Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 6x07 - The Dope Show

2013. május 29. 13:00 - Chat Géza

Sikeres landolás után Charlie és Hank hazatér a szétbombázott kéglibe. Ja, hát a kicsi Becca bulizott egy pindurit. Most is épp a Jakuzziban mereszti a seggét a köpcös jetivel, akinek nem akaródzik kotont húzni, mert még a hülye is tudja, hogy a klór megöli a spermák 99,9%-át. Hank egy gyomrossal tesz pontot az ügy végére és már lehet is menni szülő bíráskodás közepette lakást takarítani. Beccának egy atyai pofon hiányzik és ahogy a párbeszéd zajlik már Hank és Karen tenyere is eléggé viszket, és ráállna egy jól irányzott sallerre, de a sok duma helyett inkább kimennek terepre, hogy abból okuljon a gyerek.

1.png

Charlie elmegy Marcyhoz, mert ugye a halál közeli élménye során, miközben seggorgazmált egy nővel, rájött, hogy szereti ezt e kis trágár méregzsákot, így arra gondolt eltölthetnének egy napot hármasban. Marcy örül a dolognak, mert valaki végre leszereli róla a kis Stut, ő meg elmehet shoppingolni. Charlienak hót mindegy, ha az asszony ettől boldog, hát legyen.

2.png

A Moody csalás Atticus házába látogat, ahol a házigazda újfent jócskán becuccozott állapotban fogadja őket. Hank a segítségét kéri, hogy valahogy mutassák már meg Beccának a drogozás sötét oldalát, de ez valahogy ellenkezik Atticus elveivel, plusz még Marily Manson is épp nála tolja az utcákat, úgyhogy ez ránézésre elég nagy szopó. Becca is csak annyit mond, hogy ez mekkora zsír-király-über-brutál rocksztárélet már. Fasza. Helyben vagyunk. Megjöttünk. Pláne, hogy Marilyn és Atticus az AIDS-ről viccelődnek, amit kábé, mint a náthát, fél lábon ki lehet hordani. Mindegy az lesz a legjobb, ha Beccát otthagyják a picsába, majd így tanul a saját hülyeségéből. Nevelj gyereket jól!

4.png

Charlie is jó apuka szerepét játssza és a fiára ügyel a játszóházban, de egy tapadós fitneszmami pont betalálja egy laza flörtre és egy mosdóbeli pipára. Charlie nem habozik a kicsi Stut a placcon hagyni, amíg apa lerendezi férfiúi szükségleteit. Charlie betipeg a nő budiba, kicsit becsinálva a spontán dodi örömétől úgy viselkedik, mint egy szende szűz, arra is utasítani kell, hogy letolja a gatyáját, meg  hogy felvegye a muchalibre bírkózómaszkot, mert Tricia mellékállásban fizetős házipornó weboldalt üzemeltet. Charlienak egy feladata van masszívan szétspriccelni Tricia arcát, de Charlie amúgy is gyorslövetű, plusz a helyzet is túl izgató neki ahhoz, hogy küldje telibe a torkát. Tricia ettől picit kiborul, elhajtja Charliet a vérbe majd okádik egy kellemeset. Igazi háziasszony.

5.png

Hankék még egy kicsit kóvályognak a Fetch kúriában, hősünk pechére pont Atticusné irgalmatlan dudáival találkozik össze, melyek tulajdonosai, a ház asszonya esedékes mellvizsgálatot, értsd: csöcsörészést hajt be Hanken, de jön Karen, aki menti a helyzetet, mert Marilyn Manson már nagyon nyomatna vele meg a lányával egy édeshármast. Ez a végszó, a szülők dobbantanak, a pici lányra vigyázzanak csak a szécsúszott rocksztárok. Jó buli lesz ez, Becca marad és máris a kezébe tolnak egy iPhone-t, hogy azonnal lőjön pár fotót, amint Manson megpulykázza Atticust.

5.5.png

A buli ott tetőzik, hogy Manson már le is kakálná Atticus arcát, ami aztán már végleg nem gyerekmatiné. Becca ezzel takarodót fúj és a nagy tanulsággal búcsúzunk a Moody családtól: szeressük egymást gyerekek, de azért ki lehet próbálni dolgokat és drogokat, cask bízzunk már egymásban baszki. Hát persze, de egy gyors tasi ellenőrzés sose árt, pláne, hogy Becca egy palack borral meg némi csempész kokainnal tervezte az álomba szenderülést. Majd Hank gondoskodik róla. De a móka csak ennyiből állhat hősünknek, mert az Atticusné által erőltetett tipi-tapinak hála most megint fasírtban vannak Karennel.

6.png

7.png

Charlie és Marcy az alukáló kis Stu felett beszélik meg az újrakezdést és kezdik meg a vad egymásnak esést, ami hálistennek a szerelmi ágyban és nem Stu kiságyában teljesedik ki. Charlie szinte tök ügyes volt, magához képest egy istencsászár volt. De hogyan, merül fel a kérdés? Ja, hát tudod, napi rutin, hoki a zuhany alatt. Pfúj. És a játszóházban mi volt? Volt egy nő. Ne is folytasd, Tricia. De ugye nem szopattad le magad? A támadó hangnemben feltett költői kérdésre persze, hogy tagadó válasz érkezik, de Charlie pechére Marcy lecsekkolja Tricia házipornós webszájtját, amin kapásból kiszúrja Runkle görbe faszát. Ennek a bulinak annyi, hiába a szeretlek, meg a bocsánat. Kedves Charlie ezt most baszhassa.

Címkék: kaliforgia
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emanuelle 2013.06.09. 23:05:13

Charlie és Marcy:-)) Esküszom egy külön sorozatot lehet építeni erre a két emberre:-)
süti beállítások módosítása