Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Shameless 2x07 - Egy üveg Jean Nate

2013. július 26. 13:00 - nyinanyeznajova

Jasmine fülbe nyalással ébreszti Fionát (fúj), hogy meghívja a délután megrendezett bulira, amit Ötvenes Fószer hajóján fog tartani. Fi hezitál, Steve in da háuz ésnem tudom mit kezdjek vele, nem mellesleg a gyerekeknek keddtől iskola, fel kell őket készítenie, a parti nem jó ötlet. Jasmine-t szokás szerint nem hatják meg a problémák és kávét főz barátnőjének, amíg a lány kikászálódik az ágyból.

sh1.jpg

Karennek meglehetősen kezd elege lenni a terhességből: a baba állandóan nyomja a hólyagját és még herpesze is nőtt. Jody-t ez egyáltalán nem zavarja és duzzadt hajnali ölével közreműködő, lepedő alkotta sátorral várja vissza feleségét és bekapcsolja Seal-től a Kiss from the rose-t, amin röhögnöm kell, mert anno erre keringőztem a szalagavatómon. (Azt jegyeztük meg a párommal, hogy akkor kell elindulnunk, mikor Seal bevonyítja az első béjbéét; mi ezt rendszerint vele visongtuk a próbákon - nem volt ez másképp élesben sem, a videón varázslatosan meg van örökítve, hogy eltorzult arccal hörögjük az ominózus béjbét röhögve, talpig kinyalva. A család azóta könnyes szemmel nézi a DVD-t.) Na de ott tartottam, hogy Jody már kéjtől eltorzult arccal vonaglik, Karen inkább fájdalommal vegyes undorral várja, hogy legyen vége, ami a my power, my pleasure, my pain sornál (a keringőkben ekkor volt egy magassarkúban igen nyakatekert hátracsúszás) végül be is következik - majd Jody sírva omlik a párnák közé, Karen pedig rángó szemhéjjal megy a fürdőbe rendbe hozni magát. Kev teljesen depressziós mióta Ethel elment, ezért V elviszi egy állatmenhelyre, ahonnan egy nyúllal térnek vissza. A férfi teljesen meg van borulva és Ethel 2-nek nevezi el az állatot, folyamatosan magát hibáztatva a történtek miatt. V nagyon rideg a témával kapcsolatban, amit Kev fel is ró neki, a nő azonban önzőségnek tartja Ethel cselekedetét és mérges a lányra, amiért megbántotta élete párját. Épp vigaszt nyújtanának egymásnak, mikor Kev meglátja Ethel egyik ruháját fogasról lógni, amitől ismét úrrá lesz rajta a depresszió és inkább faképnél hagyja talpig vágyban égő asszonyát. Eközben a szomszédban Fiona épp egy régi füzettel babrál, mikor Steve megjelenik. A lány nagyon dühös, mert Debbie elmondta neki, hogy Steve igazából Jimmy, a gazdag család fiacskája, akiről azt hiszik egyetemre jár. Steve meg akarja magyarázni a dolgot, de Fiona hallani sem akarja.

sh2.jpg

Jody áthívja hibbant tetováló barátait, hogy megismertessék Karent a természetes szülés és a gyereknevelés gyönyöreivel. Közös pelenkavásárlással, otthon kádban szüléssel és a gátmetszés borzalmaival traktálják Karent, aki nem bírja tovább és faképnél hagyja a társaságot. Az Alibiben Peggy épp bingónyereményéből hívja meg a kocsma vendégeit egy körre, miközben Frank minden erejével azon van, hogy megszabaduljon az öreglánytól. Fionánál már siketelenül próbálkozott, így most Kermitet próbálja meggyőzni, hogy Peggy hadd költözzön hozzá - ám nála sem jár sikerrel. Kev eközben Find Ethel pólóban igyekszik nevelt lánya nyomára bukkanni, miközben a pultra teríti a három, Ethel által küldött képeslapot, a kocsma vendégeitől tudakolva, hogy szerintük ez mit jelenthet. Kermit elolvassa az egyiket, amelyen a lány azt írja, hogy jól érzi magát Kansasben - mire a férfi arra a megállapításra jut, hogy Ethel járt Kansasban és jól érezte magát. Erre egy másik vendég kontráz, hogy mi van, ha csak kényszerítették, ujjlenyomatot vért és ondómintát kellene keresni, elvégre sok állami gondozásban élt gyerek válik prostituálttá. Kev úgy dönt, hogy inkább a hatóságokra bízza a lány keresését, mert idiótákkal van körülvéve.

sh3.jpg

Fiona, V és Kev elmennek Jasmine partijára - ahol mit ad Isten, Steve is ott van Estefaniaval. A három barát épp pezsgőzgetve a jacuzziban ázik, mikor megjelenik Steve és neje. Jasmine azonnal táncolni rángatja Estefaniat (számomra ez az egyetlen szimpatikus megnyilvánulása), Steve pedig tangás hátsójával bemászik Fiona mellé, mire a lány jobbnak látja, ha inkább máshol múlatja az időt. Karennek elege van Jody-ból, így megkéri Lipet, hogy segítsen megszabadulni a férfitól. Nem válhatnak el, mert akkor Karen csak a felét kapná meg apja biztosításának, ezért lefizetnek egy jegyzőt, aki pár hónappal korábbi dátumú vagyonjogi szerződést állít ki, amit a lány aláírat Jody-val. A partin Estefania teljesen kiütötte magát, így Steve igyekszik megbeszélni a dolgokat Fionával, aki még a Jimmy szálon van kiborulva - az már csak hab a tortán, hogy a férfi, akit szeret még meg is nősült időközben. Steve szabadkozik, hogy egy idő után elmondta volna ki ő valójában és a lánynak csak egy szavába kerül, hogy elhagyja újdonsült kényszerfeleségét, Fiona azonban úgy érzi, hogy így végképp nem lehet együtt Steve-vel. Végszóra hozzájuk tántorog a részeg Estefania, mire a férfi jobbnak látha, ha inkább haza viszi a lányt. Jasmine a síró Fiona segítségére siet és a nagy lendületben tövig nyomja nyelvét barátnője torkába, mert ugye a férfiak tomporarcúak és társai. A lány teljesen meg van döbbenve, bár nem igazán értem miért, Jasmine az első pillanattól fogva állandóan szájon csókolja, egyértelműen odavan Fionáért.

sh4.jpg

Másnap reggel a Gallagher házat robbanás rázza meg - Peggy úgy érezte, hogy Carl nem elég okos a jövendőbeli boldogulásához, így úgy döntött, hogy megtanítja a kisfiút drogot készíteni, stílusosan a családi ház pincéjében. A mókának vége szakadt a detonációval, Fiona pedig türelmét vesztve az Alibibe rongyol, nagyanyját keresve, ám csak Franket találja ott. Együtt kisütik, hogy úgy szabadulhatnak meg Peggytől, ha azzal az indokkal hívják ki a rendőröket, hogy a nagyi elmeháborodott. Épp hazafelé tartanak, hogy véghez vigyék tervüket, mikor mentőt találnak a ház előtt: kiderül, hogy Peggy elájult és korai szabadulásának oka nem más, mint végső stádiumú, gyógyíthatatlan hasnyálmirigyrák. Lip úgy érzi, újra közel kerültek egymáshoz Karennel (szerintem téved) - a lány nem bírta tovább elviselni Jody-t és a Kiss from the rose-t, ezért kirakta a házból, így most a férfi egy sátorban él a ház mellett és kongával kísért szerenádokat ad a tajtékzó lánynak a gyors visszatérés reményében. Peggy felbujtására Ian és Lip összeverekednek, ám amint a feszkó elszáll belőlük végre újra szóbaállnak egymással, hogy békében kezdhessék a srácok az új iskolaévet - leszámítva Lipet, aki úgy dönt, hogy abbahagyja az iskolát, hogy munkát vállaljon, mert el akarja tartani Karent és a gyerekét.

sh5.jpg

V azzal ébreszti Kevet, hogy Ethel2 kiszökött a ketrecből. Miközben a kertben keresik, Kev egy kicsit emeltebb hangjú megjegyzésére a nőből kitörnek eddig gondosan titkolt érzelmei: úgy gondolja, hogy Ethel azért hagyta ott őket, mert ő az elején túl rideg volt vele, ezért azt hiszi a lány szökése az ő hibája. A férfi megnyugtatja, hogy Ethel tudta, hogy szeretik őt és ő is viszont szerette ideiglenes befogadóit, itt senki sem bűnbak - V pedig úgy dönt, hogy itt az ideje, hogy saját gyerekük legyen. A szomszédban Fiona épp az iskolába telefonál, hogy Lip nevében beteget jelentsen, mikor befut Jasmine és bocsánatot kér a tegnap miatt és kényszeredetten bevallja, hogy nincs otthona, mert a férje rájött kicsapongásaira és kitette a szűrét pár héttel ezelőtt, így feltörte Ötvenes Fószer hajóját, hogy legyen hol laknia. A parti miatt azonban kihívták a rendőrséget, így nem tud hová menni, ezért megkérdezi Fionát, hogy nem lakhatna-e náluk, amire a lány határozott nemmel felel. Jasmine kiborul, mindent felhánytorgat, amit eddig Fionáért tett, majd elhagyja a házat. A lány utána megy, de az udvaron Steve-be botlik, aki köszönés helyett azzal nyit, hogy Fiona miért nem volt ott a reptéren, de nem kap választ. A lány után kiabálja, hogy szereti, de Fi azt válaszolja, hogy ne tegye - és becsapja az ajtót.

Címkék: szégyentelenek
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása