Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 2x20 - Eljegyzés

2013. július 04. 13:00 - fuszulykavirág

Közelít az évad vége, Emily is felpörgeti az eseményeket, nem érünk rá tökölni: szervez egy meglepi vacsit Danielnek az iroda tetejére, ahol már büszkén viseli az eljegyzési gyűrűt, ezzel tudatva döntését. Tessék, ők most már örökre együtt (haha). Declant pofára ejti a barátnője, és nem viszi el suliba, meg hát ki tudja, még az is lehet, hogy megint gyógyszerekkel vigasztalja magát. Victoria nemcsak magától ígérgette Nolannek a Nolcorpot, ha megtalálja a fiát, hanem Conrad is belemenne a buliba, tényleg segíteni akar az asszonynak. Nehéz elhinni. Közben pedig a ’73-ban született Patrick nevű fiúk sorra írják a szívhez szóló leveleket, mindenki megpróbál trónörökös lenni.

1.JPG

Danielt nem izgatja az állítólagos új testvér, elvégre ő is épp most gyarapította a családot egy régi-új menyasszonnyal. Conrad gratulál, Victoria lesápad. És most jön még csak a java: a fiatalok két hét múlva repülnek Párizsba, ott fognak élni. Na így kell egy fiút elszakítani a családjától, azt hiszem. Victoria nem is koccint a fiával, aki nem aggódik anyja miatt, úgyis mindjárt talál magának egy új fiút. Daniel amúgy a cégből is ki akar szállni, és a pénzét is meg akarja kapni, Conrad pedig csak annyit kér, a választások végét várja meg ezzel. Addig jól jön neki a Daniel-Emily szerelmi szál a szavazatkuncsorgásban.

Daniel megkapja Takedától Adien korábbi papírjait, és kiderült a dolog: Aiden apja volt az a reptéri hordár, aki állítólag a bombát tette arra a gépre, ami anno David Clarke közreműködésével robbant fel. Na, hát Daniel ezen nagyon kiakad, meggyőződése, hogy Aiden csak valami hátsó szándéktól vezérelve dolgozik neki, és nem ad esélyt, hogy kimagyarázza magát. Mondjuk nehéz is lenne. Mindenesetre Aiden ki van rúgva, és a biztonságiak vezetik ki. Ashleynek nem sikerült kiderítenie, hogy mi köze Conradnak a kormányzó feleségéhez, ezért valami más tervet ötölt ki, de ez naaagyon veszélyes.

2.JPG

Emily felkéri Charlotte-ot koszorúslánynak, aki nagyon megtisztelve érzi magát, de csak addig érdekli a dolog, amíg újdonsült barinője, Regina meg nem érkezik egy kis csomaggal, amit Charlotte nem tudott volna megszerezni a nagy sajtófigyelem miatt. Távozóban Emily még egy kis szájkaratéba keveredik Victoriával, de az éppen megérkező Jack félbeszakítja őket, neki ugyanis privát randija van Victoriával. Ez több mint ijesztő. Jack azért jött, hogy megmutassa a fotót Conradról és a kormányzó feleségéről, mert ő a kampányt akarja védeni – meg nem bánná, ha az asszony borítaná a bilit. Cserébe Victoria mellékesen megemlíti, hogy a Daniel-Emily eljegyzés legutóbb Jack miatt futott zátonyra.

3.JPG

Charlotte nagyon összemelegedett Reginával, már az eljegyzési bulira se megy el. Victoria meglátogatja a kormányzó feleségét, hogy a végére járjon a viszonynak. Viszony éppen nincs, mert a kormányzó súlyos beteg, nem élne túl egy újabb ciklust a hivatalában, ezért a felesége titokban segíti Conrad kampányát, hogy a férje végre visszavonuljon – ezért a titkos randevúk. Aiden meglátogatja Nolant, és arról akarja meggyőzni, hogy még ha bosszút is áll Emily, nem fogja jobban érezni magát tőle, ezért rá kéne venni valahogy, hogy hagyjon fel a tervvel. Ehhez először is az Amanda Clarke alapítvány számláit kéne kiüríteni (ki tudja, miért), de Nolan szerint ez lehetetlen. Jó, hát majd azért próbálkozik.

