Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 2x16 - Megvilágosodás

2013. június 06. 13:00 - fuszulykavirág

Ott folytatjuk, ahol a múlt héten abbahagytuk: Emily a temetőből, ahol lényegében a saját sírja felett ácsorgott, Aidenhez megy haza, és elmeséli neki találkozását a mostohatesóval. Akivel akkor szakadt meg a kapcsolatuk, amikor a kis Amanda felgyújtotta a házukat. Valóban nem éppen baráti gesztus. Graysonék jótékonykodnak az elhunyt Igazi Emily emlékére, Daniel meg még mindig nyafog, amiért sorra hullanak az ártatlanok. Jack rendezni próbálná az asszony halálával járó pénzügyeket, de még tart a nyomozás, viszont jól jönne egy életbiztosítás, ha már csak egy szülője maradt a kis Carlnak.

1.JPG

Declan nem érti, hogy a végzetes napon, miért mondta azt neki Nolan, hogy Jack és Amanda már megérkeztek a hotelbe, mikor még csak kikötniük se sikerült egész nap – hát azért, hogy ne aggódjon a kölyök. Victoria Jack áldását kéri, hogy Amandáról nevezzenek el egy alapítványt, ami majd nehéz sorsú gyerekeket támogat, az áldás pedig megadatik. Emily is beszállna az alapítványosdiba, kezdésként negyed millió dollárral, és a mostohatesó, Eli is meglátogatja Victoriát. Elinak kapásból gyanús lesz Emily, pláne a kis végtelen jeles tetoválással a csuklóján, úgyhogy marad még egy ideig.

Danielt nyomasztja, hogy Aidenből lehet a következő David Clarke (aki majd elvisz valami balhét egy Grayson helyett), de Conrad készségesen megidealizálja neki a helyzetet, hogy ne nyomassza annyira a dolog. A családért tesszük, ugye. Emily elszalad a Potyautasba, hogy beszéljen Jackkel, de Eli megelőzi. Nemcsak hogy megelőzi, de szembesíti is Emilyt a ténnyel: jól tudja ő, hogy nem Amanda Clarke fekszik abban a sírban, mert ő itt áll előtte. Na Eli, neked se jósolok ezek után nagy jövőt. Biztonsági kockázattá léptél elő. Barátságosan eldumcsiznak a régi szép időkről, Emily pedig próbálja rávenni, hogy tűnjön el a picsába, de sürgősen.

2.JPG

Danielt újabban csak az alkohol vigasztalja (mikor állt vissza a szociális ivásra a kis alkoholista?), egy öltönyös faszi ki is provokál tőle némi bunyót valami csehóban, de Aiden ott terem, hogy rendet tegyen, amitől csak még dühösebb lesz az aranyifjú. Conrad végig is nézte ezt a kis akciót, és aggódva szeretné megvitatni Aidennel Daniel jövőjét. Jack nem tud napirendre térni a megmenekülése fölött, és nyomozgat a kikötőben, amit hall az pedig elég neki ahhoz, hogy összerakja a képet, és rájöjjön, hogy Nolan húzta ki a vízből.

3.JPG

Emily és Nolan törlik Eli bűnügyi múltját, kap 100 ezer dollárt, és indulhatna is, de azért az Amandáról elnevezett alapítvány nyitóbuliját még végigpartizná. Charlotte el is lógta a napot és Elinak mutatta meg a környéket, ettől Declan persze hisztis lesz. Mivel Emily és Ashley újra beszélő viszonyban vannak, Emily neki csöpögtet el némi infót Eli nem túl makulátlan múltjáról a partifelelős pedig tudja, hogy el kell távolítania. Viszont Victoria nem engedi, ha Emilyt piszkálja, akkor maradnia kell. És Charlotte-tal is összemelegedett a fiatalember hamar.

4.JPG

Aiden egy kicsit lökdösi a monoklis Danielt Emily irányába, majd összeugrasztja őt az apjával is. Conrad ugyanis kinevezte Aident az Amanda Clarke Alapítvány kincstárnokává, hogy amikor majd rá akarják kenni a terroristák legújabb húzását, akkor lehessen mutogatni, hogy „bizony, még a pénzt is lenyúlta!”. Mekkora pöcs ez a Conrad. Eli is játsza közben a szépfiút, sztorizgat Amandáról, meg úgy mellesleg adományozik is, éppen 100ezer dollárt. Amit azért kapott Emilytől, hogy csendben gyorsan eltűnjön. Nem lesz ennek jó vége.

5.JPG

Jack is beugrik a bulira, látványosan összeölelkezik a Grayson klánnal, és lebassza Nolant, amiért hazudott neki, és ugyanezt üzeni Emilynek is. Kezd már túlságosan önjáró lenni ez a kocsmáros. Hogy tetézzük a káoszt: Victoria megválasztja az alapítvány társelnökét maga mellé Eli személyében. Nolan utánamegy Jacknek, és azt a sztorit próbálja meg eladni neki, hogy a jobbik Ryan tesó (amelyik még él) mentette őt meg aznap éjjel, még hivatalos papírokkal is igazolja ezt. Jack látszólag hisz és elnézést kér a vádakért, de kezd már ő is profi lenni a hazudozásban. Daniel beavatja Emilyt, hogy kedves szülei éppen elrejtik a pénzüket ebbe az alapítványba, és amúgy meg a gonosz terroristák következő nagy akciójának a finanszírozása az ő feladata, és hát mi lesz most, valakivel el kell majd vitetni a balhét.

6.JPG

Daniel is beszáll a családi pénzrejtegetésbe, a szülők is megnyugszanak, hogy Emily végre vert a fejébe egy kis értelmet, legfeljebb majd az új terrorista elintézi a lányt. Emily amúgy éppen arra készül Nolannel, hogy csődbe vigye a Graysonokat – ha már minden pénzüket összerakják az alapítvány számlájára. Nolan Carrion nevű programja pont alkalmas lesz erre. Aiden végre megkapja a kinevezését a Grayson Global vezetőségébe, Nolan mindent feltörő programja pedig valószínűleg tényleg képes mindent feltörni, kivéve Graysonék számláját. Valami szuper hacker legenda keze van a dologban, aki anno Emily Apu bukását is biztosította. Kíváncsian várjuk a színrelépését. 

Címkék: bosszú revenge
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2013.06.07. 12:55:54

Ahogy keményedik Emily hadjárata, úgy keményedik a poszt szóhasználata :)

Nem zavar, de remélhetőleg jól dekódolom.

fuszulykavirág 2013.06.07. 12:58:20

@Gabba: jaj :) nem volt ez ennyire szándékos, esetleg a hirtelen felindulásaim okozhatták a keményebb nyelvezetet :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.07. 16:03:51

@fuszulykavirág: hejj, ne foglalkozz senkivel! Velem sem! köszi a Nolankákat. a hv pedig úgy jó ahogy van!
(ebből mi lesz? izgulok ám nagyon)

Berix 2013.06.07. 18:57:05

Micsoda izgalmak! Remek a hogyvolt, köszi.

Nem igazán értettem a következő rész előzetesét.. így még jobban rágom a körmöm :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.07. 19:06:55

@Berix: még csak a körmöknél tartasz??? én már a karomat lerágtam.

Gabba 2013.06.07. 20:05:08

Most látom, hogy az ABC berendelte a 3. évadot.

Fuszulykának tehát jövőre is lesz dolga :)

Berix 2013.06.07. 21:28:06

@aggyistenbiri: :-) na de hol van még az évad vége?
süti beállítások módosítása