Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x87/1 - Férfias smárolás minek van?

2013. július 02. 17:34 - pabblo

Ha nem égett volna bele mindenkibe a pénteki netpornós élmény, akkor nesze nekünk, itt egy baromi hosszú emlékeztető arról, hogy Balázst hogy vágja ki Zsófika, Tudjukki egyszemélyes bádigárdá változott, Gábor meg telisbe smárolta Nándi tesóját, Gyöngyit. Hogy az utóbbi két név senkinek nem mond semmit? Semmi baj, majd hozzászoktok. Lássuk inkább a csodát.

130701_bp01.jpg

Lófej igyekszik a zabot levenni a legfelső polcról, a zsoké meg egyből megjelenik, mert hát minden jó lovas tudja, hogy lovaglás előtt meg kell etetni a kancát. Tudjukki tökéletes érzékkel mászik bele Zsófika érzelmeit a „na, milyen volt a szakítás utáni első éjszaka?" kérdéssel, felér ez egy lelki tökön rúgással. De persze Zsófika éjszakája _tűűűrhetően_ telt, érted. Kristóf a meglepettségtől majdnem felvágja az ereit, de szerencsére csak az ujját érte a pucoló. Lófej már-már kiszopkodja a sebet, amikor Rita beleng, és jön a féltékenységi dráma.

130701_bp01.jpg

Budapest másik felén Csula mászik be a fürdőbe, mikor Barbi épp seggpucér. Szeretné körbetapogatni a lányt, de a mutatvány nem jön össze, mert Joe is megérkezik, és rövid úton kitessékeli a majdnem luksógorát. Ez most csak ennyi, de lesz még ennek jelentősége.

130701_bp01.jpg

Pumuklifej játszik telefonos idegenvezetőt: épp a jajjdecukimuki Ivett kislánnyal beszélget, neki magyarázza, hol folyik le a szar a falban. Gáborunk próbál nem okádni a rózsaszín-cukroshabos gügyögéstől, helyette inkább teliberi Lallert a wc-kefével. Egy ország nevében köszönjük meg neked, Gábor! (Remélem Ivettről kiderül, hogy valami elmeltdíjas szolgáltatásnál dolgozik, azért akarja, hogy Laller hívogassa.)

130701_bp01.jpg

Rita megmászni készülne a Budai dombot, de Tudjukki épp futásból jött, büdös, nem akarja ő ezt így. Egyébként, hogy miért kell kinémítani azt, hogy „feláll", nem sikerült még megfejtenem. A helyes válaszok jöhetnek kommentbe. Egy szó mint száz: megint nem jött össze a koitusz, úgyhogy inkább ugorjunk. Gábor érkezik a csárdába, de fél a kiegyenesített kaszáktól, mert egyrészt késett, másrészt meg előző este Gyöngyi szájából mászott ki. Nándi beparáztatja, mert úgy csinál, mintha lebaszná, de persze nem is, Gébriel pulzusa meg körülbelül kétszáznál jár. Gyöngyi továbbra is frigid.

130701_bp01.jpg

Szóval ismét Joe-nál járunk. Csula reggeli közben igyekszik verbálisan meghágni Barbit, de Joe-nak továbbra sem tetszik az ötlet. Barbi viszont halkan jelzi: csináltassák már meg a bojlert, mert hát hideg vízben nem buli fürdeni, Joe-nak viszont nincs pénze. És itt jön képbe Csula: majd ő szerez melót, mint a régi szép időkben, de persze most legálisat. Barbi, aki eddig Csula ellen volt, egyből mellé áll, hogy ez milyen fasza ötlet. Ha ez a csaj nem zsaru, akkor nemtudom, hogy mi.

130701_bp01.jpg

Laller vágtat be az étkezdébe, mert szeretné Ivettnek megmutatni, milyen dagadt nő ez a Gyöngyi lány. Előtte azért beleeszik mindenbe, Gyöngyi meg nem örül, hogy lefotózta, de hát Pumuklifej gyors és fürge, úgyhogy nem éri utol – a lebaszást meg Gébriel gyűjti be a végén. A folyamatos interurbán miatt nem csodálkoznék, ha Lallernek kisülne a maradék agysejtje is. Vissza a villába, Rita búcsúzkodik Kristóftól egy esti hágás reményében, de Tudjukki már megint Zsófika szobája körül sündörög. Csókjelenet a köbön, és Lófej épp bedőlne neki, amikor rájön, húúú, ezt mégse kéne.

130701_bp01.jpg

Cápihoz érkezik Csula és Joe, mert hát a meló ott lenne a Cápi műhelyében. Itt egy kérdést tennék fel, amin már régóta örlődöm: mi a szar ez a férfi smárolás a haverság körében? Többször láttam már, hogy két – feltehetőleg ismerős – srác találkozik, smár, majd elvonul gyúrni. Hát baszki... na mindegy. Nyuszika, a titkárnő személyében valami régi luvnyát ismerhetünk meg, Joe-nak már áll is a pöcök, de majd később visszatérnek rá. Cápi semmi illegálisat nem ígér, csak autószerelési melót. Ámen.

130701_bp01.jpg

Lófej oda kopogtat, ahol máskor verekedni ment: Anikóval szeretne beszélni, mert hát ha valaki, akkor ő biztosan megérti, milyen Tudjukki nőkhöz való hozzáállása. Krokodilkönnyek, egymás nyakába borulások, sőt, Anikó még azt is felkínálja, hogy Zsófika költözzön hozzá, mert úgy a legegyszerűbb minden. Persze a VV óta tudjuk, ezt akár hátsó szándékból is mondhatta.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jack o'neill 2013.07.02. 20:00:06

"mi a szar ez a férfi smárolás a haverság körében? .......... Hát baszki..."

Egyetértek. Az kurvahótziher, hogy sem én, sem haverjaim nem köszönnénk így egymásnak. Egy másik csávónak. VÁBRRR!!!
Kézfogás. Pont.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.07.02. 20:27:34

@jack o'neill: és mi van azzal a fajta köszönéssel, amikor kezet fognak, és egy erős rándítással összekoccintják a vállaikat? csak kérdezem.

afazekas 2013.07.03. 10:27:08

Bezzeg a régi szép időkben, Brezsnyev és Kádár csókjain nem voltak kiakadva!

afazekas 2013.07.03. 10:28:38

Zsófika kb ennyi a sorozat eleje óta: olyanszemétaKristófdeúgybejönnebrühühühü.

garrett27 2013.07.03. 11:15:42

Akkor most tényleg ez a való világ? Az összes rosszarcú stéttetkózott izomállatnak bemangelhatsz egyet aztán elsétálhatsz büntetlenül, ahogy Joe csinálta? Előbb az Adrián gyerek, másnap meg Cápa.

Viax 2013.07.03. 11:27:34

Imádkozó sáskáné vetheti magát így az urára ahogy ez a Nyiha készül lerágni Tudjukki fejét. Hátborzongató.

kozi001 2013.07.04. 00:11:09

@Viax: Kockacukrot keres a Kristóf füle mögött...
süti beállítások módosítása