát. Sam, Emma és bongyori Nicole menekülnek, Lafayette lesz a sofőrjük. Lüke Ginger épp a kormányzóval telefonál, védi Eriket, ahogy tudja, ám a katonák betörnek hozzá, de a vámpírok Willával együtt eltűntek. Szegény Ginger is a táborba kerül kivizsgálásra, a kormányzó dühöng. Erik és Pam Tarára várnak egy alagútnál, a lány öncélúan elrabolta Willát, a két vámpír dühös. Mivel Tara lázadozását Erik leszereli, kénytelen megmondani hol van a lány. Erik másnap este ugyanitt akar találkozni, majd indul Willáért. Ugrás Terryre, a híradót nézi, csupa rossz hír, tündérkislányok számára nyitott könyv Terry elméje, vagyis tudják, hogy megölte Patricket. Arlene-t hívja, a nő elüti azzal, hogy a bácsinak csak a képzelete játszik. Megjön apu is, lefekteti a lányokat, Terry nem bírja idegekkel az állandó stresszt. Andy jóéjtpuszikkal búcsúzik a lányoktól, kezd belejönni ebbe az apáskodásba. Villany lekapcs, Andy el, a lányokkal meg történik valami. Felnőttek, kb. 18 év körüliek lettek és bulizni akarnak.

pic2.png

Tündérnagylányokra kint már várnak, Bill és Jess követi őket. A csajok Arlene néni cuccaiban elkötik apu seriffjárgányát és belevetik magukat az éjszakába. Jason már javában edz, Sookie alig érti a gyors javulást. A lány a nappaliba megy rendet tenni, a padlón vért talál. Bevillan neki Jason, Ben és Niall trükkje a vérrel. Sookie is használja a fényét, a vér furcsán fényleni kezd, Ben vámpír és talán ő lehet… A tündércsajok Billékkel a nyomukban megérkeztek egy éjjel-nappalihoz, Jess megy be a boltba a lányok után, nehogy Bilith valamit rosszul csináljon és megijessze őket. A csajszik néhány karton sörrel mennek a pénztárhoz, az eladó törvénytisztelő polgár, ha nincs személyi, nem vehetnek italt, de ha hátra jönnek vele az irodába eltekint ettől. Jess lesz megmentő, megbűvöli a perverz faszit, majd bulizni hívja a csajokat. Kicsit megijednek attól, hogy Jess vámpír, de sikerül meggyőznie őket, nem fog senkit sem bántani.

pic3.png

A vámpírvér megtette a hatását, Jason Benről álmodik, és igen, élvezte. Bill egyik tündérlánytól vesz vért, aki nem cicózna sokat, nemcsak a vérét adná Billnek. Bill udvarias fazon, visszaküldi a lányt a testvéreihez, mindent a maga idejében. Bill a megszerzett vérrel a profhoz megy, akinek a pincében egy labort építetett, ezt a különleges vért kellene lemásolni. Erik megtalálta Willát, a lány rendes fogoly, még csak el sem akar menekülni, sőt segíteni akar Eriknek, igaz a vérét is szívesen megkóstolná. Erik kihasználja, hogy ilyen készséges lánnyal akadt dolga, egy közeli temetőbe mennek, sír készen van, a lányból vámpír lesz másnap estére. Reggel Sam Nicole sérült lábát ápolja, a lány le akar lépni, de Sam és Lafayette biztosítják, hogy a vérfarkasok megtalálják őt. Sam elküldi alkalmi segítőjét, belőle meg egy paci lesz, így viheti Emmát és Nicole-t a hátán a legközelebbi szállásig. Sookie vámpír-tündér Bent látogatja meg, kedvesen mosolyogva meghívja egy vacsorára, ami nem randi, csak egy bocsánatkérés Niall pokróc viselkedéséért. Később Sookie felhívja Jasont, lépjen le este a papával egy moziba, szeretne egy nyugis estét Bennel. A boltban ezüstoldatot is vesz a vacsora hozzávalói mellé.

pic4.png

Andynél helyszínelés van, az eltűnt kis/nagylányokat keresik, apu padlón van. Jason is felébredt, Niall már várja a konyhában, látja a kedves rokonon, hogy valami baj van, hát belenéz a fejébe. Igen, ott Bent találja, de tündérvér nem okoz erotikus álmokat senkinél. Összerakják, hogy Ben tündér-vámpír, mindkét faj erejével rendelkezik. Sookie-nak nem szólnak erről, majd ők ketten elintézik a rohadékot. Ben lakáskulcsai is megvannak, mehet a betörés. Ben azonban ügyesebb náluk, Niallt kilövi a fényével, Jasont pedig megbűvöli: sosem járt itt, térjen vissza az életéhez, ma este ne legyen otthon, nagypapától búcsúzzon el. Jason elmehet, Ben pedig kiszívja Niall vérét, de ki kell, hogy köpje. Nem bírja vért, vagy miért? Sookie otthon a nagyi régi receptjei közül válogat, melyikbe lehet feltűnés nélkül becsempészni az ezüstoldatot. Farkasaink megtalálták Samék nyomát, Rikki pofázik, Alcide hazaküldi, majd ő és az apja elintézik.

pic5.png

Beesteledett, Sookie a teljes női arzenálját beveti Ben ellen, rúzs fent, mellek kint, jó lesz ez. Bill meglátogatja a profot, a vérminta különleges vegyület, de sajnos nem lehet mesterségesen előállítani. Billnek a nem szó hiányzik a szótárából, vannak donorjai, végezze a munkáját, vagy nagy baj lesz. Willa jóízűen falatozik vámpírként az első emberéből, az átváltozása után ő is felfedezné a világot, a szexelne Erikkel, ezt mondjuk ki az, aki nem tenné, ja meg vadászna. Hiába a nagy lelkesedés, Erik hazaküldi, bosszúból apucinak. Willa kiakad, nem erre számított, emberként is apu fogja volt, vámpírként is az lesz. Erik terve az, hogy Willa bebizonyítja, vámpírként is apu rendes lánya marad, nem pedig egy szörnyeteg, akire apu vadászik, így az egész vámpír fajt megmenthetné. Egyébként meg örüljön, hogy vámpír lett, Erik nagyon nehezen hozta meg ezt a döntést, és teremtői parancsot kell adnia, hogy a lány hazamenjen. Tara és Pam a megbeszélt találkozóra sietnek, de előtte még kajálniuk kellene. Mivel megint csak a szokásos Bassza meg Erik! a téma, amitől Tara már kivan, így otthagyja Pamet. Ezzel megússza azt, amit Pam nem: elkapták a katonák.

pic6.png

Kormányzó még mindig a lányát akarja visszakapni, de a nyomozás eddig eredménytelen. Sarah Newlin a vallási vezető után a politikai vezető ágyastársa lett, de a férfinak sem beszélgetni, sem ágyba menni nincsen kedve. Titkára viszont bejelent neki valakit, a lányát, akit be kellett hívni. Bizony kicsilányból vámpír lett. Willa próbálkozik rendesen, apu talán még hajlana is visszacsinálni a dolgokat, de mivel a férfi keze sérült, Willa megérezte a vérszagot. Csak Sarah gyors reakciójának köszönhető, hogy Willa nem szívta szárazra aput. Sarah mondja ki az ítéletet, a lánynak a táborban a helye. Sookie rántott csirkét csinált rizzsel és salátával, Ben adagjára kerül pár csepp ezüst oldat. Ben, aki Warlow a hídon van, Niall papát akarja kivonni a forgalomból. Az öreg és a tündér-vámpír már ismerték egymást, mielőtt Warlow átváltozott volna, a gyerek Niallt nem volt képes megölni, így Niall vérvonala folytatódhatott. Most viszont az öreget visszaküldi egy másik dimenzióba, oda ahol Warlow korábban fogoly volt. Samék bevackolták magukat egy hotelba, Emma az egyik szobában alszik, a másikban Sam és Nicole szenvednek, a vége a vigasztaló szex lesz.

pic7.png

Sookie úgy látszik lemondott a vacsoráról, Ben késik, szegény lány még csak nem is sejti miért. De vacsorapartnere megérkezik, borral és virággal kér bocsánatot, így már nincs akadálya, hogy asztalhoz üljenek. Ben jóízűen falatozza a csirkét, Sookie eközben mesél egy kicsit a volt barátról, aki vámpírsága ellenére egy seggfej. Hazudott neki, átverte, a sorok között olvasva ez azt jelenti, tudja Benről hogy kicsoda és nem fogja hagyni, hogy még egyszer előforduljon hasonló. Sookie kikényszerít belőle egy vallomást, mit is akar tőle valójában: a srác tudja, hogy Sookie-ban megbízhat, mert az első pillanattól fogva tudta, hogy a lány megérti őt. Billéknél a csajok már majdnem egy napja ott vannak, ettek-ittak-bagóztak, de már rohadtul unják a helyzetet, a vérvételekről már nem is beszélve. Jess nem engedheti el őket, a lányok menni akarnak, de Jess megérzi az egyikük illatát és nem fogja vissza magát. Andy letartóztatja a boltost, akinél a lányai vásároltak, Jason egy verés ígéretével kihámoz belőle egy vallomást, de a fószer nem emlékszik semmire. Vagy hülye, vagy vámpírok bűvölték meg. Kiötlik, hogy a tündérekre reagálnak a vámpírok, Andy azonnal kocsiba ül és elhajt, Jasont a boltnál hagyja. Bill a profot ellenőrzi épp, mikor meghallja Jess sikítását, az emeleten szörnyű látvány fogadja: Jess sír, a tündérkék halottak. Sookie-éknál is jól alakul az este, Ben átment a vizsgán, mehetnek a kanapéra henteregni. Sookie megidézi a fényét, pusztulj Warlow!

Címkék: true blood 18+
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása