Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dallas 2.0 2x08 - Jockey Ewing utolsó dobása

2013. június 07. 16:00 - Chat Géza

Helikopterrel elrepülnek a Ewingok, hogy megtudják mi történt Jockeyval. Drogkartellekkel konzultált, tippel egy rosszat a törzsőrmester, de az sem kizárt, hogy a helyi regulárok kiszúrták a pénzes Jockeyt és kirabolták. Johnny rövid és tömör válaszban csak annyit, mondana, hogy a lónak a faszát, had lám azt a holttestet. Hát ha ezt kérik az urak, akkor tessék. A korboncnok lerántja a leplet, mire mindenki sírva fakad, csak Bobby őrzi meg hidegvérét.Bobby máris pampog az ügyészségen, hogy adják már ki Jockey testét had vigye haza, aztán Johnny torkának is nekiugrik, hogy mit tud erről az egészről, de nem tud ő se lófaszt se, most is a műkönnyekkel küszködik, ha nem tűnt volna fel, aztán megjelenik Carlos, az meg amúgy ki a here, a család barátja és majd ő jól megoldja a dolgokat.

1.png

Ryland megtúráztatja a metálfekete Lamborginit, gondolta ez a fajta megjelenés elég lesz, hogy hazavigye Emmát. Nem éppen. Jön is Drew hogy kilyuggassa a kopasz fejét, ami azért elég meggyőző tud lenni, pláne amikor megcsillan a napfény a frissen tisztított pisztoly csövén. Ryland annyit azért megüzenne Bobbynak, hogy ez a játszma még kurvára nincs lejátszva. Ryland el. Ewingék megjönnek a limóval. Bobby arcán nulla érzelem, hiába sajnálkozik Gary, van jobb dolga is, mint rimánkodni. Johnny is szélsebesen azon van, hogy kulturáltan, de azért csak-csak felforgassa Jockey szobáját, mire Samantha is betopog, hogy ő azért tovább puhítja Garyt, nehogy már ne lehessen olajt fúrni a családi farmon, hé. Johnny agyvize egyből felforr, kicsit azért gyászolhatnál muter! Rohadtélet, Samantha tudja, hogy Johnnynak igaza van ezért mélyen magába és Jockey asztalán pihenő whiskyre néz.

2.png

A megemlékezésen feltűnik pár régi ismerős, de Bobby velük is ugyanakkora tapló. Johnny sem finomkodik elküldeni Pamela2-t és Christophert a bús picsába. Egy nem mellékes jelenet keretei között, amikor Johnny agya már totál betompul az idegtől, mert mindenki megboldogult Jockeyról pusmog, hogy megérdemelte a halált, az a mocsadék fíreg, akkor rajtakapja Emmát, hogy valami gyógyszert töm, Ryland receptre íratott agyzsibbasztó piruláját, amiből Johnny is beharap egyet, meg leöblíti egy vödör töménnyel, hogy pörögjön a buli. Samantha már Gary tarkóját cirógatja és fejben már leképezte magának, hogy a két volt alkoholista a mai nap bánatára, felöntenek a garatra és adnak az élvezetnek, de ekkor érkezik Bulifúró Cliff Barnes. Jockey halálával sajnos elmarad a Boss Fight, Johnny se zúzza le az öregember arcát, de szerencsére van más, aki az elhunyt Jockeyt köpködni merészeli. Na, ekkor tör ki az instant texasi pofonparádé.

3.png

A jóféle buli után, Johnny és Christopher már a sebeiket nyalogatják. Megbosszuljuk Jockey bácsit, úgy lesz az. Carlos azonban nem erre az irányba vezető híreket hoz. Sima fegyveres rablás és gyilkosság volt, amit bármelyik helyi csöves elintézhetett. Johnny már annyit se mond, hogy fapapucs, megy ki magától, kerítésnek támaszkodva, jó esti leülepedett trágyaszagban leittasodni. Suttyomban Emma is utána megy és jelzés értékkel lemélytorkozza a whiskysüveget, majd a jeep hátsóülésén elhálják a nászt. Ann csak azért sem hagyja abba Bobby nyektetését, akinél itt telt be a pohár és a „szarba se veszel te engem” monológ keretein belül Ann úgy el lesz küldve a zimankós faszba, hogy az mukkanni se tud végül. De, persze sajnálkozik és egy fél dodit fel is ajánlana menten a békesség kedvéért, de Bobby nem kér Ann közeledéséből, köszöni szépen.

4.png

Samantha magányosan tölti az estét, nézegeti Jockeyval készült közös képüket és végül csak magába dönti azt a bizonyos whiskyt. Szevasz  x év józanság! Jockey temetésén csak a szűk család vesz részt. Mindenki csak szépeket mond, Samantha felolvassa Jockey neki írt levelét, hogy szereti őt, de nagyon. Bobby pedig csak bölcsen annyit mond, hogy Jockey mellett könnyű volt jót cselekedni, most viszont egyedül kell eldöntenie, hogy A Családnak mi lesz a legjobb. Johnny csak ül, belül zokog, de kívül némán gyászol, míg Jockeyt leengedik az öreg Jock mellé.

5.png

6.png

Jockey jobbkeze, Bum is befarol, de még mielőtt Johnny lebaszhatná, mint a pöngős malacot, elárulja, hogy válaszokat hozott. ??? Christopher, csihadj szépen, mert Jockey anyád, Pamela után kutatott Mexikóban. Johnny, ne állj csak úgy bambán itt egy pisztoly, használd, mellé egy levél, hogy mától a te hátadon van a célkereszt, szóval mihamarabb iktatni kéne Barnest. És Bobby neked meg itt egy rakat papír, hogy megszorongathasd Ryland mogyoróit. Plusz egy grátisz hagyaték, amit senki nem tudhat, de beszarsz, nem egy koszos csöves vetett véget Jockey életének.

Címkék: dallas
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása