Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 6x09 - Mad Dogs and Englishmen

2013. június 12. 13:00 - Chat Géza

Jó reggelt Napsugaram, keltegeti lágyan Atticus az írógép kemény billentyűit lebólintott Hanket. Ti meg hogy a faszomba kerültetek ide? Pont úgy. Ombre! Igen prímán átírtad a múltkori szarkupacot, mert ettől a cucctól mosolyogni támad az embernek kedve, mondja ezt Krull, aki nézi, hallja, de még érti is a musicelt. A tényállás a következő: Atticust rajtakapta az asszony, hogy férjura csokit majszol. Ebbe még nincs is semmi kivetnivaló, ha a csoki a csomagolásba és nem egy idegen nő vaginájában végződött volna. Ja, így már jogos, hogy Atticus ki lett paterolva. Az már más tészta, hogy most Charlienál piócáskodik, mert majd hülye lesz flancos hotelba menni, amikor az ügynöke házában totál ingyen hereverézhet. Ezt már csak Krull komótos cammogása fejeli meg, biztosítva mindenkit, hogy jól megküldi barnával a Runkle rezidencia budoárját.

1.png

Eddie Nero a házban. Miután kézfogás gyanánt párzó pávián módjára földre vitte Hanket, elmeséli, hogy leszopott egy manust a Fehérházban. Pazar. Atticus is előkap a szarul sikerült backstageben lufiztatás történetek közül egyet, amikor egy gyanúsan nő, de mégis inkább férfi kinézetű férfi lecidázta koncert után. Először összeverette a biztonságiakkal, de megsajnálta és végül engedett a rajongásnak, mert a lyuk az lyuk. Térjünk a bizniszre. Eddie nagy kegyesen elvállalja a rockopera főszerepét, bár gyatra szarul énekel. Mivel ő olyan színész, aki csak akkor tud azonosulni a szereppel, ha a való világban is abban él, ezért szexelnie kell egy nővel, pár év cölibátus után kicsit tele már a tartáj. Jó, hát ez mind nagyon fasza, de hol a buli, a kurvák, a drog, meg a minden. Atticus tombol, még egy banánt is falhoz vág, de szerencsére jön a Lost-os Hugó egy tucat jól kinéző lánnyal és egy táska narkotikummal.

2.png

A kínos pillanatok úgy váltják egymást, hogy csak kapkodom a fejem. Eddie kicsit szarrá cinkelik a jó öreg cimbik, amiért régen annyira aberrált volt a szex terén, hogy nála az örömforrás a melle közé kulázásban ki is merült. Az özvegy elrángatja Charliet egy gyors anális majálisra, míg a Runkle kúria másik szobájában Faith olvadozik Hank újdonsült irományától, ahonnan már simára taposott hegyi ösvény egyenesen a szárazbaszásig. Eddig és ne tovább. A nappaliban van a nagy meeting. Marcy és Karen álldogálnak egymagukban, pont úgy, mint akiket jól kiközösítettek, vagy csak azért feszengnek mert nem túl kurvá(sa)k a bulihoz. Hank lepasszolja Faithet, aki megy is iszogatni az özveggyel. Azon túlmenően, hogy Hank mond valami bájgúnár szöveget Karennek nem is lenne mit megemlíteni, de jön Eddie Nero, aki borzalmas sablonszövegekkel: „egy napot se öregedtél”, és félelmetes parasztvakítással de elcsábítja Karent.

3.png

Stu és Charlie pedig azon mesterkedik, hogy valahogy visszakapják ex feleségüket, aki most csak annyit akar, hogy köszönjön egyet Atticusnak. Ez az út Krull kegyetlen tekintetén és kivarrt testén keresztül vezet az út. Marcy-nak még le is kéne szopikáznia a hegyomlást, ha nem lenne Stunál egy rózsadombi villa ára, amit ezennel készséggel odaad az ajtónállónak. Bent vagyunk. Szevasz Atticus! Kis sztorizgatás után, melyekből kiderül, hogy Marcy mekkora kis Ribizli Gizi, Atticus távozóra inti az urakat.

4.png

Faith és Karen a bárpultnál találkozik. Kicsit furcsán hat a dolog, hisz egyik a másiknak a 10 évvel korábbi kiadása, szóval amikor Karen jó tanácsokkal látja el Faithet, teszem azt, ne álmodjon túl nagyot Hankkel, az valahogy nem kóser. Mindegy is, mert megérkezik Atticusné, aki már megbocsájt férjének, mert a postás ma három hétszámjegyű összeget érő jogdíjcsekket hozott. Merre van a pénzkereső? Épp Marcy puncijából harap ki egy mars szeletet. Ennyit a békülésről, mert az asszony menten széttépi a csekkeket és rohan Hankért, hogy hirtelen maga alá gyűrje. Elméletben megkapjuk, hogy hogyan is tud ő szopni. Hát jól. De fejben mondjuk én is kurvajól gombfocizok. A gyakorlatra nincs idő, mert Faith menti a helyzetet, hogy az ajtófélfán kopogva és a küszöbnél őrszem módjára lebetonozva áll és bekérdez egy odaillőt, hogy megzavart-e valamit. Asszony el, Faith már mozdul is Hank csőrére, amit Karen premier plánban zokszó nélkül néz. De nem úgy van az. Bosszúból bebocsájtást nyer Eddie Nero.

5.png

Már régóta bent vannak, ezen tépelődve megy saját és a díler idegeire Hank. Oszt amúgy hogy akarsz magad részére kiközösíteni egy nőt, amikor effektíve semmilyen módon nem kötődik hozzád, he? Jogos. Eddie Nero öntelt vigyorral lép ki a szobából, Karen a csizmáját húzza, szóval egyértelmű, hogy mi volt, ezért Hank besom egyet Eddienek, aki ezt egy migeri-vel, azaz egy mellberúgással reagálja le. Hank a kokóval szépen megterített asztalon landol, amitől Hugo kicsit bepöccen, de nem lesz spontán kialakuló tömegbunyó. Eddie most a részeges karatemester figurával végezné ki Hanket, de ez csúnyán mellé megy. Eddi a földön, és hogy ott is maradjon Hank elnyom a fején egy bongot.

5,5.png.

Atticus zárja a fergeteg bulit. Fogja az arannyal bevont pisztolyát és öngyilkossággal fenyegetőzik, hacsak felesége nem fogadja vissza, mert nélküle nyílván lófasz értelme sincs az életének. A vicc, hogy Krull pont Atticus mögött vakarja a tökeit ahelyett, hogy mondjuk lefegyverezné kétszer a hülye hisztis rocksztár mindenit. Az asszony visszafogadja, csak vér ne folyjék. Elveszi a fegyvert és mint egy jó zsaru lemeózza a tárat. Meg sem töltötted te szerencsétlen? Indul az ökölcsapás és Atticus máris a földön nyöszörög magzatpózban, amire az asszony még ráküld pár gyomrost a tűsarkújával.

6.png

Szépen bontogatós verzióban kúszik be a Nothing Else Matters, míg Hank és Karen a vízparton vitázik.

- Minek jöttél ma este ide, Karen?

- Mert azt gondoltam, hogy ma talán más lesz, hogy lesz az az isteni villanás, amitől újra megint minden jó lesz, de nem. Az a szar, hogy ma láttam, hogy valaki úgy néz rád, mint ahogy én és ez fáj, gecire fáj. Nem akarom én, hogy cölibátust fogadj, amikor nem vagyunk együtt, de ma olyan lettem, mint te: játszmákba bonyolódtam és megbántottalak és ezt kurvára nem akarom.

- Én sem.

7.png

Címkék: kaliforgia
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.12. 14:23:15

még eddie nero se segített ezen a részen...
süti beállítások módosítása