Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 2x17 - The Terminator Decoupling

2013. augusztus 08. 09:00 - Szakee

Sheldonék a felvevőbe szeretnének egy nagyobb memóriát tenni, hogy ne kell jen törölni róla dolgokat, de ehhez fel kell tépjenek egy matricát és azzal kukába kerülne a jótállás. Sheldon emiatt ideges, mert hát a jótállás az egy szent szerződés, nem lehet csak úgy felrúgni. Ha itt élne Európa szívében, akkor valószínű, hogy a jótállás meg garancia dolgok egészen mást jelentenének számára, ahol élnek emberek, akik a frissen érkezett telefonjukat olajfestékkel kenik át, mert így jobban tetszik nekik. Penny hoz egy olyan rózsaszín táskát Leonak, amiről nem kizárt, hogy az előbb vakarták le a Hello Kitty/Hannah Montana/Justin Bieber szentháromság valamelyik tagjának képét. Kiderül, hogy a srácok San Fransiscoba mennek, egy szimpóziumra, mégpedig vonattal, aminek Sheldon nagyon örül.

vlckép00001.png

Sheldon készülődik, minden ruhájába chipet tett, hogy könnyebben megtalálja a cuccokat. Így lemarad egy kiváló szórakozásról, mert a többiek az Apple Genius Bar-jába mennek, szívatni a helyi „géniuszokat".

vlckép00002.png

Már a vonaton vannak a srácok, a géniuszok szívatásáról lemaradtunk. Sheldon kiselőadást tart arról, hogy melyik oldalra és pontosan hova kell ülni. Leo és Howie nem örülnek a vonatútnak, repülővel hamarabb meglennének, Raj próbálja menteni a helyzetet, megjegyzi, hogy Indiában olyan vonatok vannak, ahol az ürülék csak egy csövön keresztül távozik a sínek közé; érdekes, talán nem is kell annyira keletre menni, hogy az ember találjon ilyeneket. Raj észreveszi, hogy felszállt a vonatra Summer Glau, akit például A Terminátor: Sarah Connor krónikái sorozatból is ismerhetünk, legalábbis a srácok innen ismerik fel őt. Howie rájön, hogy ez lehet élete lehetősége: 11 óráig össze van zárva vele, ennyi idő alatt tuti meg tudja hódítani. Ehhez Rajnak és Leonak is lesz egy-két szava, kezdődjék a hajsza!

vlckép00003.png

Kevésbé érdekes, de Sheldon otthon hagyta a pen drive-ját, ami miatt az őrült tudósból sima őrült lett, de ez már szinte átlagos nála. Ezért volt értelme órákon keresztül mindent kategorizálni. Eközben Howard egy nyitódumát gyakorol, de nem bírja összeszedni a bátorságát. Raj, egy sörrel a kezében viszont simán elbeszélget akárkivel, így lenyúlja Howie dumáját és beszélgetésbe elegyedik Summerrel.

vlckép00005.png

Penny otthon telefonálgat, egy előadáshoz próbál embereket keresni. Sheldon felhívja, és elkezdi pontról-pontra magyarázni, hogyan lehet a szobában megtalálni a dobozt, amiben a kulcs van a fiókhoz. Penny eközben mással beszélt, nem is volt vonalban, de Sheldon így is ingerült, mert Penny nem figyelt rá. Raj még mindig Summerrel beszélget, miután csillagász, elkezd neki csillagokat mutogatni, mondjuk kár, hogy így szabad szemmel napközben viszonylag kevés látszik. Raj még jobban megalázza Howardot, mert elküldi, hogy hozzon neki még egy sört, mert ez elfogyott. Leo észrevesz egy kis átverést, ugyanis Raj söre alkoholmentes, szóval nincs benne alkohol, Raj mégis tud beszélni a nőkkel, mondjuk csak addig, amíg Howard nem volt olyan kedves és megmutatta neki, mit is iszik.

vlckép00007.png

Penny bent van Sheldon szobájában, megtalált egy dobozt, de nem a jót, a nagymamája levelei vannak benne, amire úgy tűnik, Sheldon különösen érzékeny (mondjuk lehetne egy ötvenes listát írni ilyen dolgokról). Most már Howie fűzi Summert, valami álmot mond el neki, amiben együtt voltak, de leginkább rémálomnak tűnne egy ilyen, Howie ez alól kivétel. A csajnak nem jön be a dolog, az arcára is van írva, de Penny óta tudjuk, hogy Howard ezekből a jelekből nem tud olvasni:

vlckép00009.png

Penny-nek végre megvan a doboz, amit mindenféle mozgatással kellene kinyitni, ehelyett az erő nemzetközi nyelvét beszélve lazán széttapossa a dobozt. De legalább a kulcs megvan. Howard még mindig nagy erőkkel dolgozik, már szeretné randira hívni Summert, aki egy egyszerű nemmel letudottnak véli a dolgot. Nem úgy Howard, aki a pillanatnyi bizonytalanság után rákérdez, hogy azért pár képet csinálhatna-e, mert így lesz a Facebookon is nyoma.

vlckép00011.png

Penny megtalálta a pen drive-ot, és Sheldon instrukciói alapján kellene elküldenie az e-mailt. Közben az is kiderül, hogy Summer a végén kicsit kiborult, mert összetörte Howard telefonját. Leo egy hirtelen gondolattól vezérelve letámadja Summert, ha már a másik két srácnak nem jött össze, neki lehet szerencséje. Az első mondatnak majdnem a végére jut, amikor Summer megállójához érkezik a vonat és ő a lehető leghamarabb lelép. San Fransiscoban Sheldon Dr. Smoottal beszélget, felajánlja neki, hogy dolgozzanak közösen (elég érdekes, hogy ezt Sheldon úgy tekinti, mintha Smootot érné a megtiszteltetés, aki nemrég Nobelt nyert). Smootnak egyetlen mondata van, azzal elküldi Sheldont, hogy őrült, ami a rész végét is jelzi.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása