Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dallas 2.0 2x09 - Ewingok, egyesüljetek!

2013. június 11. 11:00 - Chat Géza

Az RTL II vasárnap este 23:00-ra és annak környékére pakolta a sorozatot.

A múltkori rész végén kiderült Jockey nagy terve, vagy valami olyasmi és most ezt csiszolgatja a három muskétás. Akad még pár kérdőjel, de hát miért is ne lenne.  Johnny máris követi Bobbyt és Christophert a végrendelet felolvasására, de előtte még elrendezem a papírokat kódnév alatt, a sorsdöntő iratokat, minden igényesség és rendezgetés nélkül bekúrja a lovas kép mögé rejtett széfbe, és már menne is a tárgyalóba, de Emma tökénél fogva ragadja meg az urat. No, de inkább nézzük azt a végrendeletet. Bobby örökli a veszkó csizma gyűjteményt, az alkesz Gary kapja a hibátlan, díjnyertes Jockey féle vhiskyt, Christopher egy könyvet kap, bele a pofájába, Samantha kapja Jockey szívét és a southforki bányászati jogok felét, míg a másik felét Johnny kapja. De van itt még valami. Elle néni eddig direkt ki nem bontott végakarata, amiben le van írva feketén fehéren, hogy mától nem csak Bobby az úr Southforkon, mert a birtok tulajdonjogán Johnnyval osztozik. Bobby tekintetéből kiolvasható a büdös kurva élet kifejezés, de csak bólogat egyelőre és nyeli a szart becsülettel.

1.jpg

Ahogy Jockey megjósolta, úgy lenne ötöse a lottón és mosná tisztára minden mocskos vagyonát, mert Cliff és Ryland tényleg szövetkezik, mert Rylandnek vannak maffiakapcsolatai. Na ne tessék szopatni Cliff bácsi. Mindegy. Ryland bármit megtesz, cask szabaduljon már a muter vigyázó tekintetétől, szóval az üzlet megköttetik. Christopher meg egy jól karban tartott, igazi ginger nőstényálattal munkavacsorázik, hogy mi lesz a jövőben a metánnal, mert kisfiam hiába nyerte meg a metánnal hajtott autó a privát Nascar futamot, ha közben Barnes Global döngeti a kapukat egy rahedli lóvéval. Na, persze van megoldás, ami kicsit túlnyúlna a munkakapcsolaton. Christopher olvassa és érti is a félreérthetetlen jeleket, és köszöni szépen,de ő csak Elena testnedveiben akar lubickolni. Ellenben a metánt maxra pörgeti, ha az még mindig játszik. Játszik. Szarban van a haza. Nocsak, Bobby meg sem lepődik, annyira. A válságtanács megálmodja a megoldást, minden lóvéra szükség van, ezért megindul a fúrás Southforkon, Johnny se tud hova szarni, hát még mi, mert Jockey soha nem kapott ilyen lehetőséget, ugye. Johnny is tud tenni valamit a puma szexuális étvágyának csillapításának érdekében.

2.jpg

Ryland megbízza az emberét, hogy figyelje Emmát. Eh, le se szarom. Meg olyan is történt, hogy Bobby áldását adta Drew és Elena öngyilkos küldetésére, hogy visszavásárolják apjuk földjét és jobb dolguk híján ott fúrjanak vakulásig. No meg aztán Johnny elmegy a Dallasi Közlekedési Vállalathoz, hogy tövig benyaljon a főnökasszonynak. Igen, szó szerint is. És ezt Jockey jól bevált magánkopója le is fotózza jól, majd dob egy üzit Christophernek, hogy: Isten hozott az erő sötét oldalán. Ezzel a képekkel fogják zsarolni a pumát, hogy még véletlenül se a Barnes Global kapja a megbízást, vagy mi a baszt. És akkor még ott van a kis intermezzó, hogy Samantha kiosztja Garyt, mivel már nem kell neki ugye, mert Southforkon szabad a fúrás. A lényeg viszont, hogy amint Samantha magára marad egyből a pia után nyúl.

3.jpg

Emma, ha ló nincs alapon, most Drewra akaszkodik rá, hogy vigye el motorozni, meg randizni, ami egy parkban hambizásban bőven ki is merül. Ennek az van lényege, hogy Ryland joggal bepipuljon. Íme. Drewnak bombát kell gyártania, hogy felrobbantsa Christopher metán fúrótornyát. A nagy lófaszt, mondja hirtelen felindulásból Drew, de ha nem teszi meg szépen, amire utasították, akkor bizony a huginak reszeltek. Kis évődés után, Drew pikk-pakk összekalapál egy bombát, kajakra megszégyenítené még McGaywet is, én mondom.

4.jpg

Samantha a legnagyobb kerítőnő, azért csinálta ezt a Gary szívébe taposás lófaszt, hogy újra összehozza a volt feleségével. Mily bölcs jellemre vall ez édes istenem. Ryland mutterja bekeményít. Elutazik Londonba, de amint landol a gép, azonnal befagyaszt minden számlát és kirúgja Harris alól a vállalatvezetői széket, mert egy ilyen fattyú nem a család tagja többé. A kopasz megcibálja anyukát, aki megborul és lebukfencezik a lépcsőn. Túléli vajon, és érdekel ez bárkit is?

5.jpg

Christopher már vígan mutogatja a fúrótornyot a befektetőknek, míg Drew ezzel párhuzamban veri otthon véresre a fejét, szóval csak oda is tette azt a nyamvadt bombát. Cliff embere már intézné a robbantást, amikor kiszúrja, hogy a terhes Pamela2 is a tornyon van. Mi legyen? Cliffet egy hajszál választja el az agyvérzéstől, a szívrohamtól és az instant sztróktól, úgyhogy halál reá, robbantsd azt a szart. Az ember vet egy keresztet, majd élesíti a detonátort és igen baszki, nagyon rossz CGI effektek közepette a Ewing klán meg a befektetők nyakára robban a fél fúrótorony. Ja, van egy nagy pukk, meg kis füst, oszt annyi. Hát ennyit a nagy tervről bazmeg. 

Címkék: dallas
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása