Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lost 6x12 Everybody Loves Hugo

2013. június 03. 11:00 - Szencsike

Nem kisebb személyiség altervalóságát ismerhetjük meg ebben a részben, mint Hurleyét. 

Alter: Az év embere díjátadón vagyunk, ahol Pierre Chang (Miles apukája) Ducit dicséri. Ebben a világban sikeres üzletember, aki nem csak ül a pénzén, hanem még többet csinál belőle: övé a Mr. Kotkoda étteremlánc, ami Amerikán kívül is hódít. A pénze másik részével pedig jótékonykodik, nemes célok támogatásával bebizonyítja, hogy gazdagként sem üres az ember élete. Duci hatalmas tapsot kap a vendégektől, a buli végén anyjával távozik, kezében egy T-Rex formájú díjjal, de már a következő heti gálát tervezi. Anyukája ebben a világban sem hazudtolja meg magát, itt is fia magánéletéért aggódik, le is szervezett neki egy randit, amire kötelező elmenni, ha nem sikerülne, keres neki mást.

pic1.png

Hurley egy mexikói étteremben várja a randi partnerét, de késik. Nagyon sokat késik, a pincér már a tányért is elvinné az asztalról. Hurley kitart, komoran ül a helyén, mikor egy szőke hölgy lép az asztala elé. Libby az, nem ő a randipartnere, de felismerte Hurleyt. Nem a hírekből, hanem amolyan „váratlan esemény hatására visszatértek az emlékek” módon, emlékszik rá az előző, szigetes életéből, ő a lelki társa. Duci nem érti, miről van szó, Libby sem tudja megmagyarázni neki, mert egy 50 körüli férfi rángatja el Libbyt, nem kéne az urat zaklatni. A fószer valami orvos, Libby tiltakozik a távozás ellen, Duci utánuk megy, Libby több társával egy Santa Rosa-i elmegyógyintézet kisbuszába száll be.

pic2.png

Duci nagyon kivan Libby és a sikertelen randi miatt, mert kajába fojtja a bánatát az egyik Kotkodában. Ha véletlen, ha nem de ott van Desmond is, leül Duci asztalához egy kicsit beszélgetni, közös pont is megvan: O815. Utána jöhet Duci bajának a kitárgyalása: az őrült nő a vakrandin, aki szerint ismerik egymást és emlékeznie kéne erre. Des rákérdez, hitt-e a nőnek, mert ha igen, akkor keresse meg. Duci hallgatott alkalmi beszélgetőpartnerére, elment a Santa Rosába, a doktor viszont nem javasolja, hogy találkozzon Libbyvel. A nőnek kényszerképzetei vannak, valószínűleg nem tenne jót, ha Duci megzavarná őt. A valószínűleg a kulcsszó, mert egy családtaggal az orvos kivételt tenne a látogatásban, Duci reméli, hogy egy adományozóval, vagyis vele is kivételt tenne. Előveszi a csekkfüzetét, a nagyterem felújításra szorul, adna rá egy kis pénzt. Ez a pénz juttatta be őt, beszélhet Libbyvel, de még mindig nem emlékszik semmire, amitől a nő csalódott lesz. Akkor ugrottak be neki az emlékei, a lezuhant repülőről, a szigetről, Hurleyről, mikor meglátta Duci egyik reklámját. Hurley szerint ez nagy bátorságra vall, ismeretlenül odamenni valakihez és azt mondani, hogy egy másik világból ismerhetik egymást. A beszélgetés vége egy randikérés lesz, Libby nagy örömére.

pic3.png

Duci megszervezte a randit, egy piknik lesz, itt sikerül, ami a szigeten nem jött össze. Libbynek deja vu-je van, ismerős neki a szitu, ez teljes őrület. Duci furcsállja, hogy eljött vele, hisz csak azért kedveli, mert ezt képzeli. Nem ez a helyzet, képzelések nélkül is kedveli Ducit, hogy ezt bizonyítsa, ad neki egy csókot, amire Duci emlékei visszatérnek. A csodás egymásratalálást Desmond figyeli a kocsijából és elégedetten távozik. Des annál a középiskolánál várakozik, ahol a kerekesszékes Locke dolgozik. A várakozót Gülüke tanár úr lepi meg, feltűnt, hogy Des túl régóta parkol a suli közelében. Des kamuzik valamit, hogy Charlie nevű fiának keres iskolát, tanerő büszkén mondja, hogy milyen kiváló iskolát szemelt ki a csemetének, időközben Locke egyre távolodik tőlük. Des gyorsan lezárja a beszélgetést és elhajt, egyenesen Locke irányában. Egyre gyorsul, Locke észre sem veszi a közeledő autót, Des elüti, Locke levegőben szaltózik egyet, és elterül a földön.

pic4.png

Sziget: Duci Libby sírjánál ücsörög és emlékezik, nagyon hiányzik neki a nő. Ilana szól neki, a Fekete Sziklához mennek néhányan dinamitot szerezni. Duci ráhagyja, ha ez a megoldás, legyen. Ilana udvariasságból még rákérdez a sírra, Hurley elmeséli a sikertelen első randijuk történetét. Ilana el, Hurley szomorúan nézi a sírt, mikor suttogásokat hall, majd a halott Michael áll előtte. Meg kell akadályoznia, hogy mindenki meghalljon. Duci nem bízik meg benne, Mike ölte meg Libbyt és Anát, miért hallgasson rá. Mike rá akarja venni Hurleyt, hogy ne robbantsák fel az Ajira gépet, ha megtörténik sokan meg fognak halni, ez Duci hibája lesz. Doki érkezése miatt Mike eltűnik, szól, hogy indul a hajóhoz. Ilana visszatért, indulást vezényel, megvannak a rudak, lehet robbantani. Duci bizonytalan, de azért tiltakozni kezd. Ha felrobbantják a gépet, ők sem fognak erről a helyről kijutni, de senki más sem. Ilana szerint a Fekete ruhásnak semmi estre sem szabad kijutnia innen, ez Jacob parancsa, Richard a gép robbantását javasolta, mert Jacob szerint ő tudja mit kell tenni, hát robbantanak. Sajnos azonban Ilana be sem fejezhette a lelkesítő szövegét sem a küldetését, mert a dinamit felrobbant. Vele együtt.

pic5.png

Locke-táborban Sawyer szerint nem csinálnak semmit, Vezér szerint ők várnak. Várnak arra, hogy a repülős csapat megérkezzen, így minden túlélő egy helyen lesz és el tudják hagyni a szigetet. Sayid visszatért a Hidraküldetésből, átadja a Vezérnek Desmondot, aki békésen, megkötözve üldögél egy fa tövében. A partiaknál Duci Ilana cuccai között turkálva megtalálja Jacob hamvait, a csapat többi része a robbantsunk-ne robbantsunk vitát ragozza, Doki nagy meglepetésére Duci a robbanás mellett szavaz. Ha így, akkor legyen, Doki és Richard mennek dinamitért. Vezér bemutatkozik Desnek és kiszabadítja a kötelekből, de Des nem fog elrohanni sehova. Vezér Desmond ittlétének okait akarja tudni, miért kellett Charles Widmore-nek. Des elmeséli az elektromágneses kísérletet, amire Vezér fejében összeállhattak a képletek. Des az igazi Locke-nak gondolja őt, így Vezér egy sétára invitálja a partnerét.

pic6.png

A másik csapatnál Gülüke filózik, ha Ilanát, Jacob kiválasztottját így elintézte a sziget, mit tesz majd velük? Leért a csapat a hajóhoz, Richard lesz az, aki bemegy a dinamitokért. Dokinak feltűnt, hogy Ducit sehol nem látni, hisz a teljes csapat eljött a Fekete Sziklához, de Hurley sehol. Sok idő nincsen erre a kérdésre, mert Duci rohan feléjük a hajótól, kiabál a társaknak, menjenek minél távolabb, mert a hajó felrobban. Richard magából kikelve ordít Ducival, Duci csak hallgat. Miles feddi meg egy kicsit, Duci neki hajlandó beszélni és elmondja, hogy halott emberekkel kommunikál, most is Micheal mondta, hogy baj lesz, ha a gép megsemmisül. A halottak megbízhatóbbak, mint az élők, így Duci általában hallgat rájuk. Des és Vezér megvitatják mennyire akar Desnek rosszat a sziget, mikor egy fiatal srác bukkan fel a fák között. Vezér ideges lesz, Des tudni akarja, hogy ki a gyerek, de útitársa ráparancsol, hogy hagyja a gyereket.

pic7.png

Richard Dharmafalva felé venné az irányt, ott is találnak robbanószereket. Duci leszavazza, sőt Jacobra hivatkozik, Vezérrel kell először beszélniük. Jacob itt van, Duci látja, Richard hallani akar egy Jacob-os mondást, valóban igazat beszél-e Duci. Jacob idézet helyett Duci ráparancsol Richardra, hogy az ő tervét kövesse és ne robbantson. Richard robbantani akar, ő indul Dharmafalvára, vele megy Gülüke és Miles. Ducit Doki, Sun és Lapius fogja Vezérhez kísérni. Duci érzi, hogy nagy fába vágta a fejszéjét, sőt talán nincs is igazi terve, mit kellene csinálni. Dokinak bevallja, hogy Jacob tényleg nem volt ott, Doki tudta ezt. Ő még mindig nem tudta feldolgozni Juliet halálát, jóvá akarja tenni, ezért bízik Hurleyben. Hurleynek is jól jön ez a bizalom, mert nem tudja, hogy mi fog velük történni. Suttogások hallatszanak, Hurley tudja, hogy merre járnak, így Mike-ot keresve elindul be az erdőbe. Mike feltűnik, a tettei miatt itt ragadt a lelke a szigeten. A suttogások azoknak a hangjai, akik itt ragadtak, akiket a sziget nem hagyott továbblépni. Becsüljük meg ezt az infót, egyike titkora magyarázatot kaptunk. Mike megmutatja Vezér táborát, és reméli, Hurley nem öleti meg magát. Búcsúzásképp egy üzenetet hagy, Libbynek. Sajnálja, amit tett.

pic8.png

Vezér és Des megérkeztek egy kúthoz, ami nagyon mély és nagyon öreg. A kiásói nem vizet kerestek, hanem válaszokat, miért olyan különleges hely ez a sziget. Widmore is ezt akarja tudni, Vezér viszont azt, hogy Des miért nem fél. Egyedül van vele a dzsungel közepén, senki nem tudja, hol van, tényleg nem fél? Desnek nincsen veszíteni valója, ezt talán másképp gondolja, miután Vezér belelökte őt a kútba. Vezér visszatért a táborába, se Sayidnak, se Sawyernek nem számol be a partizánakciójáról. Nem is tudna, mert megjött az egyik a várt vendége, Duci. Fegyverszünetet kér Vezértől, aki jelképesen átadja neki a kését. Duci előhívja a többieket, mindkét csapat kölcsönösen meglepődik a másikon, de sem Doki, sem Vezér pillantása nem jelent jót.

Címkék: lost
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása