Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dallas 2.0 2x10 - Bűnös ártatlanság

2013. június 19. 13:00 - Chat Géza

A robbanás után vagyunk. Mindenki él, minden fasza, még Elena is képes feltenni a helyzet adta legblődebb kérdést, hogy: „Mi volt ez?” Christopher válaszol: „Robbanás.” Tényleg? Pazar mennyiségű nyersanyag gyűlhetett fel a forgatás során, ha ezt így benne hagyták. No, mindegy is, mert Pamela2-re persze ráesett valami ipari tartóoszlop, viszik is a kórházba, ahol kiderül, hogy nagyon kritikus a helyzet. Drew is kicsit bepöccen, amikor meglátja, hogy mit tett, megy is egyből a főni torkára, hogy nem erről volt szó baszod, mire a főni egyből rákeni a balhét, hogy biztos rosszul állítottad be az időzítőt te gyökér, holnap elutazol, oszt ne is lássalak egy darabig. Lehet meghunyászkodni öcsi!

1.jpg

A kórházban Pamela2 már ébren van, stabilizálták az állapotát, de attól még bármi gebasz beüthet, olyannyira, hogy választani kell, vagy a gyerekek maradnak életben, vagy ő. Sejtjük mi lesz a mai rész drámai csúcspontja. Christopher épphogy magához tért máris magát ostorozza, de Bobby lágyan melengető mozdulatokkal simogatja Chris lelkivilágát, nem te voltál, én tudom. Eközben Ryland a lépcsőről leherebócázott, törött lábú mutternál őrködik. Sajnál az mindent, még a holnap utánt is, de ide az most édes kevés. Akkor lesz elnézés, ha megbékíti Emmát. De nagyon fontos ez itt most. De ha már az ősöknél járunk, akkor essen pár szó pamela2-höz látogató jött anyukáról is. Ő sem a kedvesség mintaszobra, mert egyből kibassza a szobából Johnnyt.

2.jpg

Ha még nem lenne elég, egy környezetvédelmi nyomozó is belepiszkít a családi idillbe, kicsit kitálal, hogy túlnyomás okozhatta a robbanást, amitől Johnny bepöccen, mert akkor Chris volt az aki majdnem megölte a nőjét, Pamela2-t. Oszt azt ne felejtsd el, hogy Christopher gyerekei is majdnem megkapmpultak ám, hé! Christopher máris elvinné a balhét, de Bobby csendre inti és elküldi a vérbe a nyomozó szakit, mert bazmeg nehogy már a halál torkában álljon neki kérdezősködni, mint valami Columbo.

3.jpg

Ryland mutterra kicsit ránéz Emma, hogy mi a helyzet, jól vagy meg vagy? Persze, csak az apád egy fíreg és félek és féljél tőle te is! Jót dumáltunk. A kopasznak hihetetlen hallása van, hogy egyből kifülelte a vén szipirtyó gyűlöletbeszédét, szól is az ápolóknak, hogy pumpáljanak bele egy liter bármit, csak kussoljon már el. Samantha közben a nyomozás ügymenetét próbálja felgöngyölíteni, némi héttérinfó beszerzésével, ezért elmegy egy bárba kólázni, ahol valami régi udvarolója hajbókol neki. Megint fel lett emlegetve, hogy Samantha egykoron Miss Texas volt, de azért most se egy rossz paripa. Kis bájcsevej és már sínen is van a deal.

4.jpg

Pamela2 vajúdik, és már nincs is magánál, szóval az üvöltésből nem nagyon tudja senki se kihallani, hogy kinek a tyúkszaros kis élete legyen megmentve. Mg jó, hogy Christopher a becses férj, azaz a döntéshozó az ilyen helyzetekben és ő Pamela2 akaratát viszi érvényre, így kiadja parancsba, hogy mindenki élete legyen gecire megmentve. Pamela2-t eltolják, oszt lehet remegni a váróteremben, hogy most mi lesz.

5.jpg

Drew ugye elhúzna a vérbe, de Emma genitáliája maradásra kényszeríti, meg amúgy is, nézd meg a barátaidat és megmondom ki vagy. Ha, ennek lesz bármi értelme is, én megeszem a kalapom. Közben amúgy Pamela2 meg a két kis poronty jobban lett ám, Ryland meg szépen beutalta a mutert a diliházba, így mintha Emma bizodalma is meginogni látszana a kopasz mikulásban. Annyi baj legyen. Üzleti fronton, azaz, hogy mi a huncut lófasz volt a fúrótoronnyal, Samantha megkapja az aranyat érő háttérinfót. Robbantás volt. Christopher és Johnny egyből azt kiálltja, szabotázs! Az egy dolog, hogy tutira Cliff keze van a dologban, de akkor sincs semmi értelme, ott volt a lánya, plusz az ő érdeke is volt, hogy meglegyen a metán, hacsak… Ez nyomorult is fíreg szét akarja bomlasztani a céget, hogy a Ewing Energiavállalat teljesen elértéktelenedjen. Ravasz.

6.jpg

Egy utolsó kórházas jelenet, amikor Johnny és Chris már rájöttek Cliff aljas húzására, Pamela2-nél akkor üt be a szar. Lelassítják a felvételt, Pamela2  nyüszítve övültését lenémítják, hogy valami lágy, gyászos klimpírozás hallatszódjon, meg a gyerekek szívhangjának elnémulása.

Címkék: dallas
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása