Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 6x11-12 ÉVADZÁRÓ

2013. július 03. 15:00 - Chat Géza

The Abby

Hank épp Faithet nyalogatja odalenn, amikor Charlie zabosan tépi fel saját lakásának ajtaját és toleranciát, szemérmességet, de még baráti jófejséget sem érezve belerondít a kellemes délutáni orálozásba. Atticus kilép a rockbizniszből bazmeg! Az asszony beindította a foscunamit, beadta a válókeresetet, vagy amit olyankor szokás, amikor két házas ember gecire megutálja egymást, ezért a zenéléssel is felhagy, se rockopera, se turné, csak a nagy büdös lófasz marad, de abból bőven jut mindenki fülébe. Ez Charliet azért idegeli ki, de nagyon, mert ő per pillanat egy nímand kis menedzserke, ezért kell Hank, hogy elmenjen Atticusért az elvonóra és lyukat dumáljon a picsogó rocksztár hasába. Faith bátorítólag megmutatja eszetlen dudáit, amire Charlie is ráfedez és már vonul is félre üvöltve ólomkatonázni.

1.jpg

Hank és Faith már a rehabon lobbizik Atticusnál, hogy fejezze már be ezt a faszságot, úgyse hiszi el senki, hogy kertészkedni fog élete végéig, de emberünk hajthatatlan, olyannyira, hogy már Faith csöcsei sem bírnak gyógyító hatalommal, mert a rocksztár már nem leli örömét a nők tárgyiasításában. Ide több furfang és ravaszság kell. Gabrielt kell kicselezni és ehhez egy régi barátot kell segítségül hívni. Richard Bates már nem az Öklözőben melózik, mert az anyaggyűjtést letudta ezek szerint, így az egyetemen oktat megint, de úgy, mint Robin Williams a Holt költők társaságában sose. Bates még a nagy elődnél is lazábban veszi tanár-diák kapcsolatot. Hank nem aljasabb hátsó szándékkal látogatja meg őt, minthogy ugyan segítsen már némi drogot becsempészi a Happy Endings rehabra. Hmmm, jó mókának ígérkezik, csapassuk hát neki. Gabriel, az egykori mélytorok-bajnok minden haragja elszáll amint meglátja régi ágyasát, így azt csinálhat Hank, amit csak jónak lát, csak had legyen privátban a naffaszú Richarddal.

2.jpg

Hank figyelemelterelése hibátlanul bevált megy is a rehabon tunyuló Atticus-vallásban tobzódó drogfüggőkhöz, hogy kiterítse a sikeresen becsempészett árut. Mindenki megvadul és rámar a szerre, csak Atticus sikongat, mint egy fürdőskurva, de a mödansziénál csak elkapja a dreamteam és jól a fejére olvassa, hogy mitől rocksztár a rocksztár, hát attól, hogy iszik, drogozik, züllik, mint a gép és megkúr bárkit, akit csak ér. Becca ezt egy végtelenül csöpögős rajongói dumával fejeli meg, amiről süt, hogy egy rakás maszlag, de Atticus lesz olyan kegyesen segghülye, hogy beszopja. Ilyen ez a popszakma. Ezt megkoronázva már javában áll a legalize drog est, mire Gabriel is kievickél Bates lágyékából. Mi folyik itt kérem? Ne foglalkozz semmivel, megérdemelsz egy kis lelki kilépőt az istentől, szívjál kokót barátom, mondja Bates. Úgy is lesz. Jó kis rehab az ilyen, ahol a főni is rászokhat a cuccosra.

3.jpg

Eközben Karen és Marcy könnyed villásreggelijét Ophelia bassza tönkre. Karen olajra is lép, boldoguljon Marcy egymaga, úgyis őt akarja a feminista pszichopicsa. Ophelia saját lakásán eteti, itatja Marcyt, majd a megfelelő fehérbor elpusztítása után jön is fölfelé a coming out. Szeretlek Marcy, azt akarom, hogy te vedd el a szüzességem. Mi az anyám? Nyugi 23 évesen megrángattak már, de az csak anál volt. Egyre jobb vagy húgom, na én léptem olajara, mondja Marcy. Ophelia már kevésbé érti a hirtelen távozást és lesokkolózza mocskos szájú szerelmét. Jó, hogy küldött SOS üzenetet Charlienak, aki már csönget is Opheliánál, aki saját hülyeségének hála újfent hagyja magát lesokkolózni a két lábon járó vaginamonológ által. Marcy és Charlie leláncolva ébredeznek és nagy sebesen rájönnek, hogy csak-csak szerelmesek még egymásba, de az idillt Ophelia sövényvágó ollót csattogtató belépője zavarja meg. Levágom a faszodat Runkle! Itt lép közbe Marcy, hogy hoci ide a metélő szerszámot, majd ő elintézi ezt a disznót. A pszichopicsa kiszabadítja szerelmét, amit egy jó tarkónbaszással lesz meghálálva. Apád faszát vagdosd le te nem normális! A fegyvertelen feministát még párszor azért lesokkolózzák, merugye a kölcsön kenyér visszajár.

4.jpg

Atticus egy szál gitár előadását az enyhén csapzott Marcy-Charlie páros szakítja félbe és számolnak be korántsem unalmas napjukról és arról, hogy a sok szar után végre maguk is rájöttek, hogy akkor volt a legjobb az életük, amikor együtt voltak, ezért újra megházasodnak. Hálistennek Atticus fel van vértezve a mindenható által, hogy összeházasíthasson embereket, ezért majd ő lesz a pap a Greekben tartott koncert utáni rögtönzött szertartáson. Na, fasza, túl van tárgyalva, ennek okán a krekkfüggő pszichopata csaj már rángatja is Atticust a nászágy felé, hogy jól megerőszakolhassa. Ma este vér fog folyni, de nem belőlem, az tuti, mondja kedvesen.

5.jpg

Becca elmegy hát a nagy útra, hogy kettes szintű íróvá upgradelje magát. A kócos hobbit megígéri, hogy vigyázni fog a lyányra, ezért most nem is kap egy izmosabb gyomrost a fatertól. Becca azért még csak ad egy jótanácsot a faternak, miután sírt egy jót a muterral. Ne állj egy helyben, maradj mozgásban apa. Na, köszönjük szépen. A kocsi elhajt a messzeségbe és a két mintaszülő magára marad. Karen már veszi is az irányzékot az üresen maradt lakás irányába, hogy bőgjön egy kellemeset, de ezt megelőzően még felvilágosítja Hanket, hogy Becca távoztával egy korszak lezárult, mert sanszos,, hogy ő volt az egyetlen összekötőkapocs kettejük között, oszt ennyi. Karen megy bőgni, Hank meg csoszoghat haza, mint egy bús kiskutya.

6.jpg

I'll Lay My Monsters Down

Hank megint Lew Ashby pokolbéli krimójában italozik, ahol arra keresi a választ, hogy menjen-e vagy pedig maradjon? Karen vagy Faith lesz a befutó? A megértő csapos a leghaszontalanabb tanácsot adja evör: ezt neked kell eldöntened haverom, hisz végtére is magadban beszélsz baszod. Hank enyhén leizzadva felriad, mire Faith tepsi seggén megcsillanó délutáni napfénytől kijózanodva, máris a jó gruppi falhozállítós kérdésére kell válaszolni, hogy egy főre, vagy kettőre csomagoljon, mert pont elfér a gurulós szatyrába pár farmer, meg némi fekete póló. A válaszadást Hanknek előjátékkal sikerül kiváltania.

6,1.jpg

Hank a menyasszonyos házba lép, ahol Karen próbálja ráerőltetni Marcyra a túlzottan is patent kis fekete rucit. Karen és Hank magukra maradva azt beszélik, hogy kinek mi a legjobb. Karen nem dönthet Hank helyett, elvégre nagyfiú már ő. Erre Marcy visszatotyog, kérdi is, hogy újra együtt vagytok-e már? Nem? Az bizony baj. No kérlek, mi azért döntöttünk úgy a recskakirály Charlieval, hogy újra megpróbáljuk, mert hát együtt sokkal jobb, mint külön és egy közepesen húgy meleg, lélegeztető gépen tartott újraházasságnál nincs is motiválóbb dolog talán. Ezért ti is felejtsétek el ezt a veled is meg nem is baromságot, gyüjjetek össze megint, oszt csókolom.

6,2.jpg

Atticus a változatosság kedvéért most a magánrepcsijén depizik és csakis Hankkel hajlandó tárgyalni, aki már ott is van, leheveredik mellé az országos vízágyra és úgy mond az érzékeny lelkületű rocksztárnak mindenféle okosat és szépet. Hiába nem szopott le az asszony a koncert előtt, úgyis menni fog, hisz erről szól a rock’n’roll. Atticus életvezetési tanácsot kér Hanktől, hogy az, hogy a picsába tud ilyen nyugodt lenni annak ellenére, hogy tudja: szíve hölgyét sose kaphatja vissza. Nagyon egyszerű: a művészetnek hála, mert minden sort róla, neki vagy pedig érte írok, így akkor is velem van, amikor éppen nem, de azért a pia is jócskán megkönnyíti a bánatkezelést. Atticus ezen bekönnyezik picit, de Hank gatyába rázza és már robognak is a Greek felé.

6,3.jpg

7.jpg

Amíg a zenekar hangol, addig Hank és Faith pont tud ejtőzni egyet a nézőtéren, mire egy nyikhaj kis rocksztárpalánta rendre betalálja a múzsát, hogy ugyan egy laza nyári turén szakértse már meg az ő becses fuvoláját is. Kevésbe deal a deal, merthogy az a banda, amiből a kis ficsúrt szalajtották speciel a gyatra és a kurvaszar minősítésű numetál között ingázik. Dacból Hankre rákerül a fater jelző, aki máris indítja a bosszú mellbimbócsavarást. A koncert fasza, teltház meg hasonlók, a Runkle család is egyesül végre, majd Atticus rendre csak azt kérdezgeti, hogy ugyan nem akar-e még valaki ma este, csak itt, csak most megeskedni, miközben Hank fátyolos tekintetét fürkészi. Kedvenc írónk leborul nője elé és nem túl bő lére eresztett lánykérő szöveggel, de csak-csak megkéri Karen kezét, aki szerényen elmosolyodik. Majd Atticus hangját halljuk és megint csak azt kérdezgeti, hogy akar-e még valaki? Hank képzelete a bolondját járatja velünk, nincs itt semmi izgalom, csak még plusz 10 perc a végkifejletig.

8.jpg

Hanket pont Becca hívja telefonon, kicsit beszélgetnek, hogy mennyire szeretik egymást és a lényeg, hogy mind a ketten keressék és találják meg saját boldogságukat. Igen Becca be van pipázva, szóval neki már nem kell nagyon kutakodnia. Ha már úgyis beszélünk lányom, küldd már el a képet, amin Marilyn Manson megpulykázza Atticust, mert a majom ezzel rágja a fülemet és nagyon posztolná már a fácséra, na puszi, sszevasz!  Hank végül úgy dönt Faith mellett marad és vele utazik az Atticus turnén. Már zúzzák is az úton, de még jó, hogy Hank rémálmodik egy jót, melyben megint Lew Ashby osztja az észt a szerelemről, mire Hank Karen nevét kiáltva riad fel. Tiszta sor, még Faithnek is, de baszki még Hanknek is, hogy mennie kell vissza a nőjéért. Végre elbúcsúzhatunk Faithtől, Hank felpattan Krull mögé a mocira és már húznak is elfele. Karen háza előtt azért még a nagy behemót is mond valami világigazságot, de a lényeg is csak kibukik belőle: gyerünk tigris, szerezd vissza! És Hank már kopog is, nyálazza szája szélét, mély levegőt vesz és… vágás. Évad vége.

9.jpg

10.jpg

Drága készítők, mentek ti jó büdös életbe, oda!

Köszönöm az egész évados figyelmet. Egy év és innen folytatjuk.

Címkék: kaliforgia
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.07.03. 15:39:30

nagyon remélem, hogy ezután az évad után (mely messze a leggyengébb volt) sokkal jobb lesz a következő.

Frőczy Sanyi 2013.07.03. 20:17:06

Nem késtetek el egy kicsit ezzel a poszttal?

Ravazdi Edem 2013.07.04. 00:00:10

Ez a hangnem olyan mintha a butapest bárról írtál volna... Pedig szerintem van különbség....

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.07.04. 08:40:54

@Ravazdi Edem: hát ez az évad nem sok különbséget mutatott. :S

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2013.07.04. 15:03:49

@Frőczy Sanyi: Nem mondanám, ugyanis az HBO-t követjük, ahol kedden adták a hatodik évad utolsó részét.
@Ravazdi Edem: Nem tudom miről beszélsz, de tény, hogy 1) Faith már rohadtul unalmas volt 2) Hank is eldönthetné már végre, hogy mi az anyámat akar 3) Becca hamarabb is elhúzhatott volna a vérbe 4) Charlie kevésbé lehetne pöcs

Ha a következő évadban kicsit adna az emberi kapcsolatokra Hank és a sorozat összes szereplője, az lehet, hogy fasza lenne. De hagyjuk is.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.07.04. 15:38:59

@Chat Géza: nincs miért magyarázkodni, kritikán aluli évad volt.
süti beállítások módosítása