Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fald fel Amerikát! 2x01 - San Antonio

2013. június 09. 14:00 - Chat Géza

A Nagy Evő szigorú tekintetével megfűszerezve köszöntök mindenkit a második évad első részével. Igen, tudom, hogy már a sokadiknál tart a sorozat, annyira, hogy már nem is Mr. Bélpoklos zabálja halálba magát, hanem az idióta rajongók. A lényeg, hogy Adam Richman is back! Első állomásunk San Antonio, Texas.

1.png

A műsor struktúrája egy fikarcnyit sem változott, mert a bevált csapaton minek mahinálni, ugye, szóval három blokkba osztva kapunk három éttermet, ahol Adam harap pár körömpiszoknyi, kis fogtömésnyi gourmet valamit, majd a végén hadat üzenve saját bélbolyhainak vagy nagyon csípős, vagy nagyon sok kaját töm magába. De hát ezért szeretjük és irigyeljük őt olyan rohadtul. Első hely a Lulu pékség, aminek a specialitása, sose találod ki, de az, hogy nincs gyerekadag, mert mindenből embertelen mennyiséget pakolnak a tányérra. Az mondjuk félelem, hogy egyesek mennyire rácsodálkoznak a rántott húsra, mi meg itthon minden vasárnap azt burkoljuk a jóféle házi tyúkhúggyal. Van itt más is azért, történetesen a 1,5 kilós fahéjas csiga, ami pont annyit tud, amit a neve is takar. Már el is felejtettem Adam mennyit bratyizik. A konyhán kiderül, hogy ez a csiga is tésztából, cukorból meg fahéjból készül, no meg a kedvenc hozzávalómból. A mátrixból ismert mondatot idézném: „ A sütiknek is szükségük van szeretetre.” A nem éppen diétásnak mondható csigát még megkenik cukormázzal is. Adam lemeózza hirtelen és teli pofával annyit mond: ez egy Isten.

Átnyargalunk a Big Lou pizzériába. Ahol van 108-as pizza, ami meglepő módon 108 cm átmérőjű, de amúgy ugyanolyan pizza, mint a többi. Ragozzuk még? Adam molesztálja kicsit a helyieket, játszik kicsit az étellel, csak a szokásos. A 108-as pizzán kívül van itt más is, a marhaszegyes pizza. Ez vajon mit tudhat a marhaszegyen kívül. Speciel én már azzal is megelégszem, ha a bolognai pizzámra a ragut, nem a löncshúskonzerv maradékából kanalazzák ki, Adam meg itt csinálja a puccpardét nekem. Na, jöjjön már az a Szuper Big Lou 108 centis pizza. Ja, hát tényleg nagy és ha esetleg elfelejtettem volna mondani  cakumpakli cirka 13 kilót nyom, szóval van rajta feltét bőséggel. Adam dob egy seggest és vígan ellakmározgat a családdal.

Az utolsó állomás a Chunky’s, ahol Adam a négylovas versenyen mérettetik meg. Ismerősen hangzik a sztori, egy 20 dkg-os húspogácsát – majd azt is elmondják biztos, hogy tiszta színhús – meg négy chili paprikát tartalmazó hamburgert kell legyűrni 25 perc alatt, amire még 5 percet rá kell húzni minden enyhítő folyadék nélkül. VOLT MÁR ILYEN. De még mielőtt bármi is történhetne, Adam ad egy löketet az idiotizmusnak és agyaggalamb lövészetben szitává lő pár hambit. Szerencsére pont a forgatás ideje alatt egy civil is küzd a négylovas hamburgerrel, aki jó tanácsként annyit mondana Adamnek, hogy ne legyen akkor kretén, hogy benevez a versenyre. Adam tök jogosan vonja kérdőre a tulajt, hogy amúgy mi a bánatnak kell szellemcsilit pakolni a hamburgerbe, ember? Talán már mindenki tudja, hogy ez a legerősebb chili a világon. E mellett a másik három paprikafajta sem lecsó és tv paprika ám, hé. 100-ból 3 ember tudta megcsinálni a versenyt, de Adamet nem az esélylatolgatásért fizetik, hozzák is a hambit, oszt már eszik is szépen. Az első harapástól máris asztalt veri és pillanatok alatt leveri a víz. a második harapásért meg kell szenvedni, de onnantól már simán csúszik a harmadik és a negyedik. Adam legyűri a hamburgert, azt a kínkeserves öt percet is kihúzza, szóval diadalittas győzelemmel indul a második évad. Hurrá!

Ember kontra étel, 1:0

Összesítettben, 12:7

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása