Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 2x18 - The Work Song Nanocluster

2013. augusztus 12. 15:00 - Szakee

Leonard, Raj és Howard a sakknak és a lézeres akadályokon átmenésnek egy olyan verzióját játsszák, ami a modern kori sakk-bokszot is simán kenterbe veri. Sheldon pedig Penny-nek visz egy csomagot, amit ő vett át. Howie azon gondolkodik, hogy mennyivel viccesebb lenne, ha a játékot meztelen nőkkel dobnák fel, ami minden létező játékot jobbá tesz.

vlckép00001.png

Sheldon pontban 11-kor kopogtat Penny-nél, aki átveszi a csomagot, Sheldon pedig ráparázott, hogy nem ír alá valami számára hihetetlen fontossággal bíró átvételi elismervényt. Penny aláírja, aztán megmutatja, hogy miket csinál: Penny Blossom-okat, amik valamiért nagyon bejönnek a kollégáinak, illetve Penny abban reménykedik, hogy mindenki másnak is, nem kell majd az étteremben dolgoznia. Miután Sheldon kiszámolja, hogy menyi pénzt kereshet vele, ha ugyanabban a munkatempóban dolgozik mint eddig, Penny szomorúan, de tudomásul veszi, hogy szüksége lesz Sheldon szakértelmére a nyereségoptimalizálásban.

vlckép00002.pngFőcím után Sheldon leméri, mennyi időbe telik egy Penny Blossom legyártása, amiből kiderül, hogy egy nyolc órás műszak alatt Penny kb annyi pénzt keresne, mintha Indonéziában varrna cipőket. Sheldon kihasználja azt, hogy Penny-nek szüksége van rá, ezért még az átlagosnál is sokkal inkább idegesítő.

vlckép00003.pngA srácok épp elhagynák a főhadiszállást, amikor a folyosón megüti a fülüket, hogy Penny és Sheldon énekelnek a másik lakásban. Belépve látják, hogy ketten dolgoznak már az ügyön, amiről ők semmit sem tudnak. Mikor Sheldon felvilágosítja őket, a srácok is lendületbe jönnek, mindenkinek van valamilyen ötlete, hogyan lehetne javítani nem csak a termelésen, de az anyagokon is. Végül annyira belejönnek a dologba, hogy áthelyezik a termelést Sheldonék lakásába, miközben már mind a három srác munkára van fogva Sheldon közbenjárása által, olyannyira, hogy Penny-nek már nem is marad dolga.

vlckép00004.pngLeo megtervezte a honlapot, amin keresztül árulni fogják a Penny Blossom-okat, de annyira béna lett, hogy Sheldon kirúgatná Penny-vel Leot. Leot csak az menti meg, hogy máris van rendelésük, egy nő 2 darabot is rendelt belőle, pörög az üzlet, hogy ezzel rejtegesse el a kopaszodó foltjait. Shelly-nek feltűnik, hogy ez általában a férfiakra jellemző, csak hát elég nehéz virágos hajcsatokat eladni férfiaknak. Kivéve akkor, ha van bennük bluetooth, mert bluetooth-tal minden jobb (ezek alapján a meztelen nő bluetooth mix lehet a legjobb dolog a világon). Nincs sok idő magyarázni a bluetooth-os Penny Blossom piacképességét, mert egy melegrendezvényre valaki rendelt 1000 darabot. Most már van munka, lesz pénz, egy bökkenő van: egy napos kiszállítással rendelték, amit Leo okosan a honlapba eszkábált, mert így tudnak igazán versenyre kelni az Amazonnal. Penny nem akarja elvállalni, de aztán Sheldon elmondja, hogy egy éjszakai munkával kereshet egy vagon pénzt, szóval munkára fel mindenki!

vlckép00009.pngMár beindult a gyártás, amikor Raj eldurrantja az epizód legjobb mondatát: „Tudjátok, ha ezzel szerettem volna tölteni a szombat estéimet, akkor maradhattam volna Indiában is." Végül kiderül, hogy Raj nyavalygása nem áll helyt, mert otthon van négy szolgájuk is. Sheldon meghallja, hogy a srácok beszélgetnek, ezért egy gyors fegyelmezésben részesíti őket. Örülhetünk, hogy Sheldonnak nincs több hatalma, kiváló diktátor lehetne belőle.

vlckép00005.pngKéső éjszaka is folyik a munka, Sheldon bealudt, ezért Penny kávéval próbálkozik őt életben tartani, de Sheldon megígérte az anyukájának, amikor eljött otthonról, hogy nem fog drogozni. A kávé Sheldon inerciarendszerében pedig drognak számít. Sheldon inkább aludni megy, illetve menne, ha Leo nem tudná visszaédesgetni a „nélküled nem sikerülne" dumával. Penny végül sikeresen rátukmálja a kávét Sheldonra.

vlckép00006.pngAminek meg is lett az eredménye, Sheldon tényleg úgy viselkedik, mint aki be van drogozva, legalábbis pörög elég rendesen és elmélkedik:

vlckép00007.pngMár hajnalodhat, de sikerült a munkát elvégezni, kész mind az 1000 Penny Blossom. Penny felajánlja, hogy minden egyes dollárért, amit kap, fizet a srácoknak 20 centet fejenként. Csak ha ezt megtenné, akkor neki nem maradna semmi. Leo a géphez megy, mikor látja, hogy a parádéra még 1000 Penny Blossom-ot rendeltek, ugyancsak egynapos kiszállással. A srácok aludnának, Penny erősen győzködi őket, jön a munkásdumával, ami nem lesz túl sikeres, lévén a srácok szinte már alszanak. Kivéve Sheldon, aki a Flash jelmezébe öltözve rohangál körbe a lakáson, kávét keresve.

vlckép00008.pngJóval később, a srácok újra felhasználják a lézerakadályt és a spray-t, de most már nem sakkoznak, hanem ezen kell átjutnia annak, aki egy szelet pizzához akar jutni, ami már Leonard szerint is túlzás, habár a sakk változatot még erősen pártolta.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása