Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 2x16 - The Cushion Saturation

2013. augusztus 01. 15:00 - Szakee

A srácok paintballoznak több egyetemi arccal, de körbevették őket és nem tudnak kitörni. Sheldon Howardra hárítja a felelősséget, mert nem volt ott az eligazításon, helyette az anyjával foglalkozott. Sheldonnak az az ötlete támad, hogy hárman kirohannak, Howie pedig fedezi őket. Howard viszont erre nem hajlandó, nem bírja elhinni, hogy Sheldon ezt is rákenné. Leslie Winkle egy tigrisbukfenccel az ajtón belülre kerül, amitől Howard annyira megijed, hogy eldobja a fegyverét és kegyelemért könyörög, de kiderül, hogy egy csapatban játszanak. Leslie és Howard várják a „halált", közben smárolással ütik el az időt.

vlckép00001.png

Már túl vagyunk a paintball okozta feszültségeken, de egészen újak kerülnek előtérbe. Az egyetemen szorosabbra húzták a nadrágszíjakat, amire Sheldon megoldása az lenne, hogy a szerinte fölösleges kutatókat elbocsátani, így maradna pénz az övére. Leslie Howardhoz megy, elújságolja, hogy elintézett neki egy kis időt valami új műszeren, de a lényeg nem is ez, hanem ami utána történik. Leslie egy macskanyávogással köszön el Howie-tól, valószínű, hogy több is történhetett közöttük, mint egy csók paintball közben. A srácok kérdőre vonják, mire Howard kitörő örömmel közli, hogy megvolt neki a csaj, kétszer is, paintball közben. Sheldon ezt megbocsájthatatlan bűnnek tartja, mert emiatt lőtték le mindannyiukat.

vlckép00002.pngLeo segít Penny-nek, mert lefagyott a gépe és így kárba veszett több órányi online shoppingolás. Sheldon a képregényboltba készülődik, de rászól Penny-re, hogy a helyén ül. Penny nem igazán érti, hogy minek kell neki a hely, ha nem is akar leülni, ennek hangot is ad, amit nem kellett volna, mert meghallgathatunk egy újabb klasszikust Sheldon téziseiről, itt pont arról, mennyire fontos neki az a hely. Sheldon elmegy, Penny meglátja Leo paintball fegyverét, előveszi, nézegeti kicsit és valami csodás véletlen folytán vagy három zöld golyót is belelő a kanapéba, pont Sheldon helyén.

vlckép00005.pngHowie és Leslie a srácnál vannak, ágyban, szex után kicsit elbeszélgetnek a tapasztalatokról, meg arról, hogy jól működik-e a gép, amit épp Leslie biztosít Howardnak. Közben megérkezik Howard anyja, lentről ordibál, a lényeg annyi, hogy már az anyja is tudja, hogy valaki van Howardnál fönt a szobában.

vlckép00006.pngLeo próbálja feltakarítani a foltot, amit Penny lőtt, de csak arra jut, hogy a kis zöld pacából egy óriási zöld pacát csinált. Penny először nem akarja elvinni a balhét, de mikor látja, hogy Leo (teljesen jogosan) nem vállalja a felelősséget, ötleteket ad, hogy mit hazudjanak Sheldonnak, ki lőtt rá a kanapéra. Penny utolsó ötlete, hogy simán fordítsák meg azt a részt, amin Sheldon ül, hátha nem veszi észre a dolgot. Pont jókor történik, mert Sheldon már csörtet visszafelé a képregényboltból. Előkap egy új képregényt, le is ül a helyére, ahol látványosan kényelmetlenül érzi magát, rögtön leesik neki, hogy valami baj van a helyével. Feláll, megfordítja a cuccot, és hopp, ott a nagy zöld paca. Penny nagy bajban van, az biztos.

vlckép00007.pngVacsinál Sheldon elég hangos nyögésekkel akarja kifejezni, hogy kényelmetlenül érzi magát, aztán megpróbál minél közelebb kerülni a saját helyéhez, de sehogy sem jó. Howardnak van egy tuti megoldása, kihúzza, Raj alól a párnát, átteszi Sheldon helyére. Így Rajnak nincs hol ülnie, de ő úgy sem szólal meg addig, amíg Penny itt van. Howardot közben hívja Leslie, így Howie lelép, nem fog egész este a srácokkal Halo-zni, inkább Leslie-vel „játszanak".

vlckép00008.pngLeslie megint Howie-nál van, megint a szex utáni kötelező beszélgetésbe kapcsolódunk be. Leslie el akarja vinni Howardot a tesója esküvőjére, amit a srácnak nem igazán van kedve. Hopp, akkor nem jössz Genfbe – fenyeget Leslie. Howard most érzi, hogy kihasználják, amikor nem csak szexre kell. Végül beleegyezik, elkíséri az esküvőre, ha ez az ára annak, hogy utána utazhasson.

vlckép00009.pngSheldon a helyén GUGGOL, mert még mindig nincs kitisztítva a párna, de mikor azt hinnénk, hogy soha nem is lesz kész, Penny behozza a frissen tisztított gyönyörűséget. Sheldon úgy szagolgatja a cuccot, mint egy vadászvizsla, ráül, de nem tetszik neki az eredmény. Ekkor Leo beveti a csodafegyvert: elmondja Sheldonnak, hogy az étterem, ahonnan a hétfői kaját hozza neki, két éve bezárt, azóta egy másik helyről hozza neki a kajáját. Sheldon ettől annyira megdöbben, hogy rögtön leül a helyére. Csak hogy lássuk, Leo mennyire előrelátó: vett 4000 kajadobozt, hogy mindig úgy tűnjön, hogy a régi helyről hozza a kaját, ezzel segítve Sheldont. Mellesleg Sheldon még így sem bírja a tisztított párnát.

vlckép00010.pngÚjra paintball, de most már Penny-vel egészül ki a csapat sokak örömére, kivéve Sheldont, aki bosszú gyanánt lelövi Penny-t. Penny visszalő, de hát ugye ő már halott, ezért Leo is lelövi Sheldont. Sheldonból meg szinte a vadállat tör ki, mert még mielőtt akármi történne, lelövi Leo-t. Így sikerült a hatfős csapat felét még a játék elején kiiktatni, a többiek pedig kivonulnak megadni magukat.

vlckép00011.pngAz a részből nem derül ki, hogy a párnával végül mi lett, de reménykedjünk, hogy Sheldon boldog, különben lesz itt égszakadás-földindulás!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása