Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Észbontók 1x08

2013. május 30. 20:08 - Chat Géza

Csütörtök esti agybomlasztással jelentkezünk, hála a Viasat3-nak és az Észbontókba beválogatott setétségeknek, akik a maguk fájdalmas módján, de azért csak-csak elszórakoztatnak minket immáron nyolcadik hete. Gatyamadzagot felkötni, mert 21:25-kor kezdés!

1_3.jpg

Áron már nem hergeli magát felesleges lépcsőzéssel, így viszont szponzorkoktélból se kap, marad a műsorvezetés szárazon, mely csak sovány szóvirágokat és búcsús gesztipéteres rímfaragványokat hoz szegény fejünkre. Öreg rozmár nem szaroz már, nézzük a csapatokat. Elsőnek a Focista Lányokat láthatjuk a megszokott térdelő és álló sor kompozícióban. Róluk nem érdemes semmit se tudni, fociznak, oszt annyi. Na de az ellen a Táncos Fiúkból verbuválódott össze, tudjuk, makkos cipő, strasszos trapézgatya, rikító ing, plusz az ezekhez tartozó pinamágnes személyiség. Az igazság az, hogy szerintem inkább a Csiszár Jenő Hasonmásverseny első körben bukott versenyzőit sikerült beválogatni, még ’97-ből. (Ők lesznek a Csiszár Jenők.)

Áron megint a szájunkba kérődzi a játék menetét, de erre nekünk már nincs szükségünk. A Focista Lányok segítői két figura lesz, Peti és István, előbbi 24 éves egyetemista, irodalmi erősségekkel, utóbbi 37 éves filmművészet rajongó. Csiszár Jenőéket Gina és Tündi duója tolja előre. Gina médiatudomány szakos hallgató, de már végzős, szóval ha leesne neki valami meló a szakmában, az jó lenne. Ránézésre az újságkihordás feküdne neki leginkább. Tündi tesis és szabadidejében bokszol. (Add uram, hogy e lány meghazudtolja a csúnya tesis sztereotípiákat!) Ennyit tudnak, de ezt stabilan.

1_3.png

A visszaeső bűnöző az, aki elköveti többször ugyanazt a bűnt. Kapják az első állítást a lányok. No, hát ezt az irodalmárunk és a filmesünk nem fogja tudni. Egy szó, mint száz, a fiúk kicsit belemagyarázzák a semmit az amúgy jó megoldásukba, de a lényeg, hogy tudják, hogy ez egy becsapós kérdés volt. Ezzel a lányok máris elhasaltak 100 ponttól.

Csiszárék jönnek. Az űrben nem kapunk levegőt. Tudni fogják. Aszongya az egyik lány, hogy ez nagyon testhez álló, mert miért is? Tünde úgy próbál gondolkodni, hogy kitolja a cicit, meg idegesítően csörög a fém karkötőivel, amitől már most felment az agyvizem és már nem is értem, hogy magyarázzák meg, de légnyomás és zoxygén az van is meg nincs is, de inkább legyen az, hogy nehéz, szinte nem is lehet levegőt venni a zűrben. Remek. 100 ponttal elhúztak a fiúk, amivel a stressz soha nem látott méreteket ölt a tinidiszkóban.

Képfelismerés jön, amit imádok. A lányok Donald Trump képét kapják, aki igazából egy leharcolt német focista is lehetne szerintem. Áron kipécézte magának a lánycsapat legjobban kinéző és leginkább másodállásban Hováth Éva imitátorként tevékenykedő csapatkapitányát és állandó jelleggel nyektetni kezdi. Faszom, hagyjuk ezt már, játszani jöttünk na’má. Tudni fogják a Vision Express szponzorált csávók. Tudják is. István keni vájsz, hogy ez a Donald Trump. Hálistennek a másik sem kérdez sokat feleslegesen, csendben elduruzsol magában, így a háttérben dübörgő The Bloodhound Gang kretén banda Bad Touch című száma sem szakad meg. Fasza ez.

A Csiszár Jenőknek megint Einstein képét kukázta elő a Viasat3 szerkesztőgárdája. Áron megint beszólogat, hogy Einsteint vajon like-olják a lányok, van-e akkor húzónév, hogy lenyomja Justin Biebert? Ilyen drámai fokozást még a Fókusz stábja se nagyon tud produkálni, pedig az aztán szint a javából, de Áron megugrotta szerencsénkre. Tudni fogják. És tudják is, igaz a FRANK-Einstein név felbüfögése után nettó 3 perc vihogás jön, de addig is lubickolhatunk az igényesen kipakolt megereszkedett csöcstengerben. 

3_3.png

Kifejtős kérdés jön. Elsőnek egy lepkefing egyszerű jön a fiúknak. Mi a teleportálás? Kicsit hülyén, de azért nagyon nyögvenyelősen kiokumlálják a nagy igazságot. „Az utazás egy fajtája XXI. században.” És ezt elfogadta a szerkesztőség, ezért jár az 50 pont. Csiszárék jönnek. Ki volt Dolly, a bárány? Kizárt, hogy tudni fogják, mert sok volt nekik mára a tudomány. Beszarsz, behugyozol, de tudják. Jó, a klónozás szó nem ugrott be egy csettintésre, de minden más Blikkből szopott infó igen. Sőt még szánalom-környezetvédősködni is van idő, hogy mekkora kár, hogy így kísérletezgethetnek csóri állatokkal bazmeg. Nem? De, úgy ahogy mondod csajszikám, és már pattan is ki a zsebekből az elefántcsontból faragott iPhone. 

Mit csinál, aki tandemezik? Az most mindegy, hogy ez valójában mi, de tudni fogják. Peti enyhén forró pillantásait nem lehet szó nélkül hagyni, ahogy áhítattal nézi Istvánt és a szponzorkoktélt kiborítva félrebaszva issza a lexikális okfejtés minden fonémáit. Tandemezés: egy eszközön csoportos biciklizés. Remek. Egálon áll az észjáték.

Csiszár Jenőék egy elég szopatós kérdést kapnak, ami egy normál embert is halálba szívatna, mert hát magyarázza meg valaki egy laikusnak, hogy mi a véreres lófasz az a les. Súlyos kocsmaverekedések kiváltó oka is lehet ennek elmagyarázása. A fiúk bizalmat szavaznak, mert eddig mindenre tudták a választ a lányok, hát akkor erre is tudni fogják. Gina próbálkozik, próbálkozik, de nem nagyon megy aranyomnak az okosság, úgyhogy meghagyja Tündinek a válaszadás lehetőségét, míg ő hümmög tovább becsülettel. Tündi ugye tesis és tudja is jól a választ, ahogy az a nagy focista kézikönyvbe is meg van írva, közvetlenül a szakszerű csulázás szócikk után. 250-200 az állás a Csiszár Jenőknek.

300 pontos kérdés jön. Hány képviselő van a parlamentben? 386, 124, vagy 323? A lányok a legutolsóra teszik voksukat, míg a fiúk lovagiasan az elsőre. (És egy baki! A képen is látszik. A múltkori adásban gyengén muzsikáló „Statiszta Fúk” csapatnevet sikerült kiírni a „Táncos Fiúk” helyett. Most mondanám, hogy nekem ég a pofám, de a helyszínen se szólt senki, így én se verem véresre a Viasat3 mahagóni asztalát.) Peti végigveszi a pártokat, mert politikailag gecikorrekt akar lenni, holott csak egy számszerű adat kéne, ugye. Legyen az az alap, hogy biztos sokan vannak, ami szám szerint 323. Annyi? Annyi. 300 pontot csapunk a Focista Lányok számlájához.

2_3.png

5_2.png

Most jön az ellen. Fúúú a lányok. Az hagyján, hogy hányan vannak a parlametnben, de mit csinálnak egyáltalán? Jogos. És egy iszonyatos szenvedős szülés és jajjistenemezés közepette csak sikerül megálmodni a 124-es álomválaszt, ami a fiúknak nagyon rossz, mert ezzel a Focista Lányok csúnyán elhúznak.

Akasszák a hóhért, azaz pár perc izgalomtól, jókedvtől és nevetéstől mentes karika jön, aminek végére 700-650-re elverik a Focista Lányok a Táncos Fiúkat. Döntőzünk, vagyis kis ajándék, nagy ajándék ide-oda pakelászással jön nagy sebességgel. Kis ajándék egy focilabda. Horváth Éva dublőre fel is háborodik, hogy mi ez már. Áron nyugalomra int, az ő zsákjában van még némi grátisz nem kell befossantani. A nagy ajándék fejenként egy jegy a BL döntőre. Máris nagy az öröm. A döntős kérdés, hogy mi a vaszektómia? A) a férfiak sterilizálása. B) tudományos tanulmány rovarokról. C) napallergia. Mellékelt ábra is mutatja, hogy a BL döntő ment az A-ra, a focilabda meg a C-re. Nézzük akkor. Ja, hát Peti és István pont nem hallott még sohase a vaszektómiáról, mondjuk úgy is néznek ki, akiknek ez alapból kódolva van a génállományukba. Az A-t alapból kukázzák és inkább a napallergia és a tudományos tanulmány között hezitálnak, de mivel előbbinek is valami más neve van, a vaszektómia meg elég tudományosan hangzik, ezért legyen a B, oszt húzzunk haza kakaózni. Úgy is van. A Focista Lányok nem nyertek semmit, csak egy zsák tapasztalatot, amit Áron fejben át is adott, meg majd a szertárban még máshogy is. Sastaps! Ennyi volt, nincs előzetes a kövi részből, tán ez lett volna az utolsó Észbontók? Csak így, se puszi, se pá?

4_3.png

Én köszönöm a megtisztelő figyelmet és a kitartást. Egy élmény volt.

Címkék: észbontók
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lzolcsi 2013.05.30. 21:40:25

Frank Enstein, uristen :D

szepi79 2013.05.31. 00:00:58

azért azt tegyük hozzá, hogy egymás kérdéseiből a fiúk könnyebbeket kaptak. na persze ez sem segitett rajtuk, csak a polkorrektség kedvéért. manapság az fontos. ezt mondta a bökős jocó.
süti beállítások módosítása