4.JPG

Nolan meglátogatja a börtönben a Falcon fedőnevű Edithet, akitől megtudja, hogy Victoria egyszer már fizetett 5 milliót Patrick nevű elsőszülöttjének, hogy eltűnjön az életéből. Edith pedig eltüntette minden nyomát. A Carriont meg amúgy megbuherálta, és már csak ő tudja működtetni – szóval vagy Nolan szabadítja ki a böriből, vagy a terroristák fogják. Nolan rákérdez még, hogyan férhetne hozzá az Amanda Clarke alapítvány számlájához, de csak egy fejtörőt kap válaszul. Ashley megerősíti Jacknek, hogy tényleg miatta lett vége Daniel és Emily első eljegyzésének, közben pedig fogadkoznak, hogy most aztán tényleg meg kell buknia Conradnak. A kettő nem feltétlenül függ össze.

5.JPG

A meghitt eljegyzési parti Emily házában van, Victoria mond köszöntő beszédet, ami átoknak is felérne, majd pedig a teraszra invitálja Emilyt csevegni. Victoria azzal vádolja Emilyt, hogy nem is szerelmes, Emily meg az apjához fűződő emlékekkel hozza kellemetlen helyzetbe az anyóst. Charlotte egy klubból ténfereg elő, elég rosszul van, nyomában Regina és Declan is befut, a királylány meg kidobja a taccsot a fotósok körében. Megjelennek a rendőrök is, el is viszik a lányt, nincs még 21, korai az ittasodás, bár Charlotte állítja, hogy nem részeg.

6.JPG

Daniel megkapja a pénzét az apjától, és szól, hogy Aident talán el kéne tüntetni a családi vagyon közeléből. Emily reklamál Takedánál, amiért felfedte Aiden titkát, de Takeda szerint a fiú veszélyt jelentett, itt Emilynek egyedül kell helytállnia. Meg bosszút, ugye. Ha ez még nem lenne elég, Jack is beköszön a bulira, felemlegeti a legutóbbi szakítását a jegyespárnak, aztán egy kis bűntudatot hagyva lelép. Nolan beszámol a látogatásáról Edithnél, de persze a fejtörőt nem tudja megoldani. Daniel lelép a buliról, hogy kiváltsa a börtönből kishúgát. Aztán Emily mond valamit, amitől Nolan azonnal megvilágosodik, és elszalad. Hát jó.

7.JPG

Edith fejtörőjének megfejtése a pontszám, amit a játékgépen elért. Klassz, Nolan meg is szerzi a számot. Közben figyelmezteti Aident, hogy Takeda árulta el őt, aki már meg is érkezett Aidenhez. Közli vele, hogy az ő küldetésének vége, ennyi volt, lehet hazamenni, Aiden meg azzal fenyegeti az öreg japánt, hogyha nem tűnik el az életükből, akkor majd Emily megtudja, hogy mi az ő igazi terve (???). Ezek után a tettek mezejére lépnek és kardpárbajban döntik el a vitás kérdést. Aiden már éppen vesztére áll, amikor aztán mégse, és szegény öreg Takeda szúródik fel a kardra. Daniel lelkizik kicsit a húgával a börtönkaland után, és megtudja a titkot: Charlotte terhes. Milyen szaporák ezek a Porter gének!

8.JPG

A kormányzó betegsége, és a felesége mesterkedése napvilágot lát, erről szólnak a hírek. Victoria Conrad kampányának bukását akarja látni (már csak úgy megszokásból van ellene), de nem érti, Jack miért játszik ugyanerre. Jack elmondja, hogy Conrad ölette meg Amandát, és megmutatja Victoriának a felvételt is erről. Nolan bejutott végre az Amanda Clarke alapítvány számlájára (ide menekítették a Graysonok a vagyonukat baj esetére), és Aiden jelszavával le is nullázzák a számlát. Emily éppen túl későn ér oda, hogy megakadályozhassa a magánakciót. Az epizód végére pedig egész New York sötétségbe borul, ami csakis a Carrion műve lehet. Folyt.köv. jövő héten!

Címkék: bosszú revenge
17 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fofofo 2013.07.04. 16:09:20

Szóval Emily azért kapott támogatást meg mindent, mert csak felhasználták a bosszúvágyát valamihez. (Megint nem láttam, csak a poszt alapján, ami szokás szerint szuper volt).
Nem is bánom, mert én azért reménykedem benne, hogy a végén nagylelkű lesz, mert ő is rájön, hogy a bosszútól nem lesz boldogabb (valamilyen szinten nyilván meglesz a bosszú, de közben leáll).Idealista vagyok, tudom :)
A másik befejezés meg az lehetne, hogy végigviszi a bosszút, aztán ott marad egyedül és boldogtalanul. A 100% bosszú+hepiend nagyon gagyi megoldás lenne.
Jövő szerdán a port.hu szerint nem lesz újabb rész :(

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.04. 18:55:30

@fofofo: Ácsi, én személy szerint NAGYON szeretem a 100%bosszút+hepiendet, és vagyunk még így ezzel egy páran, szíved mélyén Te is :) akármennyire gagyi dolog.

én sem látom sehol a jövő heti folytatást. Fuszulyka, mit tudsz, amit mi kicsik nem? (ne kelljen izgalmamban rárágni a végtagjaidra, csak kérdezem időben)

Berix 2013.07.05. 09:19:33

Akkor most Takeda is rossz fiú?
Jack viszont egyre jobban idegesít...pedig anno kedveltem. Most már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége, én személy szerint bosszú+hepiendet kérek :)

fofofo 2013.07.05. 10:28:27

Szetm az atlétika közvetítés miatt marad el. A következő héten lesz megint a port.hu szerint.

fofofo 2013.07.05. 10:29:33

és mi lenne a hepiend?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.06. 11:17:41

@fofofo: köszi a hasznos infot, sikerült megnyugtatnod.

Azt azért nem értem, hogy miért mindig a szegény Bosszúsokkal tolnak ki: hol egy meccset raknak be helyette, hol egy vb-t, volt olyan is, hogy inkább képesek voltak pápát választani helyette. Érthetetlen.

fuszulykavirág 2013.07.13. 18:28:12

és még jövő héten se lesz folytatás, most foci miatt, majd csak 24-én, de akkor mind a két maradék részt megkapjuk

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.14. 11:32:33

@Pácsó Ármándó: nagyon fontos: Győt-Telaviv selejtező. port.hu

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.14. 11:46:39

@fuszulykavirág: Attól tartok, nagyon rossz időpontot választottak ki a Bosszúnak annak idején, minden más esemény fontosabb és lemossa a színről. Nem is csalódott vagyok, hanem mérges és felháborodott.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.14. 12:29:23

@Pácsó Ármándó: Forgatnék, de minden lépést előre tudnak és ellenszervezkednek a focisok, akik kurva sokan vannak, én meg itt állok egyedül szövetséges nélkül :) marad a magamban fortyogás.

fofofo 2013.07.22. 18:34:12

most jöttem vissza az internetmentes bosnyák hegyvidékről. szóval már a port.hu-nak sem lehet hinni. mindenkitől bocsánat a félretájékoztatásért.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.22. 19:24:40

@fofofo: most már semmi gond. szerdán pótolják dupla epizóddal!:D élménybeszámolód lesz-e a hegyvidékről?

fofofo 2013.07.23. 11:16:29

@aggyistenbiri: hát repültünk, ettünk, ittunk, rengeteget nevettünk. A Balkán klassz hely, közel van, olcsó, gyönyörű a táj, és olyan vendégszeretettel még sehol nem találkoztam, pedig voltam már pár helyen.
süti beállítások módosítása